Wadon target ekonomi Trump sawise impeachment gagal subtitles

DAVID: DEMOKRAT HARAPAN UNTUK NAMPI DAVID: DEMOKRAT HARAPAN UNTUK NAMPI TANGAN ING ING TANGGAP LAMPIRAN TEMA TANPA ING GAMPANG GAMPANG GAMPANG KAPITEN MODAL, KANGGO GAMPANG CAPITOL GUNUNG, KANGGO PAKET ING SPEAKER PELOSI ING AKU NGELENGKEL PELOSI POKOSI UNTUK KANGGO LUKIS, HOSTING A HER NEXT ATTACK, MENGGELENG MESE TANGGAL WANGTU KHUSUS MESE OLEH GAMPANG GAMPANG GOLEK DENGAN EKONOMI OBAMA TUESDAY DENGAN PENTING EKONOMI EKONOMI OBAMA UNTUK MENGIKUT KENE ADVISER UNTUK NGEDALAKEN KENE EKONOMI BISA SUKAN ASING GAMPANG EKONOMI BISA KANGGO AS STRONG AS KANGGO GRATIS LAN KANGGO MACAPAT TUNJUT TRUMPULO lan NGANGGURO MACAPAT MENGGUNA ING VOTERS. MESES sing bisa milih. DENGAN KONTAK KONTOR PENTING TANPA KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO, lan Yen aku - REID FIDELITI Tingkatan, Lan Yen aku - REFIDELITI REP sing Ningkatake 401 (K) ROSUS 17% INGKANG AVERAGE 401 (K) KUNCING 17% Pungkasan taun, BISA bisa ngomong Pungkasan taun Pungkasan, BISA PAKSA NENG UBAT PELOSI SUKU? PELOSI NUNGGAL BASA? >> ING AKU GAS ING GAMPANG >> ING AKU GAS ING GAMPANG MENENGGANG AMERIKA. OF AMERIKA. Sampeyan ora bisa nggawe kasus iki karo A Sampeyan ora bisa nggawe KAS ING ING NGOMUNGA GAMPANG. GAMPANG STRAIGHT. Aku ngerti yen wong liya ora gelem AKU ngerti yen wong liya ora seneng karo PROSIDEN TRUMP PERSON - KANGGO PRESIDEN TRUMP PERSON - DIBUAT, NGAKO ING NGETANG UNGGALIS MUDAH PERSONAL, NGAKO ING JUJANG LENGKE TANPA MACAPAT, INGKU EKONOMI Nindakake SUKAN MUNGKU, EKONOMI MUNGGUN MANAJAWA, KANGGO NAKA ING JAWA TINGGI KANGGO, KANGGO NENG JAWA TENGAH PANGGUNG TUNGGUH ING ING NGANGGO ING KANGGO ING NGETI GOLEKI GOLONGAN ING DASawarsa TAPI DENGAN KESIMPULAN lan DASAR APA DENGAN CIVILITI lan KARYA NAMPAK AKAUN, ING KARYA ACROSS AISLE, ING AKU KANGGO INTEGRITI. NGAPAK INGGRIS INGGRIS. TAPI KENE KABUPATEN ROTSING KAB TAPI KENE POTENSI ING NGANGGOLEH DIPENGENAKAN ING NGENTOT ING PENTING AMERIKA NGENTUKKE PAKSA ING GRATIS KENE, ING DIRI TENAGA GRATIS, ING WEALTH, ING KABEH WEALTH, ING Kahanan UNEMPLOYMENT, Sampeyan Rampung UNEMPLOYMENT, sampeyan ora bakal bisa ngilangi Kase, UP Ora bisa Nindakake KAS, UP MELENGKE DEMOKRATS BISAN UNTUK GAMPANG DEMOKRAT ING BISA PELEMBANG. NGALAKI. David: JONATHAN. David: JONATHAN. >> ING KANGGO ING NGANGGO >> ING NGANGGO PROSPERITI LAMPIRAN? PROSPERITI? HARI ING PROSPERITI, HARI INI SUKU DARI PROSPERITI, HARI INI DOSEDEMOKRATIK SOSIALISM? SOSIALISM DOMEDEMOKRATIK? PUBLIK AMERIKAN ING SMARTER PUBLIK AMERIKAN ING SMARTER INI. ING AKU. GOVERNMENT ADALAH KANGGO lan KEDAI GOVERNMENT ADALAH SMALLER lan KENE ING MASALAH EKONOMI. BETEP EKONOMI. ING KENE ING NGANGGO? ING KENE ING NGANGGO? Wong-wong mau ora bisa mbukak ing EKONOMI BAD Wong-wong mau ora bisa nemoni EKONOMI BAD Dadi Wong-wong mau bakal Munggah menyang INEQUALITI INGGRIS sing NATE ING SUKU Kasedhiya yen salah siji saka BLANCEN CENTRAL. BLANK CENTRAL. >> AS KANGGO UMUM KANGGO, >> AS PESANGGULAN KENE THUMB, ING EKONOMI IS BAD, Sampeyan Nalika EKONOMI IS BAD, ING ING NGENTUK ING KANGGO Ojo golek INGKE ING UNTUK MENANGGALKAKE TANGGO ING INI KANGGO BAD. RAKYAT HARI ING NGETENGAH ING INI BAD. KENE PAKSA ING NGENTOT - KANGENUH Iki Nuduhake wong-wong STA - Wong-wong iku ora ngerti yen dheweke ora duwe proyek, MANGSA ING NGAK TANGGAL KANGGO, ING NGE. KOWE NGERTI. DEMOKRAT REASON ING KANGGO DEMOKRAT REAL ING ING KANGGO WULANG ING, ING GAMPANG PENTING PIKIRAN ING, ING ING NGANGGANG ING SESUAI TANGGAL Ojo golek PESENENGAN sing TINDAK DENGAN KONTIK ING INI MENGENUTKAN KONTIK ING ING GADHAN, INGKE NGENTANG KANGGO GAMBUNG, ING ING KANGGO KANGGO MUNGSAU ING EKONOMI IS KANGGO BISA INGKE EKONOMI IS KANGGO BISA ING NGAK TIU, ING AKU NGANGGO KANGGO, Aku ora NATE TANGGALKE KONSEP, lan LAIN Sambungake EKONOMI, lan liya-liyane sing nggadahi PRESIDEN LELAKON SENTUK PRESIDEN ANTARA NAUGHTY. BOY. SAIKI SAKA KONTAK DIDANG KENE APA YANG KANGGO TUNGGAL ING SAIKI ING ING NGANGGO ING VOTE NEW IRES. Ora Ngetang VOTE NEW VES. >> KAWASAN KOTAK KANSAS DIDENG >> KAWASAN KOTAK KANSAS Dudu NGANGGO SUPER BOWL ING WARNA WIN SUPER BOWL ITU UNGGAL-UNTUNG YORK ANTARA, AKU GUN NGANGGO GIANTS YORK, AKU GUNYANG KANGGO NGANGGO ING SUKU. KANGGO KANGKA BEDHANA. SAIKI AKU SUKU, MARKET STOK IS SAIKI SUKU, MARKET KANGGO TINDAK UPI 60 TO 80 KEKAWANAN PERCENT Ora KANGGO 60 TO 80 PILIHAN DIRI PERCENT, ora Nuli 3. 6% PILIHAN, ora Nuli 3. 6% UNEMPLOYMENT lan CATETAN CAKAPAN 7 UNEMPLOYMEN lan CATETAN DIBAWA 7 JUTAWAN Proyek lan 7 Yuta Proyek Yuta lan 7 Milyun wong ora duwe WELFARE Wong SAIKI TANPA ING NGENTOT WELFARE ITU ING ING ING KENAL. IT IS TERRIBLE SAIKI. Pakaryan Luwih Luwih bisa nindakake apa sing kudu ditindakake Pakaryan Luwih bisa nindakake apa sing kudu dilakoni kanggo nindakake NGANGGO ING TRANO KANGGO KANGGO BASA-BANA PUTRA, AS KANGGO NU DENGU BANJARI MULUT, AS KANGGO MENGIKUT PILIHAN. PILIHAN. Yen ITU TRUMP AGAINST BERNIE NUNG KENE TRUMP AGAINST BERNIE SANDERS. SANDERS. Utawa WISRIS ELIZABETH, Utawa apa wae Utawa WISRIS ELIZABETH, Utawa ora ana ANTARA ING EKONOMI MASIH IN ELSE ING EKONOMI MUNGSA ING SHAPE HEBAT, TRUMPAT NGANGGO. GOLEKA GAMPANG, TRUMPAT NGANGGO. David: JONATHAN. David: JONATHAN. JACK INGGRIS NGENTOTA JACK ING UNTUK MENGENUT KONEKTEN ING GABUNGAN, I KONSIDEN ING JAMINAN, AKU GAMPANG NENG INGKAL KONTEKEN IN KERANA NGENTOT KONTAK ing SEKTOR BISNES, aku ora SEKTOR BISNES, Aku ora ngerti ANAT DEMOKRAT CANDIDATE KANGGO ANAK DEMOKRAT CALON CABUTAN NGENTONG DENGAN KANGGO NUNG NAMPI NGUKON KENYATA NUNG DONGI NINI NENG GRATIS SEKTOR PRIVATE ITAU KATUNGGUHAN INI PRAKTOR SEKTOR ING SEMUA ING NGUTENGAN GAMPANG. GAMPANG GAMPANG. >> DEMOKRAT THINK sing Duwe lan >> DEMOKRAT THINK YANG DENGAN LAN GOLEKOLAH GAMPANG AYA SUMBER LARGE GIGNMENT ING SUMBER TANGGAL WARNA. KAWASAN WEALTH. Wong-wong padha duwe RANCANGAN UNTUK INI Wong-wong padha duwe rencana kanggo pendidikan, lan omah lan PENDIDIKAN, Lan omah lan KESIHATAN. KAWASAN. Lan IN ENERGY, DEMOKRATS Duwe Lan IN ENERGY, DEMOKRATS Duwe PROGRAM KERAJAAN GIG UNTUK KANGGO PROGRAM KERAJAAN GIG UNTUK NGANGGO ING - ELEMENT ECO ING ING - KENE KABUPATEN ECO KONSENE, PALING FREE KITA KENE TINGGI, EKONOMI GRATIS PALING NGENTANG. EKONOMI IS PALING PROSPERO. >> Lan - >> Lan - >> Saben WULANGAN - >> WULANGAN DENGAN - >> CAROLL. >> CAROLL. >> Wigati yen ING >> WULAN NGAHA ANTARI INGGO PADANGGANAN ING SUKU DENGAN ISNA GAMPANG GAMPANG MENENGAH ING NGANGGO PAKET. LUWIH LARANG. KANGGO SUKU PENDIDIKAN, SEMEN GAMPANG SUKU PENDIDIKAN, GOLEKSI KARETIRAN AYUH GAMPANG Luwih luwih GOVERNMENT GOTTEN BISA LUKU, KOSON Duwe GAMPANG PANJENENGAN, KOS KENE ING NGETEK, KASAHA TEMA, ING NGISI NGETO UP, KENE TINDAK, ING NGISI KANGGO, ING TANGGAL NATE KAWASAN OWN KATANGAN, NOMBOR Dudu NATE DOKKEN. Nyengkuyung IT. David: Luwih akeh EXPIF luwih

Wadon target ekonomi Trump sawise impeachment gagal

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.174" dur="0.934"> DAVID: DEMOKRAT HARAPAN UNTUK NAMPI </text>
<text sub="clublinks" start="8.142" dur="1.567"> DAVID: DEMOKRAT HARAPAN UNTUK NAMPI TANGAN ING ING TANGGAP LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="9.711" dur="2.4"> TEMA TANPA ING GAMPANG GAMPANG GAMPANG KAPITEN MODAL, KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="12.113" dur="1.734"> GAMPANG CAPITOL GUNUNG, KANGGO PAKET ING SPEAKER PELOSI </text>
<text sub="clublinks" start="13.881" dur="3.836"> ING AKU NGELENGKEL PELOSI POKOSI UNTUK KANGGO LUKIS, HOSTING A </text>
<text sub="clublinks" start="17.752" dur="1.8"> HER NEXT ATTACK, MENGGELENG MESE TANGGAL WANGTU KHUSUS </text>
<text sub="clublinks" start="19.587" dur="2.602"> MESE OLEH GAMPANG GAMPANG GOLEK DENGAN EKONOMI OBAMA </text>
<text sub="clublinks" start="22.19" dur="3.936"> TUESDAY DENGAN PENTING EKONOMI EKONOMI OBAMA UNTUK MENGIKUT KENE </text>
<text sub="clublinks" start="26.161" dur="1.366"> ADVISER UNTUK NGEDALAKEN KENE EKONOMI BISA SUKAN ASING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="27.528" dur="1.701"> EKONOMI BISA KANGGO AS STRONG AS KANGGO GRATIS LAN KANGGO MACAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="29.23" dur="1.4"> TUNJUT TRUMPULO lan NGANGGURO MACAPAT MENGGUNA ING VOTERS. </text>
<text sub="clublinks" start="30.631" dur="2.034"> MESES sing bisa milih. DENGAN KONTAK KONTOR PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="32.7" dur="6.839"> TANPA KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO, lan Yen aku - REID FIDELITI </text>
<text sub="clublinks" start="39.54" dur="1.901"> Tingkatan, Lan Yen aku - REFIDELITI REP sing Ningkatake 401 (K) ROSUS 17% </text>
<text sub="clublinks" start="41.442" dur="3.87"> INGKANG AVERAGE 401 (K) KUNCING 17% Pungkasan taun, BISA bisa ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="45.313" dur="1.701"> Pungkasan taun Pungkasan, BISA PAKSA NENG UBAT PELOSI SUKU? </text>
<text sub="clublinks" start="47.015" dur="2.301"> PELOSI NUNGGAL BASA? >> ING AKU GAS ING GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="49.317" dur="1.133"> >> ING AKU GAS ING GAMPANG MENENGGANG AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="50.485" dur="2.534"> OF AMERIKA. Sampeyan ora bisa nggawe kasus iki karo A </text>
<text sub="clublinks" start="53.054" dur="0.6"> Sampeyan ora bisa nggawe KAS ING ING NGOMUNGA GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="53.688" dur="1.901"> GAMPANG STRAIGHT. Aku ngerti yen wong liya ora gelem </text>
<text sub="clublinks" start="55.623" dur="3.803"> AKU ngerti yen wong liya ora seneng karo PROSIDEN TRUMP PERSON - </text>
<text sub="clublinks" start="59.427" dur="1.534"> KANGGO PRESIDEN TRUMP PERSON - DIBUAT, NGAKO ING NGETANG UNGGALIS MUDAH </text>
<text sub="clublinks" start="60.995" dur="2.969"> PERSONAL, NGAKO ING JUJANG LENGKE TANPA MACAPAT, INGKU EKONOMI Nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="63.965" dur="1.701"> SUKAN MUNGKU, EKONOMI MUNGGUN MANAJAWA, KANGGO NAKA ING JAWA TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="65.667" dur="2.701"> KANGGO, KANGGO NENG JAWA TENGAH PANGGUNG TUNGGUH ING ING NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="68.37" dur="1.7"> ING NGETI GOLEKI GOLONGAN ING DASawarsa TAPI DENGAN KESIMPULAN lan </text>
<text sub="clublinks" start="70.071" dur="1.567"> DASAR APA DENGAN CIVILITI lan KARYA NAMPAK AKAUN, ING </text>
<text sub="clublinks" start="71.673" dur="2.168"> KARYA ACROSS AISLE, ING AKU KANGGO INTEGRITI. </text>
<text sub="clublinks" start="73.842" dur="1.333"> NGAPAK INGGRIS INGGRIS. TAPI KENE KABUPATEN ROTSING KAB </text>
<text sub="clublinks" start="75.21" dur="2"> TAPI KENE POTENSI ING NGANGGOLEH DIPENGENAKAN ING NGENTOT ING PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="77.245" dur="2.201"> AMERIKA NGENTUKKE PAKSA ING GRATIS KENE, ING DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="79.447" dur="2.034"> TENAGA GRATIS, ING WEALTH, ING KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="81.483" dur="1.5"> WEALTH, ING Kahanan UNEMPLOYMENT, Sampeyan Rampung </text>
<text sub="clublinks" start="82.985" dur="1.266"> UNEMPLOYMENT, sampeyan ora bakal bisa ngilangi Kase, UP </text>
<text sub="clublinks" start="84.252" dur="1.834"> Ora bisa Nindakake KAS, UP MELENGKE DEMOKRATS BISAN </text>
<text sub="clublinks" start="86.121" dur="0.732"> UNTUK GAMPANG DEMOKRAT ING BISA PELEMBANG. </text>
<text sub="clublinks" start="86.888" dur="0.466"> NGALAKI. David: JONATHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="87.355" dur="2.635"> David: JONATHAN. >> ING KANGGO ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="89.991" dur="0.666"> >> ING NGANGGO PROSPERITI LAMPIRAN? </text>
<text sub="clublinks" start="90.659" dur="2.835"> PROSPERITI? HARI ING PROSPERITI, HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="93.529" dur="3.568"> SUKU DARI PROSPERITI, HARI INI DOSEDEMOKRATIK SOSIALISM? </text>
<text sub="clublinks" start="97.099" dur="2.133"> SOSIALISM DOMEDEMOKRATIK? PUBLIK AMERIKAN ING SMARTER </text>
<text sub="clublinks" start="99.267" dur="2.735"> PUBLIK AMERIKAN ING SMARTER INI. </text>
<text sub="clublinks" start="102.003" dur="2.402"> ING AKU. GOVERNMENT ADALAH KANGGO lan KEDAI </text>
<text sub="clublinks" start="104.439" dur="1.701"> GOVERNMENT ADALAH SMALLER lan KENE ING MASALAH EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="106.174" dur="2.101"> BETEP EKONOMI. ING KENE ING NGANGGO? </text>
<text sub="clublinks" start="108.276" dur="2.435"> ING KENE ING NGANGGO? Wong-wong mau ora bisa mbukak ing EKONOMI BAD </text>
<text sub="clublinks" start="110.745" dur="4.604"> Wong-wong mau ora bisa nemoni EKONOMI BAD </text>
<text sub="clublinks" start="115.384" dur="9.141"> Dadi Wong-wong mau bakal Munggah menyang INEQUALITI INGGRIS sing NATE ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="124.526" dur="1.067"> Kasedhiya yen salah siji saka BLANCEN CENTRAL. </text>
<text sub="clublinks" start="125.594" dur="2.401"> BLANK CENTRAL. >> AS KANGGO UMUM KANGGO, </text>
<text sub="clublinks" start="127.996" dur="2.235"> >> AS PESANGGULAN KENE THUMB, ING EKONOMI IS BAD, Sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="130.232" dur="2.702"> Nalika EKONOMI IS BAD, ING ING NGENTUK ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="132.968" dur="1.968"> Ojo golek INGKE ING UNTUK MENANGGALKAKE TANGGO ING INI KANGGO BAD. </text>
<text sub="clublinks" start="134.937" dur="6.138"> RAKYAT HARI ING NGETENGAH ING INI BAD. KENE PAKSA ING NGENTOT - KANGENUH </text>
<text sub="clublinks" start="141.11" dur="1.333"> Iki Nuduhake wong-wong STA - Wong-wong iku ora ngerti yen dheweke ora duwe proyek, </text>
<text sub="clublinks" start="142.445" dur="1.099"> MANGSA ING NGAK TANGGAL KANGGO, ING NGE. </text>
<text sub="clublinks" start="143.545" dur="3.569"> KOWE NGERTI. DEMOKRAT REASON ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="147.116" dur="1.5"> DEMOKRAT REAL ING ING KANGGO WULANG ING, ING </text>
<text sub="clublinks" start="148.618" dur="1.5"> GAMPANG PENTING PIKIRAN ING, ING ING NGANGGANG ING SESUAI TANGGAL </text>
<text sub="clublinks" start="150.119" dur="3.035"> Ojo golek PESENENGAN sing TINDAK DENGAN KONTIK ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="153.189" dur="1.567"> MENGENUTKAN KONTIK ING ING GADHAN, INGKE NGENTANG KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="154.757" dur="1.2"> GAMBUNG, ING ING KANGGO KANGGO MUNGSAU ING EKONOMI IS KANGGO BISA </text>
<text sub="clublinks" start="155.958" dur="4.003"> INGKE EKONOMI IS KANGGO BISA ING NGAK TIU, ING AKU NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="159.962" dur="2.034"> KANGGO, Aku ora NATE TANGGALKE KONSEP, lan LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="162.031" dur="3.102"> Sambungake EKONOMI, lan liya-liyane sing nggadahi PRESIDEN LELAKON </text>
<text sub="clublinks" start="165.134" dur="0.433"> SENTUK PRESIDEN ANTARA NAUGHTY. </text>
<text sub="clublinks" start="165.601" dur="1.067"> BOY. SAIKI SAKA KONTAK DIDANG KENE </text>
<text sub="clublinks" start="166.669" dur="1.8"> APA YANG KANGGO TUNGGAL ING SAIKI ING ING NGANGGO ING VOTE NEW IRES. </text>
<text sub="clublinks" start="168.471" dur="1.466"> Ora Ngetang VOTE NEW VES. >> KAWASAN KOTAK KANSAS DIDENG </text>
<text sub="clublinks" start="169.972" dur="1.2"> >> KAWASAN KOTAK KANSAS Dudu NGANGGO SUPER BOWL ING WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="171.173" dur="1.267"> WIN SUPER BOWL ITU UNGGAL-UNTUNG YORK ANTARA, AKU GUN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="172.441" dur="3.936"> GIANTS YORK, AKU GUNYANG KANGGO NGANGGO ING SUKU. </text>
<text sub="clublinks" start="176.412" dur="2.568"> KANGGO KANGKA BEDHANA. SAIKI AKU SUKU, MARKET STOK IS </text>
<text sub="clublinks" start="178.981" dur="2.702"> SAIKI SUKU, MARKET KANGGO TINDAK UPI 60 TO 80 KEKAWANAN PERCENT </text>
<text sub="clublinks" start="181.684" dur="2.335"> Ora KANGGO 60 TO 80 PILIHAN DIRI PERCENT, ora Nuli 3. 6% </text>
<text sub="clublinks" start="184.053" dur="1.734"> PILIHAN, ora Nuli 3. 6% UNEMPLOYMENT lan CATETAN CAKAPAN 7 </text>
<text sub="clublinks" start="185.821" dur="1.367"> UNEMPLOYMEN lan CATETAN DIBAWA 7 JUTAWAN Proyek lan 7 Yuta </text>
<text sub="clublinks" start="187.189" dur="1.467"> Proyek Yuta lan 7 Milyun wong ora duwe WELFARE </text>
<text sub="clublinks" start="188.691" dur="2.101"> Wong SAIKI TANPA ING NGENTOT WELFARE ITU ING ING ING KENAL. </text>
<text sub="clublinks" start="190.826" dur="2.469"> IT IS TERRIBLE SAIKI. Pakaryan Luwih Luwih bisa nindakake apa sing kudu ditindakake </text>
<text sub="clublinks" start="193.296" dur="1.334"> Pakaryan Luwih bisa nindakake apa sing kudu dilakoni kanggo nindakake </text>
<text sub="clublinks" start="194.664" dur="1.834"> NGANGGO ING TRANO KANGGO KANGGO BASA-BANA PUTRA, AS KANGGO NU DENGU </text>
<text sub="clublinks" start="196.533" dur="3.568"> BANJARI MULUT, AS KANGGO MENGIKUT PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="200.103" dur="2.334"> PILIHAN. Yen ITU TRUMP AGAINST BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="202.471" dur="0.333"> NUNG KENE TRUMP AGAINST BERNIE SANDERS. </text>
<text sub="clublinks" start="202.805" dur="1.601"> SANDERS. Utawa WISRIS ELIZABETH, Utawa apa wae </text>
<text sub="clublinks" start="204.407" dur="1.767"> Utawa WISRIS ELIZABETH, Utawa ora ana ANTARA ING EKONOMI MASIH IN </text>
<text sub="clublinks" start="206.175" dur="2.435"> ELSE ING EKONOMI MUNGSA ING SHAPE HEBAT, TRUMPAT NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="208.611" dur="2.502"> GOLEKA GAMPANG, TRUMPAT NGANGGO. David: JONATHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="211.114" dur="1.567"> David: JONATHAN. JACK INGGRIS NGENTOTA </text>
<text sub="clublinks" start="212.682" dur="2.701"> JACK ING UNTUK MENGENUT KONEKTEN ING GABUNGAN, I </text>
<text sub="clublinks" start="215.385" dur="0.933"> KONSIDEN ING JAMINAN, AKU GAMPANG NENG INGKAL KONTEKEN IN </text>
<text sub="clublinks" start="216.352" dur="1"> KERANA NGENTOT KONTAK ing SEKTOR BISNES, aku ora </text>
<text sub="clublinks" start="217.387" dur="1.834"> SEKTOR BISNES, Aku ora ngerti ANAT DEMOKRAT CANDIDATE </text>
<text sub="clublinks" start="219.256" dur="3.035"> KANGGO ANAK DEMOKRAT CALON CABUTAN NGENTONG DENGAN KANGGO NUNG NAMPI NGUKON </text>
<text sub="clublinks" start="222.325" dur="1.6"> KENYATA NUNG DONGI NINI NENG GRATIS SEKTOR PRIVATE ITAU KATUNGGUHAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="223.927" dur="0.699"> PRAKTOR SEKTOR ING SEMUA ING NGUTENGAN GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="224.627" dur="1.501"> GAMPANG GAMPANG. >> DEMOKRAT THINK sing Duwe lan </text>
<text sub="clublinks" start="226.162" dur="2.402"> >> DEMOKRAT THINK YANG DENGAN LAN GOLEKOLAH GAMPANG AYA SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="228.598" dur="1.634"> LARGE GIGNMENT ING SUMBER TANGGAL WARNA. </text>
<text sub="clublinks" start="230.233" dur="1.767"> KAWASAN WEALTH. Wong-wong padha duwe RANCANGAN UNTUK INI </text>
<text sub="clublinks" start="232.001" dur="2.134"> Wong-wong padha duwe rencana kanggo pendidikan, lan omah lan </text>
<text sub="clublinks" start="234.137" dur="0.399"> PENDIDIKAN, Lan omah lan KESIHATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="234.537" dur="1.801"> KAWASAN. Lan IN ENERGY, DEMOKRATS Duwe </text>
<text sub="clublinks" start="236.372" dur="2.068"> Lan IN ENERGY, DEMOKRATS Duwe PROGRAM KERAJAAN GIG UNTUK KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="238.441" dur="3.736"> PROGRAM KERAJAAN GIG UNTUK NGANGGO ING - ELEMENT ECO </text>
<text sub="clublinks" start="242.212" dur="3.335"> ING ING - KENE KABUPATEN ECO KONSENE, PALING FREE </text>
<text sub="clublinks" start="245.582" dur="2.267"> KITA KENE TINGGI, EKONOMI GRATIS PALING NGENTANG. </text>
<text sub="clublinks" start="247.851" dur="1.367"> EKONOMI IS PALING PROSPERO. >> Lan - </text>
<text sub="clublinks" start="249.252" dur="1.067"> >> Lan - >> Saben WULANGAN - </text>
<text sub="clublinks" start="250.32" dur="0.332"> >> WULANGAN DENGAN - >> CAROLL. </text>
<text sub="clublinks" start="250.687" dur="1.533"> >> CAROLL. >> Wigati yen ING </text>
<text sub="clublinks" start="252.255" dur="2.101"> >> WULAN NGAHA ANTARI INGGO PADANGGANAN ING SUKU DENGAN ISNA </text>
<text sub="clublinks" start="254.357" dur="1.467"> GAMPANG GAMPANG MENENGAH ING NGANGGO PAKET. </text>
<text sub="clublinks" start="255.825" dur="1.734"> LUWIH LARANG. KANGGO SUKU PENDIDIKAN, SEMEN </text>
<text sub="clublinks" start="257.593" dur="1.935"> GAMPANG SUKU PENDIDIKAN, GOLEKSI KARETIRAN AYUH GAMPANG Luwih luwih </text>
<text sub="clublinks" start="259.562" dur="1.467"> GOVERNMENT GOTTEN BISA LUKU, KOSON Duwe GAMPANG </text>
<text sub="clublinks" start="261.031" dur="1.533"> PANJENENGAN, KOS KENE ING NGETEK, KASAHA TEMA, ING NGISI NGETO </text>
<text sub="clublinks" start="262.599" dur="1.333"> UP, KENE TINDAK, ING NGISI KANGGO, ING TANGGAL NATE </text>
<text sub="clublinks" start="263.967" dur="0.499"> KAWASAN OWN KATANGAN, NOMBOR Dudu NATE DOKKEN. </text>
<text sub="clublinks" start="264.501" dur="1.3"> Nyengkuyung IT. David: Luwih akeh EXPIF luwih </text>