Главниот Крег: Службениците кои влегоа низ толпата во теренецот, стравуваа за нивната безбедност subtitles

КРУИЗА НА ДРУГОВСКИОТ СРЕД Е ДА ПОВЕЕ СО ПОВЕЕ СО ПОВЕЕ. >> Девин: ПОЧЕТУВАМЕ СО ГЛАВНИОТ КРЕИГ ПОСТАВУВА ИНВЕСТИГАЦИЈА КРИIGА ПОВРЗУВАЕ ИСПИТУВАЕ ВО ОВОЈ ... ДВД СКУД КАКО ПОДНЕСУВА ПРЕКУ КРВО НА ПРОТЕСТЕРИ КАКО Е REИВИНАТА INИВОТОТ Е Е ИЗВЕДУВА. ПОВЕЕ НА НАШИОТ ВЕЕ ДЕНЕС ВО 5:00 часот, ПОВТОРНИКОТ СЕ ПРОТИВ ПРОТЕСТ ПОЛИТИКОТ ПОСТОИТЕ ПРАВИЛЕТЕ ГОДИШНО МИРНО, НЕ, исто така, рече ТИЕ ГРУПА АГИТАТОРИ ЦЕЛ НА ПРЕДВИДУВАЕ НА ДЕСТРУКЦИЈА. >> Ким: И СЕГА ДА СЕ ЗАБОРАВА АКЦИЈА. ОДБРАНА АКЦИЈА. WИВОТНИ ВИЛИЈАМИ НА ВИКТОР Е LИВОТ ВО 4-та ПРЕЦИНКТ ВО ЈУГРИСКА ДЕТРОИТ И ДА ГИ ДОДВИТЕ ВАШИТЕ Раце НА ВИДЕО НА КАТ ДАШЕ. >> Виктор: АБСОЛУТНО. >> Виктор: АБСОЛУТНО. ПОЛИЦИОТ Е ДОГОВОРИ ТОА ВИДЕО. АКТУЕЛНО ПРОМЕНИРАНА ПРОТЕСТЕРИ, СИТЕ ОД нив ДОБИВУВА RЕ ПРАВО ТУКА НА 4-ти ПРЕЦИНКТ. САКАТЕ ДА СЕ ПРВЕТЕ ПРЕД ПОВЕЕ САКАТЕ ДА СЕ ПРВЕТЕ ПРЕД ПОВЕЕ РАБОТЕ ДА СЕ ЗАЕДНИЦА ДЕНЕСЕ ТОА ПРОТЕСТ ОРИГИНАЛНО ASЕ МИСЛЕВНО, НО ДОЗЕН АГИТАТОРИ ИЛИ ПОВЕЕ НО ДОГОВНИ АГИТАТОРИ ИЛИ ПОВЕЕ ПРОМЕНА НА СУДОТ НА ОВОЈ СВЕТЕ СЕ. [СКРИНГ] >> Виктор: Тоа е ВИДЕО СЕКОЈ ДА СЕ СПОДЕЛУВА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ПОКАУВААТ СЕВЕРАЛНИ ПРОТЕСТЕРИ ПОДНЕСУВААТ ВО А. ПРОТЕСТЕРИТЕ ПОДНЕСУВААТ ВО ВО ВАШИОТ БОРБА Е МОЈОТ БОРБА МАРТ НА ЈАВНАТА страна од ДЕТРОИТ. >> ИСПИТНИЦИ како службеници СВЕДЕТЕ БЛАГО ДВИЕ, САКААТ СИТЕ СОРАБОТКИ, надевајќи се дека ќе го расчистат ИНДИВИДУДАЛИ ОД ХУД, ЛУЕ БАНГ >> Виктор: И СЕГА САМО ги имаме ДАШ КАМ ВИДЕО ОД НА ПОГЛЕД НА ПОГЛАВЈЕТО на службениците. >> КОГА СПОРЕД СПЕДОТ, ИТ Зголемен за околу 25 милји по час. >> Виктор: 25-30 ОД ОВОЈ ДЕМОНСТРАТОРИТЕ ПОЧЕТНА ДА СЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА АГИТИРАНА КОГА РЕДИРАКТИРАНА НА ПРЕТСТАВНА РУТ. >> САМА САМИ РЕДИРАКТИРАЈ СИТЕ >> САМА САМИ РЕДИРАКТИРАЈ СИТЕ ДА ОДГОДИТЕ ДИКСКО КАКО ОТВОРИ ДА ВЕРНОР, КОЈ Е ПОВЕЕ ДВЕЕ ТРАВЕЛНА УЛИЦА. >> Виктор: ОГЛАСИТЕ НА ПОЛИТИКИТЕ САМО Оружјето што има ПРЕДИЗВИНА ХАРМ. >> ГО ВЕРУВАМЕ НАСТАВНАТА ЗДРАВЈЕ БЕШЕ ПОГЛАСНО И НИЕ ВЕРУВААТ ДА СЕ ПРИБАВНИ СЕ. #. >> Виктор: ОДГОВОРНО нив >> Виктор: ОДГОВОРНО нив ПОБЕДНИК ЗА НИВНИ ИВОВИ СЕ СОГЛАСУВАНИТЕ ВИХИКЛИТЕ СО ВАНДАЛИЗИРА. ВИДОВИТЕ СИТЕ ВОДИЛИ >> Тие треба да го преживеат тоа и ПРВИОТ нешто што го правите е ДАБО Излез од линијата на пожарот, и јас ПОДГОТВИТЕ ИТ. >> Виктор: Службеници мислат дека тоа OUЕ БИДЕ ПОДОБРИ ДА ГИ ОБЕЗБЕДИ ТЕМАЛВИ ОД СОСТОЈБАТА И НЕ ЗНАЕТЕ ПО МНОГУ ПРОТЕСТЕРИ ВО ПРОЦЕСОТ. >> ИТВОРНО, НЕ СЕ СОВЕТЕТЕ КОИ СЕКОЈ СЕ БИДЕ СУБСТАНИЈАЛНО ПОВТОРНО. >> Виктор: ДПД САКАТЕ ГО СЕ БИДЕТЕ ПОБЕДА СЕКОЈ НА АГИТАТОРИТЕ ТИЕ ОД ОВИЕ. Службениците што биле вклучени, тие се вистински активности за да останат Тие се АКТУАЛНО ОД СЕ ОСТАВУВА НА ДАТЕЕ ВО ПРЕДМЕТОТ Додека Истражувањето е под друг начин. ИЗВЕСТУВАЕ ВО IVEИВО, ВИКЛИМИ НА ВИКТОР, ЛОКАЛ 4. НАЗАД КОН ВАС. >> Ким: ВО ПАТОТ, во траење ПРОТЕСТИ, НИЕ ГО ГЛАВИМЕ Службеници. ЗОШТО Е ТОА ИМА САМО ДА 2 ОВОЈ ПАРТИКУЛАРЕН ПРОТЕСТ? >> Виктор: СИТЕ Е, ВО ПОСТОЕ, ТИЕ ГИ ОДГОВОРУВА НАГОДИНА АМОНТИ НА Луѓето. АМОНИ НА ЛУЕ. ОВАА ПОСЕБНА НЕДЕЛА, САМО ИЕ ПРОТЕСТЕРИТЕ ПОЧЕТУВА ДА УМЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ ВО ПОСЛЕДНИОТ КУПЕЛ НА НЕДЕЛА ИЛИ САМО, МОРА ДА СЕ СМЕЕ, САМО НЕДЕЛА ИЛИ САМО, ДА СЕ САКАМ, САМО

Главниот Крег: Службениците кои влегоа низ толпата во теренецот, стравуваа за нивната безбедност

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="2.213"> КРУИЗА НА ДРУГОВСКИОТ СРЕД Е ДА </text>
<text sub="clublinks" start="2.214" dur="1.499"> ПОВЕЕ СО ПОВЕЕ СО ПОВЕЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="3.714" dur="4.16"> >> Девин: ПОЧЕТУВАМЕ СО ГЛАВНИОТ КРЕИГ ПОСТАВУВА ИНВЕСТИГАЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="7.908" dur="0.609"> КРИIGА ПОВРЗУВАЕ ИСПИТУВАЕ </text>
<text sub="clublinks" start="8.55" dur="1.892"> ВО ОВОЈ ... ДВД СКУД КАКО </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="1.48"> ПОДНЕСУВА ПРЕКУ КРВО НА </text>
<text sub="clublinks" start="11.925" dur="1.676"> ПРОТЕСТЕРИ КАКО Е REИВИНАТА INИВОТОТ Е Е </text>
<text sub="clublinks" start="13.635" dur="1.145"> ИЗВЕДУВА. </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="3.504"> ПОВЕЕ НА НАШИОТ ВЕЕ ДЕНЕС ВО 5:00 часот, ПОВТОРНИКОТ СЕ ПРОТИВ ПРОТЕСТ </text>
<text sub="clublinks" start="18.319" dur="1.381"> ПОЛИТИКОТ ПОСТОИТЕ ПРАВИЛЕТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="19.702" dur="2.302"> ГОДИШНО МИРНО, НЕ, исто така, рече </text>
<text sub="clublinks" start="22.006" dur="2.751"> ТИЕ ГРУПА АГИТАТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="24.759" dur="1.128"> ЦЕЛ НА ПРЕДВИДУВАЕ НА ДЕСТРУКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="25.921" dur="2.24"> >> Ким: И СЕГА ДА СЕ ЗАБОРАВА АКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="28.195" dur="0.307"> ОДБРАНА АКЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="28.503" dur="2.046"> WИВОТНИ ВИЛИЈАМИ НА ВИКТОР Е LИВОТ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="30.55" dur="1.399"> 4-та ПРЕЦИНКТ ВО ЈУГРИСКА </text>
<text sub="clublinks" start="31.984" dur="1.884"> ДЕТРОИТ И ДА ГИ ДОДВИТЕ ВАШИТЕ Раце </text>
<text sub="clublinks" start="33.902" dur="1.667"> НА ВИДЕО НА КАТ ДАШЕ. >> Виктор: АБСОЛУТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="35.57" dur="0.642"> >> Виктор: АБСОЛУТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="36.214" dur="3.216"> ПОЛИЦИОТ Е ДОГОВОРИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="39.431" dur="1.191"> ВИДЕО. </text>
<text sub="clublinks" start="40.656" dur="1.739"> АКТУЕЛНО ПРОМЕНИРАНА </text>
<text sub="clublinks" start="42.429" dur="1.747"> ПРОТЕСТЕРИ, СИТЕ ОД нив </text>
<text sub="clublinks" start="44.211" dur="1.509"> ДОБИВУВА RЕ ПРАВО ТУКА НА 4-ти </text>
<text sub="clublinks" start="45.721" dur="1.526"> ПРЕЦИНКТ. САКАТЕ ДА СЕ ПРВЕТЕ ПРЕД ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="47.248" dur="1.704"> САКАТЕ ДА СЕ ПРВЕТЕ ПРЕД ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.986" dur="3.442"> РАБОТЕ ДА СЕ ЗАЕДНИЦА ДЕНЕСЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="52.429" dur="3.961"> ПРОТЕСТ ОРИГИНАЛНО ASЕ МИСЛЕВНО, НО ДОЗЕН АГИТАТОРИ ИЛИ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="56.391" dur="1.445"> НО ДОГОВНИ АГИТАТОРИ ИЛИ ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="57.837" dur="2.409"> ПРОМЕНА НА СУДОТ НА ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="60.28" dur="0.624"> СВЕТЕ СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="60.906" dur="0.301"> [СКРИНГ] </text>
<text sub="clublinks" start="61.208" dur="1.692"> >> Виктор: Тоа е ВИДЕО </text>
<text sub="clublinks" start="62.935" dur="2.179"> СЕКОЈ ДА СЕ СПОДЕЛУВА </text>
<text sub="clublinks" start="65.115" dur="3.153"> СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ ПОКАУВААТ СЕВЕРАЛНИ ПРОТЕСТЕРИ ПОДНЕСУВААТ ВО А. </text>
<text sub="clublinks" start="68.269" dur="0.567"> ПРОТЕСТЕРИТЕ ПОДНЕСУВААТ ВО ВО </text>
<text sub="clublinks" start="68.837" dur="1.984"> ВАШИОТ БОРБА Е МОЈОТ БОРБА МАРТ </text>
<text sub="clublinks" start="70.822" dur="1.015"> НА ЈАВНАТА страна од </text>
<text sub="clublinks" start="71.872" dur="0.608"> ДЕТРОИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="72.514" dur="4.012"> >> ИСПИТНИЦИ како службеници </text>
<text sub="clublinks" start="76.527" dur="3.058"> СВЕДЕТЕ БЛАГО ДВИЕ, САКААТ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="79.586" dur="3.132"> СОРАБОТКИ, надевајќи се дека ќе го расчистат </text>
<text sub="clublinks" start="82.719" dur="1.757"> ИНДИВИДУДАЛИ ОД ХУД, ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="84.51" dur="0.861"> БАНГ </text>
<text sub="clublinks" start="85.372" dur="4.746"> >> Виктор: И СЕГА САМО ги имаме </text>
<text sub="clublinks" start="90.152" dur="2.02"> ДАШ КАМ ВИДЕО ОД НА </text>
<text sub="clublinks" start="92.173" dur="1.708"> ПОГЛЕД НА ПОГЛАВЈЕТО на службениците. </text>
<text sub="clublinks" start="93.915" dur="2.444"> >> КОГА СПОРЕД СПЕДОТ, ИТ </text>
<text sub="clublinks" start="96.393" dur="1.805"> Зголемен за околу 25 милји по час. </text>
<text sub="clublinks" start="98.2" dur="2.49"> >> Виктор: 25-30 ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="100.691" dur="2.203"> ДЕМОНСТРАТОРИТЕ ПОЧЕТНА ДА СЕ ДА СЕ ПОДНЕСУВА </text>
<text sub="clublinks" start="102.928" dur="2.087"> АГИТИРАНА КОГА РЕДИРАКТИРАНА НА </text>
<text sub="clublinks" start="105.049" dur="2.425"> ПРЕТСТАВНА РУТ. >> САМА САМИ РЕДИРАКТИРАЈ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="107.509" dur="1.377"> >> САМА САМИ РЕДИРАКТИРАЈ СИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="108.887" dur="3.182"> ДА ОДГОДИТЕ ДИКСКО КАКО ОТВОРИ ДА </text>
<text sub="clublinks" start="112.103" dur="2.463"> ВЕРНОР, КОЈ Е ПОВЕЕ ДВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="114.6" dur="0.766"> ТРАВЕЛНА УЛИЦА. </text>
<text sub="clublinks" start="115.368" dur="1.884"> >> Виктор: ОГЛАСИТЕ НА ПОЛИТИКИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="117.286" dur="1.078"> САМО Оружјето што има </text>
<text sub="clublinks" start="118.398" dur="0.922"> ПРЕДИЗВИНА ХАРМ. </text>
<text sub="clublinks" start="119.354" dur="1.874"> >> ГО ВЕРУВАМЕ НАСТАВНАТА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="121.229" dur="0.951"> БЕШЕ ПОГЛАСНО И НИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="122.181" dur="1.494"> ВЕРУВААТ ДА СЕ ПРИБАВНИ </text>
<text sub="clublinks" start="123.676" dur="1.945"> СЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="125.655" dur="2.207"> #. >> Виктор: ОДГОВОРНО нив </text>
<text sub="clublinks" start="127.896" dur="2.109"> >> Виктор: ОДГОВОРНО нив </text>
<text sub="clublinks" start="130.006" dur="7.499"> ПОБЕДНИК ЗА НИВНИ ИВОВИ СЕ СОГЛАСУВАНИТЕ ВИХИКЛИТЕ СО ВАНДАЛИЗИРА. </text>
<text sub="clublinks" start="137.539" dur="0.586"> ВИДОВИТЕ СИТЕ ВОДИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="138.127" dur="2.021"> >> Тие треба да го преживеат тоа и </text>
<text sub="clublinks" start="140.182" dur="2.254"> ПРВИОТ нешто што го правите е ДАБО </text>
<text sub="clublinks" start="142.438" dur="1.695"> Излез од линијата на пожарот, и јас </text>
<text sub="clublinks" start="144.134" dur="0.686"> ПОДГОТВИТЕ ИТ. </text>
<text sub="clublinks" start="144.822" dur="1.795"> >> Виктор: Службеници мислат дека тоа </text>
<text sub="clublinks" start="146.651" dur="1.489"> OUЕ БИДЕ ПОДОБРИ ДА ГИ ОБЕЗБЕДИ </text>
<text sub="clublinks" start="148.175" dur="2.011"> ТЕМАЛВИ ОД СОСТОЈБАТА </text>
<text sub="clublinks" start="150.22" dur="2.067"> И НЕ ЗНАЕТЕ ПО МНОГУ </text>
<text sub="clublinks" start="152.321" dur="1.345"> ПРОТЕСТЕРИ ВО ПРОЦЕСОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="153.667" dur="2.082"> >> ИТВОРНО, НЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="155.75" dur="1.527"> СОВЕТЕТЕ КОИ СЕКОЈ СЕ БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="157.278" dur="0.632"> СУБСТАНИЈАЛНО ПОВТОРНО. </text>
<text sub="clublinks" start="157.911" dur="2.39"> >> Виктор: ДПД САКАТЕ ГО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="160.302" dur="2.067"> БИДЕТЕ ПОБЕДА СЕКОЈ НА </text>
<text sub="clublinks" start="162.403" dur="1.519"> АГИТАТОРИТЕ ТИЕ ОД ОВИЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="163.957" dur="3.945"> Службениците што биле вклучени, тие се вистински активности за да останат </text>
<text sub="clublinks" start="167.903" dur="0.679"> Тие се АКТУАЛНО ОД СЕ ОСТАВУВА </text>
<text sub="clublinks" start="168.583" dur="2.037"> НА ДАТЕЕ ВО ПРЕДМЕТОТ Додека </text>
<text sub="clublinks" start="170.655" dur="1.799"> Истражувањето е под друг начин. </text>
<text sub="clublinks" start="172.455" dur="0.895"> ИЗВЕСТУВАЕ ВО IVEИВО, ВИКЛИМИ НА ВИКТОР, </text>
<text sub="clublinks" start="173.352" dur="0.703"> ЛОКАЛ 4. </text>
<text sub="clublinks" start="174.09" dur="0.826"> НАЗАД КОН ВАС. </text>
<text sub="clublinks" start="174.917" dur="2.063"> >> Ким: ВО ПАТОТ, во траење </text>
<text sub="clublinks" start="176.982" dur="1.505"> ПРОТЕСТИ, НИЕ ГО ГЛАВИМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="178.489" dur="0.644"> Службеници. </text>
<text sub="clublinks" start="179.134" dur="3.72"> ЗОШТО Е ТОА ИМА САМО ДА 2 </text>
<text sub="clublinks" start="182.888" dur="1.089"> ОВОЈ ПАРТИКУЛАРЕН ПРОТЕСТ? </text>
<text sub="clublinks" start="184.011" dur="1.963"> >> Виктор: СИТЕ Е, ВО </text>
<text sub="clublinks" start="185.976" dur="2.047"> ПОСТОЕ, ТИЕ ГИ ОДГОВОРУВА НАГОДИНА АМОНТИ НА Луѓето. </text>
<text sub="clublinks" start="188.024" dur="0.452"> АМОНИ НА ЛУЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="188.477" dur="2.722"> ОВАА ПОСЕБНА НЕДЕЛА, САМО ИЕ </text>
<text sub="clublinks" start="191.233" dur="1.978"> ПРОТЕСТЕРИТЕ ПОЧЕТУВА ДА </text>
<text sub="clublinks" start="193.212" dur="3.419"> УМЕТЕ ДА СЕ СЛУЧИТЕ ВО ПОСЛЕДНИОТ КУПЕЛ НА НЕДЕЛА ИЛИ САМО, МОРА ДА СЕ СМЕЕ, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="196.666" dur="0.432"> НЕДЕЛА ИЛИ САМО, ДА СЕ САКАМ, САМО </text>