Barbie - The Three Little Matchmaker subtitles

Barbie - The Three Little Matchmaker Rét! Teras candak padamelan éta! Nya kuring henteu yakin naon deui anu kuring tiasa lakukeun? Ahhh ... Entong nyandak padamelan éta! Tapi éta kasempetan anu saé pikeun kuring Juragan ... Aduh Zac Kagungan hirup anu saé! (Slam!) Juragan! (Ceurik) Juragan! Aya naon? Zac ... Urang putus Naon?! Naon?! Naon hartosna putus? Anjeunna ngagaduhan tawaran padamelan sareng éta di sisi sanés nagara Oh Juragan ... Leres! Dimana anjeunna? Anjeunna kaluar payun Abdi badé uih deui Teu aya anu nyieun Bibi kuring kesel! Isabelle ... Isabelle! Anjeun ngaco kulawarga salah, Zac! Hah? Sareng entong ... Ahhhh-ya! (Ngabanting!) Isabelle ... Hayu ... Ahhhh-ya! (Ngabanting!) Tapi ... Balik deui! Ahhhh-ya! (Ngabanting!) ABDI... Sareng aya seueur deui anu asalna! (Slam!) Entong gelo ... Naon anu anjeun lakukeun? Kuring nunjukkeun ka anjeunna naon anu lumangsung nalika anjeunna ngaco sareng kulawarga ieu! Isabelle ...! Nya anjeunna ngajantenkeun Bibi Juragan kesel Muhun hatur nuhun, Isabelle Sawangsulna Ngan hiji hal ... Leres Isabelle? Dupi abdi tiasa ngagaduhan bungkus és? Kunaon Abdi tiasa pegat suku ... Nya anjeunna henteu acan nyandak padamelan éta, henteu? Henteu, tapi kuring terang anjeunna bakal Oh ... Abdi henteu percanten anjeunna bakal milih padamelan tibatan kuring Kuring ngarasa goréng pikeun Bibi Juragan Abdi ogé Urang kedah ngagumbirakeun anjeunna Tapi kumaha? Abdi henteu ... (Ding!) Ah-haaa! Oh henteu ... Sanés sanés ideu konyol anjeun Ah-ahhh! Ieu mangrupakeun ide anu saé Kadieu! (Pencét!) (Pencét!) (Pencét!) Tuh! Éta poto saé Bibi Juragan Naha anjeun badé nyarioskeun naon anu anjeun laksanakeun? Abdi nyiapkeun halaman Bibi Juragan dina situs matchmaker ieu Ahhh ... Kunaon Janten urang tiasa mendakan anjeunna kabogoh énggal Annabelle ... Naon? Mangrupikeun ide anu saé Henteu éta henteu ... Éta ideu anu saé! Naha kuring henteu ngémutan éta ?! Kusabab anjeun henteu sakumaha pinterna kuring Abdi henteu ngartos Mimiti kuring ngadamel halaman ieu sareng sadayana ngeunaan Bibi Juragan di dinya Teras sadayana budak lalaki ganteng bakal ningali éta sareng Bibi Juragan bakal ngagaduhan kabogoh énggal Naha kuring henteu ngémutan éta! Ok, janten naon anu urang carioskeun ngeunaan Bibi Juragan Anjeunna resep maca buku ... Hmmm ... Sareng anjeunna resep naék sapédah na Hmmm ... Urang kedah ngajantenkeun anjeunna disada endah pisan! Siga... Jiga manéhna modél Leres! Sareng ... Sareng anjeunna sabuk hideung dina karate! Leres! Sareng anjeunna astronot! Astronot ?! Leres! Naha henteu! Astronot ... Ieu hébat! Jaga aranjeunna sumping Kumaha parasaan anjeun, Bibi Juragan? Abdi masih rada sedih Nuhun parantos naros (Ding!) Oh wah! Batur, kadieu! Urang bakal balik deui, Bibi Juragan Anu mana? Batur nyauran Bill ngawalon halaman Bibi Juragan Anjeunna hoyong pendak sareng anjeunna Leres! Kami tumaros! Sareng tingali jelema ieu! Anjeunna ganteng pisan! Anjeunna yakin éta! Bibi Juragan Akang bakal bagja pisan! (Slam!) Sigana mah anjeunna aya di dieu! Oké! Bibi Juragan, anjeun tiasa kadieu? Pasti Annabelle Kumaha kabarna? Kami gaduh kejutan ageung pikeun anjeun Reuwas? Reuwas naon? Antosan waé ... Abdi henteu sabar ningali raut wajah Bibi Juragan Abdi ogé! Tah kieu... Hiji dua tilu! Hah? Naha urang tiasa ngabantosan anjeun? Abdi didieu ningali Juragan Anjeun Bill? Éta abdi! Oh budak lalaki! Ayeuna kuring leres-leres teu sabar ningali tampilan dina pameunteu Bibi Juragan (Slam!) Oooh! Anjeunna sumping! Tutup panon anjeun Bibi Juragan Oké Sareng, hiji, dua, tilu! Pendak sareng kabogoh énggal! Kabogoh anyar? Naon? Anjeun henteu Bill Ieu Bill Tapi anjeunna henteu katingalina sapertos poto na Éta kuring dina poto! Karek dicandak opat puluh taun ka pengker Oh hébat! Aya naon? Anjeun nyarios hoyong pendak sareng kuring Pendak sareng anjeun? Leres Dina situs matchmaker Situs matchmaker? Abdi henteu ... Astronot? Bentang pilem? Présidén? Héy! Saha anu ngalakukeun ieu? Batur! Janten ... Anjeun hoyong pilem atanapi anu sanés ...? Oh! Halaman Bibi Juragan teu aya di dieu Nya kami henteu terang anjeunna sepuh Naon anu bakal urang lakukeun ayeuna? Abdi henteu ... hai barudak Naon anu anjeun tiluan? Hmmm ... Tommy, tiasa anjeun nyandak Bibi Stacie di lantai luhur sareng nunjukkeun ka anjeunna yén hal anu anjeun damel? Hah? Tapi kuring henteu ... Tommy! Émut ...? Oh, leres Hayu sareng abdi Bibi Stacie Kadieu calik di dieu, Max Mang! Bibi Juragan ...! Max, naha anjeun leres-leres bahagia sareng Bibi Stacie? Leres Anjeunna hébat! Naha anjeun duaan teu lami parantos lami? Henteu ABDI... Kami pikir éta waktos anjeun gaduh parobihan Tapi kuring henteu hoyong ... Leres budak awéwé? Bibi Juragan ... ... pendak sareng kabogoh énggal! Hah? Max? Tapi anjeunna sareng Stacie Henteu deui! Muhun hatur nuhun parantos nyéépkeun waktos kuring, Tommy Aranjeunna ngawartosan kuring Budak awéwé anjeun hoyong kuring janten kabogoh Skipper Naon! Tong nempo kuring! Tommy, Matt aya di dieu Wéw! Hai Tommy! Hai budak awéwé! Hai Matt! Naon anu anjeun lakukeun? Kami nyobian ngagumbirakeun Juragan Bibi urang Leres Anjeunna sedih kusabab ... (Ding!) Hmmm ... Matt, sumping sareng abdi Naon anu anjeun lakukeun? Abdi ngagaduhan ideu ... Oh éta warta hébat! Abdi terang! Abdi bagja pisan! Bibi Juragan, pendak sareng kabogoh énggal anjeun! Dimana? Naon maksad anjeun, dimana? Matt tangtosna! Abdi? Naha saur anjeun Matt rada ngora teuing pikeun kuring? Ummm ... Henteu! Henteu janten masalah kumaha waé ogé, Tommy Zac sareng kuring deui deui Anjeunna henteu nyandak padamelan éta! Sanés éta warta anu saé! Nya anjeun tiasa nyarios ka kuring sateuacanna! Hapunten Matt Éta henteu kunanaon Abdi parantos ngagaduhan kabogoh Anjeun leres?! Leres! Cindy ti tempat kaulinan Hmmm ... Meureun kuring kedah kénging kabogoh ...

Barbie - The Three Little Matchmaker

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.766" dur="5.284">Barbie - The Three Little Matchmaker</text>
<text sub="clublinks" start="6.922" dur="0.659"> Rét!</text>
<text sub="clublinks" start="7.798" dur="1.411"> Teras candak padamelan éta!</text>
<text sub="clublinks" start="9.682" dur="2.428"> Nya kuring henteu yakin naon deui anu kuring tiasa lakukeun?</text>
<text sub="clublinks" start="12.655" dur="1"> Ahhh ...</text>
<text sub="clublinks" start="13.982" dur="1.287"> Entong nyandak padamelan éta!</text>
<text sub="clublinks" start="15.705" dur="2.846"> Tapi éta kasempetan anu saé pikeun kuring</text>
<text sub="clublinks" start="20.439" dur="1.276"> Juragan ...</text>
<text sub="clublinks" start="22.059" dur="0.939"> Aduh Zac</text>
<text sub="clublinks" start="23.252" dur="1.37"> Kagungan hirup anu saé!</text>
<text sub="clublinks" start="25.148" dur="0.597"> (Slam!)</text>
<text sub="clublinks" start="26.435" dur="0.836"> Juragan!</text>
<text sub="clublinks" start="29.213" dur="1.888"> (Ceurik)</text>
<text sub="clublinks" start="31.101" dur="0.767"> Juragan!</text>
<text sub="clublinks" start="31.941" dur="1.071"> Aya naon?</text>
<text sub="clublinks" start="33.448" dur="0.599"> Zac ...</text>
<text sub="clublinks" start="34.428" dur="1.135"> Urang putus</text>
<text sub="clublinks" start="36.063" dur="0.907"> Naon?!</text>
<text sub="clublinks" start="37.261" dur="0.835"> Naon?!</text>
<text sub="clublinks" start="38.586" dur="1.989"> Naon hartosna putus?</text>
<text sub="clublinks" start="41.029" dur="4.448"> Anjeunna ngagaduhan tawaran padamelan sareng éta di sisi sanés nagara</text>
<text sub="clublinks" start="45.949" dur="1.383"> Oh Juragan ...</text>
<text sub="clublinks" start="47.786" dur="0.728"> Leres!</text>
<text sub="clublinks" start="48.641" dur="1.18"> Dimana anjeunna?</text>
<text sub="clublinks" start="50.184" dur="1.473"> Anjeunna kaluar payun</text>
<text sub="clublinks" start="53.962" dur="1"> Abdi badé uih deui</text>
<text sub="clublinks" start="55.271" dur="2.521"> Teu aya anu nyieun Bibi kuring kesel!</text>
<text sub="clublinks" start="59.008" dur="1.19"> Isabelle ...</text>
<text sub="clublinks" start="63.157" dur="0.93"> Isabelle!</text>
<text sub="clublinks" start="64.388" dur="2.919"> Anjeun ngaco kulawarga salah, Zac!</text>
<text sub="clublinks" start="67.652" dur="0.5"> Hah?</text>
<text sub="clublinks" start="68.515" dur="1"> Sareng entong ...</text>
<text sub="clublinks" start="69.824" dur="0.746"> Ahhhh-ya!</text>
<text sub="clublinks" start="70.57" dur="0.5"> (Ngabanting!)</text>
<text sub="clublinks" start="71.425" dur="0.909"> Isabelle ...</text>
<text sub="clublinks" start="72.334" dur="0.837"> Hayu ...</text>
<text sub="clublinks" start="73.298" dur="0.564"> Ahhhh-ya!</text>
<text sub="clublinks" start="73.862" dur="0.51"> (Ngabanting!)</text>
<text sub="clublinks" start="74.844" dur="0.5"> Tapi ...</text>
<text sub="clublinks" start="75.426" dur="0.5"> Balik deui!</text>
<text sub="clublinks" start="76.444" dur="0.583"> Ahhhh-ya!</text>
<text sub="clublinks" start="77.027" dur="0.564"> (Ngabanting!)</text>
<text sub="clublinks" start="77.991" dur="0.528"> ABDI...</text>
<text sub="clublinks" start="78.519" dur="3.05"> Sareng aya seueur deui anu asalna!</text>
<text sub="clublinks" start="81.968" dur="0.5"> (Slam!)</text>
<text sub="clublinks" start="83.098" dur="1.198"> Entong gelo ...</text>
<text sub="clublinks" start="87" dur="1.554"> Naon anu anjeun lakukeun?</text>
<text sub="clublinks" start="88.936" dur="4.106"> Kuring nunjukkeun ka anjeunna naon anu lumangsung nalika anjeunna ngaco sareng kulawarga ieu!</text>
<text sub="clublinks" start="93.569" dur="1.29"> Isabelle ...!</text>
<text sub="clublinks" start="95.259" dur="2.662"> Nya anjeunna ngajantenkeun Bibi Juragan kesel</text>
<text sub="clublinks" start="98.466" dur="2.019"> Muhun hatur nuhun, Isabelle</text>
<text sub="clublinks" start="100.902" dur="1.11"> Sawangsulna</text>
<text sub="clublinks" start="102.738" dur="1.944"> Ngan hiji hal ...</text>
<text sub="clublinks" start="105.172" dur="1.162"> Leres Isabelle?</text>
<text sub="clublinks" start="106.915" dur="1.77"> Dupi abdi tiasa ngagaduhan bungkus és?</text>
<text sub="clublinks" start="109.229" dur="0.655"> Kunaon</text>
<text sub="clublinks" start="110.628" dur="2.624"> Abdi tiasa pegat suku ...</text>
<text sub="clublinks" start="115.577" dur="2.783"> Nya anjeunna henteu acan nyandak padamelan éta, henteu?</text>
<text sub="clublinks" start="118.977" dur="2.702"> Henteu, tapi kuring terang anjeunna bakal</text>
<text sub="clublinks" start="122.332" dur="0.738"> Oh ...</text>
<text sub="clublinks" start="123.651" dur="3.713"> Abdi henteu percanten anjeunna bakal milih padamelan tibatan kuring</text>
<text sub="clublinks" start="128.126" dur="2.644"> Kuring ngarasa goréng pikeun Bibi Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="131.26" dur="1.18"> Abdi ogé</text>
<text sub="clublinks" start="132.912" dur="1.87"> Urang kedah ngagumbirakeun anjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="135.327" dur="0.988"> Tapi kumaha?</text>
<text sub="clublinks" start="136.769" dur="0.969"> Abdi henteu ...</text>
<text sub="clublinks" start="138.01" dur="0.863"> (Ding!)</text>
<text sub="clublinks" start="139.327" dur="1.479"> Ah-haaa!</text>
<text sub="clublinks" start="141.187" dur="1.217"> Oh henteu ...</text>
<text sub="clublinks" start="142.821" dur="2.767"> Sanés sanés ideu konyol anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="145.915" dur="0.815"> Ah-ahhh!</text>
<text sub="clublinks" start="147.003" dur="1.667"> Ieu mangrupakeun ide anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="148.983" dur="0.748"> Kadieu!</text>
<text sub="clublinks" start="151.637" dur="0.5"> (Pencét!)</text>
<text sub="clublinks" start="152.518" dur="0.5"> (Pencét!)</text>
<text sub="clublinks" start="153.018" dur="0.5"> (Pencét!)</text>
<text sub="clublinks" start="153.798" dur="0.649"> Tuh!</text>
<text sub="clublinks" start="154.829" dur="2.451"> Éta poto saé Bibi Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="158.133" dur="2.721"> Naha anjeun badé nyarioskeun naon anu anjeun laksanakeun?</text>
<text sub="clublinks" start="161.29" dur="4.199"> Abdi nyiapkeun halaman Bibi Juragan dina situs matchmaker ieu</text>
<text sub="clublinks" start="165.943" dur="0.886"> Ahhh ...</text>
<text sub="clublinks" start="167.374" dur="0.775"> Kunaon</text>
<text sub="clublinks" start="168.603" dur="2.607"> Janten urang tiasa mendakan anjeunna kabogoh énggal</text>
<text sub="clublinks" start="171.718" dur="1.624"> Annabelle ...</text>
<text sub="clublinks" start="173.832" dur="0.77"> Naon?</text>
<text sub="clublinks" start="174.784" dur="1.426"> Mangrupikeun ide anu saé</text>
<text sub="clublinks" start="176.646" dur="1.364"> Henteu éta henteu ...</text>
<text sub="clublinks" start="178.383" dur="2.1"> Éta ideu anu saé!</text>
<text sub="clublinks" start="180.592" dur="2.354"> Naha kuring henteu ngémutan éta ?!</text>
<text sub="clublinks" start="183.236" dur="2.234"> Kusabab anjeun henteu sakumaha pinterna kuring</text>
<text sub="clublinks" start="185.996" dur="1.932"> Abdi henteu ngartos</text>
<text sub="clublinks" start="188.364" dur="4.095"> Mimiti kuring ngadamel halaman ieu sareng sadayana ngeunaan Bibi Juragan di dinya</text>
<text sub="clublinks" start="192.649" dur="2.81"> Teras sadayana budak lalaki ganteng bakal ningali éta</text>
<text sub="clublinks" start="195.622" dur="2.69"> sareng Bibi Juragan bakal ngagaduhan kabogoh énggal</text>
<text sub="clublinks" start="198.73" dur="2.33"> Naha kuring henteu ngémutan éta!</text>
<text sub="clublinks" start="201.423" dur="3.577"> Ok, janten naon anu urang carioskeun ngeunaan Bibi Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="205.781" dur="1.884"> Anjeunna resep maca buku ...</text>
<text sub="clublinks" start="208.264" dur="1.201"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="209.901" dur="2.305"> Sareng anjeunna resep naék sapédah na</text>
<text sub="clublinks" start="212.714" dur="1.035"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="214.203" dur="2.567"> Urang kedah ngajantenkeun anjeunna disada endah pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="217.079" dur="0.69"> Siga...</text>
<text sub="clublinks" start="218.559" dur="1.441"> Jiga manéhna modél</text>
<text sub="clublinks" start="220.454" dur="0.872"> Leres!</text>
<text sub="clublinks" start="221.581" dur="0.707"> Sareng ...</text>
<text sub="clublinks" start="222.742" dur="2.832"> Sareng anjeunna sabuk hideung dina karate!</text>
<text sub="clublinks" start="226.137" dur="0.807"> Leres!</text>
<text sub="clublinks" start="228.061" dur="2.439"> Sareng anjeunna astronot!</text>
<text sub="clublinks" start="231.063" dur="1.333"> Astronot ?!</text>
<text sub="clublinks" start="232.832" dur="1.053"> Leres!</text>
<text sub="clublinks" start="234.266" dur="0.962"> Naha henteu!</text>
<text sub="clublinks" start="236.045" dur="2.65"> Astronot ...</text>
<text sub="clublinks" start="239.312" dur="1.242"> Ieu hébat!</text>
<text sub="clublinks" start="240.793" dur="1.558"> Jaga aranjeunna sumping</text>
<text sub="clublinks" start="244.021" dur="2.345"> Kumaha parasaan anjeun, Bibi Juragan?</text>
<text sub="clublinks" start="246.82" dur="1.724"> Abdi masih rada sedih</text>
<text sub="clublinks" start="248.816" dur="1.453"> Nuhun parantos naros</text>
<text sub="clublinks" start="250.632" dur="0.5"> (Ding!)</text>
<text sub="clublinks" start="251.703" dur="1.089"> Oh wah!</text>
<text sub="clublinks" start="253.427" dur="1.728"> Batur, kadieu!</text>
<text sub="clublinks" start="255.536" dur="2.415"> Urang bakal balik deui, Bibi Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="258.477" dur="0.926"> Anu mana?</text>
<text sub="clublinks" start="259.893" dur="3.505"> Batur nyauran Bill ngawalon halaman Bibi Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="263.634" dur="1.597"> Anjeunna hoyong pendak sareng anjeunna</text>
<text sub="clublinks" start="265.731" dur="0.801"> Leres!</text>
<text sub="clublinks" start="266.75" dur="1.148"> Kami tumaros!</text>
<text sub="clublinks" start="268.279" dur="1.925"> Sareng tingali jelema ieu!</text>
<text sub="clublinks" start="270.548" dur="1.8"> Anjeunna ganteng pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="272.766" dur="1.507"> Anjeunna yakin éta!</text>
<text sub="clublinks" start="274.69" dur="2.868"> Bibi Juragan Akang bakal bagja pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="280.735" dur="0.5"> (Slam!)</text>
<text sub="clublinks" start="281.842" dur="1.639"> Sigana mah anjeunna aya di dieu!</text>
<text sub="clublinks" start="283.971" dur="1.235"> Oké!</text>
<text sub="clublinks" start="285.859" dur="2.868"> Bibi Juragan, anjeun tiasa kadieu?</text>
<text sub="clublinks" start="289.381" dur="1.089"> Pasti Annabelle</text>
<text sub="clublinks" start="290.615" dur="0.69"> Kumaha kabarna?</text>
<text sub="clublinks" start="291.849" dur="2.49"> Kami gaduh kejutan ageung pikeun anjeun</text>
<text sub="clublinks" start="294.829" dur="1.017"> Reuwas?</text>
<text sub="clublinks" start="296.191" dur="1.161"> Reuwas naon?</text>
<text sub="clublinks" start="297.97" dur="1.488"> Antosan waé ...</text>
<text sub="clublinks" start="300.257" dur="3.668"> Abdi henteu sabar ningali raut wajah Bibi Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="304.252" dur="1.224"> Abdi ogé!</text>
<text sub="clublinks" start="305.875" dur="1.325"> Tah kieu...</text>
<text sub="clublinks" start="307.636" dur="2.853"> Hiji dua tilu!</text>
<text sub="clublinks" start="313.067" dur="0.526"> Hah?</text>
<text sub="clublinks" start="314.047" dur="2.054"> Naha urang tiasa ngabantosan anjeun?</text>
<text sub="clublinks" start="316.537" dur="1.852"> Abdi didieu ningali Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="319.024" dur="1.47"> Anjeun Bill?</text>
<text sub="clublinks" start="320.93" dur="0.998"> Éta abdi!</text>
<text sub="clublinks" start="322.428" dur="1.283"> Oh budak lalaki!</text>
<text sub="clublinks" start="324.219" dur="4.339"> Ayeuna kuring leres-leres teu sabar ningali tampilan dina pameunteu Bibi Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="329.284" dur="0.5"> (Slam!)</text>
<text sub="clublinks" start="330.137" dur="1.86"> Oooh! Anjeunna sumping!</text>
<text sub="clublinks" start="332.669" dur="2.214"> Tutup panon anjeun Bibi Juragan</text>
<text sub="clublinks" start="335.464" dur="1.056"> Oké</text>
<text sub="clublinks" start="337.01" dur="3.334"> Sareng, hiji, dua, tilu!</text>
<text sub="clublinks" start="340.725" dur="2.151"> Pendak sareng kabogoh énggal!</text>
<text sub="clublinks" start="344.655" dur="1.696"> Kabogoh anyar?</text>
<text sub="clublinks" start="346.823" dur="0.926"> Naon?</text>
<text sub="clublinks" start="347.966" dur="1.344"> Anjeun henteu Bill</text>
<text sub="clublinks" start="349.782" dur="1.76"> Ieu Bill</text>
<text sub="clublinks" start="351.996" dur="2.694"> Tapi anjeunna henteu katingalina sapertos poto na</text>
<text sub="clublinks" start="355" dur="2.049"> Éta kuring dina poto!</text>
<text sub="clublinks" start="357.285" dur="2.715"> Karek dicandak opat puluh taun ka pengker</text>
<text sub="clublinks" start="360.472" dur="1.14"> Oh hébat!</text>
<text sub="clublinks" start="361.993" dur="1.403"> Aya naon?</text>
<text sub="clublinks" start="363.886" dur="2.396"> Anjeun nyarios hoyong pendak sareng kuring</text>
<text sub="clublinks" start="366.682" dur="1.089"> Pendak sareng anjeun?</text>
<text sub="clublinks" start="368.119" dur="0.672"> Leres</text>
<text sub="clublinks" start="369.229" dur="1.93"> Dina situs matchmaker</text>
<text sub="clublinks" start="371.576" dur="1.579"> Situs matchmaker?</text>
<text sub="clublinks" start="373.5" dur="0.799"> Abdi henteu ...</text>
<text sub="clublinks" start="375.37" dur="1.125"> Astronot?</text>
<text sub="clublinks" start="377.258" dur="1.234"> Bentang pilem?</text>
<text sub="clublinks" start="379.164" dur="0.965"> Présidén?</text>
<text sub="clublinks" start="380.71" dur="0.726"> Héy!</text>
<text sub="clublinks" start="381.599" dur="1.443"> Saha anu ngalakukeun ieu?</text>
<text sub="clublinks" start="384.126" dur="1.032"> Batur!</text>
<text sub="clublinks" start="385.92" dur="1.162"> Janten ...</text>
<text sub="clublinks" start="387.717" dur="2.814"> Anjeun hoyong pilem atanapi anu sanés ...?</text>
<text sub="clublinks" start="392.781" dur="0.874"> Oh!</text>
<text sub="clublinks" start="394.055" dur="2.886"> Halaman Bibi Juragan teu aya di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="397.358" dur="2.867"> Nya kami henteu terang anjeunna sepuh</text>
<text sub="clublinks" start="400.606" dur="1.968"> Naon anu bakal urang lakukeun ayeuna?</text>
<text sub="clublinks" start="402.991" dur="0.62"> Abdi henteu ...</text>
<text sub="clublinks" start="403.611" dur="0.955"> hai barudak</text>
<text sub="clublinks" start="405" dur="1.71"> Naon anu anjeun tiluan?</text>
<text sub="clublinks" start="407.62" dur="1.718"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="409.621" dur="3.463"> Tommy, tiasa anjeun nyandak Bibi Stacie di lantai luhur</text>
<text sub="clublinks" start="413.084" dur="2.279"> sareng nunjukkeun ka anjeunna yén hal anu anjeun damel?</text>
<text sub="clublinks" start="415.853" dur="0.5"> Hah?</text>
<text sub="clublinks" start="416.88" dur="0.958"> Tapi kuring henteu ...</text>
<text sub="clublinks" start="417.838" dur="0.819"> Tommy!</text>
<text sub="clublinks" start="419.074" dur="1.49"> Émut ...?</text>
<text sub="clublinks" start="421.398" dur="2.322"> Oh, leres</text>
<text sub="clublinks" start="424.5" dur="2.062"> Hayu sareng abdi Bibi Stacie</text>
<text sub="clublinks" start="427.707" dur="1.962"> Kadieu calik di dieu, Max</text>
<text sub="clublinks" start="430.123" dur="0.645"> Mang!</text>
<text sub="clublinks" start="431.113" dur="1.526"> Bibi Juragan ...!</text>
<text sub="clublinks" start="433.256" dur="4.162"> Max, naha anjeun leres-leres bahagia sareng Bibi Stacie?</text>
<text sub="clublinks" start="437.68" dur="0.738"> Leres</text>
<text sub="clublinks" start="438.545" dur="1.245"> Anjeunna hébat!</text>
<text sub="clublinks" start="440.335" dur="3.5"> Naha anjeun duaan teu lami parantos lami?</text>
<text sub="clublinks" start="444.118" dur="0.713"> Henteu</text>
<text sub="clublinks" start="445.14" dur="0.5"> ABDI...</text>
<text sub="clublinks" start="445.64" dur="2.662"> Kami pikir éta waktos anjeun gaduh parobihan</text>
<text sub="clublinks" start="448.701" dur="1.675"> Tapi kuring henteu hoyong ...</text>
<text sub="clublinks" start="450.648" dur="1.311"> Leres budak awéwé?</text>
<text sub="clublinks" start="452.34" dur="1.307"> Bibi Juragan ...</text>
<text sub="clublinks" start="453.974" dur="2.241"> ... pendak sareng kabogoh énggal!</text>
<text sub="clublinks" start="456.633" dur="0.516"> Hah?</text>
<text sub="clublinks" start="457.657" dur="0.726"> Max?</text>
<text sub="clublinks" start="458.71" dur="1.634"> Tapi anjeunna sareng Stacie</text>
<text sub="clublinks" start="460.798" dur="1.415"> Henteu deui!</text>
<text sub="clublinks" start="462.595" dur="2.839"> Muhun hatur nuhun parantos nyéépkeun waktos kuring, Tommy</text>
<text sub="clublinks" start="465.779" dur="1.922"> Aranjeunna ngawartosan kuring</text>
<text sub="clublinks" start="468.136" dur="3.07"> Budak awéwé anjeun hoyong kuring janten kabogoh Skipper</text>
<text sub="clublinks" start="471.605" dur="0.763"> Naon!</text>
<text sub="clublinks" start="475.534" dur="1.707"> Tong nempo kuring!</text>
<text sub="clublinks" start="479.401" dur="1.968"> Tommy, Matt aya di dieu</text>
<text sub="clublinks" start="481.841" dur="0.897"> Wéw!</text>
<text sub="clublinks" start="483.12" dur="0.885"> Hai Tommy!</text>
<text sub="clublinks" start="484.331" dur="1.068"> Hai budak awéwé!</text>
<text sub="clublinks" start="485.708" dur="1.395"> Hai Matt!</text>
<text sub="clublinks" start="487.43" dur="1.89"> Naon anu anjeun lakukeun?</text>
<text sub="clublinks" start="489.538" dur="2.918"> Kami nyobian ngagumbirakeun Juragan Bibi urang</text>
<text sub="clublinks" start="492.801" dur="0.843"> Leres</text>
<text sub="clublinks" start="493.826" dur="1.633"> Anjeunna sedih kusabab ...</text>
<text sub="clublinks" start="495.459" dur="0.672"> (Ding!)</text>
<text sub="clublinks" start="496.912" dur="0.879"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="498.608" dur="2.196"> Matt, sumping sareng abdi</text>
<text sub="clublinks" start="501.276" dur="1.489"> Naon anu anjeun lakukeun?</text>
<text sub="clublinks" start="503.291" dur="1.997"> Abdi ngagaduhan ideu ...</text>
<text sub="clublinks" start="507.357" dur="1.859"> Oh éta warta hébat!</text>
<text sub="clublinks" start="509.543" dur="1"> Abdi terang!</text>
<text sub="clublinks" start="510.652" dur="1.474"> Abdi bagja pisan!</text>
<text sub="clublinks" start="512.44" dur="3.487"> Bibi Juragan, pendak sareng kabogoh énggal anjeun!</text>
<text sub="clublinks" start="516.436" dur="0.815"> Dimana?</text>
<text sub="clublinks" start="517.708" dur="1.741"> Naon maksad anjeun, dimana?</text>
<text sub="clublinks" start="519.649" dur="1.416"> Matt tangtosna!</text>
<text sub="clublinks" start="521.409" dur="1"> Abdi?</text>
<text sub="clublinks" start="522.826" dur="3.038"> Naha saur anjeun Matt rada ngora teuing pikeun kuring?</text>
<text sub="clublinks" start="526.427" dur="0.601"> Ummm ...</text>
<text sub="clublinks" start="527.337" dur="0.764"> Henteu!</text>
<text sub="clublinks" start="528.5" dur="1.882"> Henteu janten masalah kumaha waé ogé, Tommy</text>
<text sub="clublinks" start="530.527" dur="2.231"> Zac sareng kuring deui deui</text>
<text sub="clublinks" start="533.03" dur="1.695"> Anjeunna henteu nyandak padamelan éta!</text>
<text sub="clublinks" start="534.888" dur="1.697"> Sanés éta warta anu saé!</text>
<text sub="clublinks" start="537.021" dur="2.368"> Nya anjeun tiasa nyarios ka kuring sateuacanna!</text>
<text sub="clublinks" start="540" dur="0.995"> Hapunten Matt</text>
<text sub="clublinks" start="541.43" dur="1.22"> Éta henteu kunanaon</text>
<text sub="clublinks" start="542.85" dur="2.044"> Abdi parantos ngagaduhan kabogoh</text>
<text sub="clublinks" start="545.166" dur="1.17"> Anjeun leres?!</text>
<text sub="clublinks" start="546.808" dur="0.708"> Leres!</text>
<text sub="clublinks" start="547.806" dur="2.145"> Cindy ti tempat kaulinan</text>
<text sub="clublinks" start="550.568" dur="0.914"> Hmmm ...</text>
<text sub="clublinks" start="551.827" dur="2.493"> Meureun kuring kedah kénging kabogoh ...</text>