Kepala Craig: Petugas sing nyurung wong akeh ing SUV wedi amarga aman subtitles

KAYU KABUPATEN KANGGO WIS TANPA ING KANGGO. >> Devin: KAMI NGGI MACAM KENE INGKET ANTARA INGGRIS Nggawe Nggawe ANVESIGATION INTO INI ... KANGGO DPD SQUAD PUSHING KANGGO PIRAK DIRI LAYAN SAKIN WINDOW WARNA GAMPANG. PELANTIKAN ING PAKSA ING Jam 5:00, ING SAKAK ING NGETHAK INGKU ANAK MELAYAKKAN INGKANG PERLINDUNGAN TAK INGGRUK MACAMAT INGKANG SUKAN Yaiku AGITATOR GROUP INTENT ING CAJING TANGGAL. >> Kim: Lan SAIKI TINDAK DENGAN TINDAK. TINDAKAN GAMPANG. WISI AKTOR AKTOR LIVE ING PRECINCT kaping 4 ing SOUTHWEST DETROIT lan sampeyan entuk tangan sampeyan ING VIDEO ING DASH. >> Victor: JAMINAN. >> Victor: JAMINAN. DASAR-DASAR INGKANG DIPANA VIDEO. Kasedhiya kanthi AKSIP METARIK, KABEH KABEH GAMPANG KAMPUNG DI SUKU kaping 4 PRECINCT. KANGGO ING SUKU BISA, ANAK KANGGO ING SUKU BISA, ANAK TOLD US EARLIER saiki yen GAMPANG GOLEK DENGAN KANGGO ING ING TANGGAPAN DENGAN AGITATOR DOZEN Utawa luwih TAPI AGITATOR DOZEN Utawa luwih GANTI KURSUS ING INI NGEBUTKE. [GOLONGAN] >> Victor: ING VIDEO Saben Warga SUKAN Nuduhake SOSIAL MEDIA NGEDALAKKE TINDAKAN PERLINDUNGAN BISA ING NGANGGO ING AT Nglindhungi Mlumpat menyang AT Gelar Sampeyan iku Pendhaftaran ING sisih ing ndhuwur GAMBAR. >> APLIKASI IT AS NGGAWARI ING NGGO-UNDANG-UNGGO MUNGGUH, MENGIKUT TUMBOT, NGEDHANA kanggo ngilangi INDIVIDU DARI RUMAH, LUKU BANGING. >> Victor: Lan Saiki kita duwe VIDEO DARI CAM DARI ING POIS KANGGO PELANGGAN >> NUNG PITANGGUH GAMPANG, IT DITANGGUH UNTUK BENTUK 25 MILES PER HOUR. >> Victor: 25-30 OF THESE DEMONSTRATORS Miwiti GET GETENGKE WANG NATE ING ING KANGGO DAFTUT KOMUNITAS. >> Aku mikirake dheweke >> Aku mikirake dheweke KANGGO KANGGO DIX AS KANGGO TO VERNOR, ING KENE KARUHAN liyane GAMPANG TENGAH. >> Victor: TAMASAN SAIKI LAPAKAN HAD ING SAK NGANGGO HARM GUNUNG. >> PULIS KANGGO INGKANG WARGA NATE INGKANGKE lan dheweke NGATAYU INGKE ING ING ING NGEDANG UPON. #. >> Victor: LAMPIRAN APA >> Victor: LAMPIRAN APA Nikmati kanggo wong-wong sing padha karo wong-wong mau yen padha nampa. Wong-wong padha Tanduran Genting. >> Wong-wong sing PERLU NGADALIKKAN YG INGNA ING MANGSA ING NGANGGO SARI ING APIK, lan aku ING UNDERSTAND. >> Victor: PEGAWAI GOLEKSI ITU NGAPAK ING NGETANGGULANG TEMA KABUPATEN SITUASI Lan SAIKI ngerti yen kabeh PANGKAL ING PROSES. >> PELANGGULAN, ITAJA APLIKAN YANG ANAK ANAK GAMPANG GAMPANG. >> Victor: DPD IS NGAPAK ING KENE KANGGO APA ANTARI ING AGITATOR YANG ING ING NGANGGO. ING KAWASAN YANG DIUKANGKE, INGKANG TINDAK DENGAN MUNGSA TEMA ING AKHIS AKHIS MUNGSA ING DUTY ING lapangan INVESTIGASI ING WANG TUNGGAL. LAPORAN LIVE, KANGGO WANGSA LOKAL 4. BACK TO YOU. >> Kim: ING JAWA, DURING Protes, Kita bakal ndeleng akeh KAWASAN. NANG KENE ING ING INI BISA 2 KANGGO ING BAHASA INGGRIS? >> Victor: INGKOH INI, ING ING PAST, ING INI NGANGGO LARANGAN PUTIH ING Wong. PENTADBANGAN ING Wong. MINGGU INGKANG ING, ING DITUTUKAN INGKOLEKSI INI Miwiti TO ING BISA ING KANGGO ING PANJANG ATAWA BISA, ING NGEBUT, SO Minggu utawa BISAN, AKU kudu ngirim, SO

Kepala Craig: Petugas sing nyurung wong akeh ing SUV wedi amarga aman

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="2.213"> KAYU KABUPATEN KANGGO WIS </text>
<text sub="clublinks" start="2.214" dur="1.499"> TANPA ING KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3.714" dur="4.16"> >> Devin: KAMI NGGI MACAM KENE INGKET ANTARA INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="7.908" dur="0.609"> Nggawe Nggawe ANVESIGATION </text>
<text sub="clublinks" start="8.55" dur="1.892"> INTO INI ... KANGGO DPD SQUAD </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="1.48"> PUSHING KANGGO PIRAK DIRI </text>
<text sub="clublinks" start="11.925" dur="1.676"> LAYAN SAKIN WINDOW WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="13.635" dur="1.145"> GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="3.504"> PELANTIKAN ING PAKSA ING Jam 5:00, ING SAKAK ING NGETHAK INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="18.319" dur="1.381"> ANAK MELAYAKKAN INGKANG PERLINDUNGAN </text>
<text sub="clublinks" start="19.702" dur="2.302"> TAK INGGRUK MACAMAT INGKANG SUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="22.006" dur="2.751"> Yaiku AGITATOR GROUP </text>
<text sub="clublinks" start="24.759" dur="1.128"> INTENT ING CAJING TANGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="25.921" dur="2.24"> >> Kim: Lan SAIKI TINDAK DENGAN TINDAK. </text>
<text sub="clublinks" start="28.195" dur="0.307"> TINDAKAN GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="28.503" dur="2.046"> WISI AKTOR AKTOR LIVE ING </text>
<text sub="clublinks" start="30.55" dur="1.399"> PRECINCT kaping 4 ing SOUTHWEST </text>
<text sub="clublinks" start="31.984" dur="1.884"> DETROIT lan sampeyan entuk tangan sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="33.902" dur="1.667"> ING VIDEO ING DASH. >> Victor: JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="35.57" dur="0.642"> >> Victor: JAMINAN. </text>
<text sub="clublinks" start="36.214" dur="3.216"> DASAR-DASAR INGKANG DIPANA </text>
<text sub="clublinks" start="39.431" dur="1.191"> VIDEO. </text>
<text sub="clublinks" start="40.656" dur="1.739"> Kasedhiya kanthi AKSIP </text>
<text sub="clublinks" start="42.429" dur="1.747"> METARIK, KABEH KABEH </text>
<text sub="clublinks" start="44.211" dur="1.509"> GAMPANG KAMPUNG DI SUKU kaping 4 </text>
<text sub="clublinks" start="45.721" dur="1.526"> PRECINCT. KANGGO ING SUKU BISA, ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="47.248" dur="1.704"> KANGGO ING SUKU BISA, ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="48.986" dur="3.442"> TOLD US EARLIER saiki yen </text>
<text sub="clublinks" start="52.429" dur="3.961"> GAMPANG GOLEK DENGAN KANGGO ING ING TANGGAPAN DENGAN AGITATOR DOZEN Utawa luwih </text>
<text sub="clublinks" start="56.391" dur="1.445"> TAPI AGITATOR DOZEN Utawa luwih </text>
<text sub="clublinks" start="57.837" dur="2.409"> GANTI KURSUS ING INI </text>
<text sub="clublinks" start="60.28" dur="0.624"> NGEBUTKE. </text>
<text sub="clublinks" start="60.906" dur="0.301"> [GOLONGAN] </text>
<text sub="clublinks" start="61.208" dur="1.692"> >> Victor: ING VIDEO </text>
<text sub="clublinks" start="62.935" dur="2.179"> Saben Warga SUKAN Nuduhake </text>
<text sub="clublinks" start="65.115" dur="3.153"> SOSIAL MEDIA NGEDALAKKE TINDAKAN PERLINDUNGAN BISA ING NGANGGO ING AT </text>
<text sub="clublinks" start="68.269" dur="0.567"> Nglindhungi Mlumpat menyang AT </text>
<text sub="clublinks" start="68.837" dur="1.984"> Gelar Sampeyan iku Pendhaftaran </text>
<text sub="clublinks" start="70.822" dur="1.015"> ING sisih ing ndhuwur </text>
<text sub="clublinks" start="71.872" dur="0.608"> GAMBAR. </text>
<text sub="clublinks" start="72.514" dur="4.012"> >> APLIKASI IT AS NGGAWARI </text>
<text sub="clublinks" start="76.527" dur="3.058"> ING NGGO-UNDANG-UNGGO MUNGGUH, MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="79.586" dur="3.132"> TUMBOT, NGEDHANA kanggo ngilangi </text>
<text sub="clublinks" start="82.719" dur="1.757"> INDIVIDU DARI RUMAH, LUKU </text>
<text sub="clublinks" start="84.51" dur="0.861"> BANGING. </text>
<text sub="clublinks" start="85.372" dur="4.746"> >> Victor: Lan Saiki kita duwe </text>
<text sub="clublinks" start="90.152" dur="2.02"> VIDEO DARI CAM DARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="92.173" dur="1.708"> POIS KANGGO PELANGGAN </text>
<text sub="clublinks" start="93.915" dur="2.444"> >> NUNG PITANGGUH GAMPANG, IT </text>
<text sub="clublinks" start="96.393" dur="1.805"> DITANGGUH UNTUK BENTUK 25 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="98.2" dur="2.49"> >> Victor: 25-30 OF THESE </text>
<text sub="clublinks" start="100.691" dur="2.203"> DEMONSTRATORS Miwiti GET </text>
<text sub="clublinks" start="102.928" dur="2.087"> GETENGKE WANG NATE ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="105.049" dur="2.425"> DAFTUT KOMUNITAS. >> Aku mikirake dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="107.509" dur="1.377"> >> Aku mikirake dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="108.887" dur="3.182"> KANGGO KANGGO DIX AS KANGGO TO </text>
<text sub="clublinks" start="112.103" dur="2.463"> VERNOR, ING KENE KARUHAN liyane </text>
<text sub="clublinks" start="114.6" dur="0.766"> GAMPANG TENGAH. </text>
<text sub="clublinks" start="115.368" dur="1.884"> >> Victor: TAMASAN SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="117.286" dur="1.078"> LAPAKAN HAD ING SAK NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="118.398" dur="0.922"> HARM GUNUNG. </text>
<text sub="clublinks" start="119.354" dur="1.874"> >> PULIS KANGGO INGKANG WARGA </text>
<text sub="clublinks" start="121.229" dur="0.951"> NATE INGKANGKE lan dheweke </text>
<text sub="clublinks" start="122.181" dur="1.494"> NGATAYU INGKE ING ING ING NGEDANG </text>
<text sub="clublinks" start="123.676" dur="1.945"> UPON. </text>
<text sub="clublinks" start="125.655" dur="2.207"> #. >> Victor: LAMPIRAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="127.896" dur="2.109"> >> Victor: LAMPIRAN APA </text>
<text sub="clublinks" start="130.006" dur="7.499"> Nikmati kanggo wong-wong sing padha karo wong-wong mau yen padha nampa. </text>
<text sub="clublinks" start="137.539" dur="0.586"> Wong-wong padha Tanduran Genting. </text>
<text sub="clublinks" start="138.127" dur="2.021"> >> Wong-wong sing PERLU NGADALIKKAN YG </text>
<text sub="clublinks" start="140.182" dur="2.254"> INGNA ING MANGSA ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="142.438" dur="1.695"> SARI ING APIK, lan aku </text>
<text sub="clublinks" start="144.134" dur="0.686"> ING UNDERSTAND. </text>
<text sub="clublinks" start="144.822" dur="1.795"> >> Victor: PEGAWAI GOLEKSI ITU </text>
<text sub="clublinks" start="146.651" dur="1.489"> NGAPAK ING NGETANGGULANG </text>
<text sub="clublinks" start="148.175" dur="2.011"> TEMA KABUPATEN SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="150.22" dur="2.067"> Lan SAIKI ngerti yen kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="152.321" dur="1.345"> PANGKAL ING PROSES. </text>
<text sub="clublinks" start="153.667" dur="2.082"> >> PELANGGULAN, ITAJA </text>
<text sub="clublinks" start="155.75" dur="1.527"> APLIKAN YANG ANAK ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="157.278" dur="0.632"> GAMPANG GAMPANG. </text>
<text sub="clublinks" start="157.911" dur="2.39"> >> Victor: DPD IS NGAPAK ING KENE </text>
<text sub="clublinks" start="160.302" dur="2.067"> KANGGO APA ANTARI ING </text>
<text sub="clublinks" start="162.403" dur="1.519"> AGITATOR YANG ING ING NGANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="163.957" dur="3.945"> ING KAWASAN YANG DIUKANGKE, INGKANG TINDAK DENGAN MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="167.903" dur="0.679"> TEMA ING AKHIS AKHIS MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="168.583" dur="2.037"> ING DUTY ING lapangan </text>
<text sub="clublinks" start="170.655" dur="1.799"> INVESTIGASI ING WANG TUNGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="172.455" dur="0.895"> LAPORAN LIVE, KANGGO WANGSA </text>
<text sub="clublinks" start="173.352" dur="0.703"> LOKAL 4. </text>
<text sub="clublinks" start="174.09" dur="0.826"> BACK TO YOU. </text>
<text sub="clublinks" start="174.917" dur="2.063"> >> Kim: ING JAWA, DURING </text>
<text sub="clublinks" start="176.982" dur="1.505"> Protes, Kita bakal ndeleng akeh </text>
<text sub="clublinks" start="178.489" dur="0.644"> KAWASAN. </text>
<text sub="clublinks" start="179.134" dur="3.72"> NANG KENE ING ING INI BISA 2 KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="182.888" dur="1.089"> ING BAHASA INGGRIS? </text>
<text sub="clublinks" start="184.011" dur="1.963"> >> Victor: INGKOH INI, ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="185.976" dur="2.047"> PAST, ING INI NGANGGO LARANGAN PUTIH ING Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="188.024" dur="0.452"> PENTADBANGAN ING Wong. </text>
<text sub="clublinks" start="188.477" dur="2.722"> MINGGU INGKANG ING, ING DITUTUKAN </text>
<text sub="clublinks" start="191.233" dur="1.978"> INGKOLEKSI INI Miwiti TO </text>
<text sub="clublinks" start="193.212" dur="3.419"> ING BISA ING KANGGO ING PANJANG ATAWA BISA, ING NGEBUT, SO </text>
<text sub="clublinks" start="196.666" dur="0.432"> Minggu utawa BISAN, AKU kudu ngirim, SO </text>