Pendhidhikan DeKalb ditemokake mati ing sel subtitles

INGKANG INGKU ING INGIN ING KANGGO ING ING NGANGGO ING NGE INGKE ING KENE ING NGE INGKE KENE KENE PAKET ING SINI ING NGE ING KENE KENE TENAGA INGisik. TES. TES. GEORGIA TES. GEORGIA dicoba TES. GEORGIA Dicoba Luwih TES. GEORGIA Dicoba luwih saka TES. GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 wong, GEORGIA Dicoba luwih saka 33,000 wong, sing GEORGIA DITANGGUH ING luwih saka 33.000 wong, sing uga GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 wong, sing uga dakkirim GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 wong, sing uga NATE 10.000 Wong, sing NATE 10.000 ROH, ING NGENTOT NING UHING 10.000 langkung RAKYA, ING NGE NUKU 10.000 langkung saking RAKYA, ING NGE NUKU 10.000 langkung saking ROH, ING NGENTOT 10.000 ING KANGGURU. Liyane saka AVERAGE. Liyane saka AVERAGE. >>> Liyane saka AVERAGE. >>> BARU Liyane saka AVERAGE. >>> BARU BARU, Liyane saka AVERAGE. >>> KABUP Anyar, ING Liyane saka AVERAGE. >>> KABUP Anyar, KANGGO DeKALB >>> KABUP Anyar, KANGGO DeKALB >>> KABUPATEN BARU, NEGARA DeKALB >>> KABUPATEN BARU, INGKONG NEKALB SHERIFF >>> JAWA BARU, KANGSAAN INGKEL INKALB >>> KABUPATEN BARU, KANGGO BASA KANGSA DeKALB KAWASAN NEGARA KUNCI KAWASAN NEGARA KANGGO INGGRIS KANGGO KANGGO BASA ING NEGARA INGGRIS KAWASAN NEGARA KUNCI KANGGO NATE INGKUT PEJABAT NEGARA KUNCI KANGGO NENGGALKANG KABUPATEN ING KAWASAN NEGARA KUNCI KANGGO NENGGALKANG KABUPATEN AN MENYAMBUT KANGGOAN AN MENGANGKUTKAN KABUPATEN INMATE. INMATE. INMATE. ING INMATE. ING INMATE. ING ITU INMATE. ING KANG KINI INMATE. KENE ING KANG KENE. KENE ING KANG KENE. KENE ING KANG KENE. ING KENE ING KANG KENE. KANGGO SHERIFF KENE ING KANG KENE. KAWASAN SHERIFF KENE ING KANG KENE. KAWASAN SHERIFF ING SENTUASA KENE ING KANG KENE. KAWASAN SHERIFF ING SUKU KAWASAN SHERIFF ING SUKU KAWASAN SHERIFF ING DITENTANGKE KAWASAN SHERIFF ING DITENTANG INI Tugas SHERIFF ING DITENTANGKE ING DENGAN INI KAWASAN SHERIFF ING INI DITENTANGKAN KIA KAWASAN SHERIFF ING INI DITANGGUPAN ING KIA KANGGO JAWATAN KANGGO SUKAN MENGIKUT yen KIA AUNT DIED DITANGGUTKAN ING KIA KANGGO DIAT DITANGGUTKAN INGGU KIA KANGGO DI DIJAWA DITANGGUTKAN manawa KIA AUNT DI DIHADE OLEHI. Dening SUICIDE. Dening SUICIDE. NGUDI Dening SUICIDE. BUDAK TEMPOH Dening SUICIDE. NGUDI BUDI SUMADI Dening SUICIDE. BUDDI PUTIH ING SUKU IN Dening SUICIDE. BUDDI NUNGSA ING ING SINI Dening SUICIDE. BUDDI NUNGGUH BASA ING KENE BUDDI NUNGGUH BASA ING KENE BUDDI NUNGGUH BASA MAJAWA ING NGANGGO ING SUKAN BUDADI PANJENENGAN ING ING ING KANGGO ING NGANGGO A BUDADI PANJENENGAN ING ING KANGGO ING NGANGGO ING SUKAN BUDADI NEMPAT ING ING ING KANGGO NU DADU CIK KESELAMATAN BUDAK TEMPAT ING ING ING KANGGO ING NGANGGO INGKU SEMASA. DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. BOND DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. BOND WAS DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. BOND ING IN DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. BOND ING ING JAIL

Pendhidhikan DeKalb ditemokake mati ing sel

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.433" dur="0.067"> INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="0.5" dur="0.133"> INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="0.633" dur="0.234"> ING INGIN ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="0.867" dur="0.167"> ING ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="1.034" dur="0.2"> ING NGE INGKE ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="1.234" dur="0.4"> ING NGE INGKE KENE KENE PAKET ING SINI </text>
<text sub="clublinks" start="1.634" dur="0.101"> ING NGE ING KENE KENE TENAGA INGisik. </text>
<text sub="clublinks" start="1.735" dur="0.166"> TES. </text>
<text sub="clublinks" start="1.901" dur="0.134"> TES. GEORGIA </text>
<text sub="clublinks" start="2.035" dur="0.1"> TES. GEORGIA dicoba </text>
<text sub="clublinks" start="2.135" dur="0.133"> TES. GEORGIA Dicoba Luwih </text>
<text sub="clublinks" start="2.268" dur="0.234"> TES. GEORGIA Dicoba luwih saka </text>
<text sub="clublinks" start="2.502" dur="0.234"> TES. GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 </text>
<text sub="clublinks" start="2.736" dur="0.166"> GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 </text>
<text sub="clublinks" start="2.902" dur="0.101"> GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 wong, </text>
<text sub="clublinks" start="3.003" dur="0.066"> GEORGIA Dicoba luwih saka 33,000 wong, sing </text>
<text sub="clublinks" start="3.069" dur="0.2"> GEORGIA DITANGGUH ING luwih saka 33.000 wong, sing uga </text>
<text sub="clublinks" start="3.269" dur="0.234"> GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 wong, sing uga dakkirim </text>
<text sub="clublinks" start="3.503" dur="0.234"> GEORGIA Dicoba luwih saka 33.000 wong, sing uga NATE 10.000 </text>
<text sub="clublinks" start="3.737" dur="0.133"> Wong, sing NATE 10.000 </text>
<text sub="clublinks" start="3.87" dur="0.067"> ROH, ING NGENTOT NING UHING 10.000 langkung </text>
<text sub="clublinks" start="3.937" dur="0.7"> RAKYA, ING NGE NUKU 10.000 langkung saking </text>
<text sub="clublinks" start="4.637" dur="6.273"> RAKYA, ING NGE NUKU 10.000 langkung saking </text>
<text sub="clublinks" start="10.91" dur="0.034"> ROH, ING NGENTOT 10.000 ING KANGGURU. </text>
<text sub="clublinks" start="10.944" dur="0.1"> Liyane saka AVERAGE. </text>
<text sub="clublinks" start="11.044" dur="0.067"> Liyane saka AVERAGE. >>> </text>
<text sub="clublinks" start="11.111" dur="0.166"> Liyane saka AVERAGE. >>> BARU </text>
<text sub="clublinks" start="11.277" dur="0.101"> Liyane saka AVERAGE. >>> BARU BARU, </text>
<text sub="clublinks" start="11.378" dur="0.266"> Liyane saka AVERAGE. >>> KABUP Anyar, ING </text>
<text sub="clublinks" start="11.644" dur="0.234"> Liyane saka AVERAGE. >>> KABUP Anyar, KANGGO DeKALB </text>
<text sub="clublinks" start="11.878" dur="0.167"> >>> KABUP Anyar, KANGGO DeKALB </text>
<text sub="clublinks" start="12.045" dur="0.167"> >>> KABUPATEN BARU, NEGARA DeKALB </text>
<text sub="clublinks" start="12.212" dur="0.133"> >>> KABUPATEN BARU, INGKONG NEKALB SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="12.345" dur="0.067"> >>> JAWA BARU, KANGSAAN INGKEL INKALB </text>
<text sub="clublinks" start="12.412" dur="0.267"> >>> KABUPATEN BARU, KANGGO BASA KANGSA DeKALB </text>
<text sub="clublinks" start="12.679" dur="0.267"> KAWASAN NEGARA KUNCI </text>
<text sub="clublinks" start="12.946" dur="0.067"> KAWASAN NEGARA KANGGO INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="13.013" dur="0.1"> KANGGO KANGGO BASA ING NEGARA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="13.113" dur="0.1"> KAWASAN NEGARA KUNCI KANGGO NATE INGKUT </text>
<text sub="clublinks" start="13.213" dur="0.2"> PEJABAT NEGARA KUNCI KANGGO NENGGALKANG KABUPATEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="13.413" dur="0.3"> KAWASAN NEGARA KUNCI KANGGO NENGGALKANG KABUPATEN AN </text>
<text sub="clublinks" start="13.713" dur="0.167"> MENYAMBUT KANGGOAN AN </text>
<text sub="clublinks" start="13.88" dur="0.067"> MENGANGKUTKAN KABUPATEN INMATE. </text>
<text sub="clublinks" start="13.947" dur="0.133"> INMATE. </text>
<text sub="clublinks" start="14.08" dur="0.034"> INMATE. ING </text>
<text sub="clublinks" start="14.114" dur="0.133"> INMATE. ING </text>
<text sub="clublinks" start="14.247" dur="0.2"> INMATE. ING ITU </text>
<text sub="clublinks" start="14.447" dur="0.2"> INMATE. ING KANG KINI </text>
<text sub="clublinks" start="14.647" dur="0.267"> INMATE. KENE ING KANG KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="14.914" dur="0.101"> KENE ING KANG KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="15.015" dur="0.166"> KENE ING KANG KENE. ING </text>
<text sub="clublinks" start="15.181" dur="0.134"> KENE ING KANG KENE. KANGGO SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="15.315" dur="0.167"> KENE ING KANG KENE. KAWASAN SHERIFF </text>
<text sub="clublinks" start="15.482" dur="0.2"> KENE ING KANG KENE. KAWASAN SHERIFF ING SENTUASA </text>
<text sub="clublinks" start="15.682" dur="0.3"> KENE ING KANG KENE. KAWASAN SHERIFF ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="15.982" dur="0.2"> KAWASAN SHERIFF ING SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="16.182" dur="0.067"> KAWASAN SHERIFF ING DITENTANGKE </text>
<text sub="clublinks" start="16.249" dur="0.067"> KAWASAN SHERIFF ING DITENTANG INI </text>
<text sub="clublinks" start="16.316" dur="0.133"> Tugas SHERIFF ING DITENTANGKE ING DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="16.449" dur="0.267"> KAWASAN SHERIFF ING INI DITENTANGKAN KIA </text>
<text sub="clublinks" start="16.716" dur="0.167"> KAWASAN SHERIFF ING INI DITANGGUPAN ING KIA KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="16.883" dur="0.3"> JAWATAN KANGGO SUKAN MENGIKUT yen KIA AUNT DIED </text>
<text sub="clublinks" start="17.183" dur="0.1"> DITANGGUTKAN ING KIA KANGGO DIAT </text>
<text sub="clublinks" start="17.283" dur="0.134"> DITANGGUTKAN INGGU KIA KANGGO DI DIJAWA </text>
<text sub="clublinks" start="17.417" dur="0.133"> DITANGGUTKAN manawa KIA AUNT DI DIHADE OLEHI. </text>
<text sub="clublinks" start="17.55" dur="0.167"> Dening SUICIDE. </text>
<text sub="clublinks" start="17.717" dur="0.1"> Dening SUICIDE. NGUDI </text>
<text sub="clublinks" start="17.817" dur="0.067"> Dening SUICIDE. BUDAK TEMPOH </text>
<text sub="clublinks" start="17.884" dur="0.2"> Dening SUICIDE. NGUDI BUDI SUMADI </text>
<text sub="clublinks" start="18.084" dur="0.2"> Dening SUICIDE. BUDDI PUTIH ING SUKU IN </text>
<text sub="clublinks" start="18.284" dur="0.234"> Dening SUICIDE. BUDDI NUNGSA ING ING SINI </text>
<text sub="clublinks" start="18.518" dur="0.267"> Dening SUICIDE. BUDDI NUNGGUH BASA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="18.785" dur="0.167"> BUDDI NUNGGUH BASA ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="18.952" dur="0.033"> BUDDI NUNGGUH BASA MAJAWA ING NGANGGO ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="18.985" dur="0.2"> BUDADI PANJENENGAN ING ING ING KANGGO ING NGANGGO A </text>
<text sub="clublinks" start="19.185" dur="0.134"> BUDADI PANJENENGAN ING ING KANGGO ING NGANGGO ING SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.319" dur="0.233"> BUDADI NEMPAT ING ING ING KANGGO NU DADU CIK KESELAMATAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.552" dur="0.234"> BUDAK TEMPAT ING ING ING KANGGO ING NGANGGO INGKU SEMASA. </text>
<text sub="clublinks" start="19.786" dur="0.133"> DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. </text>
<text sub="clublinks" start="19.919" dur="0.067"> DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. BOND </text>
<text sub="clublinks" start="19.986" dur="0.134"> DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. BOND WAS </text>
<text sub="clublinks" start="20.12" dur="0.867"> DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. BOND ING IN </text>
<text sub="clublinks" start="20.987" dur="0.701"> DURING A SEMENE HARI ING JAM IKI. BOND ING ING JAIL </text>