Barbie - Gendhing Tiga Cilik subtitles

Barbie - Gendhing Tiga Cilik Nggih! Banjur njupuk proyek! Aku ora yakin apa liyane sing bisa ditindakake? Ahhh ... Aja njupuk proyek! Nanging iki minangka kesempatan sing apik kanggo aku Juragan ... Bye Zac Sugeng urip kepenak! (Slam!) Juragan! (Nangis) Juragan! Ana apa? Zac ... We putus Opo ?! Opo ?! Apa tegese putus? Dheweke entuk tawaran kerja lan kasedhiya ing sisih liya negara kasebut Oh Juragan ... Bener! Wonten pundi? Dheweke metu ing ngarep Aku bakal bali Ora ana sing nggawe Bulikku mangkel! Isabelle ... Isabelle! Sampeyan salah karo kulawarga sing salah, Zac! Hah? Lan aja ... Ahhhh-ya! (Ngalahake!) Isabelle ... Ayo ... Ahhhh-ya! (Ngalahake!) Nanging ... Bali! Ahhhh-ya! (Ngalahake!) Aku ... Lan ana akeh liyane sing asale! (Slam!) Ojo nesu ... Apa sing sampeyan lakoni? Aku nuduhake dheweke apa sing kedadeyan nalika dheweke ngrusak kulawarga iki! Isabelle ...! Ya, dheweke nggawe Bibi Skipper dadi nesu Matur suwun, Isabelle Sugeng rawuh Mung siji ... Ya Isabelle? Apa aku bisa nggawa paket es? Nopo nopo Aku wis patah sikil ... Dheweke durung nate tugas, iya? Ora, nanging aku ngerti dheweke bakal Oh ... Aku ora percaya yen dheweke bakal milih kerja tinimbang aku Aku rumangsa ora apik karo Bibi Skipper Aku uga Kita kudu nyenengake dheweke Nanging kepiye? Aku ora ... (Ding!) Ah-haaa! Oh ora ... Ora ana ide ide konyol liyane Ah-ahhh! Iki ide sing apik Ayo! (Klik!) (Klik!) (Klik!) Ing kana! Iki potret Auntie Skipper sing apik Apa sampeyan bakal ngandhani apa sing sampeyan lakoni? Aku nyiyapake halaman Bibi Skipper ing situs matchmaker iki Ahhh ... Nopo nopo Dadi, kita bisa nemokake dheweke pacar anyar Annabelle ... Opo Iki ide sing apik Ora, dudu ... Iku ide sing apik! Napa aku ora mikir babagan kuwi ?! Amarga sampeyan ora pinter kaya aku Aku ora ngerti Pisanan aku nggawe kaca iki kanthi kabeh babagan Bibi Skipper sing ana Banjur kabeh bocah lanang sing nggantheng bakal ndeleng lan Bulik Skipper bakal duwe pacar anyar Napa aku ora mikir bab iku! Ok, dadi apa sing bakal kita ucapake babagan Bibi Skipper Dheweke seneng maca buku ... Hmmm ... Lan dheweke seneng nunggang sepedhane Hmmm ... Kita kudu nggawe dheweke swarane apik tenan! Kaya ... Kaya dheweke model Yo wis! Lan ... Lan dheweke sabuk ireng ing karate! Ya! Lan dheweke dadi astronot! Astronot ?! Yo wis! Nopo mboten! Astronot ... Iki apik banget! Supaya dheweke teka Kepiye perasaan sampeyan, Lik Skipper? Aku isih rada sedhih Matur nuwun kanggo takon (Ding!) Wadhuh! Wong lanang, mrene! Kita bakal langsung bali, Lik Skipper Opo iki Ana sing nyeluk Bill mangsuli kaca Bibi Skipper Dheweke pengin ketemu karo dheweke Ya! Wes rampung! Lan delengen wong iki! Dheweke pancen tampan! Dheweke yakin! Lik Skipper bakal seneng banget! (Slam!) Aku mikir dheweke ana ing kene! Ok! Lik Skipper, apa sampeyan bisa mrene? Mesthi Annabelle Ana apa Kita duwe surprise banget kanggo sampeyan Kaget? Kaget apa? Ngenteni wae ... Aku ora sabar ngenteni praupane Bulik Skipper Aku uga! Mangkene ... Siji, loro, telu! Hah? Apa kita bisa nulungi sampeyan? Aku mrene kanggo ndeleng Skipper Sampeyan Bill? Aku iki! Oh bocah lanang! Saiki aku pancen ora sabar ngenteni praupane Bulik Skipper (Slam!) Oooh! Dheweke teka! Tutup mripatmu Skipper Ok Lan, siji, loro, telu! Ketemu sampeyan pacar anyar! Pacar anyar? Opo Sampeyan ora Bill Iki Bill Nanging dheweke ora katon kaya fotone Yaiku aku ing foto! Mung dijupuk patang puluh taun kepungkur Oh hebat! Ana apa? Sampeyan jarene pengin ketemu aku Ketemu sampeyan? Nggih Ing situs matchmaker Situs matchmaker? Aku ora ... Astronot? Bintang film? Presiden? Hei! Sapa sing nindakake iki? Wong lanang! Dadi ... Sampeyan pengin film utawa liya-liyane ...? Oh! Kaca Auntie Skipper wis ora ana ing kene Kita ora ngerti yen dheweke wis tuwa Apa sing bakal ditindakake saiki? Aku ora ... Halo wong lanang Apa sing dadi telusuran sampeyan telu? Hmmm ... Tommy, apa sampeyan bisa nggawa Bibi Stacie ing ndhuwur lan nuduhake dheweke bab sing digawe? Hah? Nanging aku ora ... Tommy! Eling ...? Oh, bener Ayo bareng aku Bulik Stacie Ayo lungguh ing kene, Max Pancen! Bibi Juragan ...! Max, apa sampeyan seneng tenan karo Bulik Stacie? Nggih Dheweke hebat! Kowe sakloron durung cukup suwi saiki? Ora Aku ... Kita ngira saiki wayahe sampeyan duwe pangowahan Nanging aku ora pengin ... Ya bocah-bocah wadon? Bibi Skipper ... ... ketemu pacar anyar! Hah? Maks? Nanging dheweke karo Stacie Ora maneh! Matur suwun amarga mbuang-buang wektu, Tommy Dheweke dikandhani Keponakan sampeyan pengin aku dadi pacare Skipper Opo! Aja nyawang aku! Tommy, Matt wis teka Yo wis! Hai Tommy! Hai bocah-bocah wadon! Hai Matt! Kowe lagi ngopo Kita nyoba nyemangati Bibi Skipper kita Yo wis Dheweke sedih amarga ... (Ding!) Hmmm ... Matt, ndherek kula Lagi ngopo Aku duwe ide ... Oh warta apik tenan! Aku ngerti! Aku seneng banget! Lik Skipper, ketemu pacar anyar sampeyan! Neng endi Maksude nang endi? Matt mesthi! Aku? Apa sampeyan mikir Matt pancen isih enom banget kanggo aku? Ummm ... Ora! Ora dadi masalah, Tommy Aku lan Zac bali bebarengan maneh Dheweke ora njupuk tugas! Apa kuwi warta apik! Sampeyan bisa uga wis crita sadurunge! Nuwun sewu Matt Ora apa-apa Aku wis duwe pacar Sampeyan ?! Yo wis! Cindy saka playcentre Hmmm ... Mungkin aku kudu golek pacar ...

Barbie - Gendhing Tiga Cilik

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.766" dur="5.284">Barbie - Gendhing Tiga Cilik</text>
<text sub="clublinks" start="6.922" dur="0.659"> Nggih!</text>
<text sub="clublinks" start="7.798" dur="1.411"> Banjur njupuk proyek!</text>
<text sub="clublinks" start="9.682" dur="2.428"> Aku ora yakin apa liyane sing bisa ditindakake?</text>
<text sub="clublinks" start="12.655" dur="1"> Ahhh ...</text>
<text sub="clublinks" start="13.982" dur="1.287"> Aja njupuk proyek!</text>
<text sub="clublinks" start="15.705" dur="2.846"> Nanging iki minangka kesempatan sing apik kanggo aku</text>
<text sub="clublinks" start="20.439" dur="1.276"> Juragan ...</text>
<text sub="clublinks" start="22.059" dur="0.939"> Bye Zac</text>
<text sub="clublinks" start="23.252" dur="1.37"> Sugeng urip kepenak!</text>
<text sub="clublinks" start="25.148" dur="0.597"> (Slam!)</text>
<text sub="clublinks" start="26.435" dur="0.836"> Juragan!</text>
<text sub="clublinks" start="29.213" dur="1.888"> (Nangis)</text>
<text sub="clublinks" start="31.101" dur="0.767"> Juragan!</text>
<text sub="clublinks" start="31.941" dur="1.071"> Ana apa?</text>
<text sub="clublinks" start="33.448" dur="0.599"> Zac ...</text>
<text sub="clublinks" start="34.428" dur="1.135"> We putus</text>
<text sub="clublinks" start="36.063" dur="0.907"> Opo ?!</text>
<text sub="clublinks" start="37.261" dur="0.835"> Opo ?!</text>
<text sub="clublinks" start="38.586" dur="1.989"> Apa tegese putus?</text>
<text sub="clublinks" start="41.029" dur="4.448"> Dheweke entuk tawaran kerja lan kasedhiya ing sisih liya negara kasebut</text>
<text sub="clublinks" start="45.949" dur="1.383"> Oh Juragan ...</text>
<text sub="clublinks" start="47.786" dur="0.728"> Bener!</text>
<text sub="clublinks" start="48.641" dur="1.18"> Wonten pundi?</text>
<text sub="clublinks" start="50.184" dur="1.473"> Dheweke metu ing ngarep</text>
<text sub="clublinks" start="53.962" dur="1"> Aku bakal bali</text>
<text sub="clublinks" start="55.271" dur="2.521"> Ora ana sing nggawe Bulikku mangkel!</text>
<text sub="clublinks" start="59.008" dur="1.19"> Isabelle ...</text>
<text sub="clublinks" start="63.157" dur="0.93"> Isabelle!</text>
<text sub="clublinks" start="64.388" dur="2.919"> Sampeyan salah karo kulawarga sing salah, Zac!</text>
<text sub="clublinks" start="67.652" dur="0.5"> Hah?</text>
<text sub="clublinks" start="68.515" dur="1"> Lan aja ...</text>
<text sub="clublinks" start="69.824" dur="0.746"> Ahhhh-ya!</text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.5"> (Ngalahake!)</text>
<text sub="clublinks" start="71.425" dur="0.909"> Isabelle ...</text>
<text sub="clublinks" start="72.334" dur="0.837"> Ayo ...</text>
<text sub="clublinks" start="73.298" dur="0.564"> Ahhhh-ya!</text>
<text sub="clublinks" start="73.862" dur="0.51"> (Ngalahake!)</text>
<text sub="clublinks" start="74.844" dur="0.5"> Nanging ...</text>
<text sub="clublinks" start="75.426" dur="0.5"> Bali!</text>
<text sub="clublinks" start="76.444" dur="0.583"> Ahhhh-ya!</text>
<text sub="clublinks" start="77.027" dur="0.564"> (Ngalahake!)</text>
<text sub="clublinks" start="77.991" dur="0.528"> Aku ...</text>
<text sub="clublinks" start="78.519" dur="3.05"> Lan ana akeh liyane sing asale!</text>
<text sub="clublinks" start="81.968" dur="0.5"> (Slam!)</text>
<text sub="clublinks" start="83.098" dur="1.198"> Ojo nesu ...</text>
<text sub="clublinks" start="87" dur="1.554"> Apa sing sampeyan lakoni?</text>
<text sub="clublinks" start="88.936" dur="4.106"> Aku nuduhake dheweke apa sing kedadeyan nalika dheweke ngrusak kulawarga iki!</text>
<text sub="clublinks" start="93.569" dur="1.29"> Isabelle ...!</text>
<text sub="clublinks" start="95.259" dur="2.662"> Ya, dheweke nggawe Bibi Skipper dadi nesu</text>
<text sub="clublinks" start="98.466" dur="2.019"> Matur suwun, Isabelle</text>
<text sub="clublinks" start="100.902" dur="1.11"> Sugeng rawuh</text>
<text sub="clublinks" start="102.738" dur="1.944"> Mung siji ...</text>
<text sub="clublinks" start="105.172" dur="1.162"> Ya Isabelle?</text>
<text sub="clublinks" start="106.915" dur="1.77"> Apa aku bisa nggawa paket es?</text>
<text sub="clublinks" start="109.229" dur="0.655"> Nopo nopo</text>
<text sub="clublinks" start="110.628" dur="2.624"> Aku wis patah sikil ...</text>
<text sub="clublinks" start="115.577" dur="2.783"> Dheweke durung nate tugas, iya?</text>
<text sub="clublinks" start="118.977" dur="2.702"> Ora, nanging aku ngerti dheweke bakal</text>
<text sub="clublinks" start="122.332" dur="0.738"> Oh ...</text>
<text sub="clublinks" start="123.651" dur="3.713"> Aku ora percaya yen dheweke bakal milih kerja tinimbang aku</text>
<text sub="clublinks" start="128.126" dur="2.644"> Aku rumangsa ora apik karo Bibi Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="131.26" dur="1.18"> Aku uga</text>
<text sub="clublinks" start="132.912" dur="1.87"> Kita kudu nyenengake dheweke</text>
<text sub="clublinks" start="135.327" dur="0.988"> Nanging kepiye?</text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.969"> Aku ora ...</text>
<text sub="clublinks" start="138.01" dur="0.863"> (Ding!)</text>
<text sub="clublinks" start="139.327" dur="1.479"> Ah-haaa!</text>
<text sub="clublinks" start="141.187" dur="1.217"> Oh ora ...</text>
<text sub="clublinks" start="142.821" dur="2.767"> Ora ana ide ide konyol liyane</text>
<text sub="clublinks" start="145.915" dur="0.815"> Ah-ahhh!</text>
<text sub="clublinks" start="147.003" dur="1.667"> Iki ide sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="148.983" dur="0.748"> Ayo!</text>
<text sub="clublinks" start="151.637" dur="0.5"> (Klik!)</text>
<text sub="clublinks" start="152.518" dur="0.5"> (Klik!)</text>
<text sub="clublinks" start="153.018" dur="0.5"> (Klik!)</text>
<text sub="clublinks" start="153.798" dur="0.649"> Ing kana!</text>
<text sub="clublinks" start="154.829" dur="2.451"> Iki potret Auntie Skipper sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="158.133" dur="2.721"> Apa sampeyan bakal ngandhani apa sing sampeyan lakoni?</text>
<text sub="clublinks" start="161.29" dur="4.199"> Aku nyiyapake halaman Bibi Skipper ing situs matchmaker iki</text>
<text sub="clublinks" start="165.943" dur="0.886"> Ahhh ...</text>
<text sub="clublinks" start="167.374" dur="0.775"> Nopo nopo</text>
<text sub="clublinks" start="168.603" dur="2.607"> Dadi, kita bisa nemokake dheweke pacar anyar</text>
<text sub="clublinks" start="171.718" dur="1.624"> Annabelle ...</text>
<text sub="clublinks" start="173.832" dur="0.77"> Opo</text>
<text sub="clublinks" start="174.784" dur="1.426"> Iki ide sing apik</text>
<text sub="clublinks" start="176.646" dur="1.364"> Ora, dudu ...</text>
<text sub="clublinks" start="178.383" dur="2.1"> Iku ide sing apik!</text>
<text sub="clublinks" start="180.592" dur="2.354"> Napa aku ora mikir babagan kuwi ?!</text>
<text sub="clublinks" start="183.236" dur="2.234"> Amarga sampeyan ora pinter kaya aku</text>
<text sub="clublinks" start="185.996" dur="1.932"> Aku ora ngerti</text>
<text sub="clublinks" start="188.364" dur="4.095"> Pisanan aku nggawe kaca iki kanthi kabeh babagan Bibi Skipper sing ana</text>
<text sub="clublinks" start="192.649" dur="2.81"> Banjur kabeh bocah lanang sing nggantheng bakal ndeleng</text>
<text sub="clublinks" start="195.622" dur="2.69"> lan Bulik Skipper bakal duwe pacar anyar</text>
<text sub="clublinks" start="198.73" dur="2.33"> Napa aku ora mikir bab iku!</text>
<text sub="clublinks" start="201.423" dur="3.577"> Ok, dadi apa sing bakal kita ucapake babagan Bibi Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="205.781" dur="1.884"> Dheweke seneng maca buku ...</text>
<text sub="clublinks" start="208.264" dur="1.201"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="209.901" dur="2.305"> Lan dheweke seneng nunggang sepedhane</text>
<text sub="clublinks" start="212.714" dur="1.035"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="214.203" dur="2.567"> Kita kudu nggawe dheweke swarane apik tenan!</text>
<text sub="clublinks" start="217.079" dur="0.69"> Kaya ...</text>
<text sub="clublinks" start="218.559" dur="1.441"> Kaya dheweke model</text>
<text sub="clublinks" start="220.454" dur="0.872"> Yo wis!</text>
<text sub="clublinks" start="221.581" dur="0.707"> Lan ...</text>
<text sub="clublinks" start="222.742" dur="2.832"> Lan dheweke sabuk ireng ing karate!</text>
<text sub="clublinks" start="226.137" dur="0.807"> Ya!</text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="2.439"> Lan dheweke dadi astronot!</text>
<text sub="clublinks" start="231.063" dur="1.333"> Astronot ?!</text>
<text sub="clublinks" start="232.832" dur="1.053"> Yo wis!</text>
<text sub="clublinks" start="234.266" dur="0.962"> Nopo mboten!</text>
<text sub="clublinks" start="236.045" dur="2.65"> Astronot ...</text>
<text sub="clublinks" start="239.312" dur="1.242"> Iki apik banget!</text>
<text sub="clublinks" start="240.793" dur="1.558"> Supaya dheweke teka</text>
<text sub="clublinks" start="244.021" dur="2.345"> Kepiye perasaan sampeyan, Lik Skipper?</text>
<text sub="clublinks" start="246.82" dur="1.724"> Aku isih rada sedhih</text>
<text sub="clublinks" start="248.816" dur="1.453"> Matur nuwun kanggo takon</text>
<text sub="clublinks" start="250.632" dur="0.5"> (Ding!)</text>
<text sub="clublinks" start="251.703" dur="1.089"> Wadhuh!</text>
<text sub="clublinks" start="253.427" dur="1.728"> Wong lanang, mrene!</text>
<text sub="clublinks" start="255.536" dur="2.415"> Kita bakal langsung bali, Lik Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="258.477" dur="0.926"> Opo iki</text>
<text sub="clublinks" start="259.893" dur="3.505"> Ana sing nyeluk Bill mangsuli kaca Bibi Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="263.634" dur="1.597"> Dheweke pengin ketemu karo dheweke</text>
<text sub="clublinks" start="265.731" dur="0.801"> Ya!</text>
<text sub="clublinks" start="266.75" dur="1.148"> Wes rampung!</text>
<text sub="clublinks" start="268.279" dur="1.925"> Lan delengen wong iki!</text>
<text sub="clublinks" start="270.548" dur="1.8"> Dheweke pancen tampan!</text>
<text sub="clublinks" start="272.766" dur="1.507"> Dheweke yakin!</text>
<text sub="clublinks" start="274.69" dur="2.868"> Lik Skipper bakal seneng banget!</text>
<text sub="clublinks" start="280.735" dur="0.5"> (Slam!)</text>
<text sub="clublinks" start="281.842" dur="1.639"> Aku mikir dheweke ana ing kene!</text>
<text sub="clublinks" start="283.971" dur="1.235"> Ok!</text>
<text sub="clublinks" start="285.859" dur="2.868"> Lik Skipper, apa sampeyan bisa mrene?</text>
<text sub="clublinks" start="289.381" dur="1.089"> Mesthi Annabelle</text>
<text sub="clublinks" start="290.615" dur="0.69"> Ana apa</text>
<text sub="clublinks" start="291.849" dur="2.49"> Kita duwe surprise banget kanggo sampeyan</text>
<text sub="clublinks" start="294.829" dur="1.017"> Kaget?</text>
<text sub="clublinks" start="296.191" dur="1.161"> Kaget apa?</text>
<text sub="clublinks" start="297.97" dur="1.488"> Ngenteni wae ...</text>
<text sub="clublinks" start="300.257" dur="3.668"> Aku ora sabar ngenteni praupane Bulik Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="304.252" dur="1.224"> Aku uga!</text>
<text sub="clublinks" start="305.875" dur="1.325"> Mangkene ...</text>
<text sub="clublinks" start="307.636" dur="2.853"> Siji, loro, telu!</text>
<text sub="clublinks" start="313.067" dur="0.526"> Hah?</text>
<text sub="clublinks" start="314.047" dur="2.054"> Apa kita bisa nulungi sampeyan?</text>
<text sub="clublinks" start="316.537" dur="1.852"> Aku mrene kanggo ndeleng Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="319.024" dur="1.47"> Sampeyan Bill?</text>
<text sub="clublinks" start="320.93" dur="0.998"> Aku iki!</text>
<text sub="clublinks" start="322.428" dur="1.283"> Oh bocah lanang!</text>
<text sub="clublinks" start="324.219" dur="4.339"> Saiki aku pancen ora sabar ngenteni praupane Bulik Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="329.284" dur="0.5"> (Slam!)</text>
<text sub="clublinks" start="330.137" dur="1.86"> Oooh! Dheweke teka!</text>
<text sub="clublinks" start="332.669" dur="2.214"> Tutup mripatmu Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="335.464" dur="1.056"> Ok</text>
<text sub="clublinks" start="337.01" dur="3.334"> Lan, siji, loro, telu!</text>
<text sub="clublinks" start="340.725" dur="2.151"> Ketemu sampeyan pacar anyar!</text>
<text sub="clublinks" start="344.655" dur="1.696"> Pacar anyar?</text>
<text sub="clublinks" start="346.823" dur="0.926"> Opo</text>
<text sub="clublinks" start="347.966" dur="1.344"> Sampeyan ora Bill</text>
<text sub="clublinks" start="349.782" dur="1.76"> Iki Bill</text>
<text sub="clublinks" start="351.996" dur="2.694"> Nanging dheweke ora katon kaya fotone</text>
<text sub="clublinks" start="355" dur="2.049"> Yaiku aku ing foto!</text>
<text sub="clublinks" start="357.285" dur="2.715"> Mung dijupuk patang puluh taun kepungkur</text>
<text sub="clublinks" start="360.472" dur="1.14"> Oh hebat!</text>
<text sub="clublinks" start="361.993" dur="1.403"> Ana apa?</text>
<text sub="clublinks" start="363.886" dur="2.396"> Sampeyan jarene pengin ketemu aku</text>
<text sub="clublinks" start="366.682" dur="1.089"> Ketemu sampeyan?</text>
<text sub="clublinks" start="368.119" dur="0.672"> Nggih</text>
<text sub="clublinks" start="369.229" dur="1.93"> Ing situs matchmaker</text>
<text sub="clublinks" start="371.576" dur="1.579"> Situs matchmaker?</text>
<text sub="clublinks" start="373.5" dur="0.799"> Aku ora ...</text>
<text sub="clublinks" start="375.37" dur="1.125"> Astronot?</text>
<text sub="clublinks" start="377.258" dur="1.234"> Bintang film?</text>
<text sub="clublinks" start="379.164" dur="0.965"> Presiden?</text>
<text sub="clublinks" start="380.71" dur="0.726"> Hei!</text>
<text sub="clublinks" start="381.599" dur="1.443"> Sapa sing nindakake iki?</text>
<text sub="clublinks" start="384.126" dur="1.032"> Wong lanang!</text>
<text sub="clublinks" start="385.92" dur="1.162"> Dadi ...</text>
<text sub="clublinks" start="387.717" dur="2.814"> Sampeyan pengin film utawa liya-liyane ...?</text>
<text sub="clublinks" start="392.781" dur="0.874"> Oh!</text>
<text sub="clublinks" start="394.055" dur="2.886"> Kaca Auntie Skipper wis ora ana ing kene</text>
<text sub="clublinks" start="397.358" dur="2.867"> Kita ora ngerti yen dheweke wis tuwa</text>
<text sub="clublinks" start="400.606" dur="1.968"> Apa sing bakal ditindakake saiki?</text>
<text sub="clublinks" start="402.991" dur="0.62"> Aku ora ...</text>
<text sub="clublinks" start="403.611" dur="0.955"> Halo wong lanang</text>
<text sub="clublinks" start="405" dur="1.71"> Apa sing dadi telusuran sampeyan telu?</text>
<text sub="clublinks" start="407.62" dur="1.718"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="409.621" dur="3.463"> Tommy, apa sampeyan bisa nggawa Bibi Stacie ing ndhuwur</text>
<text sub="clublinks" start="413.084" dur="2.279"> lan nuduhake dheweke bab sing digawe?</text>
<text sub="clublinks" start="415.853" dur="0.5"> Hah?</text>
<text sub="clublinks" start="416.88" dur="0.958"> Nanging aku ora ...</text>
<text sub="clublinks" start="417.838" dur="0.819"> Tommy!</text>
<text sub="clublinks" start="419.074" dur="1.49"> Eling ...?</text>
<text sub="clublinks" start="421.398" dur="2.322"> Oh, bener</text>
<text sub="clublinks" start="424.5" dur="2.062"> Ayo bareng aku Bulik Stacie</text>
<text sub="clublinks" start="427.707" dur="1.962"> Ayo lungguh ing kene, Max</text>
<text sub="clublinks" start="430.123" dur="0.645"> Pancen!</text>
<text sub="clublinks" start="431.113" dur="1.526"> Bibi Juragan ...!</text>
<text sub="clublinks" start="433.256" dur="4.162"> Max, apa sampeyan seneng tenan karo Bulik Stacie?</text>
<text sub="clublinks" start="437.68" dur="0.738"> Nggih</text>
<text sub="clublinks" start="438.545" dur="1.245"> Dheweke hebat!</text>
<text sub="clublinks" start="440.335" dur="3.5"> Kowe sakloron durung cukup suwi saiki?</text>
<text sub="clublinks" start="444.118" dur="0.713"> Ora</text>
<text sub="clublinks" start="445.14" dur="0.5"> Aku ...</text>
<text sub="clublinks" start="445.64" dur="2.662"> Kita ngira saiki wayahe sampeyan duwe pangowahan</text>
<text sub="clublinks" start="448.701" dur="1.675"> Nanging aku ora pengin ...</text>
<text sub="clublinks" start="450.648" dur="1.311"> Ya bocah-bocah wadon?</text>
<text sub="clublinks" start="452.34" dur="1.307"> Bibi Skipper ...</text>
<text sub="clublinks" start="453.974" dur="2.241"> ... ketemu pacar anyar!</text>
<text sub="clublinks" start="456.633" dur="0.516"> Hah?</text>
<text sub="clublinks" start="457.657" dur="0.726"> Maks?</text>
<text sub="clublinks" start="458.71" dur="1.634"> Nanging dheweke karo Stacie</text>
<text sub="clublinks" start="460.798" dur="1.415"> Ora maneh!</text>
<text sub="clublinks" start="462.595" dur="2.839"> Matur suwun amarga mbuang-buang wektu, Tommy</text>
<text sub="clublinks" start="465.779" dur="1.922"> Dheweke dikandhani</text>
<text sub="clublinks" start="468.136" dur="3.07"> Keponakan sampeyan pengin aku dadi pacare Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="471.605" dur="0.763"> Opo!</text>
<text sub="clublinks" start="475.534" dur="1.707"> Aja nyawang aku!</text>
<text sub="clublinks" start="479.401" dur="1.968"> Tommy, Matt wis teka</text>
<text sub="clublinks" start="481.841" dur="0.897"> Yo wis!</text>
<text sub="clublinks" start="483.12" dur="0.885"> Hai Tommy!</text>
<text sub="clublinks" start="484.331" dur="1.068"> Hai bocah-bocah wadon!</text>
<text sub="clublinks" start="485.708" dur="1.395"> Hai Matt!</text>
<text sub="clublinks" start="487.43" dur="1.89"> Kowe lagi ngopo</text>
<text sub="clublinks" start="489.538" dur="2.918"> Kita nyoba nyemangati Bibi Skipper kita</text>
<text sub="clublinks" start="492.801" dur="0.843"> Yo wis</text>
<text sub="clublinks" start="493.826" dur="1.633"> Dheweke sedih amarga ...</text>
<text sub="clublinks" start="495.459" dur="0.672"> (Ding!)</text>
<text sub="clublinks" start="496.912" dur="0.879"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="498.608" dur="2.196"> Matt, ndherek kula</text>
<text sub="clublinks" start="501.276" dur="1.489"> Lagi ngopo</text>
<text sub="clublinks" start="503.291" dur="1.997"> Aku duwe ide ...</text>
<text sub="clublinks" start="507.357" dur="1.859"> Oh warta apik tenan!</text>
<text sub="clublinks" start="509.543" dur="1"> Aku ngerti!</text>
<text sub="clublinks" start="510.652" dur="1.474"> Aku seneng banget!</text>
<text sub="clublinks" start="512.44" dur="3.487"> Lik Skipper, ketemu pacar anyar sampeyan!</text>
<text sub="clublinks" start="516.436" dur="0.815"> Neng endi</text>
<text sub="clublinks" start="517.708" dur="1.741"> Maksude nang endi?</text>
<text sub="clublinks" start="519.649" dur="1.416"> Matt mesthi!</text>
<text sub="clublinks" start="521.409" dur="1"> Aku?</text>
<text sub="clublinks" start="522.826" dur="3.038"> Apa sampeyan mikir Matt pancen isih enom banget kanggo aku?</text>
<text sub="clublinks" start="526.427" dur="0.601"> Ummm ...</text>
<text sub="clublinks" start="527.337" dur="0.764"> Ora!</text>
<text sub="clublinks" start="528.5" dur="1.882"> Ora dadi masalah, Tommy</text>
<text sub="clublinks" start="530.527" dur="2.231"> Aku lan Zac bali bebarengan maneh</text>
<text sub="clublinks" start="533.03" dur="1.695"> Dheweke ora njupuk tugas!</text>
<text sub="clublinks" start="534.888" dur="1.697"> Apa kuwi warta apik!</text>
<text sub="clublinks" start="537.021" dur="2.368"> Sampeyan bisa uga wis crita sadurunge!</text>
<text sub="clublinks" start="540" dur="0.995"> Nuwun sewu Matt</text>
<text sub="clublinks" start="541.43" dur="1.22"> Ora apa-apa</text>
<text sub="clublinks" start="542.85" dur="2.044"> Aku wis duwe pacar</text>
<text sub="clublinks" start="545.166" dur="1.17"> Sampeyan ?!</text>
<text sub="clublinks" start="546.808" dur="0.708"> Yo wis!</text>
<text sub="clublinks" start="547.806" dur="2.145"> Cindy saka playcentre</text>
<text sub="clublinks" start="550.568" dur="0.914"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="551.827" dur="2.493"> Mungkin aku kudu golek pacar ...</text>