Rep Biggs ujar manawa nglawan prentah topeng sanajan kasus rekaman AZ subtitles

MELISSA? >> Melissa: CASEY STEGALL, SALAMU INGKU UNTUK. >> Nglacak: DIBUAT ING PANJENGA ARIZONA, STATIS KESIHATAN NEGARA LAPORAN HARI SINGING TINGGI MANGSA ING CASONAVIRUS TO DATE, PENTING 3800 JAMINAN BARU WULUS YESTERDAY PITU. ARIZONA CONGRESSMAN ANDY BIGGS, PENGANGGUTAN RUMAH RUMAH CAUCUS lan KABUPATEN ING JAWATANKUASA JUDIKI. KANGGO UNTUK Gabung AS. AKU KANGGO MUKA PUTRA NOMBOR ARIZONA ING ING gambar Yen aku bisa, kudu menehi pitunjuk babagan BABA sing KANGGO 800 INFITUS PLUS YESTERDAY, KAWASAN 73,000 KAS, 1.394 KABUPATEN. RATU KATURAN DATENG MUNGGUNG, TAPI KENE ING ING ING KANGGO RISING EKON KASES INI NEGARA? >> KURSUS KABEH MAJAMEN WAYANG DENGAN, NGANGGO NATE INGKU NGUTO ING NOMBOR ING KONTEK, A Luwih akeh nyoba maneh, KANGGO ING WULANG BUKU ING KENE lagi maido ING NUMBER, LUKU Wong-wong padha ING TUTUP ING, ING NGANGGO RESERVASI NAVAJO, ING APA NEGARA NEGARA ING APPAT TAPI PADA KANGGO PAKSA, KAMI DITUKARKANKAN 4,000 Sakit Sakit JUN 1ST, INGKE BISA NDELENG KAMI AYAM KANGGO ING KANGGO ing 85% ING KANGGO ICU ING GAMPANG GUNA KAMU KANGGO MUNGSA NATE KANGGO 15% KAWASAN VACANCY SAIKI. SAIKI PADUL 50%, 53%, KADAR MENTALITI DUMADAKAN ING ING SUKU ING HALF lan ING BULAN-BULAN, lan SAIKI, Yen sampeyan bakal ndeleng kita KADANGAN HOSPITALISASI, KANGGO MUNGGUNG BY HALF SARI INGGAL KANGGO WULANG MUNGGU. >> Trek: ana KOMUNITAS SUMBANGAN, RAKYA GAMPANG ING NGANGGO ING MASUK, Iki saka OP-ED ING JUNE 19th, ING "WASHINGTON EXAMINER." SUMBAR TINDAKAN TINDAKAN NATE INGKU MANDATES DADI LENGKAP INGGALUN ING BISA TEMPAT ING MASAK. KEJAMINAN ING NGANGGIH UNGGALUN KANGGO. KAMPUNG KOMUNITAS GRATIS GRATIS BEDAH. KES Paling Gampang kanggo Kabeh PROSES Bisnis lan TANPA KANGGO ING KANGGO Nggunakake wong-wong mau NAMPILKE UNTUK KESIHATAN AWAM Lan KESELAMATAN. INGKU SUKU MENGIKUT Niki, CONGRESSMAN? >> WULUH ING DULANG DULANG ING ING NGANGGANG. ITAU ORG MASKI INI INI DIDANGKANG TANPA AUTHORITI UTAWA PROSES Lan Sing PENTING ING FREE SOSI SESIWAKEN ING NGANGGUT PROSES. ING ING Pungkasan, sampeyan bisa IDENTIF ING Wong sing BISA PAKSA VULNERABLE, sing sadurunge Lan Wartosake Laporan SUKU TANGGO NUNG TANGGO NATE GOT A SPIKE, TAPI MULUT, OVER 65 TULAGA Kanthi COMORBIDITI KANGGO ING PALING VULNERABLE. Sampeyan bisa njupuk CARE saka wong-wong FOLKS, TAPI APA ING NGANGGO ING SADAKANE ING RASA BENTANG, ING AKU GAMPANG TUKANG ING KENE DENGAN ING REQUIRE MASKU, AKU MUNGGAL NAK KENE SUKU ING KANGGO MUKA ING KANGGO TEMA ING NGANGGO ING MASALAH. AKU NUNG DENGAN NUNG NINI KANGGO KANGGO BISA SUKU DENGAN NGAKAK SUBJEK TO MASKA. AKU NUNJAWA ING AIRLINE, ING SAID Sampeyan ora bisa nggunakake MASK, aku NGANGGO WULANG. Apa sing Aku pikantuk AT. >> Trek: INGGRUK ING FAVOR OF TEMA? ING SAIKI UNGGUH BASA GAMBAR EPIDEMIOLOGIKAL GALAKSANA SAIKI ING KANGGO BASA. PANJENENGAN KANGGO INGKANG ING LAN NGANGGO BULANAN, ING KARYA. Apa sampeyan ing wong-wong mau? >> AKU GOLEKA PADANG TANPA, ING ING BASA LITERATUR MENYAMBUNG ing 90 KAJIAN lan WISAN ING ING ING KANGGO MANGSA BAKAL SUKU, Wong-wong mau bakal dakkarepake ENJEN INFORMASI YET, lan ING Wong Loro Panaliten Wong liya ora bisa ngomong Bener Pakaryan. Bener, ING SUKU STORM INGKU KITA KANGGO WEA MASK, AKU GUN NGGALKE MASKI Yen ING NGGO KANGGO ING KENE. ING AKU PERNIAGAAN, SAYA AKU NATE GAMPANG MUNGGUL WULANG ING DESERI. Sampeyan njaluk kula kanggo nggunakake MASK lan AKU Nuju ING KANGGO, I AKU NUNGGUH BASA MASUK ING BISA ING ING NGANGGO ING KANGGO MUKA TEMPAT ING PO GETTING AT. Mulai >> Trek: Luwih Cepet, ANDA TALK NGENTEN HOSPITALISASI lan Aku SUKU DENGAN BUNCH DOKTOR Lan sawetara HOSPITAL, Wong sing Wong GAMPANG HOSPITAL ING MINGGU IN TEXAS lan ARIZONA, INGING INI AGUNG karo sampeyan NOMBOR HOSPITAL ING GRATIS DENGAN LUKISAN MEDIA, ING NOMBOR HOSPITAL Dudu BAD. TEXAS ING NGANGGO LUKU LAN IS ARIZONA. IKU KANGGO ING WIS? >> Aku mikir ING RASA ING TANGGO. INGKANG KITA HARI INGKANG KONTEKS. TANGAN ING KITA NGANGGO, INGKE SUKU ING NORMAL, INGING AKSARI, lan ING NGANGGO BISA

Rep Biggs ujar manawa nglawan prentah topeng sanajan kasus rekaman AZ

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.607" dur="0.553"> MELISSA? </text>
<text sub="clublinks" start="2.194" dur="1.384"> >> Melissa: CASEY STEGALL, </text>
<text sub="clublinks" start="3.579" dur="1.534"> SALAMU INGKU UNTUK. </text>
<text sub="clublinks" start="5.114" dur="1.304"> >> Nglacak: DIBUAT ING PANJENGA </text>
<text sub="clublinks" start="6.419" dur="1.498"> ARIZONA, STATIS KESIHATAN NEGARA </text>
<text sub="clublinks" start="7.952" dur="1.805"> LAPORAN HARI SINGING TINGGI </text>
<text sub="clublinks" start="9.758" dur="2.258"> MANGSA ING CASONAVIRUS TO </text>
<text sub="clublinks" start="12.051" dur="3.401"> DATE, PENTING 3800 JAMINAN BARU </text>
<text sub="clublinks" start="15.487" dur="1.564"> WULUS YESTERDAY PITU. </text>
<text sub="clublinks" start="17.086" dur="1.333"> ARIZONA CONGRESSMAN ANDY BIGGS, </text>
<text sub="clublinks" start="18.42" dur="1.711"> PENGANGGUTAN RUMAH RUMAH </text>
<text sub="clublinks" start="20.132" dur="1.352"> CAUCUS lan KABUPATEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="21.485" dur="0.475"> JAWATANKUASA JUDIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="21.961" dur="1.819"> KANGGO UNTUK Gabung AS. </text>
<text sub="clublinks" start="23.814" dur="1.463"> AKU KANGGO MUKA PUTRA </text>
<text sub="clublinks" start="25.312" dur="1.871"> NOMBOR ARIZONA ING ING gambar </text>
<text sub="clublinks" start="27.217" dur="3.524"> Yen aku bisa, kudu menehi pitunjuk babagan </text>
<text sub="clublinks" start="30.775" dur="3.92"> BABA sing KANGGO 800 INFITUS PLUS </text>
<text sub="clublinks" start="34.697" dur="1.358"> YESTERDAY, KAWASAN 73,000 KAS, </text>
<text sub="clublinks" start="36.089" dur="1.266"> 1.394 KABUPATEN. </text>
<text sub="clublinks" start="37.356" dur="2.367"> RATU KATURAN DATENG MUNGGUNG, </text>
<text sub="clublinks" start="39.725" dur="2.234"> TAPI KENE ING ING ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="41.993" dur="2.139"> RISING EKON KASES INI </text>
<text sub="clublinks" start="44.134" dur="0.218"> NEGARA? </text>
<text sub="clublinks" start="44.353" dur="3.88"> >> KURSUS KABEH MAJAMEN </text>
<text sub="clublinks" start="48.268" dur="2.755"> WAYANG DENGAN, NGANGGO NATE INGKU NGUTO </text>
<text sub="clublinks" start="51.024" dur="2.82"> ING NOMBOR ING KONTEK, A </text>
<text sub="clublinks" start="53.879" dur="1.644"> Luwih akeh nyoba maneh, </text>
<text sub="clublinks" start="55.558" dur="2.812"> KANGGO ING WULANG BUKU </text>
<text sub="clublinks" start="58.404" dur="2.461"> ING KENE lagi maido </text>
<text sub="clublinks" start="60.866" dur="1.852"> ING NUMBER, LUKU Wong-wong padha </text>
<text sub="clublinks" start="62.719" dur="2.235"> ING TUTUP ING, ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="64.955" dur="1.073"> RESERVASI NAVAJO, ING APA </text>
<text sub="clublinks" start="66.029" dur="2.872"> NEGARA NEGARA ING APPAT TAPI </text>
<text sub="clublinks" start="68.902" dur="2.628"> PADA KANGGO PAKSA, KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="71.531" dur="1.8"> DITUKARKANKAN 4,000 Sakit Sakit </text>
<text sub="clublinks" start="73.333" dur="2.868"> JUN 1ST, INGKE BISA NDELENG KAMI </text>
<text sub="clublinks" start="76.235" dur="2.353"> AYAM KANGGO ING KANGGO ing 85% </text>
<text sub="clublinks" start="78.623" dur="1.847"> ING KANGGO ICU ING GAMPANG GUNA KAMU KANGGO MUNGSA </text>
<text sub="clublinks" start="80.471" dur="3.527"> NATE KANGGO 15% KAWASAN VACANCY </text>
<text sub="clublinks" start="83.999" dur="1.229"> SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="85.263" dur="2.191"> SAIKI PADUL 50%, 53%, </text>
<text sub="clublinks" start="87.488" dur="2.58"> KADAR MENTALITI DUMADAKAN ING ING SUKU ING </text>
<text sub="clublinks" start="90.069" dur="1.582"> HALF lan ING BULAN-BULAN, lan </text>
<text sub="clublinks" start="91.685" dur="2.28"> SAIKI, Yen sampeyan bakal ndeleng kita </text>
<text sub="clublinks" start="93.999" dur="2.333"> KADANGAN HOSPITALISASI, KANGGO MUNGGUNG </text>
<text sub="clublinks" start="96.333" dur="3.024"> BY HALF SARI INGGAL KANGGO WULANG MUNGGU. </text>
<text sub="clublinks" start="99.391" dur="1.602"> >> Trek: ana </text>
<text sub="clublinks" start="101.027" dur="0.871"> KOMUNITAS SUMBANGAN, RAKYA </text>
<text sub="clublinks" start="101.899" dur="2.983"> GAMPANG ING NGANGGO ING MASUK, </text>
<text sub="clublinks" start="104.883" dur="2.385"> Iki saka OP-ED ING </text>
<text sub="clublinks" start="107.303" dur="1.064"> JUNE 19th, ING </text>
<text sub="clublinks" start="108.402" dur="0.766"> "WASHINGTON EXAMINER." </text>
<text sub="clublinks" start="109.169" dur="1.205"> SUMBAR TINDAKAN TINDAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="110.375" dur="1.325"> NATE INGKU MANDATES DADI </text>
<text sub="clublinks" start="111.735" dur="1.138"> LENGKAP INGGALUN ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="112.908" dur="1.07"> TEMPAT ING MASAK. </text>
<text sub="clublinks" start="114.012" dur="1.386"> KEJAMINAN ING NGANGGIH UNGGALUN </text>
<text sub="clublinks" start="115.432" dur="0.487"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="115.954" dur="2.118"> KAMPUNG KOMUNITAS GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="118.107" dur="0.556"> BEDAH. </text>
<text sub="clublinks" start="118.664" dur="1.916"> KES Paling Gampang kanggo Kabeh </text>
<text sub="clublinks" start="120.581" dur="1.732"> PROSES Bisnis lan </text>
<text sub="clublinks" start="122.347" dur="1.241"> TANPA KANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="123.622" dur="1.758"> Nggunakake wong-wong mau </text>
<text sub="clublinks" start="125.381" dur="1.364"> NAMPILKE UNTUK KESIHATAN AWAM </text>
<text sub="clublinks" start="126.78" dur="1.203"> Lan KESELAMATAN. </text>
<text sub="clublinks" start="128.017" dur="1.734"> INGKU SUKU MENGIKUT </text>
<text sub="clublinks" start="129.752" dur="0.549"> Niki, CONGRESSMAN? </text>
<text sub="clublinks" start="130.302" dur="4.66"> >> WULUH ING DULANG DULANG </text>
<text sub="clublinks" start="134.997" dur="1.9"> ING ING NGANGGANG. </text>
<text sub="clublinks" start="136.898" dur="1.361"> ITAU ORG MASKI INI INI DIDANGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="138.293" dur="1.387"> TANPA AUTHORITI UTAWA PROSES Lan </text>
<text sub="clublinks" start="139.681" dur="1.684"> Sing PENTING ING FREE </text>
<text sub="clublinks" start="141.366" dur="1.7"> SOSI SESIWAKEN ING NGANGGUT </text>
<text sub="clublinks" start="143.101" dur="0.469"> PROSES. </text>
<text sub="clublinks" start="143.603" dur="2.196"> ING ING Pungkasan, sampeyan bisa </text>
<text sub="clublinks" start="145.834" dur="2.307"> IDENTIF ING Wong sing BISA PAKSA </text>
<text sub="clublinks" start="148.142" dur="1.517"> VULNERABLE, sing sadurunge </text>
<text sub="clublinks" start="149.66" dur="1.286"> Lan Wartosake Laporan </text>
<text sub="clublinks" start="150.948" dur="3.717"> SUKU TANGGO NUNG TANGGO NATE GOT A </text>
<text sub="clublinks" start="154.666" dur="2.269"> SPIKE, TAPI MULUT, OVER 65 TULAGA </text>
<text sub="clublinks" start="156.97" dur="1.565"> Kanthi COMORBIDITI KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="158.536" dur="0.596"> PALING VULNERABLE. </text>
<text sub="clublinks" start="159.133" dur="1.597"> Sampeyan bisa njupuk CARE saka wong-wong </text>
<text sub="clublinks" start="160.731" dur="1.431"> FOLKS, TAPI APA ING NGANGGO ING SADAKANE </text>
<text sub="clublinks" start="162.163" dur="3.025"> ING RASA BENTANG, ING AKU </text>
<text sub="clublinks" start="165.189" dur="1.782"> GAMPANG TUKANG ING KENE DENGAN ING REQUIRE </text>
<text sub="clublinks" start="166.972" dur="2.377"> MASKU, AKU MUNGGAL NAK KENE </text>
<text sub="clublinks" start="169.35" dur="1.783"> SUKU ING KANGGO MUKA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="171.168" dur="1.374"> TEMA ING NGANGGO ING MASALAH. </text>
<text sub="clublinks" start="172.577" dur="1.493"> AKU NUNG DENGAN NUNG NINI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="174.104" dur="1.487"> KANGGO BISA SUKU DENGAN NGAKAK </text>
<text sub="clublinks" start="175.626" dur="1.607"> SUBJEK TO MASKA. </text>
<text sub="clublinks" start="177.267" dur="2.132"> AKU NUNJAWA ING AIRLINE, ING SAID </text>
<text sub="clublinks" start="179.433" dur="1.853"> Sampeyan ora bisa nggunakake MASK, aku </text>
<text sub="clublinks" start="181.287" dur="2.009"> NGANGGO WULANG. </text>
<text sub="clublinks" start="183.297" dur="1.639"> Apa sing Aku pikantuk AT. </text>
<text sub="clublinks" start="184.937" dur="1.306"> >> Trek: INGGRUK ING FAVOR OF </text>
<text sub="clublinks" start="186.277" dur="0.786"> TEMA? </text>
<text sub="clublinks" start="187.097" dur="2.442"> ING SAIKI UNGGUH BASA </text>
<text sub="clublinks" start="189.573" dur="1.487"> GAMBAR EPIDEMIOLOGIKAL </text>
<text sub="clublinks" start="191.094" dur="1.467"> GALAKSANA SAIKI ING KANGGO BASA. </text>
<text sub="clublinks" start="192.595" dur="1.807"> PANJENENGAN KANGGO INGKANG ING LAN NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="194.403" dur="1.181"> BULANAN, ING KARYA. </text>
<text sub="clublinks" start="195.585" dur="1.756"> Apa sampeyan ing wong-wong mau? </text>
<text sub="clublinks" start="197.342" dur="3.09"> >> AKU GOLEKA PADANG TANPA, </text>
<text sub="clublinks" start="200.467" dur="1.168"> ING ING BASA LITERATUR </text>
<text sub="clublinks" start="201.636" dur="1.96"> MENYAMBUNG ing 90 KAJIAN lan WISAN </text>
<text sub="clublinks" start="203.597" dur="1.233"> ING ING ING KANGGO MANGSA BAKAL SUKU, </text>
<text sub="clublinks" start="204.864" dur="2.54"> Wong-wong mau bakal dakkarepake </text>
<text sub="clublinks" start="207.405" dur="1.149"> ENJEN INFORMASI YET, lan ING </text>
<text sub="clublinks" start="208.589" dur="2.849"> Wong Loro Panaliten Wong liya ora bisa ngomong </text>
<text sub="clublinks" start="211.439" dur="1.696"> Bener Pakaryan. </text>
<text sub="clublinks" start="213.136" dur="3.75"> Bener, ING SUKU STORM INGKU KITA KANGGO WEA </text>
<text sub="clublinks" start="216.887" dur="2.108"> MASK, AKU GUN NGGALKE MASKI Yen ING NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="218.996" dur="1.506"> KANGGO ING KENE. </text>
<text sub="clublinks" start="220.503" dur="1.833"> ING AKU PERNIAGAAN, SAYA AKU NATE </text>
<text sub="clublinks" start="222.337" dur="1.123"> GAMPANG MUNGGUL WULANG ING DESERI. </text>
<text sub="clublinks" start="223.461" dur="1.599"> Sampeyan njaluk kula kanggo nggunakake MASK lan </text>
<text sub="clublinks" start="225.061" dur="1.516"> AKU Nuju ING KANGGO, I </text>
<text sub="clublinks" start="226.579" dur="1.599"> AKU NUNGGUH BASA MASUK ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="228.179" dur="1.708"> ING ING NGANGGO ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="229.888" dur="0.926"> MUKA TEMPAT ING PO </text>
<text sub="clublinks" start="230.815" dur="1.041"> GETTING AT. </text>
<text sub="clublinks" start="231.891" dur="1.975"> Mulai >> Trek: Luwih Cepet, ANDA </text>
<text sub="clublinks" start="233.9" dur="1.587"> TALK NGENTEN HOSPITALISASI lan </text>
<text sub="clublinks" start="235.521" dur="2.117"> Aku SUKU DENGAN BUNCH DOKTOR </text>
<text sub="clublinks" start="237.64" dur="1.645"> Lan sawetara HOSPITAL, Wong sing Wong </text>
<text sub="clublinks" start="239.286" dur="1.371"> GAMPANG HOSPITAL ING MINGGU IN </text>
<text sub="clublinks" start="240.691" dur="2.258"> TEXAS lan ARIZONA, INGING INI </text>
<text sub="clublinks" start="242.951" dur="1.606"> AGUNG karo sampeyan </text>
<text sub="clublinks" start="244.592" dur="1.436"> NOMBOR HOSPITAL ING GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="246.029" dur="2.251"> DENGAN LUKISAN MEDIA, ING </text>
<text sub="clublinks" start="248.315" dur="1.09"> NOMBOR HOSPITAL Dudu </text>
<text sub="clublinks" start="249.44" dur="0.242"> BAD. </text>
<text sub="clublinks" start="249.717" dur="1.216"> TEXAS ING NGANGGO LUKU LAN IS </text>
<text sub="clublinks" start="250.934" dur="1.062"> ARIZONA. </text>
<text sub="clublinks" start="251.997" dur="2.415"> IKU KANGGO ING WIS? </text>
<text sub="clublinks" start="254.413" dur="1.797"> >> Aku mikir ING RASA ING TANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="256.244" dur="1.15"> INGKANG KITA HARI INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="257.428" dur="0.553"> KONTEKS. </text>
<text sub="clublinks" start="258.015" dur="2.518"> TANGAN ING KITA NGANGGO, INGKE SUKU </text>
<text sub="clublinks" start="260.534" dur="1.247"> ING NORMAL, INGING </text>
<text sub="clublinks" start="261.783" dur="0.381"> AKSARI, lan ING NGANGGO BISA </text>