Keputusan SCOTUS mutusake struktur CFPB tanpa konstitusional subtitles

SUSAN: POSISI NICE TO ING. STUART: WELL SAID. KANGGO. EARLIER KITA NGADI KABARING BREAKING SARI KANGGO GRATIS. KEWANGAN KONSUMER Proteksi BUREAU WIS JADI UNDANGGAL UNCONSTITUTIONAL. AKU KANGGO NANGGO ING JUDGE INTO ING. SAIKI, AKU KARANGAN INGKANG INGKU Mikir JUDGMENT ING ING ING ING NGEDANGGAL-ING MUNGSA KANGGO ING PRESIDEN NGADI KARANGAN - Lan KANGGO MIKE ING PENGERUSI KANGGO PERSEKUTUAN? Apa cara sampeyan ndeleng iki? >> WELL, YES lan Yen aku bisa GAMPANG SENTUH APA ING KANGGO SAID, INGGRIS ING PENTING, PANJENONG KONSUS PEMBANGUNAN BUREAU BISA DIKULUAKAN UNCONSTITUTIONAL. IT IS DITANGGANG DENGAN INI STATUTE, GAMPANG PENTING GAMPANG SAIKI ING INGKANG PENGARAH BUREAU SAIKI GAMPANG NUNGGAL UNTUK SEBAB RASA NGANGGO CAUSE IS UNCONSTITUTIONAL. BISAN ING AGENSI. PRESIDEN TRUMP ING BISA HEAD AGENSI, PRESIDEN BLANK, SANGSA KAWAN PRESIDEN TRUMP, BISA BASA Saben ING ING. Bener, INTERESTING VERY SANGAT TAHANAN, TANGGAP GRATIS GRATIS Kita ora bisa duwe ING Gubernur sing IS ALIEN TO Konsep lan Yen Kita Nggawe AN AGENSI INDEPENDENT lan PRESIDEN KANGGO NEGARA, Sapa sing NAMPI LAMPIRAN CAMPURAN, ora bisa ngiringan, Ya NGANGGO INGGRIS NGEDLIKI ALIEN TO KONSEP. WOW. GAMPANG BAHASA LAN APLI KANGGO ING TANPA PUTRA UTAWA KAWASAN PALING PENTING utawa ANTAN KANGGO AGENSI, lan PRESIDEN BISA FIRE JANGAN NGENTANG ANYBODY KENE Lan PUTIRAN ING ING INI Sapa AGREES DENGAN INI. GAMPANG: APA APA DENGAN WULAN? >> Wigati. CATETAN. Ora BUKAN ING WIS ING NGANGGO DENGAN ITU, KANGGO Yen Waca Rasane KONEKTOR BY JUSTICES THOMAS Lan GORSUCH, wong-wong iku padha karo AGENSI INDEPENDEN ING TAK INGO SAIKI. TANPA ING ING SAIKI KANGGO Kasedhiya INDEPENDENT. Saben-saben ING EXEKUTIF INGKANG TAMPIL ING SUBJEK NGGO PRESIDEN. ING KETANGGUNGAN INI KAMPUNG KANGGO ING ING NGGO. KELUASAN: ING ING KANG TULIS A GANTI, INGKANG TANGGO, BUKAN ING AKSARI AKU NUNGGKU APA. SADIR TANGGO NATE TANGGO MANGSA. ING SAIKI. >> WELL, IT SAIKI. ING NGEDANG, ING SEMUA DENGAN DENGAN PANINDUNGAN TENAGA APLIKASI AGENSI GAMBANG Reguler BACK IN OBAMA TAHUN LAN MAHKAMAH GRATIS TINDAKAN ING INGGAL LAN TEMU ING sisih liya AITLE POLITIKAL DIJABAT lan GAMPANG lan DIJAWA lan Gunakake, Sampeyan ora bisa dipercaya PEKERJA KEPADA POLITIK. KANGGO NGGOLAH GAMPANG ENTI KANGGO POLITIK. KONEKTOR ING ENTUS ING Gubernur menyang Politikan. KANGGO: Sampeyan bakal Munggah UP TANPA KONSEP. SAIKI PAKSA ING SAIKI ING. BACK TO FARM, JUDGE.

Keputusan SCOTUS mutusake struktur CFPB tanpa konstitusional

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.792" dur="1.955"> SUSAN: POSISI NICE TO ING. </text>
<text sub="clublinks" start="2.748" dur="0.908"> STUART: WELL SAID. </text>
<text sub="clublinks" start="3.69" dur="0.572"> KANGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="4.263" dur="1.582"> EARLIER KITA NGADI KABARING BREAKING </text>
<text sub="clublinks" start="5.846" dur="2.106"> SARI KANGGO GRATIS. </text>
<text sub="clublinks" start="7.986" dur="1.194"> KEWANGAN KONSUMER </text>
<text sub="clublinks" start="9.181" dur="1.17"> Proteksi BUREAU WIS JADI </text>
<text sub="clublinks" start="10.352" dur="1.561"> UNDANGGAL UNCONSTITUTIONAL. </text>
<text sub="clublinks" start="11.914" dur="3.486"> AKU KANGGO NANGGO ING JUDGE INTO </text>
<text sub="clublinks" start="15.401" dur="0.48"> ING. </text>
<text sub="clublinks" start="15.916" dur="3.015"> SAIKI, AKU KARANGAN INGKANG INGKU </text>
<text sub="clublinks" start="18.965" dur="1.537"> Mikir JUDGMENT ING ING ING ING </text>
<text sub="clublinks" start="20.536" dur="1.187"> NGEDANGGAL-ING MUNGSA KANGGO ING </text>
<text sub="clublinks" start="21.757" dur="1.934"> PRESIDEN NGADI KARANGAN - </text>
<text sub="clublinks" start="23.692" dur="1.684"> Lan KANGGO MIKE ING </text>
<text sub="clublinks" start="25.41" dur="2.875"> PENGERUSI KANGGO PERSEKUTUAN? </text>
<text sub="clublinks" start="28.319" dur="2.248"> Apa cara sampeyan ndeleng iki? </text>
<text sub="clublinks" start="30.602" dur="2.445"> >> WELL, YES lan Yen aku bisa </text>
<text sub="clublinks" start="33.082" dur="2.014"> GAMPANG SENTUH APA ING KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="35.097" dur="1.938"> SAID, INGGRIS ING PENTING, </text>
<text sub="clublinks" start="37.036" dur="2.136"> PANJENONG KONSUS PEMBANGUNAN </text>
<text sub="clublinks" start="39.173" dur="2.12"> BUREAU BISA DIKULUAKAN </text>
<text sub="clublinks" start="41.327" dur="0.412"> UNCONSTITUTIONAL. </text>
<text sub="clublinks" start="41.773" dur="2.474"> IT IS DITANGGANG DENGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="44.248" dur="2.261"> STATUTE, GAMPANG PENTING </text>
<text sub="clublinks" start="46.51" dur="1.48"> GAMPANG SAIKI ING INGKANG </text>
<text sub="clublinks" start="47.991" dur="1.641"> PENGARAH BUREAU SAIKI </text>
<text sub="clublinks" start="49.633" dur="3.824"> GAMPANG NUNGGAL UNTUK SEBAB RASA NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="53.491" dur="1.265"> CAUSE IS UNCONSTITUTIONAL. </text>
<text sub="clublinks" start="54.757" dur="2.565"> BISAN ING AGENSI. </text>
<text sub="clublinks" start="57.323" dur="2.091"> PRESIDEN TRUMP ING BISA </text>
<text sub="clublinks" start="59.449" dur="1.445"> HEAD AGENSI, PRESIDEN </text>
<text sub="clublinks" start="60.895" dur="0.66"> BLANK, SANGSA KAWAN </text>
<text sub="clublinks" start="61.556" dur="1.848"> PRESIDEN TRUMP, BISA BASA </text>
<text sub="clublinks" start="63.405" dur="1.497"> Saben ING ING. </text>
<text sub="clublinks" start="64.903" dur="2.342"> Bener, INTERESTING VERY SANGAT </text>
<text sub="clublinks" start="67.28" dur="2.21"> TAHANAN, TANGGAP GRATIS GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="69.492" dur="3.165"> Kita ora bisa duwe ING </text>
<text sub="clublinks" start="72.659" dur="2.9"> Gubernur sing IS ALIEN TO </text>
<text sub="clublinks" start="75.594" dur="1.755"> Konsep lan Yen Kita Nggawe AN </text>
<text sub="clublinks" start="77.383" dur="1.626"> AGENSI INDEPENDENT lan </text>
<text sub="clublinks" start="79.01" dur="2.404"> PRESIDEN KANGGO NEGARA, </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="2.002"> Sapa sing NAMPI LAMPIRAN </text>
<text sub="clublinks" start="83.451" dur="1.989"> CAMPURAN, ora bisa ngiringan, Ya </text>
<text sub="clublinks" start="85.474" dur="1.487"> NGANGGO INGGRIS NGEDLIKI ALIEN TO </text>
<text sub="clublinks" start="86.995" dur="0.751"> KONSEP. </text>
<text sub="clublinks" start="87.747" dur="0.418"> WOW. </text>
<text sub="clublinks" start="88.166" dur="2.25"> GAMPANG BAHASA LAN APLI </text>
<text sub="clublinks" start="90.451" dur="2.538"> KANGGO ING TANPA PUTRA UTAWA </text>
<text sub="clublinks" start="92.99" dur="2.315"> KAWASAN PALING PENTING utawa ANTAN KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="95.306" dur="2.35"> AGENSI, lan PRESIDEN BISA </text>
<text sub="clublinks" start="97.657" dur="1.428"> FIRE JANGAN NGENTANG ANYBODY KENE </text>
<text sub="clublinks" start="99.12" dur="1.691"> Lan PUTIRAN ING ING INI Sapa </text>
<text sub="clublinks" start="100.813" dur="2.869"> AGREES DENGAN INI. </text>
<text sub="clublinks" start="103.683" dur="3.298"> GAMPANG: APA APA DENGAN WULAN? </text>
<text sub="clublinks" start="106.983" dur="0.793"> >> Wigati. </text>
<text sub="clublinks" start="107.778" dur="0.323"> CATETAN. </text>
<text sub="clublinks" start="108.102" dur="4.368"> Ora BUKAN ING WIS ING NGANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="112.471" dur="3.444"> DENGAN ITU, KANGGO Yen Waca Rasane </text>
<text sub="clublinks" start="115.949" dur="1.671"> KONEKTOR BY JUSTICES THOMAS </text>
<text sub="clublinks" start="117.621" dur="1.358"> Lan GORSUCH, wong-wong iku padha karo </text>
<text sub="clublinks" start="118.98" dur="0.76"> AGENSI INDEPENDEN ING </text>
<text sub="clublinks" start="119.774" dur="0.811"> TAK INGO SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="120.619" dur="1.247"> TANPA ING ING SAIKI KANGGO </text>
<text sub="clublinks" start="121.901" dur="0.877"> Kasedhiya INDEPENDENT. </text>
<text sub="clublinks" start="122.78" dur="2.217"> Saben-saben ING EXEKUTIF </text>
<text sub="clublinks" start="124.998" dur="1.84"> INGKANG TAMPIL ING SUBJEK NGGO </text>
<text sub="clublinks" start="126.872" dur="0.297"> PRESIDEN. </text>
<text sub="clublinks" start="127.17" dur="1.128"> ING KETANGGUNGAN INI </text>
<text sub="clublinks" start="128.332" dur="1.332"> KAMPUNG KANGGO ING ING NGGO. </text>
<text sub="clublinks" start="129.666" dur="1.505"> KELUASAN: ING ING KANG TULIS A </text>
<text sub="clublinks" start="131.173" dur="1.019"> GANTI, INGKANG TANGGO, BUKAN ING </text>
<text sub="clublinks" start="132.193" dur="0.668"> AKSARI AKU NUNGGKU APA. </text>
<text sub="clublinks" start="132.896" dur="1.766"> SADIR TANGGO NATE TANGGO MANGSA. </text>
<text sub="clublinks" start="134.663" dur="1.044"> ING SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="135.708" dur="1.927"> >> WELL, IT SAIKI. </text>
<text sub="clublinks" start="137.669" dur="2.723"> ING NGEDANG, ING SEMUA DENGAN DENGAN </text>
<text sub="clublinks" start="140.393" dur="1.934"> PANINDUNGAN TENAGA </text>
<text sub="clublinks" start="142.361" dur="1.231"> APLIKASI AGENSI GAMBANG </text>
<text sub="clublinks" start="143.626" dur="2.648"> Reguler BACK IN OBAMA </text>
<text sub="clublinks" start="146.308" dur="1.527"> TAHUN LAN MAHKAMAH GRATIS </text>
<text sub="clublinks" start="147.836" dur="1.134"> TINDAKAN ING INGGAL LAN TEMU </text>
<text sub="clublinks" start="149.004" dur="1.502"> ING sisih liya </text>
<text sub="clublinks" start="150.541" dur="0.886"> AITLE POLITIKAL DIJABAT lan </text>
<text sub="clublinks" start="151.46" dur="1.494"> GAMPANG lan DIJAWA lan </text>
<text sub="clublinks" start="152.955" dur="1.718"> Gunakake, Sampeyan ora bisa dipercaya </text>
<text sub="clublinks" start="154.675" dur="1.226"> PEKERJA KEPADA POLITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="155.902" dur="1.764"> KANGGO NGGOLAH GAMPANG ENTI </text>
<text sub="clublinks" start="157.7" dur="0.763"> KANGGO POLITIK. </text>
<text sub="clublinks" start="158.497" dur="1.671"> KONEKTOR ING ENTUS ING </text>
<text sub="clublinks" start="160.169" dur="1.313"> Gubernur menyang Politikan. </text>
<text sub="clublinks" start="161.517" dur="1.497"> KANGGO: Sampeyan bakal Munggah UP </text>
<text sub="clublinks" start="163.049" dur="1.573"> TANPA KONSEP. </text>
<text sub="clublinks" start="164.623" dur="2.931"> SAIKI PAKSA ING SAIKI ING. </text>
<text sub="clublinks" start="167.588" dur="0.381"> BACK TO FARM, JUDGE. </text>