Kapala Craig: Patugas anu ngadorong balaréa dina SUV ditakutan pikeun kaamananna subtitles

PELUANG KAYU BATAS DIPANGGALKEUNSA KANGSA DIPANGGO. >> Devin: KAMI NGOMONG DENGAN ANTARA PELANGSA ANTARA INVESTIGASI PELUISAN NANGKATKEUN INGGRIS INTO INGIN ... KANGGURAN DPD SQUAD PUSHING PUTRA PAKSA TAK MELAYUKEUN AS salaku WINDOW WARNA PADALA TU. MENYANGKULAN BALITA SARI ATAWA 5:00, ANAK ANAK NYABARKAN INI KAWASAN SUMBATKEUN INGKAH INGKAH PUTIH INGKASA TAPI JUGA DI SAID INGNA ADALAH GRATIS GRATIS INTENT KEPUTUSAN PAKSA. >> Kim: AND AYEUNA AYA TINDAK DEMANDING. TINDAKAN DEMANDING. VICTOR WILLIAMS IS LIVE AT THE KEJELASAN 4 DI SUKUR DETROIT AND GOTOTE AND GOT ​​HANDS ANJEUN VIDEO PISAN DASH CAM. >> Koswara: KABUPATEN. >> Koswara: KABUPATEN. PANGGILAN SAHA DIAJAKNA VIDEO. ITIN sacara AKTIP LAYAN, SEMUA TEMA GAMPANG KAMPUNG DENGAN 4 Taun PRAKTIK. SUKA DENGAN SUKA PULIS, ANAK SUKA DENGAN SUKA PULIS, ANAK TOL US EARLIER DENGAN NU DENGAN JAMINAN HENTEU AYA NANGKEUN TAPI ANTARA AGITATOR DOZEN ATAWA ATAWA TAPI A AGITATOR DOZEN ATAWA LAGI GANTI KURSIA INI ENTIRE THING. [PUTRA] >> Koswara: ITU Pidéo AYEUN AYEUN AYEUN DIHARI SOSIAL MEDIA MEMBANGKEUN PERTANAN HENTIASA NANGKEUN DI ATAWA PANGKALKEUNAN NGENTOTKEUN DI GRATIS INTO AT Gelut anjeun nyaéta kuring 15 Maret DI SAKITAN SUTUR DI DETROIT. >> APLIKASI IT AS AS PELAS DITAWA DI SUKA MUKA, NYANGI NGUMBANGKEUN, PAKSA NU NENGKEBATI INDIVIDUARI DARIPA KUKUM, KUMAHA BANGING. >> Koswara: AND AYEUNA AYA DENGAN VIDEO DASH CAM DARI THE POISIS PELANGGARAN >> DENGAN APA DIUKUR, IT DITASANGKEUN UNTUK TENTUH 25 MILES PER HOUR. >> Koswara: 25-30 TIGA DEMONSTRATORS Mimitian DAPAT AGITATED Waktos di tali ATAWA PRESUMED ROUTE. >> Kuring TIKI MEREKA KURING DENGAN >> Kuring TIKI MEREKA KURING DENGAN UNTUK BUKA DI DI AS ASKEUN DENGAN PENTERAN, KUMAHA DIA HANYA SEJATI PANGKALAN TELANG. >> Koswara: SAKIR SAKIR NU SUKUR HADIAP NU DIA NYAPAK HUTM HARM. >> KAMI ANTARA WINDOW PULAK INGIN-INGKEUN ATAWA TANGGUH SIEUN DI SULIA DITULAKNA UPON. #. >> Koswara: APLIKIRNYA >> Koswara: APLIKIRNYA GAMPANG UNTUK MEREKA HENTEU MENGHARGA DENGAN KENEGA DENGAN DIPERHATI. TEMPAT SIEUN NGAWANG DIHENTEUN. >> TIAK PERLU MELAYUKEUN ATAWA PANGKAT SATU INGIN SIEUN AYA DAPAT PELABUR NAMIS NGAPAK, DAN Kuring UNDERSTAND IT. >> Koswara: PELANGSAAN SUKU SIEUN NYAPILKEUN SANGKAT TEMA-TEMPOH DI SITUASI AND SENTIU JATI INGGAL PUTIH PANGKAL DI PROSES. >> PENTAKSIRAN, TAMU IT MANGSAAKAN SUKAN ANTARA SUKSES PELABURAN. >> Koswara: DPD IS INGKEUN SIEWÉ DITASAKKEUN ANTARA TUA AGITATOR YANG DIANGGARA TIU. Para PELEPASAN YANG DIHADANGKEUN, SÉGUH-EGI AKHIR KANGGURAN SAHA NU AKHIR KANGGO MUNGGUNG ING DUTY IN MEANTIME WHILE INVESTIGASI INGAH PAMANGGUAN. WARGI LIVE, KANGGO WANGI, LOKAL 4. BACK TO YOU. >> Kim: DI PASTUR, DURING LEMBAR, NU KITA NU NU LIL KARUNG Tugas. SAHA NU DIA SAPI SUKAN 2 DENGAN INGIN PUTIH GRATIS? >> Koswara: SUKU, IN JATI, INGKE SANG DIANGKANG ATAWA TANGGUNG TUNGGAL. NGENTOSA DIRI. INGIN INGKAH INI, NINI SUKA INGKAH-PANGKUTAN DI MAIN BERMULA DI DIJALANKAN INGKEUN INTING NGADEKKAN MINGGU ATAWA JADI, ATAWA NU NGENTOT, SAD MINGGU ATAWA SO, AKU DAPATKEUN, SO

Kapala Craig: Patugas anu ngadorong balaréa dina SUV ditakutan pikeun kaamananna

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0" dur="2.213"> PELUANG KAYU BATAS </text>
<text sub="clublinks" start="2.214" dur="1.499"> DIPANGGALKEUNSA KANGSA DIPANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="3.714" dur="4.16"> >> Devin: KAMI NGOMONG DENGAN ANTARA PELANGSA ANTARA INVESTIGASI </text>
<text sub="clublinks" start="7.908" dur="0.609"> PELUISAN NANGKATKEUN INGGRIS </text>
<text sub="clublinks" start="8.55" dur="1.892"> INTO INGIN ... KANGGURAN DPD SQUAD </text>
<text sub="clublinks" start="10.443" dur="1.48"> PUSHING PUTRA PAKSA TAK </text>
<text sub="clublinks" start="11.925" dur="1.676"> MELAYUKEUN AS salaku WINDOW WARNA </text>
<text sub="clublinks" start="13.635" dur="1.145"> PADALA TU. </text>
<text sub="clublinks" start="14.814" dur="3.504"> MENYANGKULAN BALITA SARI ATAWA 5:00, ANAK ANAK NYABARKAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="18.319" dur="1.381"> KAWASAN SUMBATKEUN INGKAH INGKAH </text>
<text sub="clublinks" start="19.702" dur="2.302"> PUTIH INGKASA TAPI JUGA DI SAID </text>
<text sub="clublinks" start="22.006" dur="2.751"> INGNA ADALAH GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="24.759" dur="1.128"> INTENT KEPUTUSAN PAKSA. </text>
<text sub="clublinks" start="25.921" dur="2.24"> >> Kim: AND AYEUNA AYA TINDAK DEMANDING. </text>
<text sub="clublinks" start="28.195" dur="0.307"> TINDAKAN DEMANDING. </text>
<text sub="clublinks" start="28.503" dur="2.046"> VICTOR WILLIAMS IS LIVE AT THE </text>
<text sub="clublinks" start="30.55" dur="1.399"> KEJELASAN 4 DI SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="31.984" dur="1.884"> DETROIT AND GOTOTE AND GOT ​​HANDS ANJEUN </text>
<text sub="clublinks" start="33.902" dur="1.667"> VIDEO PISAN DASH CAM. >> Koswara: KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="35.57" dur="0.642"> >> Koswara: KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="36.214" dur="3.216"> PANGGILAN SAHA DIAJAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="39.431" dur="1.191"> VIDEO. </text>
<text sub="clublinks" start="40.656" dur="1.739"> ITIN sacara AKTIP </text>
<text sub="clublinks" start="42.429" dur="1.747"> LAYAN, SEMUA TEMA </text>
<text sub="clublinks" start="44.211" dur="1.509"> GAMPANG KAMPUNG DENGAN 4 Taun </text>
<text sub="clublinks" start="45.721" dur="1.526"> PRAKTIK. SUKA DENGAN SUKA PULIS, ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="47.248" dur="1.704"> SUKA DENGAN SUKA PULIS, ANAK </text>
<text sub="clublinks" start="48.986" dur="3.442"> TOL US EARLIER DENGAN NU DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="52.429" dur="3.961"> JAMINAN HENTEU AYA NANGKEUN TAPI ANTARA AGITATOR DOZEN ATAWA ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="56.391" dur="1.445"> TAPI A AGITATOR DOZEN ATAWA LAGI </text>
<text sub="clublinks" start="57.837" dur="2.409"> GANTI KURSIA INI </text>
<text sub="clublinks" start="60.28" dur="0.624"> ENTIRE THING. </text>
<text sub="clublinks" start="60.906" dur="0.301"> [PUTRA] </text>
<text sub="clublinks" start="61.208" dur="1.692"> >> Koswara: ITU Pidéo </text>
<text sub="clublinks" start="62.935" dur="2.179"> AYEUN AYEUN AYEUN DIHARI </text>
<text sub="clublinks" start="65.115" dur="3.153"> SOSIAL MEDIA MEMBANGKEUN PERTANAN HENTIASA NANGKEUN DI ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="68.269" dur="0.567"> PANGKALKEUNAN NGENTOTKEUN DI GRATIS INTO AT </text>
<text sub="clublinks" start="68.837" dur="1.984"> Gelut anjeun nyaéta kuring 15 Maret </text>
<text sub="clublinks" start="70.822" dur="1.015"> DI SAKITAN SUTUR DI </text>
<text sub="clublinks" start="71.872" dur="0.608"> DETROIT. </text>
<text sub="clublinks" start="72.514" dur="4.012"> >> APLIKASI IT AS AS PELAS </text>
<text sub="clublinks" start="76.527" dur="3.058"> DITAWA DI SUKA MUKA, NYANGI </text>
<text sub="clublinks" start="79.586" dur="3.132"> NGUMBANGKEUN, PAKSA NU NENGKEBATI </text>
<text sub="clublinks" start="82.719" dur="1.757"> INDIVIDUARI DARIPA KUKUM, KUMAHA </text>
<text sub="clublinks" start="84.51" dur="0.861"> BANGING. </text>
<text sub="clublinks" start="85.372" dur="4.746"> >> Koswara: AND AYEUNA AYA DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="90.152" dur="2.02"> VIDEO DASH CAM DARI THE </text>
<text sub="clublinks" start="92.173" dur="1.708"> POISIS PELANGGARAN </text>
<text sub="clublinks" start="93.915" dur="2.444"> >> DENGAN APA DIUKUR, IT </text>
<text sub="clublinks" start="96.393" dur="1.805"> DITASANGKEUN UNTUK TENTUH 25 MILES PER HOUR. </text>
<text sub="clublinks" start="98.2" dur="2.49"> >> Koswara: 25-30 TIGA </text>
<text sub="clublinks" start="100.691" dur="2.203"> DEMONSTRATORS Mimitian DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="102.928" dur="2.087"> AGITATED Waktos di tali ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="105.049" dur="2.425"> PRESUMED ROUTE. >> Kuring TIKI MEREKA KURING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="107.509" dur="1.377"> >> Kuring TIKI MEREKA KURING DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="108.887" dur="3.182"> UNTUK BUKA DI DI AS ASKEUN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="112.103" dur="2.463"> PENTERAN, KUMAHA DIA HANYA SEJATI </text>
<text sub="clublinks" start="114.6" dur="0.766"> PANGKALAN TELANG. </text>
<text sub="clublinks" start="115.368" dur="1.884"> >> Koswara: SAKIR SAKIR NU SUKUR </text>
<text sub="clublinks" start="117.286" dur="1.078"> HADIAP NU DIA NYAPAK </text>
<text sub="clublinks" start="118.398" dur="0.922"> HUTM HARM. </text>
<text sub="clublinks" start="119.354" dur="1.874"> >> KAMI ANTARA WINDOW PULAK </text>
<text sub="clublinks" start="121.229" dur="0.951"> INGIN-INGKEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="122.181" dur="1.494"> TANGGUH SIEUN DI SULIA DITULAKNA </text>
<text sub="clublinks" start="123.676" dur="1.945"> UPON. </text>
<text sub="clublinks" start="125.655" dur="2.207"> #. >> Koswara: APLIKIRNYA </text>
<text sub="clublinks" start="127.896" dur="2.109"> >> Koswara: APLIKIRNYA </text>
<text sub="clublinks" start="130.006" dur="7.499"> GAMPANG UNTUK MEREKA HENTEU MENGHARGA DENGAN KENEGA DENGAN DIPERHATI. </text>
<text sub="clublinks" start="137.539" dur="0.586"> TEMPAT SIEUN NGAWANG DIHENTEUN. </text>
<text sub="clublinks" start="138.127" dur="2.021"> >> TIAK PERLU MELAYUKEUN ATAWA </text>
<text sub="clublinks" start="140.182" dur="2.254"> PANGKAT SATU INGIN SIEUN AYA DAPAT </text>
<text sub="clublinks" start="142.438" dur="1.695"> PELABUR NAMIS NGAPAK, DAN Kuring </text>
<text sub="clublinks" start="144.134" dur="0.686"> UNDERSTAND IT. </text>
<text sub="clublinks" start="144.822" dur="1.795"> >> Koswara: PELANGSAAN SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="146.651" dur="1.489"> SIEUN NYAPILKEUN SANGKAT </text>
<text sub="clublinks" start="148.175" dur="2.011"> TEMA-TEMPOH DI SITUASI </text>
<text sub="clublinks" start="150.22" dur="2.067"> AND SENTIU JATI INGGAL PUTIH </text>
<text sub="clublinks" start="152.321" dur="1.345"> PANGKAL DI PROSES. </text>
<text sub="clublinks" start="153.667" dur="2.082"> >> PENTAKSIRAN, TAMU IT </text>
<text sub="clublinks" start="155.75" dur="1.527"> MANGSAAKAN SUKAN ANTARA </text>
<text sub="clublinks" start="157.278" dur="0.632"> SUKSES PELABURAN. </text>
<text sub="clublinks" start="157.911" dur="2.39"> >> Koswara: DPD IS INGKEUN SIEWÉ </text>
<text sub="clublinks" start="160.302" dur="2.067"> DITASAKKEUN ANTARA TUA </text>
<text sub="clublinks" start="162.403" dur="1.519"> AGITATOR YANG DIANGGARA TIU. </text>
<text sub="clublinks" start="163.957" dur="3.945"> Para PELEPASAN YANG DIHADANGKEUN, SÉGUH-EGI AKHIR KANGGURAN </text>
<text sub="clublinks" start="167.903" dur="0.679"> SAHA NU AKHIR KANGGO MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="168.583" dur="2.037"> ING DUTY IN MEANTIME WHILE </text>
<text sub="clublinks" start="170.655" dur="1.799"> INVESTIGASI INGAH PAMANGGUAN. </text>
<text sub="clublinks" start="172.455" dur="0.895"> WARGI LIVE, KANGGO WANGI, </text>
<text sub="clublinks" start="173.352" dur="0.703"> LOKAL 4. </text>
<text sub="clublinks" start="174.09" dur="0.826"> BACK TO YOU. </text>
<text sub="clublinks" start="174.917" dur="2.063"> >> Kim: DI PASTUR, DURING </text>
<text sub="clublinks" start="176.982" dur="1.505"> LEMBAR, NU KITA NU NU LIL KARUNG </text>
<text sub="clublinks" start="178.489" dur="0.644"> Tugas. </text>
<text sub="clublinks" start="179.134" dur="3.72"> SAHA NU DIA SAPI SUKAN 2 DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="182.888" dur="1.089"> INGIN PUTIH GRATIS? </text>
<text sub="clublinks" start="184.011" dur="1.963"> >> Koswara: SUKU, IN </text>
<text sub="clublinks" start="185.976" dur="2.047"> JATI, INGKE SANG DIANGKANG ATAWA TANGGUNG TUNGGAL. </text>
<text sub="clublinks" start="188.024" dur="0.452"> NGENTOSA DIRI. </text>
<text sub="clublinks" start="188.477" dur="2.722"> INGIN INGKAH INI, NINI SUKA </text>
<text sub="clublinks" start="191.233" dur="1.978"> INGKAH-PANGKUTAN DI MAIN BERMULA </text>
<text sub="clublinks" start="193.212" dur="3.419"> DI DIJALANKAN INGKEUN INTING NGADEKKAN MINGGU ATAWA JADI, ATAWA NU NGENTOT, SAD </text>
<text sub="clublinks" start="196.666" dur="0.432"> MINGGU ATAWA SO, AKU DAPATKEUN, SO </text>