Демс ја таргетираат економијата на Трамп, откако импичментот не успее subtitles

ДАВИД: ДЕМОКРАТ се надеваме дека ќе постои ДАВИД: ДЕМОКРАТ се надеваме дека ќе ја покаже својата рака по имплантацијата СОВЕТИТЕ РАГА ПО ПОПОЛНИКОТ КАПИТОЛ ХИЛ, ИЗВЕШТАЈ ПОВТОРНИ КАПИТОЛ ХИЛ, ИЗВЕСТУВАЈТЕ КАКО ЗБОВНИК ПЕЛОСИ ГЛАС ЗА ТОА ЗВУЧНИК ПЕЛОСИ ГЛЕДА ПО СЕКОЈОТ СЛЕДНО НАДВОРЕШНИК, СЕ ОГЛАСУВА А СЕ СЛЕДНО НАДВОРЕШНИК, ОГЛАСУВА СОДРИНА СПЕЦИЈАЛНА ЗБОВНИК СПЕЦИЈАЛНА СРЕДБА НА СПЕСОВИТЕ Вторник СО ТОП ОБАМА ЕКОНОМСКИ ВТОР СО ТОП ОБАМА ЕКОНОМСКО СОВЕТНИК ЗА ИСКЛУЧУВА ЗОШТО ПОВЕЕ ДА ПОСТОИТЕ ЗОШТО ЕКОНОМИЈА НЕ Е САМО САМО ЕКОНОМИЈАТА НЕ Е САМО КАКО ТЕКОВНИ КЛАИМИ И КАКО СЕ МО .АТ ПОБАРНИ КЛИАИ И КАКО СЕ МОНИ ПРАШАА КОИ ГЛАСОВИ. ПРАШАА КОИ ГЛАСОВИ. СО РЕКОРД ДОГОВОРНА ПОВИДА СО РЕКОРД ДОГОВОРНИ ВИСОКИ РАБОТНИ РАБОТИ, И АКО I - РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА НИВО, И АКО I - РЕДИВНОСТ РЕПИСОТ КАКО АВЕРИРАЕ 401 (К) БЕЗ 17% ОВАА АВЕРАЦИЈА 401 (К) ПОВЕЕ 17% ПОСЛЕДНА ГОДИНА, КАКО МОЕ ДА ГО ЗБИРУВААТ ПОСЛЕДНА ГОДИНА, КАКО МОЕ ДА СЕ РАЗГОВОРЕ ПЕЛОСИ? ПЕЛОСИ САКА ТОА? >> Ова е финална осветлување на гасови >> Ова е финално гасно осветлување на Американците. НА АМЕРИКАНИТЕ. МОЕ НЕ МОЕТЕ ОВИЕ СЛУЧАЈ СО А МОЕ НЕ МОЕТЕ ОВОЈ СЛУЧАЈ СО СТРАВО ЛИЦЕ. СИТЕ ЛИЦЕ. ЗНАЕМЕ НЕКОИ НЕКОИ луѓе Знам дека НЕКОИ ЛУЕ ДА НЕ САКААТ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ЛИЦА - САКАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ - ЛИЧНО, ЗОШТО НЕ МОЕ ДА ОДИТЕ Персонално, ЗОШТО НЕ Е ДА СЕ ОДИ ПО ТОА, САКАТЕ ЕКОНОМИЈА ПО ТОА, САКАТЕ ЕКОНОМИЈА ДА СЕ Добро, AKEЕ ЈА ПОСТАВИМЕ ВИШООТО ПАТ Добро, Tе ја земеме високата патка ОВДЕ WEЕ ДВЕOWNЕМЕ ДА СЕ ОДГОВОР ОВДЕ DOЕ ДВЕЕМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НА ПОЛИТИКИТЕ, НО СО ЦИВИЛНОСТ И ПОЛИТИКИ, НО СО ЦИВИЛНОСТ И РАБОТА ПО ПРЕДГОВОР, ТОА РАБОТЕ ПО АИСЛОТ, ТОА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ ИНТЕГРИТЕТ. BEЕ БИДЕТЕ ИНТЕГРИТЕТ. НО КОГА ДРАВНИТЕ ПОРИЦИИ НА НО КОГО ДРАВНИТЕ ПОРИЦИИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ПОДОБРУВААТ ДО ТОП ВО АМЕРИКАНЦИТЕ ПОДОБРУВААТ ПО ДРУГИТЕ ВО УСЛОВИТЕ НА РАЗГОВОРИТЕ, ВО ТИЕ УСЛОВИ НА РАБОТНИКОТ, ВО ВИДНИОТ ВИД, во УСЛОВИ НА ЗДРАВЈЕ, ВО УСЛОВИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, СЕ ФИНАНСИСКО ОДБРАВУВАЕ, ФИНАНСИСКО МОЕ НЕ МОЕ ДА СЕ ПРИГОВИТЕ СЛУЧАЈОТ, УПОТ НЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ, ПОДГОТОВО ДЕМОКРАТИТЕ НИКОГАШ ОДГОВОРНИ ДЕМОКРАТИТЕ НИКОГА НЕ УЧЕМЕ ТОА. УЧЕМЕ ТОА. ДАВИД: ONОНАТАН. ДАВИД: ONОНАТАН. >> ТЕА ПРОТИВ ПРОТИВ >> СЕ ПОВЕЕ ПРОТИВ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА? Просперитет? ПОДНЕСУВА ОД СВЕТНОСТ, ДЕНЕС ШТО ПОДНЕСУВА ОД ОБЈЕЗНИЦА, ДЕНЕС ШТО ДОМЕДЕМОКРАТИЧКО СОЦИЈАЛИЗАМ? ДОМЕДЕМОКРАТСКИ СОЦИЈАЛИЗАМ? АМЕРИКАНСКИОТ ЈАВНИК е ПОМЕТЕН АМЕРИКАНСКИОТ ЈАВНИК е ПОМЕТНО ОД ТОА. ТОА ТОА. УПРАВУВА ISЕТО е помала и легната УПРАВУВА ISЕТО е помала и оставете ја подобар ЕКОНОМИЈА. ПОДОБРИОТ ЕКОНОМИЈА. ШТО СЕ ПОВЕЕ? ШТО СЕ ПОВЕЕ? НЕ МОЕТЕ ДА ПРАВИМЕ НА МОНА ЕКОНОМИЈА НЕ МОЕТЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВААТ НА ЕДНО ЕКОНОМИЈА, ПАКО UNЕ UNЕ ПРОДОЛУВА НА СВОЈОТ ПОВЕЕ UNЕ UNЕ ПРИБАВ НА СИТЕ НЕВЕДНОСТ што е само еден од тоа НЕВИДНОСТА ТОА Е ЕДНА ЕД ОД ТЕЦ ЦЕНТАРНИ БЛАНИЦИ. ЦЕНТАРНИ БЛАНКИ. >> КАКО ОПШТИ ПРАВИЛ НА ДРУГИ, >> КАКО ОПШТИ ПРАВИЛ НА ГРУПА, КОГА ЕКОНОМИЈАТА Е БАРАЕ, ВИЕ КОГА ЕКОНОМИЈАТА Е ДОБРАА, НЕ Е ДА ГО ДОБИТЕ ДА СЕ СОДРИНА НЕ ДОБИВ ДА СЕ ПОВИЕ СЕДНИЦА ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ЛУЕ ЗОШТО Е ДОБОР. ПРОДОЛИТЕ ЛУЕ ЗОШТО Е ДОБОР. ПОСЛЕТИТЕ НИЕ СТАПКА - ЗНАЕТЕ ПОСТОИТЕ ДА СТРАНА - ДА ЗНАЕТЕ ДА МО DЕ ДА НЕМА ДА РАБОТНИ, Бидејќи НЕ МОРАТЕ РАБОТНИ, ЗНАЕТЕ. ЗНАЕШ. ПРИСТАП ДЕМОКРАТИТЕ СЕ СЕ ПРИРАЧНИКИТЕ ДЕМОКРАТИ СЕ ДРУГАТ ДОГОВОРЕН ОД ОВОЈ САМО, СИТЕ ДВЕ TЕ ОД ОВИЕ ПОСЛЕДНИК, НЕМА ДА ИМА ПРАШАА КОИ РАБОТНИЦИ НЕ СМЕРАТЕ ПРАШАА КОИ РАБОТНИЦИ ЗА СВОЈОТ СОВЕТНОСТ ВО ЗА СВОЈОТ СОВЕТНОСТ ВО ВЛАДА, тие сакаат да продолжат ДОБРАА, САКАТЕ ДА ДА ПРИДРУИТЕ КАКО ЕКОНОМИЈАТА САМО ДА СЕ ПОСТОИ ТОА ЕКОНОМИЈА ДА СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ СМЕТЕ, ДА НЕ САКАМ ДА СЕ РАБОТА ВАС мислите, не сакам да ѓубрето ја раскажам економијата, и други РАБОТЕТЕ ЕКОНОМИЈА, И ДРУГИ АРГУМЕНТ НА ​​ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БЕЗБЕДНОСТ АРГУМЕНТ НА ​​ПРЕТСЕДАТЕТО НЕГОВИЧКО БОЈ. МОНО СЕКОЈ СИТЕ ДОГОВОРИ ОД ОВОЈ АЛЕДАДИ СЕКОЈ СИТЕ ДОГОВОРЕ ОД КАКО СЕКОГАШ НЕМА ДА ГО ПОБЕДИТЕ НОВИ ИЗВЕДУВАOTЕ НА ГЛАСОТ. NOTЕ НЕ ЈА ДОБИЕ НОВИ ИРТИ НА ГЛАСОТ. >> НЕМА ДОГОВОРИТЕ НА КАНСАС ГРАДИНИ >> ГРАДИТЕ НА КАНСАС НЕ ПОБЕДУВААТ СУПЕРСКАТА КАКО ДА СЕ НОВО ПОБЕДУВАЈТЕ СУПЕРСКАТА КАКО ДА СЕ ЈАВИ НОВИТЕ ЈАРКИ IANАНИ, НЕ САКАМ ДА ЈАРКИ IANАНИЦИ, ДА НЕ САКАМ ДА Слушам НЕШТО РАЗЛИЧНО. Слушајте СЕКОЈ РАЗЛИЧНО. Ајде да кажам, БЕСПЛАТНИОТ ПАЗАР Е Да речеме, БЕСПЛАТНИОТ ПАЗАР НЕ Е ДОГОВОР 60 до 80 ПЕКЦЕНТ СИТЕ НЕ ДО 60 до 80 ПЕКЦЕНТ СИТЕ ИЗБОР, НЕ СМЕ 3. 6% ИЗБОР, НЕ САМО 3. 6% БЕСПЛАТНО И ЗАБЕЛЕШКА 7 ВРАБОТУВА ANDЕ И ЗАБЕЛЕШКА КРИГОВИРА 7 МИЛИОНСКИ РАБОТИ И 7 МИЛИОНИ МИЛИОНСКИ JOУБОВИ И 7 МИЛИОНИ НЕМА ДА СЕ ДА СЕ ДОБРИТЕ ДОБРО Луѓето НЕ МОАТ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ДОБРО ДА СЕ ДА СЕ ДОБОРИТЕ. ТОА Е ДОСТАПНО ОД ОВДЕ. ТЕА РАБОТА Е ДА СЕ ПРАШАМ ШТО Е СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ РАБОТЕ КАКО ШТО СЕ ПРАВИЕ ДА СЕ ПРИМЕНАТ ВРШЕ ДА ПОБЕДИТЕ ДА ГО ПРОМЕНИТЕ ПЛАТНИОТ ОБЛАСТ, КАКО ГО ОДГОВОРИМЕ ПЛАНИРАЕ ОБЛАСТ, КАКО ГО ОДГОВОРУВАМЕ НА ИЗБОР. ИЗБОР. АКО Е ТАРМ ПРО БЕРНИ АКО Е ТАРМ ПРОТИВ БЕРНИ САНДЕРС. САНДЕРИ ИЛИ ЕЛИЗАБЕТ ГАРИ, ИЛИ СИТЕ ИЛИ ЕЛИЗАБЕТ ГАРИ, ИЛИ СЕКОЈ ДЕЛОВИ ВО ЕКОНОМИЈА ДРУГИ ВО ЕКОНОМИЈА СЕ ПОГЛАСНО ВО ГОЛЕМИНА форма, UMЕ ПОБЕДИ ТРАМП. ВЕЛИЧНА форма, ќе победи ТРУМП. ДАВИД: ONОНАТАН. ДАВИД: ONОНАТАН. ACKАК СЕ РАБОТИ ЗА ВАС ACKАК СЕ РАБОТИ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ВЛАДА, I СОВЕТНОСТ ВО ВЛАДАТА, САКАМ ЗА СОВЕРБА ВО ПОВЕЕ ЗА ПОВЕДНИЦАТА ВО БИЗНИС СЕКТОР, НЕМАМ БЕЗБЕДНИЧКИ СЕКТОР, НЕ СМЕ СЕ Слушам КАНДИДАТ ЗА ДЕМОКРАТ СВЕТЕ СЕКОЈ ДАЛИ ДАНОКИ ДАНОКРАТИВНИ РАБОТИ ЗА КАКО ДА ГО ГОЛЕМИ РАБОТИ ЗА КАКО WЕ Е ЗДРАВИ ПРИВАТНИОТ СЕКТОР Е СИТЕ ЗА ОВОЈ ПРИВАТНИОТ СЕКТОР Е СИТЕ ЗА ОДГОВЕДУВАЕ НА ВЛАДАТА. Одгледување на владата. >> ДЕМОКРАТ МИСЛИ ДА СЕ ОД И >> ДЕМОКРАТ МИСЛИ ДЕКА ОД И ОГЛАСНО ВЛАДЕ ISЕ Е ИЗВОР ОГЛАСНО ВЛАДЕЕ Е ИЗВОР НА ЗДРАВЈЕТО НА ЗДРАВЈЕ. НА КРЕИРАЕТО НА ЗДРАВЈЕ. Тие имаат план за тоа Тие имаат план за тоа во образованието, и куќиштето и ОБРАЗОВАНИЕ, И ДР HOАВ И ЗДРАВЈЕ. ЗДРАВСТВЕНА ГРИЖА. И ВО ЕНЕРГИЈА, ДЕМОКРАТИТЕ САМА А. И ВО ЕНЕРГЕТСКИ, ДЕМОКРАТИТЕ ВААТ ГОЛЕМА ПРОГРАМА ЗА ВЛАДАТА ГОЛЕМА ПРОГРАМА ЗА ВЛАДАТА ЗА ДОБРО САМО НА - Елементот на ЕКО НА СИЛОТО - ЕЛЕМЕНТ НА ​​ЕКО ГО ЗНАЕМЕ ИСТОРИЈАТА, НАЈДОБРАТА ЗНАЕМЕ ИСТОРИЈА, НАЈДОБРИИ ЕКОНОМИ ДА СЕ НАЈДОБРИИ. ЕКОНОМИТЕ СЕ НАЈДОСНО. >> И - >> И - >> СЕКОЕ ТОА - >> СИТЕ ТОА -> КАРОЛЛ. >> CAROLL. >> СИТЕ ТОА ТОА >> СЕ СЕКОГАШ ДОГОВОРИТЕ ДА СЕ ВКЛУЧУВА СЕ Е ВЛАДАТА ПОДНЕСУВА СО ВКЛУЧУВА СО Е ПОГЛЕДНО. ПОСКАПО. НЕКОГАШ ОБРАЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ОД СИНО НЕКОГАШ ОБРАЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ПОВЕЕ УПРАВУВА ВЛАДАТА УПРАВУВАЕТО ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ, ЕЛИТЕ НА HAИВОТНИТЕ ВКЛУЧЕНИ, КОOSИТЕ ГО ОДДЕЕ, СВОЈ СЛУЧАЈ, НЕ МОАТ НЕ, СВОЈ СЛУЧАЈ, МО CЕ НЕ МОАТ ДА САМО СЛУЧАЈ, НЕМБЕРИ СВОЈОТ СЛУЧАЈ, БЕЗБЕДНИЦИТЕ НЕ ДА ЈА ПОДДРШКА ИТ. ПОДДРШКА ИТ. ДАВИД: ПОВЕЕ ОСВЕТУВАЕ ПОВЕЕ

Демс ја таргетираат економијата на Трамп, откако импичментот не успее

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.174" dur="0.934"> ДАВИД: ДЕМОКРАТ се надеваме дека ќе постои </text>
<text sub="clublinks" start="8.142" dur="1.567"> ДАВИД: ДЕМОКРАТ се надеваме дека ќе ја покаже својата рака по имплантацијата </text>
<text sub="clublinks" start="9.711" dur="2.4"> СОВЕТИТЕ РАГА ПО ПОПОЛНИКОТ КАПИТОЛ ХИЛ, ИЗВЕШТАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="12.113" dur="1.734"> ПОВТОРНИ КАПИТОЛ ХИЛ, ИЗВЕСТУВАЈТЕ КАКО ЗБОВНИК ПЕЛОСИ ГЛАС ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="13.881" dur="3.836"> ТОА ЗВУЧНИК ПЕЛОСИ ГЛЕДА ПО СЕКОЈОТ СЛЕДНО НАДВОРЕШНИК, СЕ ОГЛАСУВА А </text>
<text sub="clublinks" start="17.752" dur="1.8"> СЕ СЛЕДНО НАДВОРЕШНИК, ОГЛАСУВА СОДРИНА СПЕЦИЈАЛНА ЗБОВНИК </text>
<text sub="clublinks" start="19.587" dur="2.602"> СПЕЦИЈАЛНА СРЕДБА НА СПЕСОВИТЕ Вторник СО ТОП ОБАМА ЕКОНОМСКИ </text>
<text sub="clublinks" start="22.19" dur="3.936"> ВТОР СО ТОП ОБАМА ЕКОНОМСКО СОВЕТНИК ЗА ИСКЛУЧУВА ЗОШТО </text>
<text sub="clublinks" start="26.161" dur="1.366"> ПОВЕЕ ДА ПОСТОИТЕ ЗОШТО ЕКОНОМИЈА НЕ Е САМО САМО </text>
<text sub="clublinks" start="27.528" dur="1.701"> ЕКОНОМИЈАТА НЕ Е САМО КАКО ТЕКОВНИ КЛАИМИ И КАКО СЕ МО .АТ </text>
<text sub="clublinks" start="29.23" dur="1.4"> ПОБАРНИ КЛИАИ И КАКО СЕ МОНИ ПРАШАА КОИ ГЛАСОВИ. </text>
<text sub="clublinks" start="30.631" dur="2.034"> ПРАШАА КОИ ГЛАСОВИ. СО РЕКОРД ДОГОВОРНА ПОВИДА </text>
<text sub="clublinks" start="32.7" dur="6.839"> СО РЕКОРД ДОГОВОРНИ ВИСОКИ РАБОТНИ РАБОТИ, И АКО I - РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="39.54" dur="1.901"> НИВО, И АКО I - РЕДИВНОСТ РЕПИСОТ КАКО АВЕРИРАЕ 401 (К) БЕЗ 17% </text>
<text sub="clublinks" start="41.442" dur="3.87"> ОВАА АВЕРАЦИЈА 401 (К) ПОВЕЕ 17% ПОСЛЕДНА ГОДИНА, КАКО МОЕ ДА ГО ЗБИРУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="45.313" dur="1.701"> ПОСЛЕДНА ГОДИНА, КАКО МОЕ ДА СЕ РАЗГОВОРЕ ПЕЛОСИ? </text>
<text sub="clublinks" start="47.015" dur="2.301"> ПЕЛОСИ САКА ТОА? >> Ова е финална осветлување на гасови </text>
<text sub="clublinks" start="49.317" dur="1.133"> >> Ова е финално гасно осветлување на Американците. </text>
<text sub="clublinks" start="50.485" dur="2.534"> НА АМЕРИКАНИТЕ. МОЕ НЕ МОЕТЕ ОВИЕ СЛУЧАЈ СО А </text>
<text sub="clublinks" start="53.054" dur="0.6"> МОЕ НЕ МОЕТЕ ОВОЈ СЛУЧАЈ СО СТРАВО ЛИЦЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="53.688" dur="1.901"> СИТЕ ЛИЦЕ. ЗНАЕМЕ НЕКОИ НЕКОИ луѓе </text>
<text sub="clublinks" start="55.623" dur="3.803"> Знам дека НЕКОИ ЛУЕ ДА НЕ САКААТ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ЛИЦА - </text>
<text sub="clublinks" start="59.427" dur="1.534"> САКАТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ - ЛИЧНО, ЗОШТО НЕ МОЕ ДА ОДИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.995" dur="2.969"> Персонално, ЗОШТО НЕ Е ДА СЕ ОДИ ПО ТОА, САКАТЕ ЕКОНОМИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="63.965" dur="1.701"> ПО ТОА, САКАТЕ ЕКОНОМИЈА ДА СЕ Добро, AKEЕ ЈА ПОСТАВИМЕ ВИШООТО ПАТ </text>
<text sub="clublinks" start="65.667" dur="2.701"> Добро, Tе ја земеме високата патка ОВДЕ WEЕ ДВЕOWNЕМЕ ДА СЕ ОДГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="68.37" dur="1.7"> ОВДЕ DOЕ ДВЕЕМЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ НА ПОЛИТИКИТЕ, НО СО ЦИВИЛНОСТ И </text>
<text sub="clublinks" start="70.071" dur="1.567"> ПОЛИТИКИ, НО СО ЦИВИЛНОСТ И РАБОТА ПО ПРЕДГОВОР, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="71.673" dur="2.168"> РАБОТЕ ПО АИСЛОТ, ТОА ДА СЕ ДА СЕ РАБОТИ ИНТЕГРИТЕТ. </text>
<text sub="clublinks" start="73.842" dur="1.333"> BEЕ БИДЕТЕ ИНТЕГРИТЕТ. НО КОГА ДРАВНИТЕ ПОРИЦИИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="75.21" dur="2"> НО КОГО ДРАВНИТЕ ПОРИЦИИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ПОДОБРУВААТ ДО ТОП ВО </text>
<text sub="clublinks" start="77.245" dur="2.201"> АМЕРИКАНЦИТЕ ПОДОБРУВААТ ПО ДРУГИТЕ ВО УСЛОВИТЕ НА РАЗГОВОРИТЕ, ВО ТИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.447" dur="2.034"> УСЛОВИ НА РАБОТНИКОТ, ВО ВИДНИОТ ВИД, во УСЛОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="81.483" dur="1.5"> ЗДРАВЈЕ, ВО УСЛОВИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, СЕ ФИНАНСИСКО </text>
<text sub="clublinks" start="82.985" dur="1.266"> ОДБРАВУВАЕ, ФИНАНСИСКО МОЕ НЕ МОЕ ДА СЕ ПРИГОВИТЕ СЛУЧАЈОТ, УПОТ </text>
<text sub="clublinks" start="84.252" dur="1.834"> НЕ МОЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ, ПОДГОТОВО ДЕМОКРАТИТЕ НИКОГАШ </text>
<text sub="clublinks" start="86.121" dur="0.732"> ОДГОВОРНИ ДЕМОКРАТИТЕ НИКОГА НЕ УЧЕМЕ ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="86.888" dur="0.466"> УЧЕМЕ ТОА. ДАВИД: ONОНАТАН. </text>
<text sub="clublinks" start="87.355" dur="2.635"> ДАВИД: ONОНАТАН. >> ТЕА ПРОТИВ ПРОТИВ </text>
<text sub="clublinks" start="89.991" dur="0.666"> >> СЕ ПОВЕЕ ПРОТИВ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА? </text>
<text sub="clublinks" start="90.659" dur="2.835"> Просперитет? ПОДНЕСУВА ОД СВЕТНОСТ, ДЕНЕС ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="93.529" dur="3.568"> ПОДНЕСУВА ОД ОБЈЕЗНИЦА, ДЕНЕС ШТО ДОМЕДЕМОКРАТИЧКО СОЦИЈАЛИЗАМ? </text>
<text sub="clublinks" start="97.099" dur="2.133"> ДОМЕДЕМОКРАТСКИ СОЦИЈАЛИЗАМ? АМЕРИКАНСКИОТ ЈАВНИК е ПОМЕТЕН </text>
<text sub="clublinks" start="99.267" dur="2.735"> АМЕРИКАНСКИОТ ЈАВНИК е ПОМЕТНО ОД ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="102.003" dur="2.402"> ТОА ТОА. УПРАВУВА ISЕТО е помала и легната </text>
<text sub="clublinks" start="104.439" dur="1.701"> УПРАВУВА ISЕТО е помала и оставете ја подобар ЕКОНОМИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="106.174" dur="2.101"> ПОДОБРИОТ ЕКОНОМИЈА. ШТО СЕ ПОВЕЕ? </text>
<text sub="clublinks" start="108.276" dur="2.435"> ШТО СЕ ПОВЕЕ? НЕ МОЕТЕ ДА ПРАВИМЕ НА МОНА ЕКОНОМИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="110.745" dur="4.604"> НЕ МОЕТЕ ДА СЕ УПОТРЕБУВААТ НА ЕДНО ЕКОНОМИЈА, ПАКО UNЕ UNЕ ПРОДОЛУВА НА СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="115.384" dur="9.141"> ПОВЕЕ UNЕ UNЕ ПРИБАВ НА СИТЕ НЕВЕДНОСТ што е само еден од тоа </text>
<text sub="clublinks" start="124.526" dur="1.067"> НЕВИДНОСТА ТОА Е ЕДНА ЕД ОД ТЕЦ ЦЕНТАРНИ БЛАНИЦИ. </text>
<text sub="clublinks" start="125.594" dur="2.401"> ЦЕНТАРНИ БЛАНКИ. >> КАКО ОПШТИ ПРАВИЛ НА ДРУГИ, </text>
<text sub="clublinks" start="127.996" dur="2.235"> >> КАКО ОПШТИ ПРАВИЛ НА ГРУПА, КОГА ЕКОНОМИЈАТА Е БАРАЕ, ВИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="130.232" dur="2.702"> КОГА ЕКОНОМИЈАТА Е ДОБРАА, НЕ Е ДА ГО ДОБИТЕ ДА СЕ СОДРИНА </text>
<text sub="clublinks" start="132.968" dur="1.968"> НЕ ДОБИВ ДА СЕ ПОВИЕ СЕДНИЦА ДА СЕ ПРОДОЛИТЕ ЛУЕ ЗОШТО Е ДОБОР. </text>
<text sub="clublinks" start="134.937" dur="6.138"> ПРОДОЛИТЕ ЛУЕ ЗОШТО Е ДОБОР. ПОСЛЕТИТЕ НИЕ СТАПКА - ЗНАЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="141.11" dur="1.333"> ПОСТОИТЕ ДА СТРАНА - ДА ЗНАЕТЕ ДА МО DЕ ДА НЕМА ДА РАБОТНИ, </text>
<text sub="clublinks" start="142.445" dur="1.099"> Бидејќи НЕ МОРАТЕ РАБОТНИ, ЗНАЕТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="143.545" dur="3.569"> ЗНАЕШ. ПРИСТАП ДЕМОКРАТИТЕ СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="147.116" dur="1.5"> ПРИРАЧНИКИТЕ ДЕМОКРАТИ СЕ ДРУГАТ ДОГОВОРЕН ОД ОВОЈ САМО, СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="148.618" dur="1.5"> ДВЕ TЕ ОД ОВИЕ ПОСЛЕДНИК, НЕМА ДА ИМА ПРАШАА КОИ РАБОТНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="150.119" dur="3.035"> НЕ СМЕРАТЕ ПРАШАА КОИ РАБОТНИЦИ ЗА СВОЈОТ СОВЕТНОСТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="153.189" dur="1.567"> ЗА СВОЈОТ СОВЕТНОСТ ВО ВЛАДА, тие сакаат да продолжат </text>
<text sub="clublinks" start="154.757" dur="1.2"> ДОБРАА, САКАТЕ ДА ДА ПРИДРУИТЕ КАКО ЕКОНОМИЈАТА САМО ДА СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="155.958" dur="4.003"> ТОА ЕКОНОМИЈА ДА СЕ РАБОТЕ ДА ДА СЕ СМЕТЕ, ДА НЕ САКАМ ДА СЕ РАБОТА </text>
<text sub="clublinks" start="159.962" dur="2.034"> ВАС мислите, не сакам да ѓубрето ја раскажам економијата, и други </text>
<text sub="clublinks" start="162.031" dur="3.102"> РАБОТЕТЕ ЕКОНОМИЈА, И ДРУГИ АРГУМЕНТ НА ​​ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БЕЗБЕДНОСТ </text>
<text sub="clublinks" start="165.134" dur="0.433"> АРГУМЕНТ НА ​​ПРЕТСЕДАТЕТО НЕГОВИЧКО БОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="165.601" dur="1.067"> МОНО СЕКОЈ СИТЕ ДОГОВОРИ ОД ОВОЈ АЛЕДАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="166.669" dur="1.8"> СЕКОЈ СИТЕ ДОГОВОРЕ ОД КАКО СЕКОГАШ НЕМА ДА ГО ПОБЕДИТЕ НОВИ ИЗВЕДУВАOTЕ НА ГЛАСОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="168.471" dur="1.466"> NOTЕ НЕ ЈА ДОБИЕ НОВИ ИРТИ НА ГЛАСОТ. >> НЕМА ДОГОВОРИТЕ НА КАНСАС ГРАДИНИ </text>
<text sub="clublinks" start="169.972" dur="1.2"> >> ГРАДИТЕ НА КАНСАС НЕ ПОБЕДУВААТ СУПЕРСКАТА КАКО ДА СЕ НОВО </text>
<text sub="clublinks" start="171.173" dur="1.267"> ПОБЕДУВАЈТЕ СУПЕРСКАТА КАКО ДА СЕ ЈАВИ НОВИТЕ ЈАРКИ IANАНИ, НЕ САКАМ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="172.441" dur="3.936"> ЈАРКИ IANАНИЦИ, ДА НЕ САКАМ ДА Слушам НЕШТО РАЗЛИЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="176.412" dur="2.568"> Слушајте СЕКОЈ РАЗЛИЧНО. Ајде да кажам, БЕСПЛАТНИОТ ПАЗАР Е </text>
<text sub="clublinks" start="178.981" dur="2.702"> Да речеме, БЕСПЛАТНИОТ ПАЗАР НЕ Е ДОГОВОР 60 до 80 ПЕКЦЕНТ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="181.684" dur="2.335"> НЕ ДО 60 до 80 ПЕКЦЕНТ СИТЕ ИЗБОР, НЕ СМЕ 3. 6% </text>
<text sub="clublinks" start="184.053" dur="1.734"> ИЗБОР, НЕ САМО 3. 6% БЕСПЛАТНО И ЗАБЕЛЕШКА 7 </text>
<text sub="clublinks" start="185.821" dur="1.367"> ВРАБОТУВА ANDЕ И ЗАБЕЛЕШКА КРИГОВИРА 7 МИЛИОНСКИ РАБОТИ И 7 МИЛИОНИ </text>
<text sub="clublinks" start="187.189" dur="1.467"> МИЛИОНСКИ JOУБОВИ И 7 МИЛИОНИ НЕМА ДА СЕ ДА СЕ ДОБРИТЕ ДОБРО </text>
<text sub="clublinks" start="188.691" dur="2.101"> Луѓето НЕ МОАТ ДА СЕ ДОБИРАТЕ ДА СЕ ДОБРО ДА СЕ ДА СЕ ДОБОРИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="190.826" dur="2.469"> ТОА Е ДОСТАПНО ОД ОВДЕ. ТЕА РАБОТА Е ДА СЕ ПРАШАМ ШТО Е </text>
<text sub="clublinks" start="193.296" dur="1.334"> СЕ ДА СЕ РАБОТЕ ДА СЕ РАБОТЕ КАКО ШТО СЕ ПРАВИЕ ДА СЕ ПРИМЕНАТ </text>
<text sub="clublinks" start="194.664" dur="1.834"> ВРШЕ ДА ПОБЕДИТЕ ДА ГО ПРОМЕНИТЕ ПЛАТНИОТ ОБЛАСТ, КАКО ГО ОДГОВОРИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="196.533" dur="3.568"> ПЛАНИРАЕ ОБЛАСТ, КАКО ГО ОДГОВОРУВАМЕ НА ИЗБОР. </text>
<text sub="clublinks" start="200.103" dur="2.334"> ИЗБОР. АКО Е ТАРМ ПРО БЕРНИ </text>
<text sub="clublinks" start="202.471" dur="0.333"> АКО Е ТАРМ ПРОТИВ БЕРНИ САНДЕРС. </text>
<text sub="clublinks" start="202.805" dur="1.601"> САНДЕРИ ИЛИ ЕЛИЗАБЕТ ГАРИ, ИЛИ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="204.407" dur="1.767"> ИЛИ ЕЛИЗАБЕТ ГАРИ, ИЛИ СЕКОЈ ДЕЛОВИ ВО ЕКОНОМИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="206.175" dur="2.435"> ДРУГИ ВО ЕКОНОМИЈА СЕ ПОГЛАСНО ВО ГОЛЕМИНА форма, UMЕ ПОБЕДИ ТРАМП. </text>
<text sub="clublinks" start="208.611" dur="2.502"> ВЕЛИЧНА форма, ќе победи ТРУМП. ДАВИД: ONОНАТАН. </text>
<text sub="clublinks" start="211.114" dur="1.567"> ДАВИД: ONОНАТАН. ACKАК СЕ РАБОТИ ЗА ВАС </text>
<text sub="clublinks" start="212.682" dur="2.701"> ACKАК СЕ РАБОТИ ПОВЕЕ ПОВЕЕ ВО ВЛАДА, I </text>
<text sub="clublinks" start="215.385" dur="0.933"> СОВЕТНОСТ ВО ВЛАДАТА, САКАМ ЗА СОВЕРБА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="216.352" dur="1"> ПОВЕЕ ЗА ПОВЕДНИЦАТА ВО БИЗНИС СЕКТОР, НЕМАМ </text>
<text sub="clublinks" start="217.387" dur="1.834"> БЕЗБЕДНИЧКИ СЕКТОР, НЕ СМЕ СЕ Слушам КАНДИДАТ ЗА ДЕМОКРАТ </text>
<text sub="clublinks" start="219.256" dur="3.035"> СВЕТЕ СЕКОЈ ДАЛИ ДАНОКИ ДАНОКРАТИВНИ РАБОТИ ЗА КАКО ДА ГО ГОЛЕМИ </text>
<text sub="clublinks" start="222.325" dur="1.6"> РАБОТИ ЗА КАКО WЕ Е ЗДРАВИ ПРИВАТНИОТ СЕКТОР Е СИТЕ ЗА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="223.927" dur="0.699"> ПРИВАТНИОТ СЕКТОР Е СИТЕ ЗА ОДГОВЕДУВАЕ НА ВЛАДАТА. </text>
<text sub="clublinks" start="224.627" dur="1.501"> Одгледување на владата. >> ДЕМОКРАТ МИСЛИ ДА СЕ ОД И </text>
<text sub="clublinks" start="226.162" dur="2.402"> >> ДЕМОКРАТ МИСЛИ ДЕКА ОД И ОГЛАСНО ВЛАДЕ ISЕ Е ИЗВОР </text>
<text sub="clublinks" start="228.598" dur="1.634"> ОГЛАСНО ВЛАДЕЕ Е ИЗВОР НА ЗДРАВЈЕТО НА ЗДРАВЈЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="230.233" dur="1.767"> НА КРЕИРАЕТО НА ЗДРАВЈЕ. Тие имаат план за тоа </text>
<text sub="clublinks" start="232.001" dur="2.134"> Тие имаат план за тоа во образованието, и куќиштето и </text>
<text sub="clublinks" start="234.137" dur="0.399"> ОБРАЗОВАНИЕ, И ДР HOАВ И ЗДРАВЈЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="234.537" dur="1.801"> ЗДРАВСТВЕНА ГРИЖА. И ВО ЕНЕРГИЈА, ДЕМОКРАТИТЕ САМА А. </text>
<text sub="clublinks" start="236.372" dur="2.068"> И ВО ЕНЕРГЕТСКИ, ДЕМОКРАТИТЕ ВААТ ГОЛЕМА ПРОГРАМА ЗА ВЛАДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="238.441" dur="3.736"> ГОЛЕМА ПРОГРАМА ЗА ВЛАДАТА ЗА ДОБРО САМО НА - Елементот на ЕКО </text>
<text sub="clublinks" start="242.212" dur="3.335"> НА СИЛОТО - ЕЛЕМЕНТ НА ​​ЕКО ГО ЗНАЕМЕ ИСТОРИЈАТА, НАЈДОБРАТА </text>
<text sub="clublinks" start="245.582" dur="2.267"> ЗНАЕМЕ ИСТОРИЈА, НАЈДОБРИИ ЕКОНОМИ ДА СЕ НАЈДОБРИИ. </text>
<text sub="clublinks" start="247.851" dur="1.367"> ЕКОНОМИТЕ СЕ НАЈДОСНО. >> И - </text>
<text sub="clublinks" start="249.252" dur="1.067"> >> И - >> СЕКОЕ ТОА - </text>
<text sub="clublinks" start="250.32" dur="0.332"> >> СИТЕ ТОА -> КАРОЛЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="250.687" dur="1.533"> >> CAROLL. >> СИТЕ ТОА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="252.255" dur="2.101"> >> СЕ СЕКОГАШ ДОГОВОРИТЕ ДА СЕ ВКЛУЧУВА СЕ Е </text>
<text sub="clublinks" start="254.357" dur="1.467"> ВЛАДАТА ПОДНЕСУВА СО ВКЛУЧУВА СО Е ПОГЛЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="255.825" dur="1.734"> ПОСКАПО. НЕКОГАШ ОБРАЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ОД СИНО </text>
<text sub="clublinks" start="257.593" dur="1.935"> НЕКОГАШ ОБРАЗОВАНИЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ПОВЕЕ УПРАВУВА ВЛАДАТА </text>
<text sub="clublinks" start="259.562" dur="1.467"> УПРАВУВАЕТО ДА СЕ ПОВЕЕ ПОВЕЕ, ЕЛИТЕ НА HAИВОТНИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="261.031" dur="1.533"> ВКЛУЧЕНИ, КОOSИТЕ ГО ОДДЕЕ, СВОЈ СЛУЧАЈ, НЕ МОАТ </text>
<text sub="clublinks" start="262.599" dur="1.333"> НЕ, СВОЈ СЛУЧАЈ, МО CЕ НЕ МОАТ ДА САМО СЛУЧАЈ, НЕМБЕРИ </text>
<text sub="clublinks" start="263.967" dur="0.499"> СВОЈОТ СЛУЧАЈ, БЕЗБЕДНИЦИТЕ НЕ ДА ЈА ПОДДРШКА ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="264.501" dur="1.3"> ПОДДРШКА ИТ. ДАВИД: ПОВЕЕ ОСВЕТУВАЕ ПОВЕЕ </text>