Реп Бигс зборува против мандатните мандати и покрај рекордните случаи на АЗ subtitles

МЕЛИСА? >> Мелиса: Случајна СТЕГАЛ, ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА ТОА. >> Трага: ПОВЕЕ ВРЕМЕ ВО АРИЗОНА, Државни службени лица за здравство ИЗВЕСТУВАЈТЕ НА НАЈВИДОВИТЕ ЕДЕН ДЕН Зголемување во случаи на коронавирус ДО ДАТЕ, ОД НАЈДОВНИ 3800 НОВИ ИНФЕКЦИИ РЕКРЕДИРА ДЕДЕЛА САМО. АРИЗОНА КОНГРЕСМАН ЕНИ БИГГС, Претседател на слободниот дом КУКУС И ЧЛЕНОВИ НА СУДСКИ КОМИТИ. Благодарам за членство во нас. Сакам да го ставам целокупниот Бројки на Аризона на екранот АКО МОЕ МОЕ, ДАЛИ РАБОТНО ЗА ТОА ФАКТЕ КОИ ИМА 800 ПЛУС ИНФЕКЦИИ ВЕДЕЛ, ДОГОВОР 73,000 СЛУЧАИ, 1.394 Мртви. Сè уште е намален стапката на смртта, НО СВЕЕТЕ ЗАВРШНИ ОД НАС Зголемување на бројот на случаи во ВАШАТА ДРАВА? >> НА СУДОВИТЕ СЕ ОБВРДУВАМЕ СО ТОА, НО ПОТРЕБНО ДА ГО ГЛАСАТ НА ОВИЕ Бројки во КОНТЕКС, А ПОВЕЕ ПОВЕЕ ТЕСТИРАЕ, НИЕ ДВЕ Гранични земји КОГА СЕ РАСНО СЕ РАЗГОВОРИТЕ БРОЈОТ, СО ТОА ДОБИВ HЕЛИТЕ СПОТИ, ТИЕ СО СО РЕЗЕРВАЦИЈА НАВАВО, ОВОЈ Четврти РЕГИСТРИНИ СИТЕ СЕ СПОТО, но НЕ САМО ВРЕМЕ, САМО ПОПОЛНИЦИ 4.000 ПАЦИЕНТИ СИНО 1 ЈУНИ, СЕ ГО ГО ГО ГО гледаме тоа СЕ РАБОТЕТЕ ПОСТОЈНО СТРАНА на 85% СО ЛЕКОВИТЕ НА ИКУ ВО УПОТРЕБА, СЕ ДА СЕ СМЕЕ ДАМА ТАМА 15% ДОСТОЈБА НА ВАКАНИЈА ОВДЕ. НЕКОИ ОД 50%, 53%, Стапката на приближно ниво е намалена СОВЕТ И ПОСЛЕДНИОТ месец, И ИСТО, ДАЛИ СЕ ГЛАСАТ НА НАША СОСТОЈБА НА СОСПИТАЛИЗАЦИЈАТА, СЕ СЕ СЕ ПОСТОИ ПО САМО ОД ДВЕ СЕДНИЦИ АГО. >> Трага: ОВОЈ НЕКОИ СЕКОЈ КОНТРОВЕРИСКИ КОМЕНТАРИ, ЛУЕ ПРИСТАПУВА YЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ НА МАСКИ, ОВА Е ОД ВАШИОТ ОП-ЕД ВО 19-ти ЈУНИ, THE "ИСПИТЕР НА ВАШИНГТОН." ЦИТОТИНИЧКИ ВЛАДИ СЕ ИСПИТУВА МАНДАТИ ТОА ВИРТУАЛНО СИТЕ СЕКОЈ СЕКОЈ Место каде се маскираат. НИВНИОТ АВТОРИТЕТ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ Е ДА СЕ ДУБИОТ. БЕСПЛАТНО РАБОТНО ОПШТЕСТВО РАБОТНО ОВАА РАЗЛИЧНО. Најлесните случаи на допуштени ПРИВАТНИ БИЗНИС И ЛАНДАВЕРИТЕ ДА ОДГОВОРИТЕ МИРИРАЈТЕ МИСЛИТЕ МОНО СОДРИНА ЗА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ. ШТО ЕДНОСТАВНО ДА СЕ РЕКА ТЕА, КОНГРЕСман? >> ОВИЕ СЕ ДВЕ СЕКОИ РЕАЛНИ САКАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО ПОБИРАМАТ. ОВИЕ ПОВТОРНИ НАЧИНИ НА НАСТАВНИЦИ БЕСПЛАТНО ОРГАН ИЛИ ПРОЦЕС И Тоа е важно во БЕСПЛАТНО ОПШТЕСТВО ДЕКА ДА СЕ РАБОТЕ СЕ ПРОЦЕС. Второто нешто е, МОЕ ИДЕНТИФИРАЈТЕ НА ЛУЕТО КОИ СЕ НАЈДОСТА ПОВЕЕ, КОИ СЕ ГО ГОДИМЕ, И ДОГОВОРНИОТ ПРЕВИЗЕН ИЗВЕШТАЈ ТОА РАБОТИ ЗА ДА ГО ДОДЕЛИТЕ А СПИКЕ, НО СЕ ПОВЕЕ, ОД 65 ПОЛНИЦИ СО КОМОРБИДИТЕ ОСТАВУВААТ НАЈДОБРИОНАЛНО. МОЕТЕ ДА ГИ ПРЕБАРУВАТЕТЕ ТОА ФОЛКУ, НО КАКО СЕ СЛУЧИ Е СЕ ВО ПРОДАВНИЧКО ПРОДАВНИЦА, WЕ БЕСЕ ПРИМЕНА ДА СЕ ОДАТЕ ДА СЕ ТОА БАРАА МАСКИ, МОIGHЕ ДА ЈАСМЕ ДЕКА: ПРИКАЗНА САКАТЕ ДА ГО ПРОДАВНИЦА ПОД БИДЕ НЕ ГО БАРАТЕ МАСКИ. МОЕ ДА ЈАСМЕ ДАКА КАКО САКАМ ДА ОБЕДЕМЕ ДА СЕ САКАМ ДА БИДЕ ПРЕДМЕТ НА МАСКИ. СЕ ДА ГО ПОДОБРУВАМЕ НА АВТОРИЈАТА ДАЛИ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКА, јас ARЕ ЗАБИРАТЕ МАСКА. ТОА ШТО СЕ ДА ГО ДОБИВМЕ. >> Трага: АРГУ СО ПОВЕЕ НА НИВ? ОВИЕ СЕМА да бидат субстантски СИМОТ НА ЕПИДЕМИОЛОШКИ СТУДИИ кои велат, РАБОТА. ПО ОВОЈ РАЗГОВОР И ВРЗ ЗА МЕСЕЦИ, ТИЕ РАБОТА. ДАЛИ СЕ ПОВЕVЕ ОД нив? VEЕ ОДИМЕ СТАНО ПРАВО ОВДЕ, ОВА Е САМО ЛИТЕРАТУРА Гледајќи на 90 СТУДИИ И ДОГОВОР САМОТИТЕ, кои НЕ ГО РАБОТНО РАБОТА, YЕ САКАТЕ ДА НЕМА СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ДА, И ДРУГИ ДВЕ СТУДИИ САКАТЕ ДА НЕ РЕАЛНО РАБОТА. ПАКО Ако СТОРМ МО STЕ ДА СЕ СЕ СЕ МАСКИ, WEЕ СЕ СЕ ЗАМИРАМ МАСКО ДА САКАМ ДА ОДВЕТЕ ДА СЕ ДОГОВОР. САМО БИЗНИС, СЕ ТРЕБА ПОДОБРУВА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ОД ДЕТЕРМИНАЦИЈА. ASЕ СЕ ПРАВОЛЕТЕ ДА СЕ ОБИДЕ МАСКО И Одам во ВАШИОТ Продавница, јас UTЕ UTЕ ПОДНЕСЕ МАСКО ПО ЗНАЕЕ I САКАТЕ ДА ГИ ПРОДАВНИЦА ВО ВАШИОТ Продавница ПОВЕARЕТЕ ТОА ГО ПОДНЕСУВАТА ДОБИВУВААТ НА. >> Трага: МНОГУ Брзо, ВАШЕ ОБЕДИНЕТЕ ЗА ПОСЛЕДНИЦИ И РАБОТИ ДА БАН BЕ НА ДОКТОРИ И НЕКОИ БОЛНИЦИ, ЛУЕ КОЈ ОПЕРАТИВНИ БОЛНИЦИ ОВАА НЕДЕЛА ВО Тексас и Аризона, тие се ДОГОВОР СО ВЕСНИЦА БЕСПЛАТНИ БОЛНИЦИ БЕГАШАНИ ПО МНОГУ МЕДИУМ, БОЛНИ БОЛНИЦИ НЕ Е ТОА ДВД. Тексасот им се справува и е така АРИЗОНА. ВАШИТЕ мисли на тоа? >> Мислам дека тоа е точно. МОЕ ДА ГИ ГЛАСАМ ДО СВОЈОТ КОНТЕКСТ. Рака кога ќе сториме, ќе речеме ОВА Е НОРМАЛНО, ОВА Е ПРИСТАП, И МОANЕ МОЕ да се занимаваме

Реп Бигс зборува против мандатните мандати и покрај рекордните случаи на АЗ

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="1.607" dur="0.553"> МЕЛИСА? </text>
<text sub="clublinks" start="2.194" dur="1.384"> >> Мелиса: Случајна СТЕГАЛ, </text>
<text sub="clublinks" start="3.579" dur="1.534"> ТИ БЛАГОДАРАМ ЗА ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="5.114" dur="1.304"> >> Трага: ПОВЕЕ ВРЕМЕ ВО </text>
<text sub="clublinks" start="6.419" dur="1.498"> АРИЗОНА, Државни службени лица за здравство </text>
<text sub="clublinks" start="7.952" dur="1.805"> ИЗВЕСТУВАЈТЕ НА НАЈВИДОВИТЕ ЕДЕН ДЕН </text>
<text sub="clublinks" start="9.758" dur="2.258"> Зголемување во случаи на коронавирус ДО </text>
<text sub="clublinks" start="12.051" dur="3.401"> ДАТЕ, ОД НАЈДОВНИ 3800 НОВИ ИНФЕКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="15.487" dur="1.564"> РЕКРЕДИРА ДЕДЕЛА САМО. </text>
<text sub="clublinks" start="17.086" dur="1.333"> АРИЗОНА КОНГРЕСМАН ЕНИ БИГГС, </text>
<text sub="clublinks" start="18.42" dur="1.711"> Претседател на слободниот дом </text>
<text sub="clublinks" start="20.132" dur="1.352"> КУКУС И ЧЛЕНОВИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="21.485" dur="0.475"> СУДСКИ КОМИТИ. </text>
<text sub="clublinks" start="21.961" dur="1.819"> Благодарам за членство во нас. </text>
<text sub="clublinks" start="23.814" dur="1.463"> Сакам да го ставам целокупниот </text>
<text sub="clublinks" start="25.312" dur="1.871"> Бројки на Аризона на екранот </text>
<text sub="clublinks" start="27.217" dur="3.524"> АКО МОЕ МОЕ, ДАЛИ РАБОТНО ЗА ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="30.775" dur="3.92"> ФАКТЕ КОИ ИМА 800 ПЛУС ИНФЕКЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="34.697" dur="1.358"> ВЕДЕЛ, ДОГОВОР 73,000 СЛУЧАИ, </text>
<text sub="clublinks" start="36.089" dur="1.266"> 1.394 Мртви. </text>
<text sub="clublinks" start="37.356" dur="2.367"> Сè уште е намален стапката на смртта, </text>
<text sub="clublinks" start="39.725" dur="2.234"> НО СВЕЕТЕ ЗАВРШНИ ОД НАС </text>
<text sub="clublinks" start="41.993" dur="2.139"> Зголемување на бројот на случаи во ВАШАТА </text>
<text sub="clublinks" start="44.134" dur="0.218"> ДРАВА? </text>
<text sub="clublinks" start="44.353" dur="3.88"> >> НА СУДОВИТЕ СЕ ОБВРДУВАМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="48.268" dur="2.755"> СО ТОА, НО ПОТРЕБНО ДА ГО ГЛАСАТ </text>
<text sub="clublinks" start="51.024" dur="2.82"> НА ОВИЕ Бројки во КОНТЕКС, А </text>
<text sub="clublinks" start="53.879" dur="1.644"> ПОВЕЕ ПОВЕЕ ТЕСТИРАЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="55.558" dur="2.812"> НИЕ ДВЕ Гранични земји </text>
<text sub="clublinks" start="58.404" dur="2.461"> КОГА СЕ РАСНО СЕ РАЗГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="60.866" dur="1.852"> БРОЈОТ, СО ТОА ДОБИВ </text>
<text sub="clublinks" start="62.719" dur="2.235"> HЕЛИТЕ СПОТИ, ТИЕ СО СО </text>
<text sub="clublinks" start="64.955" dur="1.073"> РЕЗЕРВАЦИЈА НАВАВО, ОВОЈ Четврти </text>
<text sub="clublinks" start="66.029" dur="2.872"> РЕГИСТРИНИ СИТЕ СЕ СПОТО, но НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="68.902" dur="2.628"> САМО ВРЕМЕ, САМО </text>
<text sub="clublinks" start="71.531" dur="1.8"> ПОПОЛНИЦИ 4.000 ПАЦИЕНТИ СИНО </text>
<text sub="clublinks" start="73.333" dur="2.868"> 1 ЈУНИ, СЕ ГО ГО ГО ГО гледаме тоа </text>
<text sub="clublinks" start="76.235" dur="2.353"> СЕ РАБОТЕТЕ ПОСТОЈНО СТРАНА на 85% </text>
<text sub="clublinks" start="78.623" dur="1.847"> СО ЛЕКОВИТЕ НА ИКУ ВО УПОТРЕБА, СЕ ДА СЕ СМЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="80.471" dur="3.527"> ДАМА ТАМА 15% ДОСТОЈБА НА ВАКАНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="83.999" dur="1.229"> ОВДЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="85.263" dur="2.191"> НЕКОИ ОД 50%, 53%, </text>
<text sub="clublinks" start="87.488" dur="2.58"> Стапката на приближно ниво е намалена </text>
<text sub="clublinks" start="90.069" dur="1.582"> СОВЕТ И ПОСЛЕДНИОТ месец, И </text>
<text sub="clublinks" start="91.685" dur="2.28"> ИСТО, ДАЛИ СЕ ГЛАСАТ НА НАША </text>
<text sub="clublinks" start="93.999" dur="2.333"> СОСТОЈБА НА СОСПИТАЛИЗАЦИЈАТА, СЕ СЕ СЕ ПОСТОИ </text>
<text sub="clublinks" start="96.333" dur="3.024"> ПО САМО ОД ДВЕ СЕДНИЦИ АГО. </text>
<text sub="clublinks" start="99.391" dur="1.602"> >> Трага: ОВОЈ НЕКОИ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="101.027" dur="0.871"> КОНТРОВЕРИСКИ КОМЕНТАРИ, ЛУЕ </text>
<text sub="clublinks" start="101.899" dur="2.983"> ПРИСТАПУВА YЕ ДА СЕ РАБОТИТЕ НА МАСКИ, </text>
<text sub="clublinks" start="104.883" dur="2.385"> ОВА Е ОД ВАШИОТ ОП-ЕД ВО </text>
<text sub="clublinks" start="107.303" dur="1.064"> 19-ти ЈУНИ, THE </text>
<text sub="clublinks" start="108.402" dur="0.766"> "ИСПИТЕР НА ВАШИНГТОН." </text>
<text sub="clublinks" start="109.169" dur="1.205"> ЦИТОТИНИЧКИ ВЛАДИ </text>
<text sub="clublinks" start="110.375" dur="1.325"> СЕ ИСПИТУВА МАНДАТИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="111.735" dur="1.138"> ВИРТУАЛНО СИТЕ СЕКОЈ СЕКОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="112.908" dur="1.07"> Место каде се маскираат. </text>
<text sub="clublinks" start="114.012" dur="1.386"> НИВНИОТ АВТОРИТЕТ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ Е ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="115.432" dur="0.487"> ДУБИОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="115.954" dur="2.118"> БЕСПЛАТНО РАБОТНО ОПШТЕСТВО РАБОТНО ОВАА </text>
<text sub="clublinks" start="118.107" dur="0.556"> РАЗЛИЧНО. </text>
<text sub="clublinks" start="118.664" dur="1.916"> Најлесните случаи на допуштени </text>
<text sub="clublinks" start="120.581" dur="1.732"> ПРИВАТНИ БИЗНИС И </text>
<text sub="clublinks" start="122.347" dur="1.241"> ЛАНДАВЕРИТЕ ДА ОДГОВОРИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="123.622" dur="1.758"> МИРИРАЈТЕ МИСЛИТЕ МОНО </text>
<text sub="clublinks" start="125.381" dur="1.364"> СОДРИНА ЗА ЈАВНА ЗДРАВЈЕ </text>
<text sub="clublinks" start="126.78" dur="1.203"> И БЕЗБЕДНОСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="128.017" dur="1.734"> ШТО ЕДНОСТАВНО ДА СЕ РЕКА </text>
<text sub="clublinks" start="129.752" dur="0.549"> ТЕА, КОНГРЕСман? </text>
<text sub="clublinks" start="130.302" dur="4.66"> >> ОВИЕ СЕ ДВЕ СЕКОИ РЕАЛНИ </text>
<text sub="clublinks" start="134.997" dur="1.9"> САКАТЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА ГО ПОБИРАМАТ. </text>
<text sub="clublinks" start="136.898" dur="1.361"> ОВИЕ ПОВТОРНИ НАЧИНИ НА НАСТАВНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="138.293" dur="1.387"> БЕСПЛАТНО ОРГАН ИЛИ ПРОЦЕС И </text>
<text sub="clublinks" start="139.681" dur="1.684"> Тоа е важно во БЕСПЛАТНО </text>
<text sub="clublinks" start="141.366" dur="1.7"> ОПШТЕСТВО ДЕКА ДА СЕ РАБОТЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="143.101" dur="0.469"> ПРОЦЕС. </text>
<text sub="clublinks" start="143.603" dur="2.196"> Второто нешто е, МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="145.834" dur="2.307"> ИДЕНТИФИРАЈТЕ НА ЛУЕТО КОИ СЕ НАЈДОСТА </text>
<text sub="clublinks" start="148.142" dur="1.517"> ПОВЕЕ, КОИ СЕ ГО ГОДИМЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="149.66" dur="1.286"> И ДОГОВОРНИОТ ПРЕВИЗЕН ИЗВЕШТАЈ </text>
<text sub="clublinks" start="150.948" dur="3.717"> ТОА РАБОТИ ЗА ДА ГО ДОДЕЛИТЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="154.666" dur="2.269"> СПИКЕ, НО СЕ ПОВЕЕ, ОД 65 ПОЛНИЦИ </text>
<text sub="clublinks" start="156.97" dur="1.565"> СО КОМОРБИДИТЕ ОСТАВУВААТ </text>
<text sub="clublinks" start="158.536" dur="0.596"> НАЈДОБРИОНАЛНО. </text>
<text sub="clublinks" start="159.133" dur="1.597"> МОЕТЕ ДА ГИ ПРЕБАРУВАТЕТЕ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="160.731" dur="1.431"> ФОЛКУ, НО КАКО СЕ СЛУЧИ Е СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="162.163" dur="3.025"> ВО ПРОДАВНИЧКО ПРОДАВНИЦА, WЕ БЕСЕ </text>
<text sub="clublinks" start="165.189" dur="1.782"> ПРИМЕНА ДА СЕ ОДАТЕ ДА СЕ ТОА БАРАА </text>
<text sub="clublinks" start="166.972" dur="2.377"> МАСКИ, МОIGHЕ ДА ЈАСМЕ ДЕКА: </text>
<text sub="clublinks" start="169.35" dur="1.783"> ПРИКАЗНА САКАТЕ ДА ГО ПРОДАВНИЦА ПОД БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="171.168" dur="1.374"> НЕ ГО БАРАТЕ МАСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="172.577" dur="1.493"> МОЕ ДА ЈАСМЕ ДАКА КАКО САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="174.104" dur="1.487"> ДА ОБЕДЕМЕ ДА СЕ САКАМ ДА БИДЕ </text>
<text sub="clublinks" start="175.626" dur="1.607"> ПРЕДМЕТ НА МАСКИ. </text>
<text sub="clublinks" start="177.267" dur="2.132"> СЕ ДА ГО ПОДОБРУВАМЕ НА АВТОРИЈАТА </text>
<text sub="clublinks" start="179.433" dur="1.853"> ДАЛИ ДА СЕ ОБИДИТЕ МАСКА, јас </text>
<text sub="clublinks" start="181.287" dur="2.009"> ARЕ ЗАБИРАТЕ МАСКА. </text>
<text sub="clublinks" start="183.297" dur="1.639"> ТОА ШТО СЕ ДА ГО ДОБИВМЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="184.937" dur="1.306"> >> Трага: АРГУ СО ПОВЕЕ НА </text>
<text sub="clublinks" start="186.277" dur="0.786"> НИВ? </text>
<text sub="clublinks" start="187.097" dur="2.442"> ОВИЕ СЕМА да бидат субстантски </text>
<text sub="clublinks" start="189.573" dur="1.487"> СИМОТ НА ЕПИДЕМИОЛОШКИ </text>
<text sub="clublinks" start="191.094" dur="1.467"> СТУДИИ кои велат, РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="192.595" dur="1.807"> ПО ОВОЈ РАЗГОВОР И ВРЗ ЗА </text>
<text sub="clublinks" start="194.403" dur="1.181"> МЕСЕЦИ, ТИЕ РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="195.585" dur="1.756"> ДАЛИ СЕ ПОВЕVЕ ОД нив? </text>
<text sub="clublinks" start="197.342" dur="3.09"> VEЕ ОДИМЕ СТАНО ПРАВО ОВДЕ, </text>
<text sub="clublinks" start="200.467" dur="1.168"> ОВА Е САМО ЛИТЕРАТУРА </text>
<text sub="clublinks" start="201.636" dur="1.96"> Гледајќи на 90 СТУДИИ И ДОГОВОР </text>
<text sub="clublinks" start="203.597" dur="1.233"> САМОТИТЕ, кои НЕ ГО РАБОТНО РАБОТА, </text>
<text sub="clublinks" start="204.864" dur="2.54"> YЕ САКАТЕ ДА НЕМА </text>
<text sub="clublinks" start="207.405" dur="1.149"> СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ДА, И </text>
<text sub="clublinks" start="208.589" dur="2.849"> ДРУГИ ДВЕ СТУДИИ САКАТЕ ДА НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="211.439" dur="1.696"> РЕАЛНО РАБОТА. </text>
<text sub="clublinks" start="213.136" dur="3.75"> ПАКО Ако СТОРМ МО STЕ ДА СЕ СЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="216.887" dur="2.108"> МАСКИ, WEЕ СЕ СЕ ЗАМИРАМ МАСКО ДА САКАМ </text>
<text sub="clublinks" start="218.996" dur="1.506"> ДА ОДВЕТЕ ДА СЕ ДОГОВОР. </text>
<text sub="clublinks" start="220.503" dur="1.833"> САМО БИЗНИС, СЕ ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="222.337" dur="1.123"> ПОДОБРУВА ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ДА СЕ ОДГОВОРИТЕ ОД ДЕТЕРМИНАЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="223.461" dur="1.599"> ASЕ СЕ ПРАВОЛЕТЕ ДА СЕ ОБИДЕ МАСКО И </text>
<text sub="clublinks" start="225.061" dur="1.516"> Одам во ВАШИОТ Продавница, јас </text>
<text sub="clublinks" start="226.579" dur="1.599"> UTЕ UTЕ ПОДНЕСЕ МАСКО ПО ЗНАЕЕ I </text>
<text sub="clublinks" start="228.179" dur="1.708"> САКАТЕ ДА ГИ ПРОДАВНИЦА ВО ВАШИОТ Продавница </text>
<text sub="clublinks" start="229.888" dur="0.926"> ПОВЕARЕТЕ ТОА ГО ПОДНЕСУВАТА </text>
<text sub="clublinks" start="230.815" dur="1.041"> ДОБИВУВААТ НА. </text>
<text sub="clublinks" start="231.891" dur="1.975"> >> Трага: МНОГУ Брзо, ВАШЕ </text>
<text sub="clublinks" start="233.9" dur="1.587"> ОБЕДИНЕТЕ ЗА ПОСЛЕДНИЦИ И </text>
<text sub="clublinks" start="235.521" dur="2.117"> РАБОТИ ДА БАН BЕ НА ДОКТОРИ </text>
<text sub="clublinks" start="237.64" dur="1.645"> И НЕКОИ БОЛНИЦИ, ЛУЕ КОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="239.286" dur="1.371"> ОПЕРАТИВНИ БОЛНИЦИ ОВАА НЕДЕЛА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="240.691" dur="2.258"> Тексас и Аризона, тие се </text>
<text sub="clublinks" start="242.951" dur="1.606"> ДОГОВОР СО ВЕСНИЦА </text>
<text sub="clublinks" start="244.592" dur="1.436"> БЕСПЛАТНИ БОЛНИЦИ БЕГАШАНИ </text>
<text sub="clublinks" start="246.029" dur="2.251"> ПО МНОГУ МЕДИУМ, </text>
<text sub="clublinks" start="248.315" dur="1.09"> БОЛНИ БОЛНИЦИ НЕ Е ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="249.44" dur="0.242"> ДВД. </text>
<text sub="clublinks" start="249.717" dur="1.216"> Тексасот им се справува и е така </text>
<text sub="clublinks" start="250.934" dur="1.062"> АРИЗОНА. </text>
<text sub="clublinks" start="251.997" dur="2.415"> ВАШИТЕ мисли на тоа? </text>
<text sub="clublinks" start="254.413" dur="1.797"> >> Мислам дека тоа е точно. </text>
<text sub="clublinks" start="256.244" dur="1.15"> МОЕ ДА ГИ ГЛАСАМ ДО СВОЈОТ </text>
<text sub="clublinks" start="257.428" dur="0.553"> КОНТЕКСТ. </text>
<text sub="clublinks" start="258.015" dur="2.518"> Рака кога ќе сториме, ќе речеме </text>
<text sub="clublinks" start="260.534" dur="1.247"> ОВА Е НОРМАЛНО, ОВА Е </text>
<text sub="clublinks" start="261.783" dur="0.381"> ПРИСТАП, И МОANЕ МОЕ да се занимаваме </text>