SKIDS: Autobot Anu Paling Teu Dirawat subtitles

Aya naon, tim! Er, naha urang bakal ngalakukeun 'un? Abdi siap-siap! Abdi ngaraos formatna. Janten nyandak tangan kuring sabab dinten ieu urang mayar upeti anu diperyogikeun pikeun Autobot anu kalaparan perhatian anu parantos dipinggir, mundur, dipecat, sareng lempeng nepi teu dihargaan mangtaun-taun, ku seueur teuing cara! Leres réréncangan, ieu mangrupikeun carita Otobot anu tetep tina Skids, anu cubelad kompak anu éndah saha anu sering teuing ngaliwat pikeun cocooan anyar sareng peran anyar. Sod goréng ieu parantos aya sareng Transformers ti saprak jaman mimiti na tapi teu weléh teu dipalire - tapi henteu di imah ieu! Pikeun dinten ayeuna, Skids parantos ditangtoskeun - gaya Thew! Janten leres, di-jagat raya, Skidward lami anu goréng di dieu janten nyeri pisan di-garapan dina média klasik yén sadaya ayana anjeunna lumayan kentut licik sepi dugi anjeunna tungtungna pencét lengkah na dina tilu puluhan. Sarua Maksad abdi, naha anjeunna ngagaduhan naon-naon dina G1? Siga, anjeunna memang tampil dina layar, tapi anjeunna lumayan ngan saukur nonton sajaba ti éta hiji waktos anjeunna kaburu teras aranjeunna nganggo sekam henteu hirupna dina sababaraha tahta robot anu pikasieuneun. Pahlawan abdi. Nalika dicetak, anjeunna panginten paling kasohor nampi mandi bolu sabun anu aneh tapi hiji-hijina hal anu anjeunna kantos lakukeun anu kuring émut nyaéta waktos anjeunna, euh, ngabeledug kana kaluputan. Éta pisan anjeunna. Éta tandatanganana ngalih. Tapi sapertos seueur anu salah sareng dunya, kuring rumaos kalolobaanana diturunkeun kana salah ngatur. Nyaéta, dina mimiti '80an, tim Hasbro ngagaduhan tugas ageung sapertos aranjeunna kalayan seueur karakter anu dikembangkeun sareng dipasarkeun, sareng Skids sapertosna sok siga anu nyelip dina retakan. Nya éta pisan cocooan anu ditugaskeun mawa 'tukangna, ngan bieu ngorehan' kana rak tanpa tempat anu teguh dina antrian 1984 atanapi '85, kabeulit ku judul padamelan terakhir dina ember, bio karakter anu kusam pisan, sareng nami anu - nalika téknis sacara otomotif - sok ngajantenkeun anjeun mikir ngeunaan poopoo. Sareng éta bener-bener ngabantosan burit kuring yén anjeunna parantos teu dikenal, 'pikeun kuring, G1 Skids gampang mangrupikeun mobil Autobot asli anu pangsaéna! Abdi friggin 'serius. Top 3! 'Cos parios deui! Ieu sosok anca anu nyandak desain carformer quintessential - dada tiung, panto jangjang, sadaya hits - sareng ngajantenkeunana nyalira nganggo gaya budak pasagi unik anu teu aya anu tiasa narik! Éta moal aya anu sanés leres-leres TRIED pikeun narik. Anjeunna ngan ukur ngagurilap dina cara anu khusus sareng pikaresepeun dina biru logam jero anu saé kalayan sadayana stiker silvery retro klasik, fists palastik beureum macét jeung suku jeung calana na lampu tipi lampu leutik buleud chromey! Sareng kuring yakin yén sacara fisik anjeunna rada katingalina. Anjeunna henteu leres-leres masihan énergi prajurit badass kalayan jangkungna anéh sareng panangan siku anu kagok tapi naha éta ngajantenkeun anjeunna langkung alit tibatan babaturanana? Ieu buku ajar G1! Siga, anjeunna ngagaduhan tumpukan senjata perak anu diperyogikeun sareng peluncur rokét anu kuring henteu yakin kantos damel, artikulasi sacara obyektif pikaresepeun, sareng anjeunna masih pikaresepeun sanaos éta. Éta anu urang resep ngeunaan G1! Ieu sakumaha nyata sakumaha meunang! Skids mangrupikeun kahirupan '80-kitsch gelombang munggaran' sareng anjeunna henteu peryogi ANJEUN pikeun ngesahkeun anjeunna. Tapi kuring ngalakukeun. Béjakeun yén anjeunna ganteng. Kocapkeun. Transformasi - sapertos lalaki éta - henteu kaungkulan! Ngan jenis crumplestiltskids tilepan-handap elegan sareng teu rumit ku manuver tandatangan anu khas anu kuring resep nyauran head flap hood flip! Siga, bonét naékna dibuka sareng sirah robo alit diputer sareng tilep jauh ku sabab kitu naha anjeunna henteu ngagaduhan beuheung kosong anu seueur anu aranjeunna lakukeun. Éta gerakan anu kuat, sareng éta sadayana milikna! Sareng modeu alt Honda City Turbo ieu mangrupikeun hal anu bageur! Tingali, anjeun TAHU Kuring mamat pikeun minimobile biru caket, sareng Skids mangrupikeun anu paling leres tina anu paling biru. Ngan ukur ngalembereh kuring, lalaki, éta siga kalemahan langsung kuring. 'Cos, henteu kunanaon, tina sudut pandang panaksian dolanan vintajional anu panémbong éta ngagaduhan ban karét sareng karét sareng sakedik tuangeun anu dipikahoyong ku kolektor sareng panto damel sareng boot damel sacara téhnisna langkung lengkep fiturna tibatan kaseueuran mobil Autobot kontémporer di jaman éta tapi sacara internal kuring ngan ukur ngacapruk 'kalayan bungah! Abdi hoyong ngarangkul hal ieu sadidinten! Abdi hoyong tepuk kana sirah sapertos hamster sareng tuang kismis. Abdi disihir. Kumaha dunya henteu cinta ka hal ieu!? Kumaha urang henteu ngagaduhan 50 ieu? Henteu terang. Saur abdi 'sanés sapertos mobil sport séhat atanapi mobile badass battle. Kuring ngabayangkeun sabab éta aranjeunna masihan latar tukang anu matak kieu. 'Cos nalika anjeun damel' sareng tim supercar alien anu luar biasa, saha anu hoyong janten hatchback anu henteu bahaya? Sigana mah sapertos kieu moal ngajantenkeun anjeun megastar tapi pasti ngajantenkeun Skids langkung mendasar dina kanyataan sareng éta langkung anu kuring hoyongkeun tina robot anu nyamar. Bisa jadi aya opat diantarana diparkir di jalan kuring ayeuna sareng kuring henteu naékkeun alis anu teu katingali! Runabout saeutik anu rapih ieu sapertos anu langkung gampang dibandingkeun sareng barudak keren anu janten, sapertos, Lamborghinis, sareng hiji mobil balap khusus. Nyamar hébat, budak leutik, anjeun bakal nyampur langsung. Naha anjeun henteu acan ningali Drive? Doot-de-doot-de-doooo! Ooh, Mode Mobil Kecil Pikaresepeun Doot-de-Doo, éta ... MERCHANDISABLE! Janten, naha anjeun ningali naon anu kuring hartosna? Skids mangrupikeun bintang alit anu leres-leres unik kalayan desain unik anu mempesona sareng ton haté Autobot anu tulus sareng anjeunna panginten anu paling endahna Diacloney ti sadaya budak mobil impor asli. Maksad abdi, anjeunna parantos seueur digunakeun dina Transformers anu ampir karasaeun langkung alami pikeun nganggap hal ieu salaku cocooan Diaclone! Meureun kuring nonton teuing Dasar, teuing Toy Galaxy - upami aya kitu - tapi kuring tiasa langkung gampang ngagambarkeun scootin cocooan ieu 'sakitar salah sahiji kota biru-langit miniatur anu pikaresepeun dina sababaraha iklan TV Takara tibatan ... laser némbak 'di Decepticons? Anjeunna henteu ngalakukeun éta. Tapi sanaos ku sadayana diémutan, ieu masih, pikeun kuring, kaulinan resmi Skids terakhir anu leres-leres katingali atanapi karaos siga Skids 'cos bahkan dina dunya anu taksub ku nostalgia, Skids henteu acan kantos berhasil ngadamel comeback anu bermakna. Maksad abdi, parantos aya sababaraha budak Skids anyar, tapi aranjeunna sadayana boh tafsir beurat atanapi sapertos, gambar abstrak anu anéh. Candak contona Robot Dina Nyamur Skid-Z, saha ... leres, éta jelas sanés jalma anu sami, tapi anjeunna ngagaduhan nami, jinisna! Naon éta, Skid-Zuh? Skid-Zee? Skid-Zed? Naon nami Gobot-burit éta? Hayu, Istirahat-Q! Tapi tingali, RID Skid-Z di dieu pasti ngagaduhan hal anu penting, ngancik dina pagelaran anu saé salaku turbo-revvin 'punk ngora kalayan kecanduan balap anu nyurung' cos anjeunna ngahaja nyetak hantu supir Formula 1 !? Meureun Skid-Z angker! Cemerlang. Janten Zedhead didieu jelas henteu aya hubunganana sareng Hondabot urang anu hina - anjeunna langkung seueur tina Mirage-a-like, dumasarkeun kana inohong Mesin Wars Mirage anu dina gilirannana didasarkeun kana desain anu dibolaykeun tina G2. Aya seueur anu di jaman harita - RID, Machine Wars, Robot Masters, Beast Wars II - aranjeunna sadayana drippin 'kalayan overpill G2. Tapi éta sababaraha inohong anu mantap, manusa! Aranjeunna pantes saeutik tindakan! Aranjeunna seuri, aranjeunna seueur nawiskeun, sareng aranjeunna henteu leres-leres kencan 5 atanapi 6 taun. Suasana gedé. Pokokna, modeu robot panginten rada teu raoseun sareng baggy ku dada racecar ageung sareng anggota awakna kagok tapi anjeunna masih pasang aksi leres-leres, jenis, sareng anjeunna katingali lempeng ka luhur dina campuran kandel magenta ngagurilap ieu, logam téal, sareng beige nétral keren anu tiasa atanapi henteu pernah sakali bodas sareng tembakan pipa cahaya surga anu kuat! Sareng salaku anak tina gim2-obsesip G2, anjeunna sacara alami ngawangun sakitar tuas alit flipchange automorph ieu sareng ngeunaan modél F1 flamboyan ieu, sial éta nyaéta sababaraha bakat! Pariksa éta ku alur cruisin lemes sareng balap balap balapna! Sareng kuring henteu terang upami éta ngan kuring, tapi aya naon-naon ngeunaan ieu anu karaos rada 50an sareng warna soda krim sareng pita Coca-Cola, siga ngambang coke, flashin 'sababaraha Chevy fender tonjolan klasik kalayan gaya jangjang dua kali! Ieu salaku excitin 'siga anu gettin' ayeuna! Kusabab waktos salajengna nami Skid-Z bakal muncul saatos jalma ieu dina Armada Mini-con. Sareng anu salah ogé! Siga, saatos aranjeunna béak ideu pikeun cocooan Armada anu asli, aranjeunna tungtungna kedah nyorong kaluar sakumpulan recolours Beast Wars Transmetal pikeun masangkeun gelombang engké, sareng Skid-Z mangrupikeun nami anu aranjeunna nyabak dina Mini-con - salah sahiji DUA Mini-kontra anu aranjeunna buang ku salah sahiji! Ngobrol ngeunaan slummin 'éta! Langkung resep Skid-Z-List. Janten urang bakal ngalangkungan éta sareng teras ngaluncatan payun ka Skids's semi-suksés balik deui ka awak biru anu blok di Alternator / Binaltech - garis jadi dicey aranjeunna namina dua kali - anu, nalika urang nutupan teu lami pisan, mangrupikeun sababaraha hal pangpayunna G1 mimiti pertengahan 2000an. Ieu kebangkitan asli 1984, janten kuduna janten tempat anu sampurna pikeun Skids pikeun otot sareng nempatkeun tempatna dina liga ageung! Tapi sakumaha hate kuring nyarios, anjeunna rada siga lulucon? 'Cos tingali hal getih ieu! Dorkus sapertos kitu! Éta ngan ukur lungsur-langsar sareng corétan kalayan jinis awak beuteung bir anu condong dwarfing panangan leuweung aneh na sareng pestol alit sangsara. Tapi tetep, éta rada cemerlang! Kocapkeun naon anu anjeun pikahoyong, ieu mesin anu serius! Anjeunna pasti ngagaduhan bombast Binaltech anu khusus pisan, positip kembung ku visual bang, hefeily heartfeel heartyel sareng rékayasa labirin méwah kalayan headlgihts sah na bemper brutal, tali taktak hideung beurat sareng setir aktip aktip! Sareng sapertos, suku na kentel sakumaha kotoran, tapi éta hirup pisan! Anjeun ngagaduhan bumper shin utama ieu, pingping pérak anu macét ku paku dengkul hideung, sareng sapatu trapezium dumpy ieu leres-leres teu pikaresepeun! Ku cara kieu - kumaha anjeun bakal mopohokeun hal ieu? Mangrupikeun chungus karismatik anu teu tiasa dibandingkeun sareng énergi Autobot anu luar biasa sareng éta leres-leres moal dipaliré! Éta kedah janten salah sahiji transformasi anu paling jauh, manusa. Siga, bahkan pikeun budak Binal, ieu mangrupikeun omong kosong! Sakabéh daérah boob na untabs sareng bentang kaluar dina iteuk anu sirahna dina iteuk anu sanés, sacara harfiah everythig malik sareng muter terus panangan na nyangkut kana tonggong beuheung na !? Jujur, upami anjeun nganggap diri anjeun resep Transformer, anjeun kedah parios hal ieu sacara langsung sahenteuna sakali, pikeun panilitian. Tapi enya, ieu carana Binaltech milih pikeun ngapdetkeun Skids lami salaku orok Toyota anu ngagedéan. Y'all terang Binaltech hirup sareng maot dina modeu mobil na, sareng sapertos kitu, kumaha gagah sareng henteu keren mobil ieu, padamelan anu dilakukeun ku aranjeunna janten Transformator? Banting! Siga parios deui, janten langkung pas sareng opat panto anu fungsina, bonét mesin gigit, sareng pedalaman anu saleresna sigana tempat anu cukup tiis. Kuring kedah nyebatkeun - korsi payunna muncul kaluar hiji waktos sareng kuring ngan saukur henteu tiasa nyandak éta deui di ditu pikeun kahirupan kuring, janten aranjeunna aksésoris ayeuna. Sareng hatur nuhun ka Surga ieu mangrupikeun jalma Takara anu matak padet-burit sareng tuangna sareng tanpa tampo seuneu Smash-Mulut-burit anu pikasieuneun. Karat nambal tambalan didinya. Bonus! Kuring ogé resep janten teu nyarios yén hal ngeunaan ieu pasti bau Ironhide, anu jelas-jelas teu aya ti pamaén Alternator sareng ieu karéta chunky kalayan helm ridgey bunder na anu pas pikeun anjeunna tapi kuring mendakan panginten Toyota reps keukeuh biru janten aranjeunna ngirimkeun anjeunna kaluar pikeun Skids dina menit terakhir? Kuring henteu weruh éta pikeun kanyataan, tapi éta bakal ilahar kumaha Skids parantos diatur! Maksadna, pon pikeun pound, ieu panginten cocooan Skids anu pangsaéna, sareng upami éta ngan ukur kajadian ku fluke, salaku pilihan terakhir pikeun nyumponan kawajiban luar, éta bakal janten manuver Skids anu sampurna! Fatshame upami anjeun kedah - ieu mangrupikeun ikon. Janten sagala hal dianggap, kuring ngaraos resep Binaltech Skidneybean leres-leres tahan pisan! Sakumna jaman éta ngan ukur resep, lalaki. Siga, éta katingalina saé pisan janten Transformer deui ka jiwa otomotif anu asli, éta jelas pisan diwangun ku cinta, sareng éta friggin 'hartosna éta! Teras pilem na kajantenan. Ayeuna, kusabab kuring ngagaduhan perasaan campur aduk ngeunaan pilem, kuring bakal salawasna ngabela filsafat desain. 'Cos éta henteu kantos tumuh kana rasa kuring tapi kuring kantos mendakan hal-hal anu kuring resep, éta mangrupikeun aspék mérek anu seueur jalma sacara sah bogoh, éta sah pisan, sareng sacara finansial ngamungkinkeun wilayah sanés waralaba pikeun mekar. Anjeun hoyong ngajantenkeun Titan Class Scorponok kajantenan, anjeun kedah ngajual ngalangkungan sababaraha kasus Bumblebees, henteu? Kami terang ieu. Sareng sapertos, sapertos anu kuring membenci pola pikir #NotMyTransformers, ieu sanés sanés Skids kuring. Anjeun henteu hoyong ningali Gundur kuring. Sareng sanés anjeunna bahkan ngagaduhan hubungan sareng Skids ieu! Sakumaha anu parantos urang tingali - ngan ukur namina. Urang tiasa ngabagi. Abdi sanés tryna janten jalma "ngarusak budak leutik kuring". Ngan, jelema ieu ngabandungan! 'Kos kuring henteu terang perkawis anjeun, tapi pikeun kuring, ku bot pilem, sok aya sakedik pang "hm, éta henteu sapertos na katingalina!" "Ratchet sanés héjo!" Tapi ku seuseueurna, leres henteu hésé ditampi. Siga, Soundwave henteu leres-leres siga Soundwave, tapi anjeunna ngalakukeun komunikasi barang licik, anjeunna ngagaduhan panyatur tentang anjeunna, éta tiasa dianggo. Komo sareng anu ngan ukur ngabagi nami, leres henteu hésé pikeun misahkeun lalaki ieu sareng lalaki éta. Siga, éta sanés Hot Rod sakumaha kuring kenal anjeunna, tapi henteu kunanaon! Hayu tingali naon anjeun ngagaduhan! Tapi ku Skids langkung mirip, f ** k anjeun. Anjeunna mangrupikeun karakter dumbass anu ngahaja ngaganggu dina pilem dumbass anu sami ngaganggu kalayan desain anu ngahaja pikareueuseun sareng nada rasis anu jelas sareng aranjeunna jelas-jelas namina anjeunna "Skids" Kusabab éta siga anu ngagoreng. Éta jenis tingkat lowbrow anu urang damel di dieu. Anu panghandapna paling raheut. Tapi cocooanna henteu goréng, sabab indit! 'Cos umumna, Revenge of the Fallen kaulinan lumayan hébat! Siga, éta saé didamel, beurat detil sareng fitur euyeub, éta rada sibuk sacara visual sareng beurat pisan, tapi éta katingalina siga anjeunna! Artikulasi henteu kunanaon, anjeunna ngagaduhan gimik anu gunana tapi henteu ngaganggu ... (seuri) Hayu! (wheezelaughs) ... sareng sakumaha anu tiasa diandelkeun pikeun para pormat film, modeu mobil na saéstuna lumayan snazzy. Éta ngagaduhan snazz. Tapi anu janten masalah sareng cocooan ieu nyaéta cocooan karakter anu sipatna. Abdi ngan ukur hate anjeunna. Tingali dina rarayna. Screw jalma ieu. Kuring boro mikir yén ieu liar, tapi Skids sareng Mudflap saleresna mangrupikeun salah sahiji poin anu handap dina sajarah Transformers. Sareng anu najong anu saleresna nyaéta IKAN Luncat ieu langkung seueur ayana ti batan Luncat anu kuring resep - langkung waktos layar, pastina langkung seueur cocooan - anu ngajantenkeun dipshit ieu snotgoblin salaku versi dominan Skids. Sareng anjeunna anu Luncat TERBARU! Anjeunna sapertos penjahat Skids! Friggin 'Jolt ngajantenkeun Skids anu langkung saé tibatan Skids. Anjeunna ngan hakekat mutlak tina unggal masalah pilem anu disuling sareng digedékeun sareng dibobodo malahan kumaha waé sareng nyuntik langsung kana liang otak anjeun sareng urang sadayana langkung parah pikeun pangalaman éta. Hm! Masih nyeri titik, tétéla. Kira urang sakedik ngalungkeun versi kelas Legion ieu dina deco gunung api anu jarang ditingali tina Dark of the Moon dimana, dina naon anu diaku pisan gerakan Skids, anjeunna turun tina pilem! Ahh, anjeun hate ningali éta. Pokokna, hal-hal anu pas diangkat saeutik pikeun Skids nalika anjeunna sakali deui balik kana akar biru na dina 2013 bab Generasi! Ayeuna, anjeun kenal kuring. Generasi mangrupikeun macét kuring! Movieverse nyaéta marmalade kuring! Binatang Perang téh kuring bovril. Janten ieu mangrupikeun salah sahiji anu urang marios dina waktos éta. Entong ditingali, éta vidéo sial. Éta yuswa pikasieuneun! Tapi dina waktos éta, kuring leres-leres resep arah anu Generations sigana bakal ngalih! Siga, aranjeunna badé gaya IDW sesah, kami ngagaduhan kipas bawah tanah anu kaluar sapertos Jhiaxus sareng Chromia, sakedik Armada sareng Perang Binatang dina perjalanan, éta rad! Abdi henteu sabar ningali dimana badé kajantenan! Sareng janten adil éta cukup pikaresepeun dua bulan, sabab harita Perang Perdamaian asup sareng ngintipkeun sadayana deui ka borin 'lami-lami-pikaresepeun G1 kang, teu tiasa ngeluh! Abdi resep Perang Perdana. Abdi bogoh G1 anu pikaresepeun ku balaréa. Abdi aya dina riungan. Tapi pangbalikan éstétika anu dumadakan sapertos kitu tinggaleun Skids sareng Trailcutter na ... Éta hal Mini-con kaluar dina hawa tiis, 'ayeuna aranjeunna menonjol ti balaréa, tapi ku alesan anu salah! Ieu henteu katingalina sapertos angkat anu matak deui. Ieu pembuangan! Sareng hal na, éta henteu saé ogé! Siga, kuring masih resep modél supermini alit anu bouncy, sareng éta pikaresepeun pikeun ningali sakedik aksi Head Hood Flip Flap. Éta budaya Skids. Tapi sapertosna, warna na sadayana lepat. Suku asa-asa! Taktak anu dogshit! Raray lempeng nepi teu tenang sareng bedilna kaluar pisan. Ngan ukur henteu pikaresepeun! Sareng éra pisan, 'cos ieu leres-leres ngaraos istirahat ageung pikeun Skidney Poitier lami. Siga, anjeunna tungtungna gettin 'kana ngajalankeun anu pantes dina komik dimana anjeunna mendakan suku na salaku petualang amnesik anu enigmatis kalayan kakuatan super of Megalearning! Kutu buku Friggin '. Tapi sanajan dina timeline dimana Skids janten pikareueuseun, anjeunna masih tahan ku tungtung downer anu ngancurkeun, dimana - baiklah, spoiler di 3, 2, 1 ... anjeunna janten isin pisan ka dirina nyalira yén jiwana ngabeledug teras anjeunna cicingeun murag ka maotna, nyanghareupan handap, nyusup kana beuteung na terus sobatna anu paling dipikacinta di jagad raya sacara épéktip parantos sadayana émutan anjeunna ngeunaan anjeunna sacara bedah dihapus tina otak na !? (ngahuleng) Janten kuring kéngingkeun anu leres ieu - henteu ngan ukur Skids maot kusabab dasarna henteu aya alesan, naon éta? Sesuatu ngeunaan buff tim samentawis anu aranjeunna henteu peryogi pisan sabab Megatron aya sareng anjeunna kuat? Henteu ngan éta, tapi teras aranjeunna ngalakukeun episode lengkep ngeunaan kumaha teu aya anu masihan. Kumaha jodohna anu pangsaéna kaluar tina jalan sanés masihan bébéja! Abdi seueur teuing, tapi éta anu kajadian. Siga - naha éta biaya Skids narik reureuhan? Naha jagad raya nganggap hina ka jalma ieu yén aya kasuksesan naon waé anu dipanggihan kalayan dibantai ti teu aya? Kaluar pikiran batur !? Naon deui anu anjeun tiasa lakukeun ka anjeunna? Naha anjeun hoyong masing-masing ngancurkeun unggal-unggal molekulna nalika urang aya di dinya!? Jujur, teu hormat! Henteu kunanaon, éta pamungkas tina tukang ngarusak. Atoh, urang dimana ayeuna? Naon anu pangénggalna? Nya, transparansi lengkep, kuring saleresna mah hedgin 'usaha abdi ngadamel video ieu sakedik Bagéan cos kuring ngarepkeun meureun aya Skids anyar anu sumping tina Perang Kanggo trilogi Cybertron éta bakal saluyu sareng anggaran estetis Masterpiece na catetan lagu anu saé tapi ningali kumaha dasarna sakabeh line-up parantos diungkabkeun atanapi dibocorkeun ngalangkungan naon waé sumberna sareng nary a whiff of Skiddy good ieu masih mangrupikeun versi modéren ol 'Steak sareng Skidney panganyarna sareng éta kajantenan asalna tina saku waktos nalika sadayana ngahaja kabuka pikeun hiji usum panas. Abdi henteu tiasa ambek yén aranjeunna nyobian anu sanés, tapi kami parantos ngalih. Parantos 7 taun! Saha waé anu sanés parantos nga-do-over! Chromia, friggin 'Hoist, Doubledealer, Springer! Sadayana resep kana Springer éta sareng anjeunna masih ngagaduhan anu sanés! Tapi henteu Skids! Kami masih ngalakukeun hubungan sareng spéktasi desinfektan anu kakoncara ieu. Kuring ngan ukur henteu percanten yén urang ayeuna parantos ngamutahirkeun versi G1 anu pikaresepeun ku ramé sacara praktis unggal karakter kantos kecuali Skids. Jigana Generations Skids mangrupikeun cocooan anu sampurna pikeun aya dina kaayaan ieu kusabab éta moal nangtung! 'Cos pikeun hiji hal, salaku panyipta eusi, kuring resep kana pidéo kuring ka puncak dimana-mana. Urang kedah masihan budak urang kameunangan anu jelas! Urang peryogi denouement éta! Sareng kanggo éta, kuring sieun urang kedah ninggali garis waktu resmi sareng nyimpang ka alam liar fanfik anu teu dilisensikeun! WoOoOoOoOoOo! Sumuhun leres, nempatkeun aranjeunna upami anjeun hoyong Master X Series Savant ti sato pihak katilu anu kuat X-Transbots anu kuring cukup raoseun ku nyebat anu paling caket anu urang kantos kéngingkeun Masterpiece Skids! 'Cos parios ieu! XTB Savant mangrupikeun potongan anu éndah pisan nampilkeun tingkat méwah anu negeskeun hirup sareng rahmat anu handap anu ngabutuhkeun kuring pikeun nyebut éta salaku "sapotong". Resep, langsung karasa asa endah dina panangan! Éta beurat sareng padet sareng mulus kalayan palastik raos beurat sareng logam raos upami pantes - henteu sapertos saluran ieu. Sendi anu kuat sareng sutra sareng responsif sareng Gusti, anjeunna katingalina saé pisan! Ngan nyatana aya kualitas anu saé, inohong kelas kolektor karakter naon waé sareng anu nganggo motor Friggin 'workaday hood pikeun awak. Jiwa kuring ayeuna pinuh pisan! Bit anéh anjeunna henteu ngagaduhan kotak tiung tanda tangan tapi parantos kéngingkeun beuheung anu henteu teratur pikeun nampung éta tapi naon waé! Hapunten! Teu tiasa ngupingkeun anjeun lagu dina haté kuring! Tapi upami urang kedah ngritikna, sareng urang kedah, ieu mangrupikeun ulasan, sigana kuring kedah nyarios warna na mangrupikeun campuran anu pikaresepeun. Ibarat anjeun ngagaduhan indigo kilauan toyetic klasik, barengan acara TV anu langkung tamer ieu bubuk biru, anu kuring kira tiasa? Sapertos, tina sadaya karakter di luar sana, kuring henteu terang upami Skids peryogi perawatan ngajénan kartun. Teu cilaka dilakukeun! Abdi masih resep, tapi anjeun kedah? Hiji-hijina anu mawa anjeun anu bahkan tiasa dilebetkeun tina kartun sapertos, panangan anu pucat sareng pigeulang taktak sakedik beureum anu tiis, anu aneh jangkung, raray sempit ku non-fitur kawas impian, sareng sapertos ... tuur blanched? Henteu terang. Pakarang ogé antukna beurat layar sareng duanana katingalina teu raoseun, kawas hal pointer laser kembar-zap anu aneh ieu anu siga anu kedah ditangan na tapi henteu, anjeun ngan ukur tiasa ningali sadayana pananganna ngalangkungan éta, sareng anu sanésna ngan ukur sadayana karung sareng henteu aci. Henteu terang. Éta mangrupikeun jinis persenjataan sci-fi konyol anu sigana sacara téknis lumayan ngabantuan dina sababaraha cara, tapi anjeun moal janten anu nyandak Blitzwing, nya. Sanés masalah ageung! Éta ngan ukur anéh. Siga, ieu sosok anu gaduh seueur titbit alit, butut, hanjakal, tapi teu aya anu némpél kumaha éndahna! Éta masihan kuring sadayana. Anjeun ngan ukur kedah ningali! Éta ngagaduhan panto belang ngagurilap anu amis sareng piston layar kacaangan leutik, éta ngagaduhan brogues beureum sareng hérang anu didamel tina saparapat mobil, Éta ngagaduhan sapertos * ciuman koki *, anjeun terang? Éta sorta je ne sais quoi. Éta, erm ... anjeun terang, éta, eh, éta ngagaduhan, eh ... [intro kana "The Touch" maén] Nah, atra teuing. Transformasi tiasa kahontal, sanaos ku kasus anu hampang tina keukeuh pihak katilu anu aneh dina overcomplication. Siga, suku sareng awak sadayana masuk akal sareng saderhana, janten kuring leres-leres henteu yakin kunaon pananganna kedah kompléks ieu. Aya sadayana sapertos, tab alit sareng dua atanapi tilu lapisan panel anu ngorbit di sakuliling panangan tapi orok, nalika anjeun dugi ka dinya!? Tingali, abdi henteu hoyong janten hiperbola di dieu. Satengah tina slogan kuring nyaéta "jaga tetep nyata", tapi ieu panginten tiasa janten modél mobil impian kuring! Nyaéta, kuring henteu terang naha éta saéstuna mangrupikeun Honda City Tubro anu lengkep - Kuring henteu weruh naha éta leres-leres ngagaduhan gril bemper anu henteu teratur, atanapi setir sisi-katuhu nganggo tutup bénsin di bagian tukangna, tapi katingalina siga Skids sareng endah pisan! Masih kénéh éta motor anu pikaresepeun anu sami pikaresepeun, pikaresepeun handap-ka-Bumi, tapi ngan ukur langkung! Éta ngan ukur sanggup ningkatkeun Vibe sacara sampurna tanpa kaleuleuwihi atanapi ngalebetkeun nerdy di-guyonan. Tingali kana hal ieu. Éta lucu pisan sareng classy. Aya pisan cinta sareng karajinan dina acara ti lampu panon soca hérang kana kaca spion karét anu teu tiasa dileungitkeun sareng ... aspipe. Éta masihan anjeun rasa licik ban nyata sareng paintjob's ngagaduhan kuring ngojay 'dina sagara indigo! Sareng katingali, Skids sanés sanés Autobot anu paling kerén, tapi anjeunna leres-leres merenahkeun pasar dina panto havin. Sareng parios ieu, ieu pikaseurieun. Aranjeunna leres-leres masihan anjeunna skuter lipat-up sakedik ti jaman Diaclone! Anjeunna henteu ngagaduhan ieu dina Transformers! Ieu sapertos, sateuacan-G1. Ieu Pra-1! Éta panginten anu paling jero anu kantos diteureuy. Ieu potongan anu jero pisan anu ngalir sapanjang jalan liwat jeung kaluar ka sisi séjén. Ieu mangrupikeun jalan kaluar anu jero. Wartoskeun ka anjeun kumaha ogé - sanés kipas tina kotak ieu! Leres, urang badé ka ditu. Siga, kuring ngahargaan yén éta saé sareng alit sareng henteu nyéépkeun rohangan lomari, sareng karya seni éta saéna geuring, tapi, Gusti, X-Transbots, nyéépkeun desainer! Teuing font na! Leutik teuing! Goréng teuing! Naon sampah Karencore live-seuri-cinta-burit ieu!? Naha anjeun bakal ngalakukeun ieu !? Mangrupikeun inohong anu saé! Anjeun kedah - Éta ... anjing Deathsaurus? Tingali, hal sepele, X-Transbots Savant mangrupikeun hal anu saé. Ieu mangrupikeun Skids pasar kolektor anu caket-caket kalayan sahenteuna faktor pangorbanan anu sami salaku Masterpiece tingkat luhur! Ieu mangrupikeun Skids anu pangsaéna anu katingali sareng kuring kasesahan. Anjeun turun sareng XTB? Leres, anjeun kenal kuring. [Sora] Tapi pamustunganana, kumaha saéna, sanaos bagja éta ngajadikeun kuring, bagéan kuring terang yén karya sababaraha perusahaan copycat anu lentong hukum henteu kaitung jack dina Kala resmi. Éta sadayana impian. Di luar. Disqualified. Sareng dina hawa anu tiis, teu hampura tina dunya nyata, urang tibatan nutup carita Skids dina paningalna anu terakhir dikenal dina Q-Transformers. Wah. Sebutkeun downgrade anu langkung ageung. Sanés yén aya hal anu salah sareng Q-Transformers! Aranjeunna senang pisan henteu ngabahayakeun! Kuring resep pisan kana tumpukan seragam super-squat lucu anu teu masuk akal sareng Suzuki biru langit alit anu licik ieu nyaéta luar biasa pikaresepeun tapi kanyataan yén IEU mangrupikeun Répréséntasi Skids dunya nyata paling anyar - henteu karaosna sapertos ambek akhir? 'Cos bari seueur dulur-dulurna, sapertos Prowl sareng Ironhide, parantos ngagaduhan sagala rupa pembaruan sareng Karya sareng anu paling anyar, dua tokoh mainline hyper-modern cool-ass, masing-masing, dina 18 bulan terakhir, JEUNG Q-Transformers, Skids kakarék diturunkeun kana status cameo anyar, teu kaasup ti unggal mainline mainstream modéren, ngaliwat dina limbo pembuatan Hasbro. Jeung jujur, éta travesty yén hiji lalaki anu ngamimitian sapertos inohong anu ngagentos kalayan kapribadian anu khas parantos diijinkeun sapertos kieu! Kadieu! Moal kulawarga Autobot modéren ngan ukur ngaraos raoseun langkung kumplit sareng supermini biru laut alit dina perjalanan? Tapi dina waktos ieu kuring ngaraos resep éta moal pernah kajadian, kusabab Skids sigana henteu pas. Anjeunna henteu cekap tiis. Anjeunna henteu tiasa dipasar. Anjeunna henteu pernah badé sapertos Sideswipe, atanapi sakumaha gaya sakumaha Sunstreaker, atanapi langsung janten ikon salaku Wheeljack. Nalika aya seueur karakter anu sanés, obyektif langkung tiis sareng ngan ukur ukur ukur ukur ukur sakedap deui, kumaha teori anu teu aya pipikiran kedahna tetep sareng Dinobots? Anjeunna ngan ukur lalaki sejen. Anjeunna malah lain ANJAK; anjeunna THE batur lalaki. Putra G1 anu pasti pasti. Tapi meureun éta kumaha waé Skids! Mungkin alesan anjeunna henteu sering muncul nyaéta anjeunna henteu kedah. Kusabab sakeupeul penampilan misfit kasebar ieu sigana masihan anjeunna swagger underdog tangtu sareng meureun éta langkung berharga tibatan dibéréskeun unggal taun salaku Combiner, atanapi Kepala Sekolah, atanapi kakuatan perdana. Skids panginten janten santo patron konci handap kirang langkung sareng panginten kuring anu peryogi hormat éta! Kumaha upami Abdi masalah !? Naha kuring !? Naha kuring janten fanboy anu teu pikaresepeun anu nekad kuring teras-terasan nyindiran saha anu ningali karunia anu ngurilingan anjeunna sareng masih kesel 'cos anjeunna henteu tiasa gaduh hiji hal anu khusus anu anjeunna pikahoyong? "Uuhh, Hasblow!" Éta sanés kuring! Éta? Tingali, tangtosna éta ngabandungan ningali karakter anu anjeun resep berjuang pikeun milarian tempatna sareng wajar pikeun hoyong kasuksésan sareng panarimaan utama pikeun aranjeunna, tapi meureun éta henteu pernah kajantenan pikeun Skids sanés kusabab kalepatan atanapi henteu mampuh, tapi kusabab éta kahirupan. Henteu sadayana anu ngadamelna. Sareng panginten éta anu dicarioskeun ku sadayana carita ieu sapanjang waktos: yén peran Skids dina sadayana ieu janten salah sahiji anu urang éléh. Dipopohokeun. Sareng meureun éta ka kuring ayeuna ... ... pikeun ngantepkeun anjeunna angkat. Henteu! Hasbro, abdi sumpah ka Gusti, kuring hoyong Transformers Kingdom Deluxe Class Skids dina méja kuring dugi ka Jumaah! Tonton, abdi terang anjeun gaduh, anjeun Kudu ngaitkeun kuring. Oh budak lalaki! Éta senang! Nuhun pisan ka sadayana anu parantos ngaitkeun kuring sareng Skidses: éta Opsimathics, Jolene, Chris di ulasan Rodimus Minor, sareng fella anu namina James! Sareng tangtosna sora Patrony nyaring ka Adam Skarnes pikeun ngadukung acara éta. Anjeun tiasa sadayana, sayang! Leres! Langkung seueur anu kedah dilakukeun. Nyekel anjeun dina flipside! Pastikeun pikeun ngalanggan langkung seueur ulasan Thew's Awesome Transformers. Banding anu kawatesanan, jaga tetep nyata.

SKIDS: Autobot Anu Paling Teu Dirawat

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.84" dur="3.52">Aya naon, tim! Er, naha urang bakal ngalakukeun 'un? Abdi siap-siap! Abdi ngaraos formatna.</text>
<text sub="clublinks" start="11.36" dur="5.241"> Janten nyandak tangan kuring sabab dinten ieu urang mayar upeti anu diperyogikeun pikeun Autobot anu kalaparan perhatian</text>
<text sub="clublinks" start="16.601" dur="6.639"> anu parantos dipinggir, mundur, dipecat, sareng lempeng nepi teu dihargaan mangtaun-taun, ku seueur teuing cara!</text>
<text sub="clublinks" start="23.24" dur="6.252"> Leres réréncangan, ieu mangrupikeun carita Otobot anu tetep tina Skids, anu cubelad kompak anu éndah</text>
<text sub="clublinks" start="29.492" dur="3.468"> saha anu sering teuing ngaliwat pikeun cocooan anyar sareng peran anyar.</text>
<text sub="clublinks" start="32.96" dur="5.777"> Sod goréng ieu parantos aya sareng Transformers ti saprak jaman mimiti na tapi teu weléh teu dipalire</text>
<text sub="clublinks" start="38.738" dur="4.302"> - tapi henteu di imah ieu! Pikeun dinten ayeuna, Skids parantos ditangtoskeun - gaya Thew!</text>
<text sub="clublinks" start="43.56" dur="5.36"> Janten leres, di-jagat raya, Skidward lami anu goréng di dieu janten nyeri pisan di-garapan dina média klasik</text>
<text sub="clublinks" start="48.92" dur="5.717"> yén sadaya ayana anjeunna lumayan kentut licik sepi dugi anjeunna tungtungna pencét lengkah na dina tilu puluhan.</text>
<text sub="clublinks" start="54.637" dur="0.662"> Sarua</text>
<text sub="clublinks" start="55.299" dur="5.341"> Maksad abdi, naha anjeunna ngagaduhan naon-naon dina G1? Siga, anjeunna memang tampil dina layar, tapi anjeunna lumayan ngan saukur nonton</text>
<text sub="clublinks" start="60.64" dur="7.04"> sajaba ti éta hiji waktos anjeunna kaburu teras aranjeunna nganggo sekam henteu hirupna dina sababaraha tahta robot anu pikasieuneun.</text>
<text sub="clublinks" start="67.943" dur="0.632"> Pahlawan abdi.</text>
<text sub="clublinks" start="68.575" dur="4.705"> Nalika dicetak, anjeunna panginten paling kasohor nampi mandi bolu sabun anu aneh</text>
<text sub="clublinks" start="73.28" dur="4.48"> tapi hiji-hijina hal anu anjeunna kantos lakukeun anu kuring émut nyaéta waktos anjeunna, euh, ngabeledug kana kaluputan.</text>
<text sub="clublinks" start="77.76" dur="2.56"> Éta pisan anjeunna. Éta tandatanganana ngalih.</text>
<text sub="clublinks" start="80.32" dur="4.48"> Tapi sapertos seueur anu salah sareng dunya, kuring rumaos kalolobaanana diturunkeun kana salah ngatur.</text>
<text sub="clublinks" start="84.8" dur="4.32"> Nyaéta, dina mimiti '80an, tim Hasbro ngagaduhan tugas ageung sapertos aranjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="89.12" dur="6.56"> kalayan seueur karakter anu dikembangkeun sareng dipasarkeun, sareng Skids sapertosna sok siga anu nyelip dina retakan.</text>
<text sub="clublinks" start="95.68" dur="8.513"> Nya éta pisan cocooan anu ditugaskeun mawa 'tukangna, ngan bieu ngorehan' kana rak tanpa tempat anu teguh dina antrian 1984 atanapi '85,</text>
<text sub="clublinks" start="104.193" dur="4.767"> kabeulit ku judul padamelan terakhir dina ember, bio karakter anu kusam pisan,</text>
<text sub="clublinks" start="108.96" dur="4.458"> sareng nami anu - nalika téknis sacara otomotif - sok ngajantenkeun anjeun mikir ngeunaan poopoo.</text>
<text sub="clublinks" start="113.418" dur="7.197"> Sareng éta bener-bener ngabantosan burit kuring yén anjeunna parantos teu dikenal, 'pikeun kuring, G1 Skids gampang mangrupikeun mobil Autobot asli anu pangsaéna!</text>
<text sub="clublinks" start="120.64" dur="1.584"> Abdi friggin 'serius. Top 3!</text>
<text sub="clublinks" start="122.224" dur="4.976"> 'Cos parios deui! Ieu sosok anca anu nyandak desain carformer quintessential -</text>
<text sub="clublinks" start="127.2" dur="2"> dada tiung, panto jangjang, sadaya hits -</text>
<text sub="clublinks" start="129.2" dur="5.52"> sareng ngajantenkeunana nyalira nganggo gaya budak pasagi unik anu teu aya anu tiasa narik!</text>
<text sub="clublinks" start="134.72" dur="1.6"> Éta moal aya anu sanés leres-leres TRIED pikeun narik.</text>
<text sub="clublinks" start="136.32" dur="8.16"> Anjeunna ngan ukur ngagurilap dina cara anu khusus sareng pikaresepeun dina biru logam jero anu saé kalayan sadayana stiker silvery retro klasik,</text>
<text sub="clublinks" start="144.48" dur="5.28"> fists palastik beureum macét jeung suku jeung calana na lampu tipi lampu leutik buleud chromey!</text>
<text sub="clublinks" start="149.76" dur="2.595"> Sareng kuring yakin yén sacara fisik anjeunna rada katingalina.</text>
<text sub="clublinks" start="152.355" dur="6.365"> Anjeunna henteu leres-leres masihan énergi prajurit badass kalayan jangkungna anéh sareng panangan siku anu kagok</text>
<text sub="clublinks" start="158.72" dur="3.36"> tapi naha éta ngajantenkeun anjeunna langkung alit tibatan babaturanana? Ieu buku ajar G1!</text>
<text sub="clublinks" start="162.08" dur="5.12"> Siga, anjeunna ngagaduhan tumpukan senjata perak anu diperyogikeun sareng peluncur rokét anu kuring henteu yakin kantos damel,</text>
<text sub="clublinks" start="167.2" dur="4.141"> artikulasi sacara obyektif pikaresepeun, sareng anjeunna masih pikaresepeun sanaos éta.</text>
<text sub="clublinks" start="171.341" dur="3.539"> Éta anu urang resep ngeunaan G1! Ieu sakumaha nyata sakumaha meunang!</text>
<text sub="clublinks" start="174.88" dur="5.657"> Skids mangrupikeun kahirupan '80-kitsch gelombang munggaran' sareng anjeunna henteu peryogi ANJEUN pikeun ngesahkeun anjeunna.</text>
<text sub="clublinks" start="181.394" dur="2"> Tapi kuring ngalakukeun. Béjakeun yén anjeunna ganteng.</text>
<text sub="clublinks" start="185.273" dur="0.5"> Kocapkeun.</text>
<text sub="clublinks" start="192.184" dur="3.516"> Transformasi - sapertos lalaki éta - henteu kaungkulan!</text>
<text sub="clublinks" start="195.7" dur="4.795"> Ngan jenis crumplestiltskids tilepan-handap elegan sareng teu rumit</text>
<text sub="clublinks" start="200.495" dur="4.294"> ku manuver tandatangan anu khas anu kuring resep nyauran head flap hood flip!</text>
<text sub="clublinks" start="204.789" dur="4.557"> Siga, bonét naékna dibuka sareng sirah robo alit diputer sareng tilep jauh</text>
<text sub="clublinks" start="209.346" dur="3.294"> ku sabab kitu naha anjeunna henteu ngagaduhan beuheung kosong anu seueur anu aranjeunna lakukeun.</text>
<text sub="clublinks" start="212.64" dur="2.24"> Éta gerakan anu kuat, sareng éta sadayana milikna!</text>
<text sub="clublinks" start="214.88" dur="4.32"> Sareng modeu alt Honda City Turbo ieu mangrupikeun hal anu bageur!</text>
<text sub="clublinks" start="219.2" dur="6.08"> Tingali, anjeun TAHU Kuring mamat pikeun minimobile biru caket, sareng Skids mangrupikeun anu paling leres tina anu paling biru.</text>
<text sub="clublinks" start="225.28" dur="3.07"> Ngan ukur ngalembereh kuring, lalaki, éta siga kalemahan langsung kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="228.35" dur="5.747"> 'Cos, henteu kunanaon, tina sudut pandang panaksian dolanan vintajional anu panémbong éta ngagaduhan ban karét sareng karét</text>
<text sub="clublinks" start="234.097" dur="2.383"> sareng sakedik tuangeun anu dipikahoyong ku kolektor</text>
<text sub="clublinks" start="236.48" dur="6.88"> sareng panto damel sareng boot damel sacara téhnisna langkung lengkep fiturna tibatan kaseueuran mobil Autobot kontémporer di jaman éta</text>
<text sub="clublinks" start="243.36" dur="2.862"> tapi sacara internal kuring ngan ukur ngacapruk 'kalayan bungah!</text>
<text sub="clublinks" start="246.222" dur="5.138"> Abdi hoyong ngarangkul hal ieu sadidinten! Abdi hoyong tepuk kana sirah sapertos hamster sareng tuang kismis.</text>
<text sub="clublinks" start="251.36" dur="5.44"> Abdi disihir. Kumaha dunya henteu cinta ka hal ieu!? Kumaha urang henteu ngagaduhan 50 ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="256.8" dur="7.84"> Henteu terang. Saur abdi 'sanés sapertos mobil sport séhat atanapi mobile badass battle. Kuring ngabayangkeun sabab éta aranjeunna masihan latar tukang anu matak kieu.</text>
<text sub="clublinks" start="264.64" dur="5.08"> 'Cos nalika anjeun damel' sareng tim supercar alien anu luar biasa, saha anu hoyong janten hatchback anu henteu bahaya?</text>
<text sub="clublinks" start="269.72" dur="5.164"> Sigana mah sapertos kieu moal ngajantenkeun anjeun megastar tapi pasti ngajantenkeun Skids langkung mendasar dina kanyataan</text>
<text sub="clublinks" start="274.884" dur="3.16"> sareng éta langkung anu kuring hoyongkeun tina robot anu nyamar.</text>
<text sub="clublinks" start="278.044" dur="4.516"> Bisa jadi aya opat diantarana diparkir di jalan kuring ayeuna sareng kuring henteu naékkeun alis anu teu katingali!</text>
<text sub="clublinks" start="282.56" dur="8.186"> Runabout saeutik anu rapih ieu sapertos anu langkung gampang dibandingkeun sareng barudak keren anu janten, sapertos, Lamborghinis, sareng hiji mobil balap khusus.</text>
<text sub="clublinks" start="290.746" dur="3.494"> Nyamar hébat, budak leutik, anjeun bakal nyampur langsung. Naha anjeun henteu acan ningali Drive?</text>
<text sub="clublinks" start="294.24" dur="2.71"> Doot-de-doot-de-doooo!</text>
<text sub="clublinks" start="296.95" dur="4.256"> Ooh, Mode Mobil Kecil Pikaresepeun Doot-de-Doo, éta ...</text>
<text sub="clublinks" start="301.6" dur="1.92"> MERCHANDISABLE!</text>
<text sub="clublinks" start="303.52" dur="7.264"> Janten, naha anjeun ningali naon anu kuring hartosna? Skids mangrupikeun bintang alit anu leres-leres unik kalayan desain unik anu mempesona sareng ton haté Autobot anu tulus</text>
<text sub="clublinks" start="310.784" dur="4.736"> sareng anjeunna panginten anu paling endahna Diacloney ti sadaya budak mobil impor asli.</text>
<text sub="clublinks" start="316.92" dur="6.352"> Maksad abdi, anjeunna parantos seueur digunakeun dina Transformers anu ampir karasaeun langkung alami pikeun nganggap hal ieu salaku cocooan Diaclone!</text>
<text sub="clublinks" start="323.272" dur="4.855"> Meureun kuring nonton teuing Dasar, teuing Toy Galaxy - upami aya kitu -</text>
<text sub="clublinks" start="328.127" dur="7.412"> tapi kuring tiasa langkung gampang ngagambarkeun scootin cocooan ieu 'sakitar salah sahiji kota biru-langit miniatur anu pikaresepeun dina sababaraha iklan TV Takara</text>
<text sub="clublinks" start="335.539" dur="3.725"> tibatan ... laser némbak 'di Decepticons? Anjeunna henteu ngalakukeun éta.</text>
<text sub="clublinks" start="339.264" dur="7.026"> Tapi sanaos ku sadayana diémutan, ieu masih, pikeun kuring, kaulinan resmi Skids terakhir anu leres-leres katingali atanapi karaos siga Skids</text>
<text sub="clublinks" start="346.29" dur="6.044"> 'cos bahkan dina dunya anu taksub ku nostalgia, Skids henteu acan kantos berhasil ngadamel comeback anu bermakna.</text>
<text sub="clublinks" start="352.334" dur="6.38"> Maksad abdi, parantos aya sababaraha budak Skids anyar, tapi aranjeunna sadayana boh tafsir beurat atanapi sapertos, gambar abstrak anu anéh.</text>
<text sub="clublinks" start="359.202" dur="6.878"> Candak contona Robot Dina Nyamur Skid-Z, saha ... leres, éta jelas sanés jalma anu sami, tapi anjeunna ngagaduhan nami, jinisna!</text>
<text sub="clublinks" start="366.08" dur="2"> Naon éta, Skid-Zuh?</text>
<text sub="clublinks" start="368.08" dur="1.643"> Skid-Zee?</text>
<text sub="clublinks" start="369.723" dur="1.157"> Skid-Zed?</text>
<text sub="clublinks" start="370.88" dur="1.6"> Naon nami Gobot-burit éta?</text>
<text sub="clublinks" start="372.48" dur="1.508"> Hayu, Istirahat-Q!</text>
<text sub="clublinks" start="373.988" dur="4.637"> Tapi tingali, RID Skid-Z di dieu pasti ngagaduhan hal anu penting, ngancik dina pagelaran anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="378.625" dur="6.996"> salaku turbo-revvin 'punk ngora kalayan kecanduan balap anu nyurung' cos anjeunna ngahaja nyetak hantu supir Formula 1 !?</text>
<text sub="clublinks" start="385.621" dur="1.579"> Meureun Skid-Z angker!</text>
<text sub="clublinks" start="387.885" dur="0.5"> Cemerlang.</text>
<text sub="clublinks" start="388.385" dur="3.935"> Janten Zedhead didieu jelas henteu aya hubunganana sareng Hondabot urang anu hina -</text>
<text sub="clublinks" start="392.32" dur="4.379"> anjeunna langkung seueur tina Mirage-a-like, dumasarkeun kana inohong Mesin Wars Mirage</text>
<text sub="clublinks" start="396.699" dur="2.821"> anu dina gilirannana didasarkeun kana desain anu dibolaykeun tina G2.</text>
<text sub="clublinks" start="399.52" dur="7.64"> Aya seueur anu di jaman harita - RID, Machine Wars, Robot Masters, Beast Wars II - aranjeunna sadayana drippin 'kalayan overpill G2.</text>
<text sub="clublinks" start="407.16" dur="3.011"> Tapi éta sababaraha inohong anu mantap, manusa! Aranjeunna pantes saeutik tindakan!</text>
<text sub="clublinks" start="410.171" dur="5.033"> Aranjeunna seuri, aranjeunna seueur nawiskeun, sareng aranjeunna henteu leres-leres kencan 5 atanapi 6 taun.</text>
<text sub="clublinks" start="416.068" dur="0.732"> Suasana gedé.</text>
<text sub="clublinks" start="416.8" dur="7.293"> Pokokna, modeu robot panginten rada teu raoseun sareng baggy ku dada racecar ageung sareng anggota awakna kagok</text>
<text sub="clublinks" start="424.093" dur="7.085"> tapi anjeunna masih pasang aksi leres-leres, jenis, sareng anjeunna katingali lempeng ka luhur dina campuran kandel magenta ngagurilap ieu, logam téal,</text>
<text sub="clublinks" start="431.96" dur="6.44"> sareng beige nétral keren anu tiasa atanapi henteu pernah sakali bodas sareng tembakan pipa cahaya surga anu kuat!</text>
<text sub="clublinks" start="438.4" dur="6.728"> Sareng salaku anak tina gim2-obsesip G2, anjeunna sacara alami ngawangun sakitar tuas alit flipchange automorph ieu</text>
<text sub="clublinks" start="445.128" dur="3.938"> sareng ngeunaan modél F1 flamboyan ieu, sial éta nyaéta sababaraha bakat!</text>
<text sub="clublinks" start="449.066" dur="4.23"> Pariksa éta ku alur cruisin lemes sareng balap balap balapna!</text>
<text sub="clublinks" start="453.296" dur="7.026"> Sareng kuring henteu terang upami éta ngan kuring, tapi aya naon-naon ngeunaan ieu anu karaos rada 50an sareng warna soda krim sareng pita Coca-Cola,</text>
<text sub="clublinks" start="460.54" dur="1.019"> siga ngambang coke,</text>
<text sub="clublinks" start="461.559" dur="4.23"> flashin 'sababaraha Chevy fender tonjolan klasik kalayan gaya jangjang dua kali!</text>
<text sub="clublinks" start="465.789" dur="1.891"> Ieu salaku excitin 'siga anu gettin' ayeuna!</text>
<text sub="clublinks" start="467.68" dur="4.766"> Kusabab waktos salajengna nami Skid-Z bakal muncul saatos jalma ieu dina Armada Mini-con.</text>
<text sub="clublinks" start="472.446" dur="1.554"> Sareng anu salah ogé!</text>
<text sub="clublinks" start="474" dur="6.669"> Siga, saatos aranjeunna béak ideu pikeun cocooan Armada anu asli, aranjeunna tungtungna kedah nyorong kaluar sakumpulan recolours Beast Wars Transmetal</text>
<text sub="clublinks" start="480.669" dur="4.771"> pikeun masangkeun gelombang engké, sareng Skid-Z mangrupikeun nami anu aranjeunna nyabak dina Mini-con</text>
<text sub="clublinks" start="485.44" dur="3.427"> - salah sahiji DUA Mini-kontra anu aranjeunna buang ku salah sahiji!</text>
<text sub="clublinks" start="488.867" dur="3.133"> Ngobrol ngeunaan slummin 'éta! Langkung resep Skid-Z-List.</text>
<text sub="clublinks" start="492" dur="8.48"> Janten urang bakal ngalangkungan éta sareng teras ngaluncatan payun ka Skids's semi-suksés balik deui ka awak biru anu blok di Alternator / Binaltech</text>
<text sub="clublinks" start="500.48" dur="2.416"> - garis jadi dicey aranjeunna namina dua kali -</text>
<text sub="clublinks" start="502.896" dur="5.264"> anu, nalika urang nutupan teu lami pisan, mangrupikeun sababaraha hal pangpayunna G1 mimiti pertengahan 2000an.</text>
<text sub="clublinks" start="508.16" dur="7.68"> Ieu kebangkitan asli 1984, janten kuduna janten tempat anu sampurna pikeun Skids pikeun otot sareng nempatkeun tempatna dina liga ageung!</text>
<text sub="clublinks" start="515.84" dur="3.506"> Tapi sakumaha hate kuring nyarios, anjeunna rada siga lulucon?</text>
<text sub="clublinks" start="519.346" dur="3.16"> 'Cos tingali hal getih ieu! Dorkus sapertos kitu!</text>
<text sub="clublinks" start="522.506" dur="5.494"> Éta ngan ukur lungsur-langsar sareng corétan kalayan jinis awak beuteung bir anu condong</text>
<text sub="clublinks" start="528" dur="4"> dwarfing panangan leuweung aneh na sareng pestol alit sangsara.</text>
<text sub="clublinks" start="532.44" dur="4.52"> Tapi tetep, éta rada cemerlang! Kocapkeun naon anu anjeun pikahoyong, ieu mesin anu serius!</text>
<text sub="clublinks" start="536.96" dur="6.08"> Anjeunna pasti ngagaduhan bombast Binaltech anu khusus pisan, positip kembung ku visual bang,</text>
<text sub="clublinks" start="543.04" dur="3.992"> hefeily heartfeel heartyel sareng rékayasa labirin méwah</text>
<text sub="clublinks" start="547.032" dur="6.728"> kalayan headlgihts sah na bemper brutal, tali taktak hideung beurat sareng setir aktip aktip!</text>
<text sub="clublinks" start="553.76" dur="3.501"> Sareng sapertos, suku na kentel sakumaha kotoran, tapi éta hirup pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="557.261" dur="5.939"> Anjeun ngagaduhan bumper shin utama ieu, pingping pérak anu macét ku paku dengkul hideung,</text>
<text sub="clublinks" start="563.2" dur="4"> sareng sapatu trapezium dumpy ieu leres-leres teu pikaresepeun!</text>
<text sub="clublinks" start="567.2" dur="2"> Ku cara kieu - kumaha anjeun bakal mopohokeun hal ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="569.2" dur="8.24"> Mangrupikeun chungus karismatik anu teu tiasa dibandingkeun sareng énergi Autobot anu luar biasa sareng éta leres-leres moal dipaliré!</text>
<text sub="clublinks" start="589.6" dur="3.84"> Éta kedah janten salah sahiji transformasi anu paling jauh, manusa.</text>
<text sub="clublinks" start="593.44" dur="2.981"> Siga, bahkan pikeun budak Binal, ieu mangrupikeun omong kosong!</text>
<text sub="clublinks" start="596.421" dur="6.459"> Sakabéh daérah boob na untabs sareng bentang kaluar dina iteuk anu sirahna dina iteuk anu sanés,</text>
<text sub="clublinks" start="602.88" dur="5.539"> sacara harfiah everythig malik sareng muter terus panangan na nyangkut kana tonggong beuheung na !?</text>
<text sub="clublinks" start="608.419" dur="6.847"> Jujur, upami anjeun nganggap diri anjeun resep Transformer, anjeun kedah parios hal ieu sacara langsung sahenteuna sakali, pikeun panilitian.</text>
<text sub="clublinks" start="615.266" dur="5.054"> Tapi enya, ieu carana Binaltech milih pikeun ngapdetkeun Skids lami salaku orok Toyota anu ngagedéan.</text>
<text sub="clublinks" start="620.32" dur="6.312"> Y'all terang Binaltech hirup sareng maot dina modeu mobil na, sareng sapertos kitu, kumaha gagah sareng henteu keren mobil ieu,</text>
<text sub="clublinks" start="626.632" dur="3.219"> padamelan anu dilakukeun ku aranjeunna janten Transformator? Banting!</text>
<text sub="clublinks" start="629.851" dur="6.08"> Siga parios deui, janten langkung pas sareng opat panto anu fungsina, bonét mesin gigit,</text>
<text sub="clublinks" start="635.931" dur="3.235"> sareng pedalaman anu saleresna sigana tempat anu cukup tiis.</text>
<text sub="clublinks" start="639.166" dur="6.274"> Kuring kedah nyebatkeun - korsi payunna muncul kaluar hiji waktos sareng kuring ngan saukur henteu tiasa nyandak éta deui di ditu pikeun kahirupan kuring, janten aranjeunna aksésoris ayeuna.</text>
<text sub="clublinks" start="645.44" dur="8.16"> Sareng hatur nuhun ka Surga ieu mangrupikeun jalma Takara anu matak padet-burit sareng tuangna sareng tanpa tampo seuneu Smash-Mulut-burit anu pikasieuneun.</text>
<text sub="clublinks" start="653.6" dur="1.732"> Karat nambal tambalan didinya. Bonus!</text>
<text sub="clublinks" start="655.332" dur="7.868"> Kuring ogé resep janten teu nyarios yén hal ngeunaan ieu pasti bau Ironhide, anu jelas-jelas teu aya ti pamaén Alternator</text>
<text sub="clublinks" start="663.2" dur="4.8"> sareng ieu karéta chunky kalayan helm ridgey bunder na anu pas pikeun anjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="668" dur="5.479"> tapi kuring mendakan panginten Toyota reps keukeuh biru janten aranjeunna ngirimkeun anjeunna kaluar pikeun Skids dina menit terakhir?</text>
<text sub="clublinks" start="673.479" dur="4.379"> Kuring henteu weruh éta pikeun kanyataan, tapi éta bakal ilahar kumaha Skids parantos diatur!</text>
<text sub="clublinks" start="677.858" dur="5.342"> Maksadna, pon pikeun pound, ieu panginten cocooan Skids anu pangsaéna, sareng upami éta ngan ukur kajadian ku fluke,</text>
<text sub="clublinks" start="683.2" dur="5.44"> salaku pilihan terakhir pikeun nyumponan kawajiban luar, éta bakal janten manuver Skids anu sampurna!</text>
<text sub="clublinks" start="688.64" dur="1.762"> Fatshame upami anjeun kedah - ieu mangrupikeun ikon.</text>
<text sub="clublinks" start="690.402" dur="4.409"> Janten sagala hal dianggap, kuring ngaraos resep Binaltech Skidneybean leres-leres tahan pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="694.811" dur="8.096"> Sakumna jaman éta ngan ukur resep, lalaki. Siga, éta katingalina saé pisan janten Transformer deui ka jiwa otomotif anu asli,</text>
<text sub="clublinks" start="702.907" dur="3.368"> éta jelas pisan diwangun ku cinta, sareng éta friggin 'hartosna éta!</text>
<text sub="clublinks" start="707.364" dur="1.276"> Teras pilem na kajantenan.</text>
<text sub="clublinks" start="709.16" dur="6.04"> Ayeuna, kusabab kuring ngagaduhan perasaan campur aduk ngeunaan pilem, kuring bakal salawasna ngabela filsafat desain.</text>
<text sub="clublinks" start="715.2" dur="4.8"> 'Cos éta henteu kantos tumuh kana rasa kuring tapi kuring kantos mendakan hal-hal anu kuring resep,</text>
<text sub="clublinks" start="720.038" dur="3.606"> éta mangrupikeun aspék mérek anu seueur jalma sacara sah bogoh,</text>
<text sub="clublinks" start="723.648" dur="4.676"> éta sah pisan, sareng sacara finansial ngamungkinkeun wilayah sanés waralaba pikeun mekar.</text>
<text sub="clublinks" start="728.324" dur="5.116"> Anjeun hoyong ngajantenkeun Titan Class Scorponok kajantenan, anjeun kedah ngajual ngalangkungan sababaraha kasus Bumblebees, henteu? Kami terang ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="733.44" dur="8.335"> Sareng sapertos, sapertos anu kuring membenci pola pikir #NotMyTransformers, ieu sanés sanés Skids kuring. Anjeun henteu hoyong ningali Gundur kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="741.775" dur="4.465"> Sareng sanés anjeunna bahkan ngagaduhan hubungan sareng Skids ieu! Sakumaha anu parantos urang tingali - ngan ukur namina. Urang tiasa ngabagi.</text>
<text sub="clublinks" start="746.24" dur="3.933"> Abdi sanés tryna janten jalma "ngarusak budak leutik kuring". Ngan, jelema ieu ngabandungan!</text>
<text sub="clublinks" start="750.173" dur="5.347"> 'Kos kuring henteu terang perkawis anjeun, tapi pikeun kuring, ku bot pilem, sok aya sakedik pang "hm, éta henteu sapertos na katingalina!"</text>
<text sub="clublinks" start="755.52" dur="1.197"> "Ratchet sanés héjo!"</text>
<text sub="clublinks" start="756.717" dur="4.439"> Tapi ku seuseueurna, leres henteu hésé ditampi. Siga, Soundwave henteu leres-leres siga Soundwave,</text>
<text sub="clublinks" start="761.156" dur="3.963"> tapi anjeunna ngalakukeun komunikasi barang licik, anjeunna ngagaduhan panyatur tentang anjeunna, éta tiasa dianggo.</text>
<text sub="clublinks" start="765.119" dur="4.641"> Komo sareng anu ngan ukur ngabagi nami, leres henteu hésé pikeun misahkeun lalaki ieu sareng lalaki éta.</text>
<text sub="clublinks" start="769.76" dur="3.2"> Siga, éta sanés Hot Rod sakumaha kuring kenal anjeunna, tapi henteu kunanaon! Hayu tingali naon anjeun ngagaduhan!</text>
<text sub="clublinks" start="772.96" dur="2"> Tapi ku Skids langkung mirip,</text>
<text sub="clublinks" start="775.2" dur="0.971"> f ** k anjeun.</text>
<text sub="clublinks" start="776.171" dur="5.331"> Anjeunna mangrupikeun karakter dumbass anu ngahaja ngaganggu dina pilem dumbass anu sami ngaganggu</text>
<text sub="clublinks" start="781.502" dur="7.65"> kalayan desain anu ngahaja pikareueuseun sareng nada rasis anu jelas sareng aranjeunna jelas-jelas namina anjeunna "Skids" Kusabab éta siga anu ngagoreng.</text>
<text sub="clublinks" start="789.152" dur="4.448"> Éta jenis tingkat lowbrow anu urang damel di dieu. Anu panghandapna paling raheut.</text>
<text sub="clublinks" start="793.6" dur="2"> Tapi cocooanna henteu goréng, sabab indit!</text>
<text sub="clublinks" start="795.6" dur="5.955"> 'Cos umumna, Revenge of the Fallen kaulinan lumayan hébat! Siga, éta saé didamel, beurat detil sareng fitur euyeub,</text>
<text sub="clublinks" start="801.555" dur="4.525"> éta rada sibuk sacara visual sareng beurat pisan, tapi éta katingalina siga anjeunna!</text>
<text sub="clublinks" start="806.08" dur="4.944"> Artikulasi henteu kunanaon, anjeunna ngagaduhan gimik anu gunana tapi henteu ngaganggu ...</text>
<text sub="clublinks" start="811.568" dur="2"> (seuri) Hayu!</text>
<text sub="clublinks" start="816.739" dur="1.465"> (wheezelaughs)</text>
<text sub="clublinks" start="818.24" dur="5.003"> ... sareng sakumaha anu tiasa diandelkeun pikeun para pormat film, modeu mobil na saéstuna lumayan snazzy. Éta ngagaduhan snazz.</text>
<text sub="clublinks" start="823.243" dur="5.479"> Tapi anu janten masalah sareng cocooan ieu nyaéta cocooan karakter anu sipatna.</text>
<text sub="clublinks" start="828.722" dur="3.678"> Abdi ngan ukur hate anjeunna. Tingali dina rarayna. Screw jalma ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="832.4" dur="7.44"> Kuring boro mikir yén ieu liar, tapi Skids sareng Mudflap saleresna mangrupikeun salah sahiji poin anu handap dina sajarah Transformers.</text>
<text sub="clublinks" start="839.84" dur="4.885"> Sareng anu najong anu saleresna nyaéta IKAN Luncat ieu langkung seueur ayana ti batan Luncat anu kuring resep -</text>
<text sub="clublinks" start="844.725" dur="6.639"> langkung waktos layar, pastina langkung seueur cocooan - anu ngajantenkeun dipshit ieu snotgoblin salaku versi dominan Skids.</text>
<text sub="clublinks" start="851.364" dur="3.356"> Sareng anjeunna anu Luncat TERBARU! Anjeunna sapertos penjahat Skids!</text>
<text sub="clublinks" start="854.72" dur="2.88"> Friggin 'Jolt ngajantenkeun Skids anu langkung saé tibatan Skids.</text>
<text sub="clublinks" start="857.6" dur="8.185"> Anjeunna ngan hakekat mutlak tina unggal masalah pilem anu disuling sareng digedékeun sareng dibobodo malahan kumaha waé</text>
<text sub="clublinks" start="865.785" dur="5.095"> sareng nyuntik langsung kana liang otak anjeun sareng urang sadayana langkung parah pikeun pangalaman éta.</text>
<text sub="clublinks" start="870.88" dur="1.6"> Hm! Masih nyeri titik, tétéla.</text>
<text sub="clublinks" start="872.48" dur="5.76"> Kira urang sakedik ngalungkeun versi kelas Legion ieu dina deco gunung api anu jarang ditingali tina Dark of the Moon</text>
<text sub="clublinks" start="878.24" dur="4.8"> dimana, dina naon anu diaku pisan gerakan Skids, anjeunna turun tina pilem!</text>
<text sub="clublinks" start="883.04" dur="1.2"> Ahh, anjeun hate ningali éta.</text>
<text sub="clublinks" start="884.844" dur="4.617"> Pokokna, hal-hal anu pas diangkat saeutik pikeun Skids nalika anjeunna sakali deui balik kana akar biru na</text>
<text sub="clublinks" start="890.102" dur="2.818"> dina 2013 bab Generasi!</text>
<text sub="clublinks" start="892.92" dur="2.486"> Ayeuna, anjeun kenal kuring. Generasi mangrupikeun macét kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="895.4" dur="1.4"> Movieverse nyaéta marmalade kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="896.8" dur="1.108"> Binatang Perang téh kuring</text>
<text sub="clublinks" start="899.18" dur="0.82"> bovril.</text>
<text sub="clublinks" start="900" dur="4.48"> Janten ieu mangrupikeun salah sahiji anu urang marios dina waktos éta. Entong ditingali, éta vidéo sial. Éta yuswa pikasieuneun!</text>
<text sub="clublinks" start="904.48" dur="4.16"> Tapi dina waktos éta, kuring leres-leres resep arah anu Generations sigana bakal ngalih!</text>
<text sub="clublinks" start="909.621" dur="6.219"> Siga, aranjeunna badé gaya IDW sesah, kami ngagaduhan kipas bawah tanah anu kaluar sapertos Jhiaxus sareng Chromia,</text>
<text sub="clublinks" start="915.84" dur="4.6"> sakedik Armada sareng Perang Binatang dina perjalanan, éta rad! Abdi henteu sabar ningali dimana badé kajantenan!</text>
<text sub="clublinks" start="920.44" dur="2.44"> Sareng janten adil éta cukup pikaresepeun dua bulan,</text>
<text sub="clublinks" start="922.88" dur="5.925"> sabab harita Perang Perdamaian asup sareng ngintipkeun sadayana deui ka borin 'lami-lami-pikaresepeun G1</text>
<text sub="clublinks" start="928.805" dur="4.647"> kang, teu tiasa ngeluh! Abdi resep Perang Perdana. Abdi bogoh G1 anu pikaresepeun ku balaréa. Abdi aya dina riungan.</text>
<text sub="clublinks" start="933.452" dur="5.271"> Tapi pangbalikan éstétika anu dumadakan sapertos kitu tinggaleun Skids sareng Trailcutter na</text>
<text sub="clublinks" start="939.037" dur="5.301"> ... Éta hal Mini-con kaluar dina hawa tiis, 'ayeuna aranjeunna menonjol ti balaréa, tapi ku alesan anu salah!</text>
<text sub="clublinks" start="944.338" dur="3.982"> Ieu henteu katingalina sapertos angkat anu matak deui. Ieu pembuangan!</text>
<text sub="clublinks" start="948.32" dur="2"> Sareng hal na, éta henteu saé ogé!</text>
<text sub="clublinks" start="950.32" dur="5.895"> Siga, kuring masih resep modél supermini alit anu bouncy, sareng éta pikaresepeun pikeun ningali sakedik aksi Head Hood Flip Flap.</text>
<text sub="clublinks" start="956.215" dur="1.316"> Éta budaya Skids.</text>
<text sub="clublinks" start="957.531" dur="4.885"> Tapi sapertosna, warna na sadayana lepat. Suku asa-asa! Taktak anu dogshit!</text>
<text sub="clublinks" start="962.416" dur="6.762"> Raray lempeng nepi teu tenang sareng bedilna kaluar pisan. Ngan ukur henteu pikaresepeun!</text>
<text sub="clublinks" start="969.178" dur="4.422"> Sareng éra pisan, 'cos ieu leres-leres ngaraos istirahat ageung pikeun Skidney Poitier lami.</text>
<text sub="clublinks" start="973.6" dur="5.925"> Siga, anjeunna tungtungna gettin 'kana ngajalankeun anu pantes dina komik dimana anjeunna mendakan suku na salaku petualang amnesik anu enigmatis</text>
<text sub="clublinks" start="979.525" dur="2.555"> kalayan kakuatan super of Megalearning!</text>
<text sub="clublinks" start="982.08" dur="0.781"> Kutu buku Friggin '.</text>
<text sub="clublinks" start="982.861" dur="5.926"> Tapi sanajan dina timeline dimana Skids janten pikareueuseun, anjeunna masih tahan ku tungtung downer anu ngancurkeun, dimana -</text>
<text sub="clublinks" start="988.787" dur="3.13"> baiklah, spoiler di 3, 2, 1 ...</text>
<text sub="clublinks" start="991.917" dur="8.563"> anjeunna janten isin pisan ka dirina nyalira yén jiwana ngabeledug teras anjeunna cicingeun murag ka maotna, nyanghareupan handap, nyusup kana beuteung na</text>
<text sub="clublinks" start="1000.48" dur="6.52"> terus sobatna anu paling dipikacinta di jagad raya sacara épéktip parantos sadayana émutan anjeunna ngeunaan anjeunna sacara bedah dihapus tina otak na !?</text>
<text sub="clublinks" start="1007" dur="4.36"> (ngahuleng) Janten kuring kéngingkeun anu leres ieu - henteu ngan ukur Skids maot kusabab dasarna henteu aya alesan,</text>
<text sub="clublinks" start="1011.36" dur="6.56"> naon éta? Sesuatu ngeunaan buff tim samentawis anu aranjeunna henteu peryogi pisan sabab Megatron aya sareng anjeunna kuat?</text>
<text sub="clublinks" start="1017.92" dur="4.64"> Henteu ngan éta, tapi teras aranjeunna ngalakukeun episode lengkep ngeunaan kumaha teu aya anu masihan.</text>
<text sub="clublinks" start="1022.56" dur="3.52"> Kumaha jodohna anu pangsaéna kaluar tina jalan sanés masihan bébéja!</text>
<text sub="clublinks" start="1026.08" dur="2.387"> Abdi seueur teuing, tapi éta anu kajadian.</text>
<text sub="clublinks" start="1028.467" dur="2.573"> Siga - naha éta biaya Skids narik reureuhan?</text>
<text sub="clublinks" start="1031.04" dur="7.04"> Naha jagad raya nganggap hina ka jalma ieu yén aya kasuksesan naon waé anu dipanggihan kalayan dibantai ti teu aya?</text>
<text sub="clublinks" start="1038.08" dur="3.68"> Kaluar pikiran batur !? Naon deui anu anjeun tiasa lakukeun ka anjeunna?</text>
<text sub="clublinks" start="1041.76" dur="4.111"> Naha anjeun hoyong masing-masing ngancurkeun unggal-unggal molekulna nalika urang aya di dinya!?</text>
<text sub="clublinks" start="1045.871" dur="2.922"> Jujur, teu hormat!</text>
<text sub="clublinks" start="1050.689" dur="1.167"> Henteu kunanaon, éta pamungkas tina tukang ngarusak.</text>
<text sub="clublinks" start="1051.856" dur="1.704"> Atoh, urang dimana ayeuna? Naon anu pangénggalna?</text>
<text sub="clublinks" start="1053.56" dur="3.88"> Nya, transparansi lengkep, kuring saleresna mah hedgin 'usaha abdi ngadamel video ieu sakedik</text>
<text sub="clublinks" start="1057.44" dur="4"> Bagéan cos kuring ngarepkeun meureun aya Skids anyar anu sumping tina Perang Kanggo trilogi Cybertron</text>
<text sub="clublinks" start="1061.44" dur="4.141"> éta bakal saluyu sareng anggaran estetis Masterpiece na catetan lagu anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="1065.581" dur="6.899"> tapi ningali kumaha dasarna sakabeh line-up parantos diungkabkeun atanapi dibocorkeun ngalangkungan naon waé sumberna sareng nary a whiff of Skiddy good</text>
<text sub="clublinks" start="1072.48" dur="4.438"> ieu masih mangrupikeun versi modéren ol 'Steak sareng Skidney panganyarna</text>
<text sub="clublinks" start="1076.918" dur="5.482"> sareng éta kajantenan asalna tina saku waktos nalika sadayana ngahaja kabuka pikeun hiji usum panas.</text>
<text sub="clublinks" start="1082.4" dur="6.381"> Abdi henteu tiasa ambek yén aranjeunna nyobian anu sanés, tapi kami parantos ngalih. Parantos 7 taun! Saha waé anu sanés parantos nga-do-over!</text>
<text sub="clublinks" start="1088.8" dur="3.2"> Chromia, friggin 'Hoist, Doubledealer, Springer!</text>
<text sub="clublinks" start="1092" dur="3"> Sadayana resep kana Springer éta sareng anjeunna masih ngagaduhan anu sanés!</text>
<text sub="clublinks" start="1095" dur="5"> Tapi henteu Skids! Kami masih ngalakukeun hubungan sareng spéktasi desinfektan anu kakoncara ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="1100" dur="8.013"> Kuring ngan ukur henteu percanten yén urang ayeuna parantos ngamutahirkeun versi G1 anu pikaresepeun ku ramé sacara praktis unggal karakter kantos kecuali Skids.</text>
<text sub="clublinks" start="1108.013" dur="5.267"> Jigana Generations Skids mangrupikeun cocooan anu sampurna pikeun aya dina kaayaan ieu kusabab éta moal nangtung!</text>
<text sub="clublinks" start="1113.28" dur="4.32"> 'Cos pikeun hiji hal, salaku panyipta eusi, kuring resep kana pidéo kuring ka puncak dimana-mana.</text>
<text sub="clublinks" start="1117.6" dur="3.338"> Urang kedah masihan budak urang kameunangan anu jelas! Urang peryogi denouement éta!</text>
<text sub="clublinks" start="1120.938" dur="7.085"> Sareng kanggo éta, kuring sieun urang kedah ninggali garis waktu resmi sareng nyimpang ka alam liar fanfik anu teu dilisensikeun!</text>
<text sub="clublinks" start="1128.023" dur="1.417"> WoOoOoOoOoOo!</text>
<text sub="clublinks" start="1129.88" dur="6.64"> Sumuhun leres, nempatkeun aranjeunna upami anjeun hoyong Master X Series Savant ti sato pihak katilu anu kuat X-Transbots</text>
<text sub="clublinks" start="1136.52" dur="5.72"> anu kuring cukup raoseun ku nyebat anu paling caket anu urang kantos kéngingkeun Masterpiece Skids!</text>
<text sub="clublinks" start="1142.24" dur="7.76"> 'Cos parios ieu! XTB Savant mangrupikeun potongan anu éndah pisan nampilkeun tingkat méwah anu negeskeun hirup sareng rahmat anu handap</text>
<text sub="clublinks" start="1150" dur="2.297"> anu ngabutuhkeun kuring pikeun nyebut éta salaku "sapotong".</text>
<text sub="clublinks" start="1152.297" dur="8.81"> Resep, langsung karasa asa endah dina panangan! Éta beurat sareng padet sareng mulus kalayan palastik raos beurat sareng logam raos upami pantes</text>
<text sub="clublinks" start="1161.107" dur="0.973"> - henteu sapertos saluran ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="1162.08" dur="5.628"> Sendi anu kuat sareng sutra sareng responsif sareng Gusti, anjeunna katingalina saé pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="1167.708" dur="7.888"> Ngan nyatana aya kualitas anu saé, inohong kelas kolektor karakter naon waé sareng anu nganggo motor Friggin 'workaday hood pikeun awak.</text>
<text sub="clublinks" start="1175.596" dur="2"> Jiwa kuring ayeuna pinuh pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="1177.596" dur="5.124"> Bit anéh anjeunna henteu ngagaduhan kotak tiung tanda tangan tapi parantos kéngingkeun beuheung anu henteu teratur pikeun nampung éta</text>
<text sub="clublinks" start="1182.72" dur="3.844"> tapi naon waé! Hapunten! Teu tiasa ngupingkeun anjeun lagu dina haté kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="1186.564" dur="6.223"> Tapi upami urang kedah ngritikna, sareng urang kedah, ieu mangrupikeun ulasan, sigana kuring kedah nyarios warna na mangrupikeun campuran anu pikaresepeun.</text>
<text sub="clublinks" start="1192.787" dur="3.213"> Ibarat anjeun ngagaduhan indigo kilauan toyetic klasik,</text>
<text sub="clublinks" start="1196.856" dur="4.885"> barengan acara TV anu langkung tamer ieu bubuk biru, anu kuring kira tiasa?</text>
<text sub="clublinks" start="1201.741" dur="4.171"> Sapertos, tina sadaya karakter di luar sana, kuring henteu terang upami Skids peryogi perawatan ngajénan kartun.</text>
<text sub="clublinks" start="1205.912" dur="2.728"> Teu cilaka dilakukeun! Abdi masih resep, tapi anjeun kedah?</text>
<text sub="clublinks" start="1208.64" dur="6.88"> Hiji-hijina anu mawa anjeun anu bahkan tiasa dilebetkeun tina kartun sapertos, panangan anu pucat sareng pigeulang taktak sakedik beureum anu tiis,</text>
<text sub="clublinks" start="1215.52" dur="4.29"> anu aneh jangkung, raray sempit ku non-fitur kawas impian,</text>
<text sub="clublinks" start="1219.81" dur="2.238"> sareng sapertos ... tuur blanched? Henteu terang.</text>
<text sub="clublinks" start="1222.048" dur="4.192"> Pakarang ogé antukna beurat layar sareng duanana katingalina teu raoseun,</text>
<text sub="clublinks" start="1226.241" dur="5.119"> kawas hal pointer laser kembar-zap anu aneh ieu anu siga anu kedah ditangan na tapi henteu,</text>
<text sub="clublinks" start="1231.36" dur="2.56"> anjeun ngan ukur tiasa ningali sadayana pananganna ngalangkungan éta,</text>
<text sub="clublinks" start="1233.92" dur="2.72"> sareng anu sanésna ngan ukur sadayana karung sareng henteu aci.</text>
<text sub="clublinks" start="1236.64" dur="5.152"> Henteu terang. Éta mangrupikeun jinis persenjataan sci-fi konyol anu sigana sacara téknis lumayan ngabantuan dina sababaraha cara,</text>
<text sub="clublinks" start="1241.792" dur="2.565"> tapi anjeun moal janten anu nyandak Blitzwing, nya.</text>
<text sub="clublinks" start="1244.357" dur="2.363"> Sanés masalah ageung! Éta ngan ukur anéh.</text>
<text sub="clublinks" start="1246.72" dur="6.56"> Siga, ieu sosok anu gaduh seueur titbit alit, butut, hanjakal, tapi teu aya anu némpél kumaha éndahna!</text>
<text sub="clublinks" start="1253.28" dur="2.32"> Éta masihan kuring sadayana. Anjeun ngan ukur kedah ningali!</text>
<text sub="clublinks" start="1255.6" dur="9.009"> Éta ngagaduhan panto belang ngagurilap anu amis sareng piston layar kacaangan leutik, éta ngagaduhan brogues beureum sareng hérang anu didamel tina saparapat mobil,</text>
<text sub="clublinks" start="1264.609" dur="3.13"> Éta ngagaduhan sapertos * ciuman koki *, anjeun terang? Éta sorta je ne sais quoi.</text>
<text sub="clublinks" start="1267.739" dur="2.684"> Éta, erm ... anjeun terang, éta, eh, éta ngagaduhan, eh ...</text>
<text sub="clublinks" start="1270.423" dur="2.377"> [intro kana "The Touch" maén]</text>
<text sub="clublinks" start="1272.8" dur="0.9"> Nah, atra teuing.</text>
<text sub="clublinks" start="1290.693" dur="7.055"> Transformasi tiasa kahontal, sanaos ku kasus anu hampang tina keukeuh pihak katilu anu aneh dina overcomplication.</text>
<text sub="clublinks" start="1297.748" dur="6.732"> Siga, suku sareng awak sadayana masuk akal sareng saderhana, janten kuring leres-leres henteu yakin kunaon pananganna kedah kompléks ieu.</text>
<text sub="clublinks" start="1304.48" dur="5.2"> Aya sadayana sapertos, tab alit sareng dua atanapi tilu lapisan panel anu ngorbit di sakuliling panangan</text>
<text sub="clublinks" start="1309.68" dur="1.902"> tapi orok, nalika anjeun dugi ka dinya!?</text>
<text sub="clublinks" start="1311.582" dur="3.992"> Tingali, abdi henteu hoyong janten hiperbola di dieu. Satengah tina slogan kuring nyaéta "jaga tetep nyata",</text>
<text sub="clublinks" start="1315.574" dur="4.26"> tapi ieu panginten tiasa janten modél mobil impian kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="1319.834" dur="3.686"> Nyaéta, kuring henteu terang naha éta saéstuna mangrupikeun Honda City Tubro anu lengkep -</text>
<text sub="clublinks" start="1323.529" dur="6.711"> Kuring henteu weruh naha éta leres-leres ngagaduhan gril bemper anu henteu teratur, atanapi setir sisi-katuhu nganggo tutup bénsin di bagian tukangna,</text>
<text sub="clublinks" start="1330.24" dur="3.52"> tapi katingalina siga Skids sareng endah pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="1333.76" dur="5.36"> Masih kénéh éta motor anu pikaresepeun anu sami pikaresepeun, pikaresepeun handap-ka-Bumi, tapi ngan ukur langkung!</text>
<text sub="clublinks" start="1339.12" dur="6.014"> Éta ngan ukur sanggup ningkatkeun Vibe sacara sampurna tanpa kaleuleuwihi atanapi ngalebetkeun nerdy di-guyonan.</text>
<text sub="clublinks" start="1345.134" dur="5.106"> Tingali kana hal ieu. Éta lucu pisan sareng classy. Aya pisan cinta sareng karajinan dina acara</text>
<text sub="clublinks" start="1350.24" dur="5.76"> ti lampu panon soca hérang kana kaca spion karét anu teu tiasa dileungitkeun sareng ... aspipe.</text>
<text sub="clublinks" start="1356" dur="5.985"> Éta masihan anjeun rasa licik ban nyata sareng paintjob's ngagaduhan kuring ngojay 'dina sagara indigo!</text>
<text sub="clublinks" start="1361.985" dur="6.371"> Sareng katingali, Skids sanés sanés Autobot anu paling kerén, tapi anjeunna leres-leres merenahkeun pasar dina panto havin.</text>
<text sub="clublinks" start="1368.356" dur="6.164"> Sareng parios ieu, ieu pikaseurieun. Aranjeunna leres-leres masihan anjeunna skuter lipat-up sakedik ti jaman Diaclone!</text>
<text sub="clublinks" start="1374.52" dur="5.48"> Anjeunna henteu ngagaduhan ieu dina Transformers! Ieu sapertos, sateuacan-G1. Ieu Pra-1!</text>
<text sub="clublinks" start="1380" dur="2.56"> Éta panginten anu paling jero anu kantos diteureuy.</text>
<text sub="clublinks" start="1382.56" dur="4.052"> Ieu potongan anu jero pisan anu ngalir sapanjang jalan liwat jeung kaluar ka sisi séjén.</text>
<text sub="clublinks" start="1386.612" dur="2.188"> Ieu mangrupikeun jalan kaluar anu jero.</text>
<text sub="clublinks" start="1388.8" dur="3.19"> Wartoskeun ka anjeun kumaha ogé - sanés kipas tina kotak ieu! Leres, urang badé ka ditu.</text>
<text sub="clublinks" start="1391.99" dur="5.806"> Siga, kuring ngahargaan yén éta saé sareng alit sareng henteu nyéépkeun rohangan lomari, sareng karya seni éta saéna geuring,</text>
<text sub="clublinks" start="1398.36" dur="2.76"> tapi, Gusti, X-Transbots, nyéépkeun desainer!</text>
<text sub="clublinks" start="1401.12" dur="2.297"> Teuing font na! Leutik teuing! Goréng teuing!</text>
<text sub="clublinks" start="1403.417" dur="3.783"> Naon sampah Karencore live-seuri-cinta-burit ieu!?</text>
<text sub="clublinks" start="1407.2" dur="2.8"> Naha anjeun bakal ngalakukeun ieu !? Mangrupikeun inohong anu saé! Anjeun kedah -</text>
<text sub="clublinks" start="1410.12" dur="1.88"> Éta ... anjing Deathsaurus?</text>
<text sub="clublinks" start="1412" dur="4.64"> Tingali, hal sepele, X-Transbots Savant mangrupikeun hal anu saé.</text>
<text sub="clublinks" start="1416.64" dur="7.04"> Ieu mangrupikeun Skids pasar kolektor anu caket-caket kalayan sahenteuna faktor pangorbanan anu sami salaku Masterpiece tingkat luhur!</text>
<text sub="clublinks" start="1423.68" dur="4.498"> Ieu mangrupikeun Skids anu pangsaéna anu katingali sareng kuring kasesahan.</text>
<text sub="clublinks" start="1428.178" dur="3.398"> Anjeun turun sareng XTB? Leres, anjeun kenal kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="1431.869" dur="3.784"> [Sora] Tapi pamustunganana, kumaha saéna, sanaos bagja éta ngajadikeun kuring,</text>
<text sub="clublinks" start="1435.653" dur="5.907"> bagéan kuring terang yén karya sababaraha perusahaan copycat anu lentong hukum henteu kaitung jack dina Kala resmi.</text>
<text sub="clublinks" start="1441.56" dur="4.664"> Éta sadayana impian. Di luar. Disqualified.</text>
<text sub="clublinks" start="1446.224" dur="6.758"> Sareng dina hawa anu tiis, teu hampura tina dunya nyata, urang tibatan nutup carita Skids dina paningalna anu terakhir dikenal</text>
<text sub="clublinks" start="1453.294" dur="2"> dina Q-Transformers.</text>
<text sub="clublinks" start="1455.294" dur="1.906"> Wah. Sebutkeun downgrade anu langkung ageung.</text>
<text sub="clublinks" start="1457.2" dur="2.64"> Sanés yén aya hal anu salah sareng Q-Transformers!</text>
<text sub="clublinks" start="1459.84" dur="5.885"> Aranjeunna senang pisan henteu ngabahayakeun! Kuring resep pisan kana tumpukan seragam super-squat lucu anu teu masuk akal</text>
<text sub="clublinks" start="1465.725" dur="2.675"> sareng Suzuki biru langit alit anu licik ieu</text>
<text sub="clublinks" start="1469.084" dur="2"> nyaéta luar biasa pikaresepeun</text>
<text sub="clublinks" start="1472.64" dur="7.531"> tapi kanyataan yén IEU mangrupikeun Répréséntasi Skids dunya nyata paling anyar - henteu karaosna sapertos ambek akhir?</text>
<text sub="clublinks" start="1480.171" dur="5.628"> 'Cos bari seueur dulur-dulurna, sapertos Prowl sareng Ironhide, parantos ngagaduhan sagala rupa pembaruan sareng Karya</text>
<text sub="clublinks" start="1485.799" dur="7.481"> sareng anu paling anyar, dua tokoh mainline hyper-modern cool-ass, masing-masing, dina 18 bulan terakhir, JEUNG Q-Transformers,</text>
<text sub="clublinks" start="1493.28" dur="6.847"> Skids kakarék diturunkeun kana status cameo anyar, teu kaasup ti unggal mainline mainstream modéren,</text>
<text sub="clublinks" start="1500.127" dur="2.684"> ngaliwat dina limbo pembuatan Hasbro.</text>
<text sub="clublinks" start="1505.52" dur="6.518"> Jeung jujur, éta travesty yén hiji lalaki anu ngamimitian sapertos inohong anu ngagentos kalayan kapribadian anu khas</text>
<text sub="clublinks" start="1512.038" dur="2.042"> parantos diijinkeun sapertos kieu!</text>
<text sub="clublinks" start="1514.08" dur="7.04"> Kadieu! Moal kulawarga Autobot modéren ngan ukur ngaraos raoseun langkung kumplit sareng supermini biru laut alit dina perjalanan?</text>
<text sub="clublinks" start="1521.12" dur="7.055"> Tapi dina waktos ieu kuring ngaraos resep éta moal pernah kajadian, kusabab Skids sigana henteu pas. Anjeunna henteu cekap tiis. Anjeunna henteu tiasa dipasar.</text>
<text sub="clublinks" start="1528.175" dur="7.025"> Anjeunna henteu pernah badé sapertos Sideswipe, atanapi sakumaha gaya sakumaha Sunstreaker, atanapi langsung janten ikon salaku Wheeljack.</text>
<text sub="clublinks" start="1535.2" dur="5.361"> Nalika aya seueur karakter anu sanés, obyektif langkung tiis sareng ngan ukur ukur ukur ukur ukur sakedap deui,</text>
<text sub="clublinks" start="1540.561" dur="4.17"> kumaha teori anu teu aya pipikiran kedahna tetep sareng Dinobots?</text>
<text sub="clublinks" start="1544.731" dur="7.269"> Anjeunna ngan ukur lalaki sejen. Anjeunna malah lain ANJAK; anjeunna THE batur lalaki. Putra G1 anu pasti pasti.</text>
<text sub="clublinks" start="1552" dur="5.44"> Tapi meureun éta kumaha waé Skids! Mungkin alesan anjeunna henteu sering muncul nyaéta anjeunna henteu kedah.</text>
<text sub="clublinks" start="1557.44" dur="5.43"> Kusabab sakeupeul penampilan misfit kasebar ieu sigana masihan anjeunna swagger underdog tangtu</text>
<text sub="clublinks" start="1562.87" dur="8.01"> sareng meureun éta langkung berharga tibatan dibéréskeun unggal taun salaku Combiner, atanapi Kepala Sekolah, atanapi kakuatan perdana.</text>
<text sub="clublinks" start="1570.88" dur="6.312"> Skids panginten janten santo patron konci handap kirang langkung sareng panginten kuring anu peryogi hormat éta!</text>
<text sub="clublinks" start="1578.36" dur="1.64"> Kumaha upami Abdi masalah !?</text>
<text sub="clublinks" start="1580" dur="8.037"> Naha kuring !? Naha kuring janten fanboy anu teu pikaresepeun anu nekad kuring teras-terasan nyindiran saha anu ningali karunia anu ngurilingan anjeunna sareng masih kesel</text>
<text sub="clublinks" start="1588.037" dur="5.426"> 'cos anjeunna henteu tiasa gaduh hiji hal anu khusus anu anjeunna pikahoyong? "Uuhh, Hasblow!" Éta sanés kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="1593.85" dur="0.692"> Éta?</text>
<text sub="clublinks" start="1594.542" dur="4.201"> Tingali, tangtosna éta ngabandungan ningali karakter anu anjeun resep berjuang pikeun milarian tempatna</text>
<text sub="clublinks" start="1598.743" dur="3.487"> sareng wajar pikeun hoyong kasuksésan sareng panarimaan utama pikeun aranjeunna,</text>
<text sub="clublinks" start="1602.23" dur="4.771"> tapi meureun éta henteu pernah kajantenan pikeun Skids sanés kusabab kalepatan atanapi henteu mampuh,</text>
<text sub="clublinks" start="1607.001" dur="3.399"> tapi kusabab éta kahirupan. Henteu sadayana anu ngadamelna.</text>
<text sub="clublinks" start="1610.4" dur="3.368"> Sareng panginten éta anu dicarioskeun ku sadayana carita ieu sapanjang waktos:</text>
<text sub="clublinks" start="1613.768" dur="5.122"> yén peran Skids dina sadayana ieu janten salah sahiji anu urang éléh.</text>
<text sub="clublinks" start="1619.455" dur="1.792"> Dipopohokeun.</text>
<text sub="clublinks" start="1622.12" dur="2"> Sareng meureun éta ka kuring ayeuna ...</text>
<text sub="clublinks" start="1624.994" dur="1.167"> ... pikeun ngantepkeun anjeunna angkat.</text>
<text sub="clublinks" start="1628.522" dur="0.573"> Henteu!</text>
<text sub="clublinks" start="1629.095" dur="5.45"> Hasbro, abdi sumpah ka Gusti, kuring hoyong Transformers Kingdom Deluxe Class Skids dina méja kuring dugi ka Jumaah!</text>
<text sub="clublinks" start="1634.545" dur="2.476"> Tonton, abdi terang anjeun gaduh, anjeun Kudu ngaitkeun kuring.</text>
<text sub="clublinks" start="1640" dur="3.812"> Oh budak lalaki! Éta senang! Nuhun pisan ka sadayana anu parantos ngaitkeun kuring sareng Skidses:</text>
<text sub="clublinks" start="1643.812" dur="6.188"> éta Opsimathics, Jolene, Chris di ulasan Rodimus Minor, sareng fella anu namina James!</text>
<text sub="clublinks" start="1650" dur="5.39"> Sareng tangtosna sora Patrony nyaring ka Adam Skarnes pikeun ngadukung acara éta. Anjeun tiasa sadayana, sayang!</text>
<text sub="clublinks" start="1655.39" dur="2"> Leres! Langkung seueur anu kedah dilakukeun. Nyekel anjeun dina flipside!</text>
<text sub="clublinks" start="1658.483" dur="4.706"> Pastikeun pikeun ngalanggan langkung seueur ulasan Thew's Awesome Transformers.</text>
<text sub="clublinks" start="1663.665" dur="2.476"> Banding anu kawatesanan, jaga tetep nyata.</text>