Demet shënjestrojnë ekonominë e Trump pasi dështimi i fajësimit subtitles

DAVID: DEMOCRAT Shpresoj te eksponohet DAVID: DEMOKRAT Shpresoj të zgjas dorën e tyre mbas ngulitjes DETA E TIJ PAS IMPEKTIMIT T FA PAVARUR KAPITOLIT, RAPORTIMI KAPITOLI I PAVARUR, duke raportuar se folësi PELOSI që kërkon QE FJALOR PELOSI DUHET PER PYETJEN E TJERE, HOSTING A PYETJET E TIJ T, DYT, SI T NDIKOJME Takimin e një drejtuesi të veçantë TAKIMI I SPEJTORIT T T SPEAKERIT DITA ME TOP OBAMA EKONOMIK DIT WITH ME TOP OBAMA K ADSHILLUAR EKONOMIK T TO SHPRNDE PSE KVSHILLA T TO SHPENZONI PSE EKONOMIA NUK është aq e fortë sa EKONOMIA NUK ASSHT AS aq e fortë sa K CLRKESA TP TRUMP DHE SI T CO DYT KLIMET E TRUMPIT DHE SI MENAXHIMI I DUHET TYRE Q TO T V VOTOVE. MESAZHI QAT N TO VOTR. ME konfidencë të lartë të regjistrimit ME NDORDRMARRJE T HIGH BESIMIT T HIGH LART CON TF BESIMIT, DHE N INI I - REP FIDELITET Niveli, DHE N ISE - P RERFUNDIMI I FIDELIT Q TH AVERAGE 401 (K) RREZIK 17% ATA AVERAGE 401 (K) ROSE 17% VITI I VETM, SI MUND FJALA VITI I VRTET,, SI MUND TAY FJAL FJALT PELOSI që? PELOSI Thuaj se? >> Kjo është një ndriçim i gazit përfundimtar >> Kjo është një ndriçim i gazit përfundimtar i amerikanëve. E AMERIKANEVE. NUK MUND T M BNI KIST C RAST ME A JU MUND TAKE BNI K CTAS RAST T WITH FJAL WITHS. FASI I RREZIKUT. Unë e di se disa njerëz nuk janë Unë e di se disa njerëz nuk më pëlqejnë PRESIDENT PRUMP personat - LIKE PRESIDENT TRUMP PERSONI - PERSONALE, PSE NUK DUHET T BNI PERSONALE, PSE NUK MUND TO BON PAS K THTO, SI EKONOMIA po bën PAS KATTO, SIKON EKONOMI DOSHT DO MIR, Do të marrim rrugën e lartë MIR, Do të marrim RRUG HERN E LART KETU Q WE DO DO DO T DUHET M D T NDERUAR KETU DO T DO DOKUAR T D SHPENZUAR P ONR POLITIKAT POR ME CIVILITET DHE POLITIKAT POR ME QYTETAR DHE PUN NRO AISLE, QE PUNA NRO AISLE, QAT DO T BE KISH INTEGRITET. DO T BE KISH H INTEGRITET. POR KUR PJESM PJEST E POR KUR B PNI PORTIONET E BOTA T OF AMERIKANEVE N B MNDS S TOP IN Amerikanët bëjnë më mirë se sa më lart në kushtet e rritjes, në të tyre KUSHTET E RRITJES, NAL FUQIN E TYRE, N T KUSHTET E BESIMI, N T KUSHTET E PUNSIMIT, JU FINANCIAR PUNEMSIMI, JU FINANCIARISHT MUND TAKE BNI RASTIN, PER NUK MUND T BNI RASTIN, DUHET TT DEMOKRATT NDRMJET PTRMBLEDHJE DEMOKRAT NUK M LESOJN TH KJO. M LESOJ Q TH. DAVIDI: JONATHAN. DAVIDI: JONATHAN. >> ATA JAN R NDARJEN KUNDR >> JANE JANUN NDARJEN KUNDR PROSPERTETIT? PROSPERITY? DUHET NGA PROSPERITY, DITA FAR NGJARJE NGA PROSPERTETI, DITA QE SOCIALIZM DOMEDEMOKRATIK? SOCIALIZMI DOMEDEMOKRATIK? PUBLIKA AMERIKANE SMSHT SM M E MADH PUBLIKA AMERIKANE SHT SM M SM E MADHE E KET. THAN QE. QEVERIA është më e vogël dhe e lezetshme QEVERIA është më e vogël dhe pushoni më të mirë ekonominë. E MIR EKONOMIA. FAR JAN TUN NDODHNI? FAR JAN TUN NDODHNI? Ata nuk mund të vrapojnë në një ekonomi baze Ata nuk mund të vrapojnë në një ekonomi të vogël kështu që ata do të vrapojnë në gjithë Kështu që ata do të vrapojnë në pasivitetin e plotë që është një nga këto Pavarësia që është një nga njëra thupra qendrore. SHTETET QENDRORE. >> SI RREGULLORE E PRGJITHSHME E GJYKATS, >> SI RREGULLORE E PRGJITHSHME E GJYKATS, KU EKONOMI BSHT B BAD, ju KUR EKONOMIA BSHT B BAD, NUK KA NEVOJ T TO NDALLRNI T A NDRMJET NUK KA NEVOJ TALL NDOSHME Takim për të VAZHDUAR NJERVZIT PSE SHT BAD. VAZHDONI NJERZIN PSE ITSHT BAD. SHTOJN THE NM STA - E DI DUHET TA QENI - TANI DNSOHEN QEC NUK KANBS JO PUN, BECN SI NUK KA PUNT, JU DINI. JU DINI DEMOKRATET E ARSYE JAN IN N DEMOKRATET E ARSYE JAN IN N T TRORDRMARRJE K THTU FALAS, ATA DEPO T T NDEROJM TH KISTO FALAS, NUK KAN A NJ M MESAZH Q T Bisedime NUK KA NJ A MESAZH Q TH BESIMET P ABR KONFIDENCIRN E TYRE N. RRETH VESHJEN E TYRE N G QEVERISJE, DUHET T. BNJ QEVERISJE, DUHET T CON QVNDRONI Q TH KENI EKONOMI WSHTOR SHUM SE QE JU EKONOMI WSHT W MIR SE MUND T MUND T MUND T TRASH JU MENDONI, MUND T MUND T TRASHTOJMAL EKONOMI, DHE T O TJERA TANI EKONOMI, DHE ARGUMENT T O TJER THE PRESIDENTI NJ NA NAUGHTY ARGUMENTI PRESIDENTI NJ BO BOY NAUGHTY. BOY. YDO K CONTë KONVINCUAR T TH GJITHA TRE GJITHA Ydokush i KONVINUAR T TH GJITHA TRE GJITHA NUK DO T FITOJNES IRESE T NEW VOTEVE T reja. NUK DO TIN FITON VESHJET E REZULTATS S VOTE >> Kryetarët e qytetit KANSAS NUK kanë >> Kryetarët e qytetit KANSAS NUK FITUAN SUPER SUPER IT ISA E RE E RE WIN SUPER BOWL IT ISA GJINT E RE të YORK, DUA T'DUHET TI GJIJT E VAJTARS, DUA DUA T TO DUHET T GJITHA NDODHURA. Dëgjoni çdo gjë të ndryshme. LET ME SJENI, TREGU I STOCKIT ESHTE LET ME SJENE, TREGU I FUQIT NUK SHT NGA 60 deri në 80 PERCENCIN SINCE NUK DUHET 60 - 80 PERRZGJEDHJE SI Zgjedhja, NUK JEMI 3. 6% ZGJEDHJET, NUK JEMI 3. 6% PUNEMSIMI DHE SHENIM KRIJUAR 7 PUNEMSIMI DHE SHENIM KRIJUAR 7 MILION PUNBS DHE 7 MILION MILIONA PUNS DHE 7 MILION POPULLORE NUK KAN QEN MIR W MIREL NJERZIT NUK KAN T W VNJEN MIR SE VINI MIR T SE VINI. ISSHT TERRIBLE DHE KETE. PUNA E TIJ TOSHT TO T DO BN WH WHFAR HESHT Puna e saj është të bësh atë që po bën për të provuar të ndryshosh Të bësh përpjekje për të ndryshuar fushën e luajtjes, ASHT HE KEMI PLANIFIKIMI I FUSHS, SI KEMI N TO ZGJEDHJE. ELECTIONTION. NSE ISSHT TR TRUMP KUND BR BERNIE NSE ISSHT TR TRUMP KUNDR SANDERS BERNIE. Sanders. OSE GARANC E ELIZABETH, OSE YDO KTO OSE GARANC E ELIZABETH, APO YDO DONEGJ T EL DHNI N IN EKONOMI N SHTET SHUM N IN EKONOMI NILL SHTPIN E MADH, TRUMP do të fitojë. Forma e Madhe, TRUMP DO FITON. DAVIDI: JONATHAN. DAVIDI: JONATHAN. JACK ISHTE duke folur RRETH JACK ishte duke folur rreth besimit në qeveri, unë KONFIDENCA N G QEVERISJE, VESHT ​​P CONR BESIMIN N. PUNA RRETH VESHJES N IN SEKTORIN E BIZNESIT, NUK KAM SEKTORI I BIZNESIT, NUK KAM KUQ TANI KANIDIDAT DEMOKRAT KUJDONI YDO GJYKATA TAND KANDIDATAVE TEM DEMOKRATIT RRETH SI DUHET T GRO rritet Bisedimet rreth SI DUHET T GRO RRITET SEKTORI PRIVAT ITSHT ALL GJITHA RRETH SEKTORI PRIVAT ITSHT ALL T ALL GJITHA RRITJEN E QEVERIS. RRITJA E QEVERIS. >> DEMOCRAT MENDONI QAT NGA DHE >> DEMOKRAT MENDUAR QE NGA DHE QEVERIS E MADH SHT BURIMI QEVERISJET E MADH SHT BURIMI I KRIJIMIT T WE BESIMIT. E KRIJIMIT T WE BESIMIT. Ata kanë një plan për atë që në Ata kanë një plan për atë që në arsim, dhe shtëpiake dhe ARSIMI, DHE SHTETI DHE SH HENDETI. KUJDESIT SHËNDETËSOR. DHE NE ENERGJI, demokratët kanë një DHE N EN ENERGJI, demokratët kanë një program të madh të qeverisë për mirë Programi i madh i qeverisë për mirëqenien e - elementit të ECO THE E - Elementi i ECO DUHET HISTORI, SHUM M FALAS Ne e dimë HISTORIN, EKONOMET POSTR FALAS JAN M SHUM PROSPEROZE. EKONOMET JAN M SHUM PROSPEROZE. >> DHE - >> DHE - >> VERDO GJITHA Q - - >> EDO GJITHA Q - - - CAROLL. >> CAROLL. >> çdo gjë që >> EDO GJITHA QET QEVERIT MUND T INVOLVOHEN N IS SHT QEVERIA GJETET E PVRFSHIR ME ISSHT SHUM SHPENZIMORE. M M SHUM SHPENZIMORE. DIKA ARSIMI PIKR T MIR, SINCE DIKA ARSIMI PIKR T MIR, SI QEVERIS SHUM SHUMT QEVERIA KA SHUM G MT SHUM P INRFSHIR, PASURITTS KAN. SHUM PVRFUNDUAR, KOSTOT DUHET T, GJITHA, RASTI I TYRE, NUK MUND TAKE BN DUHET, RASTI I TYRE, NUK MUND T BN RASTIN E TYRE, NUMRI NUK JAN RASTI I TYRE, NUMRI nuk e mbështesin atë. MB SSHTETJEN IT. DAVID: M M SHUM SHPENZIMI M M SHUM

Demet shënjestrojnë ekonominë e Trump pasi dështimi i fajësimit

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.174" dur="0.934"> DAVID: DEMOCRAT Shpresoj te eksponohet </text>
<text sub="clublinks" start="8.142" dur="1.567"> DAVID: DEMOKRAT Shpresoj të zgjas dorën e tyre mbas ngulitjes </text>
<text sub="clublinks" start="9.711" dur="2.4"> DETA E TIJ PAS IMPEKTIMIT T FA PAVARUR KAPITOLIT, RAPORTIMI </text>
<text sub="clublinks" start="12.113" dur="1.734"> KAPITOLI I PAVARUR, duke raportuar se folësi PELOSI që kërkon </text>
<text sub="clublinks" start="13.881" dur="3.836"> QE FJALOR PELOSI DUHET PER PYETJEN E TJERE, HOSTING A </text>
<text sub="clublinks" start="17.752" dur="1.8"> PYETJET E TIJ T, DYT, SI T NDIKOJME Takimin e një drejtuesi të veçantë </text>
<text sub="clublinks" start="19.587" dur="2.602"> TAKIMI I SPEJTORIT T T SPEAKERIT DITA ME TOP OBAMA EKONOMIK </text>
<text sub="clublinks" start="22.19" dur="3.936"> DIT WITH ME TOP OBAMA K ADSHILLUAR EKONOMIK T TO SHPRNDE PSE </text>
<text sub="clublinks" start="26.161" dur="1.366"> KVSHILLA T TO SHPENZONI PSE EKONOMIA NUK është aq e fortë sa </text>
<text sub="clublinks" start="27.528" dur="1.701"> EKONOMIA NUK ASSHT AS aq e fortë sa K CLRKESA TP TRUMP DHE SI T CO DYT </text>
<text sub="clublinks" start="29.23" dur="1.4"> KLIMET E TRUMPIT DHE SI MENAXHIMI I DUHET TYRE Q TO T V VOTOVE. </text>
<text sub="clublinks" start="30.631" dur="2.034"> MESAZHI QAT N TO VOTR. ME konfidencë të lartë të regjistrimit </text>
<text sub="clublinks" start="32.7" dur="6.839"> ME NDORDRMARRJE T HIGH BESIMIT T HIGH LART CON TF BESIMIT, DHE N INI I - REP FIDELITET </text>
<text sub="clublinks" start="39.54" dur="1.901"> Niveli, DHE N ISE - P RERFUNDIMI I FIDELIT Q TH AVERAGE 401 (K) RREZIK 17% </text>
<text sub="clublinks" start="41.442" dur="3.87"> ATA AVERAGE 401 (K) ROSE 17% VITI I VETM, SI MUND FJALA </text>
<text sub="clublinks" start="45.313" dur="1.701"> VITI I VRTET,, SI MUND TAY FJAL FJALT PELOSI që? </text>
<text sub="clublinks" start="47.015" dur="2.301"> PELOSI Thuaj se? >> Kjo është një ndriçim i gazit përfundimtar </text>
<text sub="clublinks" start="49.317" dur="1.133"> >> Kjo është një ndriçim i gazit përfundimtar i amerikanëve. </text>
<text sub="clublinks" start="50.485" dur="2.534"> E AMERIKANEVE. NUK MUND T M BNI KIST C RAST ME A </text>
<text sub="clublinks" start="53.054" dur="0.6"> JU MUND TAKE BNI K CTAS RAST T WITH FJAL WITHS. </text>
<text sub="clublinks" start="53.688" dur="1.901"> FASI I RREZIKUT. Unë e di se disa njerëz nuk janë </text>
<text sub="clublinks" start="55.623" dur="3.803"> Unë e di se disa njerëz nuk më pëlqejnë PRESIDENT PRUMP personat - </text>
<text sub="clublinks" start="59.427" dur="1.534"> LIKE PRESIDENT TRUMP PERSONI - PERSONALE, PSE NUK DUHET T BNI </text>
<text sub="clublinks" start="60.995" dur="2.969"> PERSONALE, PSE NUK MUND TO BON PAS K THTO, SI EKONOMIA po bën </text>
<text sub="clublinks" start="63.965" dur="1.701"> PAS KATTO, SIKON EKONOMI DOSHT DO MIR, Do të marrim rrugën e lartë </text>
<text sub="clublinks" start="65.667" dur="2.701"> MIR, Do të marrim RRUG HERN E LART KETU Q WE DO DO DO T DUHET M D T NDERUAR </text>
<text sub="clublinks" start="68.37" dur="1.7"> KETU DO T DO DOKUAR T D SHPENZUAR P ONR POLITIKAT POR ME CIVILITET DHE </text>
<text sub="clublinks" start="70.071" dur="1.567"> POLITIKAT POR ME QYTETAR DHE PUN NRO AISLE, QE </text>
<text sub="clublinks" start="71.673" dur="2.168"> PUNA NRO AISLE, QAT DO T BE KISH INTEGRITET. </text>
<text sub="clublinks" start="73.842" dur="1.333"> DO T BE KISH H INTEGRITET. POR KUR PJESM PJEST E </text>
<text sub="clublinks" start="75.21" dur="2"> POR KUR B PNI PORTIONET E BOTA T OF AMERIKANEVE N B MNDS S TOP IN </text>
<text sub="clublinks" start="77.245" dur="2.201"> Amerikanët bëjnë më mirë se sa më lart në kushtet e rritjes, në të tyre </text>
<text sub="clublinks" start="79.447" dur="2.034"> KUSHTET E RRITJES, NAL FUQIN E TYRE, N T KUSHTET E </text>
<text sub="clublinks" start="81.483" dur="1.5"> BESIMI, N T KUSHTET E PUNSIMIT, JU FINANCIAR </text>
<text sub="clublinks" start="82.985" dur="1.266"> PUNEMSIMI, JU FINANCIARISHT MUND TAKE BNI RASTIN, PER </text>
<text sub="clublinks" start="84.252" dur="1.834"> NUK MUND T BNI RASTIN, DUHET TT DEMOKRATT NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="86.121" dur="0.732"> PTRMBLEDHJE DEMOKRAT NUK M LESOJN TH KJO. </text>
<text sub="clublinks" start="86.888" dur="0.466"> M LESOJ Q TH. DAVIDI: JONATHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="87.355" dur="2.635"> DAVIDI: JONATHAN. >> ATA JAN R NDARJEN KUNDR </text>
<text sub="clublinks" start="89.991" dur="0.666"> >> JANE JANUN NDARJEN KUNDR PROSPERTETIT? </text>
<text sub="clublinks" start="90.659" dur="2.835"> PROSPERITY? DUHET NGA PROSPERITY, DITA FAR </text>
<text sub="clublinks" start="93.529" dur="3.568"> NGJARJE NGA PROSPERTETI, DITA QE SOCIALIZM DOMEDEMOKRATIK? </text>
<text sub="clublinks" start="97.099" dur="2.133"> SOCIALIZMI DOMEDEMOKRATIK? PUBLIKA AMERIKANE SMSHT SM M E MADH </text>
<text sub="clublinks" start="99.267" dur="2.735"> PUBLIKA AMERIKANE SHT SM M SM E MADHE E KET. </text>
<text sub="clublinks" start="102.003" dur="2.402"> THAN QE. QEVERIA është më e vogël dhe e lezetshme </text>
<text sub="clublinks" start="104.439" dur="1.701"> QEVERIA është më e vogël dhe pushoni më të mirë ekonominë. </text>
<text sub="clublinks" start="106.174" dur="2.101"> E MIR EKONOMIA. FAR JAN TUN NDODHNI? </text>
<text sub="clublinks" start="108.276" dur="2.435"> FAR JAN TUN NDODHNI? Ata nuk mund të vrapojnë në një ekonomi baze </text>
<text sub="clublinks" start="110.745" dur="4.604"> Ata nuk mund të vrapojnë në një ekonomi të vogël kështu që ata do të vrapojnë në gjithë </text>
<text sub="clublinks" start="115.384" dur="9.141"> Kështu që ata do të vrapojnë në pasivitetin e plotë që është një nga këto </text>
<text sub="clublinks" start="124.526" dur="1.067"> Pavarësia që është një nga njëra thupra qendrore. </text>
<text sub="clublinks" start="125.594" dur="2.401"> SHTETET QENDRORE. >> SI RREGULLORE E PRGJITHSHME E GJYKATS, </text>
<text sub="clublinks" start="127.996" dur="2.235"> >> SI RREGULLORE E PRGJITHSHME E GJYKATS, KU EKONOMI BSHT B BAD, ju </text>
<text sub="clublinks" start="130.232" dur="2.702"> KUR EKONOMIA BSHT B BAD, NUK KA NEVOJ T TO NDALLRNI T A NDRMJET </text>
<text sub="clublinks" start="132.968" dur="1.968"> NUK KA NEVOJ TALL NDOSHME Takim për të VAZHDUAR NJERVZIT PSE SHT BAD. </text>
<text sub="clublinks" start="134.937" dur="6.138"> VAZHDONI NJERZIN PSE ITSHT BAD. SHTOJN THE NM STA - E DI </text>
<text sub="clublinks" start="141.11" dur="1.333"> DUHET TA QENI - TANI DNSOHEN QEC NUK KANBS JO PUN, </text>
<text sub="clublinks" start="142.445" dur="1.099"> BECN SI NUK KA PUNT, JU DINI. </text>
<text sub="clublinks" start="143.545" dur="3.569"> JU DINI DEMOKRATET E ARSYE JAN IN N </text>
<text sub="clublinks" start="147.116" dur="1.5"> DEMOKRATET E ARSYE JAN IN N T TRORDRMARRJE K THTU FALAS, ATA </text>
<text sub="clublinks" start="148.618" dur="1.5"> DEPO T T NDEROJM TH KISTO FALAS, NUK KAN A NJ M MESAZH Q T Bisedime </text>
<text sub="clublinks" start="150.119" dur="3.035"> NUK KA NJ A MESAZH Q TH BESIMET P ABR KONFIDENCIRN E TYRE N. </text>
<text sub="clublinks" start="153.189" dur="1.567"> RRETH VESHJEN E TYRE N G QEVERISJE, DUHET T. BNJ </text>
<text sub="clublinks" start="154.757" dur="1.2"> QEVERISJE, DUHET T CON QVNDRONI Q TH KENI EKONOMI WSHTOR SHUM SE </text>
<text sub="clublinks" start="155.958" dur="4.003"> QE JU EKONOMI WSHT W MIR SE MUND T MUND T MUND T TRASH </text>
<text sub="clublinks" start="159.962" dur="2.034"> JU MENDONI, MUND T MUND T TRASHTOJMAL EKONOMI, DHE T O TJERA </text>
<text sub="clublinks" start="162.031" dur="3.102"> TANI EKONOMI, DHE ARGUMENT T O TJER THE PRESIDENTI NJ NA NAUGHTY </text>
<text sub="clublinks" start="165.134" dur="0.433"> ARGUMENTI PRESIDENTI NJ BO BOY NAUGHTY. </text>
<text sub="clublinks" start="165.601" dur="1.067"> BOY. YDO K CONTë KONVINCUAR T TH GJITHA TRE GJITHA </text>
<text sub="clublinks" start="166.669" dur="1.8"> Ydokush i KONVINUAR T TH GJITHA TRE GJITHA NUK DO T FITOJNES IRESE T NEW VOTEVE T reja. </text>
<text sub="clublinks" start="168.471" dur="1.466"> NUK DO TIN FITON VESHJET E REZULTATS S VOTE >> Kryetarët e qytetit KANSAS NUK kanë </text>
<text sub="clublinks" start="169.972" dur="1.2"> >> Kryetarët e qytetit KANSAS NUK FITUAN SUPER SUPER IT ISA E RE E RE </text>
<text sub="clublinks" start="171.173" dur="1.267"> WIN SUPER BOWL IT ISA GJINT E RE të YORK, DUA T'DUHET TI </text>
<text sub="clublinks" start="172.441" dur="3.936"> GJIJT E VAJTARS, DUA DUA T TO DUHET T GJITHA NDODHURA. </text>
<text sub="clublinks" start="176.412" dur="2.568"> Dëgjoni çdo gjë të ndryshme. LET ME SJENI, TREGU I STOCKIT ESHTE </text>
<text sub="clublinks" start="178.981" dur="2.702"> LET ME SJENE, TREGU I FUQIT NUK SHT NGA 60 deri në 80 PERCENCIN SINCE </text>
<text sub="clublinks" start="181.684" dur="2.335"> NUK DUHET 60 - 80 PERRZGJEDHJE SI Zgjedhja, NUK JEMI 3. 6% </text>
<text sub="clublinks" start="184.053" dur="1.734"> ZGJEDHJET, NUK JEMI 3. 6% PUNEMSIMI DHE SHENIM KRIJUAR 7 </text>
<text sub="clublinks" start="185.821" dur="1.367"> PUNEMSIMI DHE SHENIM KRIJUAR 7 MILION PUNBS DHE 7 MILION </text>
<text sub="clublinks" start="187.189" dur="1.467"> MILIONA PUNS DHE 7 MILION POPULLORE NUK KAN QEN MIR W MIREL </text>
<text sub="clublinks" start="188.691" dur="2.101"> NJERZIT NUK KAN T W VNJEN MIR SE VINI MIR T SE VINI. </text>
<text sub="clublinks" start="190.826" dur="2.469"> ISSHT TERRIBLE DHE KETE. PUNA E TIJ TOSHT TO T DO BN WH WHFAR HESHT </text>
<text sub="clublinks" start="193.296" dur="1.334"> Puna e saj është të bësh atë që po bën për të provuar të ndryshosh </text>
<text sub="clublinks" start="194.664" dur="1.834"> Të bësh përpjekje për të ndryshuar fushën e luajtjes, ASHT HE KEMI </text>
<text sub="clublinks" start="196.533" dur="3.568"> PLANIFIKIMI I FUSHS, SI KEMI N TO ZGJEDHJE. </text>
<text sub="clublinks" start="200.103" dur="2.334"> ELECTIONTION. NSE ISSHT TR TRUMP KUND BR BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="202.471" dur="0.333"> NSE ISSHT TR TRUMP KUNDR SANDERS BERNIE. </text>
<text sub="clublinks" start="202.805" dur="1.601"> Sanders. OSE GARANC E ELIZABETH, OSE YDO KTO </text>
<text sub="clublinks" start="204.407" dur="1.767"> OSE GARANC E ELIZABETH, APO YDO DONEGJ T EL DHNI N IN EKONOMI N SHTET </text>
<text sub="clublinks" start="206.175" dur="2.435"> SHUM N IN EKONOMI NILL SHTPIN E MADH, TRUMP do të fitojë. </text>
<text sub="clublinks" start="208.611" dur="2.502"> Forma e Madhe, TRUMP DO FITON. DAVIDI: JONATHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="211.114" dur="1.567"> DAVIDI: JONATHAN. JACK ISHTE duke folur RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="212.682" dur="2.701"> JACK ishte duke folur rreth besimit në qeveri, unë </text>
<text sub="clublinks" start="215.385" dur="0.933"> KONFIDENCA N G QEVERISJE, VESHT ​​P CONR BESIMIN N. </text>
<text sub="clublinks" start="216.352" dur="1"> PUNA RRETH VESHJES N IN SEKTORIN E BIZNESIT, NUK KAM </text>
<text sub="clublinks" start="217.387" dur="1.834"> SEKTORI I BIZNESIT, NUK KAM KUQ TANI KANIDIDAT DEMOKRAT </text>
<text sub="clublinks" start="219.256" dur="3.035"> KUJDONI YDO GJYKATA TAND KANDIDATAVE TEM DEMOKRATIT RRETH SI DUHET T GRO rritet </text>
<text sub="clublinks" start="222.325" dur="1.6"> Bisedimet rreth SI DUHET T GRO RRITET SEKTORI PRIVAT ITSHT ALL GJITHA RRETH </text>
<text sub="clublinks" start="223.927" dur="0.699"> SEKTORI PRIVAT ITSHT ALL T ALL GJITHA RRITJEN E QEVERIS. </text>
<text sub="clublinks" start="224.627" dur="1.501"> RRITJA E QEVERIS. >> DEMOCRAT MENDONI QAT NGA DHE </text>
<text sub="clublinks" start="226.162" dur="2.402"> >> DEMOKRAT MENDUAR QE NGA DHE QEVERIS E MADH SHT BURIMI </text>
<text sub="clublinks" start="228.598" dur="1.634"> QEVERISJET E MADH SHT BURIMI I KRIJIMIT T WE BESIMIT. </text>
<text sub="clublinks" start="230.233" dur="1.767"> E KRIJIMIT T WE BESIMIT. Ata kanë një plan për atë që në </text>
<text sub="clublinks" start="232.001" dur="2.134"> Ata kanë një plan për atë që në arsim, dhe shtëpiake dhe </text>
<text sub="clublinks" start="234.137" dur="0.399"> ARSIMI, DHE SHTETI DHE SH HENDETI. </text>
<text sub="clublinks" start="234.537" dur="1.801"> KUJDESIT SHËNDETËSOR. DHE NE ENERGJI, demokratët kanë një </text>
<text sub="clublinks" start="236.372" dur="2.068"> DHE N EN ENERGJI, demokratët kanë një program të madh të qeverisë për mirë </text>
<text sub="clublinks" start="238.441" dur="3.736"> Programi i madh i qeverisë për mirëqenien e - elementit të ECO </text>
<text sub="clublinks" start="242.212" dur="3.335"> THE E - Elementi i ECO DUHET HISTORI, SHUM M FALAS </text>
<text sub="clublinks" start="245.582" dur="2.267"> Ne e dimë HISTORIN, EKONOMET POSTR FALAS JAN M SHUM PROSPEROZE. </text>
<text sub="clublinks" start="247.851" dur="1.367"> EKONOMET JAN M SHUM PROSPEROZE. >> DHE - </text>
<text sub="clublinks" start="249.252" dur="1.067"> >> DHE - >> VERDO GJITHA Q - - </text>
<text sub="clublinks" start="250.32" dur="0.332"> >> EDO GJITHA Q - - - CAROLL. </text>
<text sub="clublinks" start="250.687" dur="1.533"> >> CAROLL. >> çdo gjë që </text>
<text sub="clublinks" start="252.255" dur="2.101"> >> EDO GJITHA QET QEVERIT MUND T INVOLVOHEN N IS SHT </text>
<text sub="clublinks" start="254.357" dur="1.467"> QEVERIA GJETET E PVRFSHIR ME ISSHT SHUM SHPENZIMORE. </text>
<text sub="clublinks" start="255.825" dur="1.734"> M M SHUM SHPENZIMORE. DIKA ARSIMI PIKR T MIR, SINCE </text>
<text sub="clublinks" start="257.593" dur="1.935"> DIKA ARSIMI PIKR T MIR, SI QEVERIS SHUM SHUMT </text>
<text sub="clublinks" start="259.562" dur="1.467"> QEVERIA KA SHUM G MT SHUM P INRFSHIR, PASURITTS KAN. SHUM </text>
<text sub="clublinks" start="261.031" dur="1.533"> PVRFUNDUAR, KOSTOT DUHET T, GJITHA, RASTI I TYRE, NUK MUND TAKE BN </text>
<text sub="clublinks" start="262.599" dur="1.333"> DUHET, RASTI I TYRE, NUK MUND T BN RASTIN E TYRE, NUMRI NUK JAN </text>
<text sub="clublinks" start="263.967" dur="0.499"> RASTI I TYRE, NUMRI nuk e mbështesin atë. </text>
<text sub="clublinks" start="264.501" dur="1.3"> MB SSHTETJEN IT. DAVID: M M SHUM SHPENZIMI M M SHUM </text>