Barang nargetkeun ékonomi Trump saatos impeachment gagal subtitles

DAVID: DEMOKRAT HARAPAN UNTUK HENTEU DIDIDA: DEMOKRAT HARAPAN UNTUK MANGKATKEUNTIKAN INGKEWANG HENTEU APPEACHMENT TEMA TANPA GELENG GAMPANG GAMPANG MODAL HENTEU, REUTING GAMPANG MODAL GAMPANG, LAPORAN YANG BOLEH GOLONGAN PELOSI SUMBATI PELOSI MELENGKEUN PELOSI UNTUK HENTEU HENTEU, NGENTOT A HER NEXT ATTACK, NGADILKEUNTIKKEUN PENTERNE SUKAN PELAKSANA SUKAN KHUSUS PELAKONAN DENGAN EKONOMI PENTAS OBAMA SUKU DENGAN DENGAN PELABUR EKONOMI EKONOMI EKONOMI UNTUK MELENGKEUN KENE ADVISER TO EXPLAIN KUMAHA EKONOMI TUNGGUH AS NUNGGUL AS EKONOMI BISA TUNGGULAN AS ANTARA NGUMPULAN DENGAN TRANSLATS AND NA NYATA TUNTUT TRATIKAN AND NYANGKE INGKU MENGAJUT MUNGKUL KEPADA VOTERS. PESULANAN KEPADA VOTERS. DENGAN KOMPUTEN PELUANG HIGH TANPA TANGKAP SULU TINGKATKEUN, AND IF kuring - REIDIDIDEN FIDELITI Tahap, sareng Upami kuring - FIDELITY REP THAT AVERAGE 401 (K) ROSOS 17% AYA AVERAGE 401 (K) PUTIH 17% PITAR TAHUN, BISA BASA PADANG TENGAH, KUMAHA NIKMATENGKEUN PELOSI DENGAN? PELOSI SAYANG NA? >> INI ADALAH GAS PUTRA PUTIH >> INI ADALAH GAS PANGGIHAN GAS PANGGIHAN AMERIKA. TAMAT AMERIKA. INGU MUNGGUL BISA KAS ING DENGAN A INGU MUNGGUL BISA KASIH ING DENGAN KANGGURU GAMPANG. RUMAH GAMPANG. Kuring TAHU INGIN SANGGU AYEUNA AKU TAHU AKU SUMBAKAN ATAWA TAK SUKA HENTEU PRESIDENT TRUMP PERSON - SUKA PRESIDEN TRUMP PERSON - DIRI, NGENTANA, JANGAN SUKANG Sacara pribadi, SAKITU AYA HENTEU MANGSA NAK SUKTU, SATOSON EKONOMI ADALAH DAWA SUMBAK SUKA, SUMBANG EKONOMI AYA NUNGGUH WELAS, WE'LL PELANGGANG JAWA HINGGI WELL, WE'LL NANGGANG JALAN HENTEU DENGAN KAMI DENGAN HENTEWANG HIDUP DI SINI NAMIN HENTEU BABARKEUN DASawarsa TAPI DENGAN KECAMATAN AND DASIL TAPI DENGAN KESELAMATAN JEUNG KARYA NANGKEUN AISLE, AYA Gawéna Ngabantosan AISLE, INGKEH DAPATKAN INTEGRITI. Sanggup waé INGGRIS. TAPI KAPUNGAN KOTAK BOTEN KOMUNITAS TAPI KAPUN ANUMAN POTEKSI PELEKA AMERIKAN AYA TAPI TERANG TERANG DI AMERIKA NGEKALKEUN INI PANGGIH TUTUP ING TERBARU, INGKEUNI TERMA TUMBUH, INGKAN WEALTH, DI KAWANAN WEALTH, DI TERMA UNEMPLOYMENT, KAJIN AKAN UNEMPLOYMENT, KAUNIA HENTEU TUNGGALKEUN NGEJAS KES, UP TANJUNG MUNGSA KAS, UP NGENTUKKEUN DEMOKRATS TIADA UNTUK DEMOKRATKEUN ING DUASA NAMPANG ATAWA. ANTARA ANTARA. David: JONATHAN. David: JONATHAN. >> TAPI SANGGUP NUNGGALKEUN >> TEMA NU NGADUKAN PROSPERITI LAGU RASA NAMPI? PROSPERITY? AWAY DARI PROSPERITI, HARI INI PELANGGAN DARI PROSPERITI, HARI INI DOSEDEMOCRATIC SOSIALISM? DOSEDEMOCRATIC SOSIALISM? PELLIK AMERIKAN IS SMARTER PUBLIK AMERIKAN ISIPAH SUKANG MURID. TERIMA KASAHA. GOVERNMENT ADALAH GOLONGAN DAN KURANG GIGNNE ADALAH GOLONGAN DAN KURIH INGKANG EKONOMI. THE BETTER EKONOMI. SAHA NYAIN NU MUNGKUR? SAHA NYAIN NU MUNGKUR? TEMA TEU KANGGO NU TANGGUNG EKONOMI BAD TEMA TEU KANGGO NU DENGAN EKONOMI BAD JADI MEREKA AKAN MUNGSA KUNCI SATU TEU NYANGGANG MUNGSAUN KANGGURAN INGSISI ATAWA INI SATU SATUANA INEQUALITI NA ISTU AYA SATU ANTARA KANGGO BANSA. KOMUNITAS CENTRAL. >> AS AS RULE KOTA THUMB, >> AS AS NENG ROHE ING THUMB, KANG EKONOMI IS BAD, KAU SAPARA EKONOMI ADALAH BAD, KAU TAK INGKEUN AYA MELENGKEUN TAK INGIN UNTUK MELENGKEUN KECAPNA RAKYAN KUMAHA DIA BATUR. SUMBANGAN SUMBANG NABI KUMAHA. DIA NINGGALKE PISA KANGGO - TEU DIAJAHUI INGKEUN SUKU KANGGO - KANGGO NU MANGSA NU TAK NEGARA TUNGGUH KARU DENGAN TIAP NANGGANG TANGGUH, ANU ANAK. ANJEUN TERANG. THE DEMOKRATS YANG DIARAHA DI THE DEMOKRATS DESA DI PUTRA PANGGUNGAN INI, SIEU GALAKNA TINDAKI TELPON ING, SIEUN INGNA AYA PESESAN TUNGGULNA HENTEU AYA TANGGURAN NA TALIKE NGENTOTA KONEKI DIRI IN NGENTUKAN KONEKSI ING ING GIGNING, ING MANGSA KONTOH GOVERNING, INGIN MANGSA KONVINSES KANGGO EKONOMI DIA SUMBATNA SATU EKONOMI KANGGO DENGAN PAKSA INGKU, ING AKU NDANGKATKAN KANGGO, PAKSA ING AKH NGLUKAKKAN KURSUS DENGAN EKONOMI, JEUNG LAIN TALKEUN EKONOMI, JEUNG LAIN SENTIASA PANGERAN AYA NAUGHTY SENI NENG PRESIDEN ANTARA NAUGHTY. BUDAK LALAKI. SATU-UNDANG-UNDANGKEUN SIEUN ATAWA Sakur anu bakal dihukum INGIN SANGGURNA INGING NGANGGANG IRES VOTE NEW. TANPA MANGSA NANGKUT VOTE BARAT. >> SIEWAN KOTAK KANSAS JIDA TIDAK >> KUNCI KOTAK KANSAS JAWA TUNGGU KANG ASI NENG WARNA WIN SUPER BOWL ITU NU WAKTU BARAT YORK, TEU NANGGANG HENTEU GAMPUNG YORK, Kuring TEU INGIN UNTUK DENGAN SUKAN. DENGAN SUKAN SUKU. HENTEU SAPATAKU, PASAR PASANG BATOK HENTEU SAPIU, KANGGO STOK MARKET AYA UP UP 60 TO 80 PERCENTIN SINCE TANPA UP 60 TO 80 PILIHAN SINCE PERCENT, WE'RE NOT 3. 6% PILIHAN, PUTIH 3. 3.% UNEMPLOYMENT DAN CATETAN DIPANGKEUN 7 UNEMPLOYMENT DAN CATETAN DIPARKEUN 7 JUTAWAN Tugas sareng 7 juta Jutaan GAMPANG sareng 7 JUTO RAKYO TIDAK DENGAN WELFARE SUKU DENGAN INGKEJI MUNGSAU INGKEUN SIEUN SENTIASA TI. IT IS TERRIBLE SUKA. PELAKON NENG HENTEUN NYAWA NIMPAT KANA ANAK Tugas HER INI MANGSA ANAK MANGSA NU MANGSA KANGGO KUKU INGIN TRY KANGGO NU DENGAN BAKAR PLAY, AS KAMI DENGAN TO PELAKON PELAKSAN, AS KAMI NU DENGAN PILIHAN. PILIHANA. KUNG INI ITU TRUMP AGAINST BERNIE KUNG INI ITU TRUMP AGAINST BERNIE SANDERS. Sadérék. ATAWA WARNA ELIZABETH, ATAWA ATAWA ATAWA WARNA ATAS ELIZABETH, ATAWA ATAWA SATU ANUWATNA ING EKONOMI MASIH DI ELSE IN EKONOMI MASIH DI KAMPUNG HEBAT, TRUMPAT INGKIN. GOLONGAN GAMPANG, NGUMPUL AKAN. David: JONATHAN. David: JONATHAN. TUNGGALKEUN TUNGGAL DI JAWA JACK INGKEJANGKEUN NGENTOTE KOMPUTEN DI KELABATAN, I KAWASAN ING DIRI, Kuring NGUMBANGKEUN ATAWA KOMPUTER DI KONRONG NGENTOTE KOMPUTER DI BISA PERTOSIKO, AYA TIDAK Teknik BISNES, sim kuring henteu kantos ningali DEMOKRAT CANDIDATE KUMPULAN ANAK DEMOKRAT PANGGIHAN PANGGIHAN NGENTOT KONI NU DIA NANGGATKEUN TALKE NGENTOT KUMAHA anjeunna bakal ngamajukeun SEKTOR PRIVATE ITU SEMUA NGENTOSA PRIVATE SEKTOR ITU SEMUA NGENTOTA NGUMAMBIRI KERAJAAN. NGUKUTKAN ING KUKURAN. >> DEMOKRAT PIKIR DENGAN DENGAN AND >> DEMOKRAT PIKIRAN YANG DENGAN AND LARGE GOVERNMENT IS SUMBER GOLEKSI LARWAH AYA SUMBER PANGGIHAN WEALTH. KAWASAN WEALTH. TEMA DENGAN RANCANGAN KANGGO DI TEMA aranjeunna gaduh rencana pikeun pendidikan, sareng imah Atikan, sareng imah sareng KESIHATAN. PALAYANAN KASÉHATAN. AND IN ENERGY, DEMOKRATS PUNYA A AND IN ENERGY, DEMOKRATS ngagaduhan PROGRAM GIGNE KANGGO BASA PROGROSI GIGNMENT BIG UNTUK NGADUKAN ING - ELEMENT ECO THE THE - ELEMENT ECO KONTOH KITA WALAJANG, PALING FREE Kami KAHAYANG SEJARAH, EKONOMI PALING GRATIS AYA PALING PROSPERO. EKONOMI AYA PALING PROSPERO. >> AND - >> AND - >> KABEH SEMUA - >> EVERYTHING THAT ->> CAROLL. >> CAROLL. >> Sakumaha anu mana >> EVERYING INSYA INGGO GELENGAN KUMAHA DENGAN ISLI GOVERNMENT MANGSAKEUN DIDANGKEUN DENGAN ISI HENTEBANG GAMPANG. LEUWIH MAHAL. SOMETHING SUKA PENDIDIKAN, KESIN SOMETHING SUKA PIKSAUKAN, KUKASAN SINÉS BOLEH GOTTEN BISA Pamaréntahan parantos diangkat langkung seueur, ageung ageung INVOLUK, KOS INGGEU NGAPUNG, INGKEUNNA, ATAWA TEU NYANGGU MUNGGUNG UP, TEU KURSIA, INGKE NGENTUKAN KASÉNIA KASUT, NOMBOR HENTEU TEU OWN KASÉ, NOMBOR HENTEU NGUKURAN ITU. Dukung ITU. DIDIDAH: HENTEU HENTEU EXPIF LAGI

Barang nargetkeun ékonomi Trump saatos impeachment gagal

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="7.174" dur="0.934"> DAVID: DEMOKRAT HARAPAN UNTUK HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="8.142" dur="1.567"> DIDIDA: DEMOKRAT HARAPAN UNTUK MANGKATKEUNTIKAN INGKEWANG HENTEU APPEACHMENT </text>
<text sub="clublinks" start="9.711" dur="2.4"> TEMA TANPA GELENG GAMPANG GAMPANG MODAL HENTEU, REUTING </text>
<text sub="clublinks" start="12.113" dur="1.734"> GAMPANG MODAL GAMPANG, LAPORAN YANG BOLEH GOLONGAN PELOSI </text>
<text sub="clublinks" start="13.881" dur="3.836"> SUMBATI PELOSI MELENGKEUN PELOSI UNTUK HENTEU HENTEU, NGENTOT A </text>
<text sub="clublinks" start="17.752" dur="1.8"> HER NEXT ATTACK, NGADILKEUNTIKKEUN PENTERNE SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.587" dur="2.602"> PELAKSANA SUKAN KHUSUS PELAKONAN DENGAN EKONOMI PENTAS OBAMA </text>
<text sub="clublinks" start="22.19" dur="3.936"> SUKU DENGAN DENGAN PELABUR EKONOMI EKONOMI EKONOMI UNTUK MELENGKEUN KENE </text>
<text sub="clublinks" start="26.161" dur="1.366"> ADVISER TO EXPLAIN KUMAHA EKONOMI TUNGGUH AS NUNGGUL AS </text>
<text sub="clublinks" start="27.528" dur="1.701"> EKONOMI BISA TUNGGULAN AS ANTARA NGUMPULAN DENGAN TRANSLATS AND NA NYATA </text>
<text sub="clublinks" start="29.23" dur="1.4"> TUNTUT TRATIKAN AND NYANGKE INGKU MENGAJUT MUNGKUL KEPADA VOTERS. </text>
<text sub="clublinks" start="30.631" dur="2.034"> PESULANAN KEPADA VOTERS. DENGAN KOMPUTEN PELUANG HIGH </text>
<text sub="clublinks" start="32.7" dur="6.839"> TANPA TANGKAP SULU TINGKATKEUN, AND IF kuring - REIDIDIDEN FIDELITI </text>
<text sub="clublinks" start="39.54" dur="1.901"> Tahap, sareng Upami kuring - FIDELITY REP THAT AVERAGE 401 (K) ROSOS 17% </text>
<text sub="clublinks" start="41.442" dur="3.87"> AYA AVERAGE 401 (K) PUTIH 17% PITAR TAHUN, BISA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="45.313" dur="1.701"> PADANG TENGAH, KUMAHA NIKMATENGKEUN PELOSI DENGAN? </text>
<text sub="clublinks" start="47.015" dur="2.301"> PELOSI SAYANG NA? >> INI ADALAH GAS PUTRA PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="49.317" dur="1.133"> >> INI ADALAH GAS PANGGIHAN GAS PANGGIHAN AMERIKA. </text>
<text sub="clublinks" start="50.485" dur="2.534"> TAMAT AMERIKA. INGU MUNGGUL BISA KAS ING DENGAN A </text>
<text sub="clublinks" start="53.054" dur="0.6"> INGU MUNGGUL BISA KASIH ING DENGAN KANGGURU GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="53.688" dur="1.901"> RUMAH GAMPANG. Kuring TAHU INGIN SANGGU AYEUNA </text>
<text sub="clublinks" start="55.623" dur="3.803"> AKU TAHU AKU SUMBAKAN ATAWA TAK SUKA HENTEU PRESIDENT TRUMP PERSON - </text>
<text sub="clublinks" start="59.427" dur="1.534"> SUKA PRESIDEN TRUMP PERSON - DIRI, NGENTANA, JANGAN SUKANG </text>
<text sub="clublinks" start="60.995" dur="2.969"> Sacara pribadi, SAKITU AYA HENTEU MANGSA NAK SUKTU, SATOSON EKONOMI ADALAH DAWA </text>
<text sub="clublinks" start="63.965" dur="1.701"> SUMBAK SUKA, SUMBANG EKONOMI AYA NUNGGUH WELAS, WE'LL PELANGGANG JAWA HINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="65.667" dur="2.701"> WELL, WE'LL NANGGANG JALAN HENTEU DENGAN KAMI DENGAN HENTEWANG HIDUP </text>
<text sub="clublinks" start="68.37" dur="1.7"> DI SINI NAMIN HENTEU BABARKEUN DASawarsa TAPI DENGAN KECAMATAN AND </text>
<text sub="clublinks" start="70.071" dur="1.567"> DASIL TAPI DENGAN KESELAMATAN JEUNG KARYA NANGKEUN AISLE, AYA </text>
<text sub="clublinks" start="71.673" dur="2.168"> Gawéna Ngabantosan AISLE, INGKEH DAPATKAN INTEGRITI. </text>
<text sub="clublinks" start="73.842" dur="1.333"> Sanggup waé INGGRIS. TAPI KAPUNGAN KOTAK BOTEN KOMUNITAS </text>
<text sub="clublinks" start="75.21" dur="2"> TAPI KAPUN ANUMAN POTEKSI PELEKA AMERIKAN AYA TAPI TERANG TERANG DI </text>
<text sub="clublinks" start="77.245" dur="2.201"> AMERIKA NGEKALKEUN INI PANGGIH TUTUP ING TERBARU, INGKEUNI </text>
<text sub="clublinks" start="79.447" dur="2.034"> TERMA TUMBUH, INGKAN WEALTH, DI KAWANAN </text>
<text sub="clublinks" start="81.483" dur="1.5"> WEALTH, DI TERMA UNEMPLOYMENT, KAJIN AKAN </text>
<text sub="clublinks" start="82.985" dur="1.266"> UNEMPLOYMENT, KAUNIA HENTEU TUNGGALKEUN NGEJAS KES, UP </text>
<text sub="clublinks" start="84.252" dur="1.834"> TANJUNG MUNGSA KAS, UP NGENTUKKEUN DEMOKRATS TIADA </text>
<text sub="clublinks" start="86.121" dur="0.732"> UNTUK DEMOKRATKEUN ING DUASA NAMPANG ATAWA. </text>
<text sub="clublinks" start="86.888" dur="0.466"> ANTARA ANTARA. David: JONATHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="87.355" dur="2.635"> David: JONATHAN. >> TAPI SANGGUP NUNGGALKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="89.991" dur="0.666"> >> TEMA NU NGADUKAN PROSPERITI LAGU RASA NAMPI? </text>
<text sub="clublinks" start="90.659" dur="2.835"> PROSPERITY? AWAY DARI PROSPERITI, HARI INI </text>
<text sub="clublinks" start="93.529" dur="3.568"> PELANGGAN DARI PROSPERITI, HARI INI DOSEDEMOCRATIC SOSIALISM? </text>
<text sub="clublinks" start="97.099" dur="2.133"> DOSEDEMOCRATIC SOSIALISM? PELLIK AMERIKAN IS SMARTER </text>
<text sub="clublinks" start="99.267" dur="2.735"> PUBLIK AMERIKAN ISIPAH SUKANG MURID. </text>
<text sub="clublinks" start="102.003" dur="2.402"> TERIMA KASAHA. GOVERNMENT ADALAH GOLONGAN DAN KURANG </text>
<text sub="clublinks" start="104.439" dur="1.701"> GIGNNE ADALAH GOLONGAN DAN KURIH INGKANG EKONOMI. </text>
<text sub="clublinks" start="106.174" dur="2.101"> THE BETTER EKONOMI. SAHA NYAIN NU MUNGKUR? </text>
<text sub="clublinks" start="108.276" dur="2.435"> SAHA NYAIN NU MUNGKUR? TEMA TEU KANGGO NU TANGGUNG EKONOMI BAD </text>
<text sub="clublinks" start="110.745" dur="4.604"> TEMA TEU KANGGO NU DENGAN EKONOMI BAD JADI MEREKA AKAN MUNGSA KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="115.384" dur="9.141"> SATU TEU NYANGGANG MUNGSAUN KANGGURAN INGSISI ATAWA INI SATU SATUANA </text>
<text sub="clublinks" start="124.526" dur="1.067"> INEQUALITI NA ISTU AYA SATU ANTARA KANGGO BANSA. </text>
<text sub="clublinks" start="125.594" dur="2.401"> KOMUNITAS CENTRAL. >> AS AS RULE KOTA THUMB, </text>
<text sub="clublinks" start="127.996" dur="2.235"> >> AS AS NENG ROHE ING THUMB, KANG EKONOMI IS BAD, KAU </text>
<text sub="clublinks" start="130.232" dur="2.702"> SAPARA EKONOMI ADALAH BAD, KAU TAK INGKEUN AYA MELENGKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="132.968" dur="1.968"> TAK INGIN UNTUK MELENGKEUN KECAPNA RAKYAN KUMAHA DIA BATUR. </text>
<text sub="clublinks" start="134.937" dur="6.138"> SUMBANGAN SUMBANG NABI KUMAHA. DIA NINGGALKE PISA KANGGO - TEU DIAJAHUI </text>
<text sub="clublinks" start="141.11" dur="1.333"> INGKEUN SUKU KANGGO - KANGGO NU MANGSA NU TAK NEGARA TUNGGUH </text>
<text sub="clublinks" start="142.445" dur="1.099"> KARU DENGAN TIAP NANGGANG TANGGUH, ANU ANAK. </text>
<text sub="clublinks" start="143.545" dur="3.569"> ANJEUN TERANG. THE DEMOKRATS YANG DIARAHA DI </text>
<text sub="clublinks" start="147.116" dur="1.5"> THE DEMOKRATS DESA DI PUTRA PANGGUNGAN INI, SIEU </text>
<text sub="clublinks" start="148.618" dur="1.5"> GALAKNA TINDAKI TELPON ING, SIEUN INGNA AYA PESESAN TUNGGULNA </text>
<text sub="clublinks" start="150.119" dur="3.035"> HENTEU AYA TANGGURAN NA TALIKE NGENTOTA KONEKI DIRI IN </text>
<text sub="clublinks" start="153.189" dur="1.567"> NGENTUKAN KONEKSI ING ING GIGNING, ING MANGSA KONTOH </text>
<text sub="clublinks" start="154.757" dur="1.2"> GOVERNING, INGIN MANGSA KONVINSES KANGGO EKONOMI DIA SUMBATNA </text>
<text sub="clublinks" start="155.958" dur="4.003"> SATU EKONOMI KANGGO DENGAN PAKSA INGKU, ING AKU NDANGKATKAN </text>
<text sub="clublinks" start="159.962" dur="2.034"> KANGGO, PAKSA ING AKH NGLUKAKKAN KURSUS DENGAN EKONOMI, JEUNG LAIN </text>
<text sub="clublinks" start="162.031" dur="3.102"> TALKEUN EKONOMI, JEUNG LAIN SENTIASA PANGERAN AYA NAUGHTY </text>
<text sub="clublinks" start="165.134" dur="0.433"> SENI NENG PRESIDEN ANTARA NAUGHTY. </text>
<text sub="clublinks" start="165.601" dur="1.067"> BUDAK LALAKI. SATU-UNDANG-UNDANGKEUN SIEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="166.669" dur="1.8"> Sakur anu bakal dihukum INGIN SANGGURNA INGING NGANGGANG IRES VOTE NEW. </text>
<text sub="clublinks" start="168.471" dur="1.466"> TANPA MANGSA NANGKUT VOTE BARAT. >> SIEWAN KOTAK KANSAS JIDA TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="169.972" dur="1.2"> >> KUNCI KOTAK KANSAS JAWA TUNGGU KANG ASI NENG WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="171.173" dur="1.267"> WIN SUPER BOWL ITU NU WAKTU BARAT YORK, TEU NANGGANG HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="172.441" dur="3.936"> GAMPUNG YORK, Kuring TEU INGIN UNTUK DENGAN SUKAN. </text>
<text sub="clublinks" start="176.412" dur="2.568"> DENGAN SUKAN SUKU. HENTEU SAPATAKU, PASAR PASANG BATOK </text>
<text sub="clublinks" start="178.981" dur="2.702"> HENTEU SAPIU, KANGGO STOK MARKET AYA UP UP 60 TO 80 PERCENTIN SINCE </text>
<text sub="clublinks" start="181.684" dur="2.335"> TANPA UP 60 TO 80 PILIHAN SINCE PERCENT, WE'RE NOT 3. 6% </text>
<text sub="clublinks" start="184.053" dur="1.734"> PILIHAN, PUTIH 3. 3.% UNEMPLOYMENT DAN CATETAN DIPANGKEUN 7 </text>
<text sub="clublinks" start="185.821" dur="1.367"> UNEMPLOYMENT DAN CATETAN DIPARKEUN 7 JUTAWAN Tugas sareng 7 juta </text>
<text sub="clublinks" start="187.189" dur="1.467"> Jutaan GAMPANG sareng 7 JUTO RAKYO TIDAK DENGAN WELFARE </text>
<text sub="clublinks" start="188.691" dur="2.101"> SUKU DENGAN INGKEJI MUNGSAU INGKEUN SIEUN SENTIASA TI. </text>
<text sub="clublinks" start="190.826" dur="2.469"> IT IS TERRIBLE SUKA. PELAKON NENG HENTEUN NYAWA NIMPAT KANA ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="193.296" dur="1.334"> Tugas HER INI MANGSA ANAK MANGSA NU MANGSA KANGGO KUKU </text>
<text sub="clublinks" start="194.664" dur="1.834"> INGIN TRY KANGGO NU DENGAN BAKAR PLAY, AS KAMI DENGAN TO </text>
<text sub="clublinks" start="196.533" dur="3.568"> PELAKON PELAKSAN, AS KAMI NU DENGAN PILIHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="200.103" dur="2.334"> PILIHANA. KUNG INI ITU TRUMP AGAINST BERNIE </text>
<text sub="clublinks" start="202.471" dur="0.333"> KUNG INI ITU TRUMP AGAINST BERNIE SANDERS. </text>
<text sub="clublinks" start="202.805" dur="1.601"> Sadérék. ATAWA WARNA ELIZABETH, ATAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="204.407" dur="1.767"> ATAWA WARNA ATAS ELIZABETH, ATAWA ATAWA SATU ANUWATNA ING EKONOMI MASIH DI </text>
<text sub="clublinks" start="206.175" dur="2.435"> ELSE IN EKONOMI MASIH DI KAMPUNG HEBAT, TRUMPAT INGKIN. </text>
<text sub="clublinks" start="208.611" dur="2.502"> GOLONGAN GAMPANG, NGUMPUL AKAN. David: JONATHAN. </text>
<text sub="clublinks" start="211.114" dur="1.567"> David: JONATHAN. TUNGGALKEUN TUNGGAL DI JAWA </text>
<text sub="clublinks" start="212.682" dur="2.701"> JACK INGKEJANGKEUN NGENTOTE KOMPUTEN DI KELABATAN, I </text>
<text sub="clublinks" start="215.385" dur="0.933"> KAWASAN ING DIRI, Kuring NGUMBANGKEUN ATAWA KOMPUTER DI </text>
<text sub="clublinks" start="216.352" dur="1"> KONRONG NGENTOTE KOMPUTER DI BISA PERTOSIKO, AYA TIDAK </text>
<text sub="clublinks" start="217.387" dur="1.834"> Teknik BISNES, sim kuring henteu kantos ningali DEMOKRAT CANDIDATE </text>
<text sub="clublinks" start="219.256" dur="3.035"> KUMPULAN ANAK DEMOKRAT PANGGIHAN PANGGIHAN NGENTOT KONI NU DIA NANGGATKEUN </text>
<text sub="clublinks" start="222.325" dur="1.6"> TALKE NGENTOT KUMAHA anjeunna bakal ngamajukeun SEKTOR PRIVATE ITU SEMUA NGENTOSA </text>
<text sub="clublinks" start="223.927" dur="0.699"> PRIVATE SEKTOR ITU SEMUA NGENTOTA NGUMAMBIRI KERAJAAN. </text>
<text sub="clublinks" start="224.627" dur="1.501"> NGUKUTKAN ING KUKURAN. >> DEMOKRAT PIKIR DENGAN DENGAN AND </text>
<text sub="clublinks" start="226.162" dur="2.402"> >> DEMOKRAT PIKIRAN YANG DENGAN AND LARGE GOVERNMENT IS SUMBER </text>
<text sub="clublinks" start="228.598" dur="1.634"> GOLEKSI LARWAH AYA SUMBER PANGGIHAN WEALTH. </text>
<text sub="clublinks" start="230.233" dur="1.767"> KAWASAN WEALTH. TEMA DENGAN RANCANGAN KANGGO DI </text>
<text sub="clublinks" start="232.001" dur="2.134"> TEMA aranjeunna gaduh rencana pikeun pendidikan, sareng imah </text>
<text sub="clublinks" start="234.137" dur="0.399"> Atikan, sareng imah sareng KESIHATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="234.537" dur="1.801"> PALAYANAN KASÉHATAN. AND IN ENERGY, DEMOKRATS PUNYA A </text>
<text sub="clublinks" start="236.372" dur="2.068"> AND IN ENERGY, DEMOKRATS ngagaduhan PROGRAM GIGNE KANGGO BASA </text>
<text sub="clublinks" start="238.441" dur="3.736"> PROGROSI GIGNMENT BIG UNTUK NGADUKAN ING - ELEMENT ECO </text>
<text sub="clublinks" start="242.212" dur="3.335"> THE THE - ELEMENT ECO KONTOH KITA WALAJANG, PALING FREE </text>
<text sub="clublinks" start="245.582" dur="2.267"> Kami KAHAYANG SEJARAH, EKONOMI PALING GRATIS AYA PALING PROSPERO. </text>
<text sub="clublinks" start="247.851" dur="1.367"> EKONOMI AYA PALING PROSPERO. >> AND - </text>
<text sub="clublinks" start="249.252" dur="1.067"> >> AND - >> KABEH SEMUA - </text>
<text sub="clublinks" start="250.32" dur="0.332"> >> EVERYTHING THAT ->> CAROLL. </text>
<text sub="clublinks" start="250.687" dur="1.533"> >> CAROLL. >> Sakumaha anu mana </text>
<text sub="clublinks" start="252.255" dur="2.101"> >> EVERYING INSYA INGGO GELENGAN KUMAHA DENGAN ISLI </text>
<text sub="clublinks" start="254.357" dur="1.467"> GOVERNMENT MANGSAKEUN DIDANGKEUN DENGAN ISI HENTEBANG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="255.825" dur="1.734"> LEUWIH MAHAL. SOMETHING SUKA PENDIDIKAN, KESIN </text>
<text sub="clublinks" start="257.593" dur="1.935"> SOMETHING SUKA PIKSAUKAN, KUKASAN SINÉS BOLEH GOTTEN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="259.562" dur="1.467"> Pamaréntahan parantos diangkat langkung seueur, ageung ageung </text>
<text sub="clublinks" start="261.031" dur="1.533"> INVOLUK, KOS INGGEU NGAPUNG, INGKEUNNA, ATAWA TEU NYANGGU MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="262.599" dur="1.333"> UP, TEU KURSIA, INGKE NGENTUKAN KASÉNIA KASUT, NOMBOR HENTEU </text>
<text sub="clublinks" start="263.967" dur="0.499"> TEU OWN KASÉ, NOMBOR HENTEU NGUKURAN ITU. </text>
<text sub="clublinks" start="264.501" dur="1.3"> Dukung ITU. DIDIDAH: HENTEU HENTEU EXPIF LAGI </text>