Одлуката на СКОТУС, за пресудата на ЦФПБ, противуставна subtitles

СУСАН: Убава позиција за влез. СТУАРТ: Добро кажано. ВИ БЛАГОДАРАМ. СЕРВИНА СИ ГО ПОДДРУВАМЕ ВЕСТИ ОД СУДОВЕН СУД. Финансиски потрошувач БЕРЗА ЗА ЗАШТИТА BEЕ СЕ ДЕКЛАРИНИ УНИСТИТУЦИОНАЛНО. Сакам да ја доведам BRУДИЈАТА ВО МОGEНО ОВА. ПОГЛЕДАТ, САМО ПРАВО ДА СЕ СУМЕ МИСЛИ ОВАА ОДГОВОР ОД ОВОЈ СУПРЕМИ МОIGHЕ ДА СЕ значат тоа ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПРАВО ДО - И МОOWЕТО ДА ГО ПОСТАВИТЕ Претседател на федералната резерва? ОВИЕ НАЧИНОТ ДА ГИ ГЛЕДАТ? >> Добро, ДА И МО IFЕ МОЕ МОДИФИРАЈТЕ МНОГУ ШТО СЕ ДА СЕ САЕД, ВОВЕДУВА ОВОЈ Сегмент, ЗАШТИТА НА ПРОИЗВОДИТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ БУРЕ НЕ Е ДЕКОЈУВА НЕВЕРОЈАТНО. ДА СЕ ОДГОВОРИ ТОА СТАТУТ, ПОРЦИЈАТА НА СТАТУТ КАКО ИНСУЛАТИРА ДИРЕКТОР НА БУРЕО ОД ПОВЕЕ ПРИБАВ ЗА СЕКОЈ ПРИСТАП, НО ПРИСТАП Е НЕВЕРОТИВНО. ПОДНЕСУВА АГЕНЦИЈА. ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП МОЕ ДА ГО ПОВЕЕ ГЛАВА НА АГЕНЦИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛ ПРАВО, КОГА УСПЕШНИ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП, МОЕ МОЕ ПОПОЛ КОГА СЕ ТУКА. ПАТ ВО МНОГУ МНОГУ ИНТЕРЕСНО ОДЛУКА, ПРОДОЛУВА СУДИОТ СУД НЕ МОЕ ДА СМЕТЕ НЕМА ВО ВЛАДАТА ТОА Е АЛИЕНА ДО СЕ УСТАВНИЦА И АКО КОРИСНИМЕ НЕ НЕЗАВИСНО АГЕНЦИЈА И ПРЕТСЕДАТЕЛ НА Обединетите држави, КОЈ Е САМО ИЗВРШНО Бранката, МО CЕ НЕ МОЕТЕ ДА, ТОА ДА ЈА ДА СЕ ОГЛАСИ ОД АЛИЕНА ДО УСТАВ. ЛЕЛЕ. Земете дека ЈАЗИК И АПЛИЦИРАЈТЕ ЈА ДО ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВА ИЛИ ПОСТАВНА СЛУБА ИЛИ СЕКО НЕВЕЕ АГЕНЦИЈА, И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МОЕ ПОВЕЕ ДА СЕ БИДЕТЕ СЕКОЈ БЕБЕ И ПОВЕЕ НЕКОЈ ДЕКА ВО КОЈ ШТО ДОГОВОРИ СО НЕГО. СТУАРТ: ШТО СЕ СПОДЕЛУВА СО ТОА? НИШТО. НИШТО. НЕ САМО НЕ Е НИКОГАШ СПИСОБНО СО НЕ, НО ДАКО ГО ПРОЧИТАТТЕ СОСТОЈБА СОСТОЈБИ СО ВРАБОТНИ ТОМА И ГОРСУЧ, ТИЕ ГО ПОВЕЕ ОВОЕ НЕВЕДНИ АГЕНЦИИ НЕ МОЕ ДА БИДЕ САМО. НИКОГАШ ВО УПРАВУВАЕТО ТРЕБА БИДЕ ИНДЕДЕНДЕН. СИТЕ ВО ИЗВРШНО Бранката треба да биде предмет на ПРЕТСЕДАТЕЛ. ОВА Е ДИРЕКЦИЈА ТОА ОВА СУДОТ МОIGHЕ ДА СЕ ПРАВО ВО. СТУАРТ: ТОА ДА БИДЕ КВАТЕ А ПРОМЕНИТЕ, НЕ МОЕТЕ, КАКО ТОА АКТУАЛНО ПОДНЕСУВА ТОА ПЕДНО. ТОА BEЕ БИДЕ ДА СЕ ВИСТИНО НЕКОЈ. ТОА РЕВОЛУЦИЈА >> Добро, тоа би требало. ЗАПОМНЕТЕ, ОВОЈ СИТЕ ПОЧЕТНА СО THEИВОТНА ЗАШТИТА АГЕНЦИЈА ИМОЗИРАЕ ДРАКОНИЈА РЕГУЛАЦИИ ЗАПОМНЕТЕ ВО ОБАМА ГОДИНИ И НАДВОРЕН СУД ПОВТОРНИ ИМА И НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ НА ДРУГИТЕ страна на ПОЛИТИЧКО ПУДЕISЕ ПОВТОРНА И ИЗВЕДУВА И ЗЕМА И СКИПАТ, НЕ МОЕТ да веруваш ENИВОТНА СРЕДИНА НА ПОЛИТИЧКИТЕ. ВЕРУВАМЕТЕ НА ВНАТРЕШНА ВЛАДА ДО ПОЛИТИЧКИТЕ. УСТАВНИОТ ВЕБИ НА ВЛАДА НА ПОЛИТИЧКИТЕ. СТУАРТ: СЕКОГАШ СЕ ДОБИВИТЕ СО УСТАВОТ. СЕКОГАШ СЕ ДОБРО ДОБРО ДО ТОА. НАПОМЕНА СО ФАРМ, СУДИЈА.

Одлуката на СКОТУС, за пресудата на ЦФПБ, противуставна

View online
< ?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?><>
<text sub="clublinks" start="0.792" dur="1.955"> СУСАН: Убава позиција за влез. </text>
<text sub="clublinks" start="2.748" dur="0.908"> СТУАРТ: Добро кажано. </text>
<text sub="clublinks" start="3.69" dur="0.572"> ВИ БЛАГОДАРАМ. </text>
<text sub="clublinks" start="4.263" dur="1.582"> СЕРВИНА СИ ГО ПОДДРУВАМЕ ВЕСТИ </text>
<text sub="clublinks" start="5.846" dur="2.106"> ОД СУДОВЕН СУД. </text>
<text sub="clublinks" start="7.986" dur="1.194"> Финансиски потрошувач </text>
<text sub="clublinks" start="9.181" dur="1.17"> БЕРЗА ЗА ЗАШТИТА BEЕ СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="10.352" dur="1.561"> ДЕКЛАРИНИ УНИСТИТУЦИОНАЛНО. </text>
<text sub="clublinks" start="11.914" dur="3.486"> Сакам да ја доведам BRУДИЈАТА ВО МОGEНО </text>
<text sub="clublinks" start="15.401" dur="0.48"> ОВА. </text>
<text sub="clublinks" start="15.916" dur="3.015"> ПОГЛЕДАТ, САМО ПРАВО ДА СЕ СУМЕ </text>
<text sub="clublinks" start="18.965" dur="1.537"> МИСЛИ ОВАА ОДГОВОР ОД ОВОЈ </text>
<text sub="clublinks" start="20.536" dur="1.187"> СУПРЕМИ МОIGHЕ ДА СЕ значат тоа </text>
<text sub="clublinks" start="21.757" dur="1.934"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ СЕ ПРАВО ДО - </text>
<text sub="clublinks" start="23.692" dur="1.684"> И МОOWЕТО ДА ГО ПОСТАВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="25.41" dur="2.875"> Претседател на федералната резерва? </text>
<text sub="clublinks" start="28.319" dur="2.248"> ОВИЕ НАЧИНОТ ДА ГИ ГЛЕДАТ? </text>
<text sub="clublinks" start="30.602" dur="2.445"> >> Добро, ДА И МО IFЕ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="33.082" dur="2.014"> МОДИФИРАЈТЕ МНОГУ ШТО СЕ ДА СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="35.097" dur="1.938"> САЕД, ВОВЕДУВА ОВОЈ Сегмент, </text>
<text sub="clublinks" start="37.036" dur="2.136"> ЗАШТИТА НА ПРОИЗВОДИТЕ НА ПРОДАВНИЦИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="39.173" dur="2.12"> БУРЕ НЕ Е ДЕКОЈУВА </text>
<text sub="clublinks" start="41.327" dur="0.412"> НЕВЕРОЈАТНО. </text>
<text sub="clublinks" start="41.773" dur="2.474"> ДА СЕ ОДГОВОРИ ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="44.248" dur="2.261"> СТАТУТ, ПОРЦИЈАТА НА </text>
<text sub="clublinks" start="46.51" dur="1.48"> СТАТУТ КАКО ИНСУЛАТИРА </text>
<text sub="clublinks" start="47.991" dur="1.641"> ДИРЕКТОР НА БУРЕО ОД </text>
<text sub="clublinks" start="49.633" dur="3.824"> ПОВЕЕ ПРИБАВ ЗА СЕКОЈ ПРИСТАП, НО </text>
<text sub="clublinks" start="53.491" dur="1.265"> ПРИСТАП Е НЕВЕРОТИВНО. </text>
<text sub="clublinks" start="54.757" dur="2.565"> ПОДНЕСУВА АГЕНЦИЈА. </text>
<text sub="clublinks" start="57.323" dur="2.091"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП МОЕ ДА ГО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="59.449" dur="1.445"> ГЛАВА НА АГЕНЦИЈА, ПРЕТСЕДАТЕЛ </text>
<text sub="clublinks" start="60.895" dur="0.66"> ПРАВО, КОГА УСПЕШНИ </text>
<text sub="clublinks" start="61.556" dur="1.848"> ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ТРУМП, МОЕ МОЕ ПОПОЛ </text>
<text sub="clublinks" start="63.405" dur="1.497"> КОГА СЕ ТУКА. </text>
<text sub="clublinks" start="64.903" dur="2.342"> ПАТ ВО МНОГУ МНОГУ ИНТЕРЕСНО </text>
<text sub="clublinks" start="67.28" dur="2.21"> ОДЛУКА, ПРОДОЛУВА СУДИОТ СУД </text>
<text sub="clublinks" start="69.492" dur="3.165"> НЕ МОЕ ДА СМЕТЕ НЕМА ВО </text>
<text sub="clublinks" start="72.659" dur="2.9"> ВЛАДАТА ТОА Е АЛИЕНА ДО СЕ </text>
<text sub="clublinks" start="75.594" dur="1.755"> УСТАВНИЦА И АКО КОРИСНИМЕ НЕ </text>
<text sub="clublinks" start="77.383" dur="1.626"> НЕЗАВИСНО АГЕНЦИЈА И </text>
<text sub="clublinks" start="79.01" dur="2.404"> ПРЕТСЕДАТЕЛ НА Обединетите држави, </text>
<text sub="clublinks" start="81.448" dur="2.002"> КОЈ Е САМО ИЗВРШНО </text>
<text sub="clublinks" start="83.451" dur="1.989"> Бранката, МО CЕ НЕ МОЕТЕ ДА, ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="85.474" dur="1.487"> ДА ЈА ДА СЕ ОГЛАСИ ОД АЛИЕНА ДО </text>
<text sub="clublinks" start="86.995" dur="0.751"> УСТАВ. </text>
<text sub="clublinks" start="87.747" dur="0.418"> ЛЕЛЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="88.166" dur="2.25"> Земете дека ЈАЗИК И АПЛИЦИРАЈТЕ ЈА </text>
<text sub="clublinks" start="90.451" dur="2.538"> ДО ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВА ИЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="92.99" dur="2.315"> ПОСТАВНА СЛУБА ИЛИ СЕКО НЕВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="95.306" dur="2.35"> АГЕНЦИЈА, И ПРЕТСЕДАТЕЛОТ МОЕ </text>
<text sub="clublinks" start="97.657" dur="1.428"> ПОВЕЕ ДА СЕ БИДЕТЕ СЕКОЈ БЕБЕ </text>
<text sub="clublinks" start="99.12" dur="1.691"> И ПОВЕЕ НЕКОЈ ДЕКА ВО КОЈ ШТО </text>
<text sub="clublinks" start="100.813" dur="2.869"> ДОГОВОРИ СО НЕГО. </text>
<text sub="clublinks" start="103.683" dur="3.298"> СТУАРТ: ШТО СЕ СПОДЕЛУВА СО ТОА? </text>
<text sub="clublinks" start="106.983" dur="0.793"> НИШТО. </text>
<text sub="clublinks" start="107.778" dur="0.323"> НИШТО. </text>
<text sub="clublinks" start="108.102" dur="4.368"> НЕ САМО НЕ Е НИКОГАШ СПИСОБНО </text>
<text sub="clublinks" start="112.471" dur="3.444"> СО НЕ, НО ДАКО ГО ПРОЧИТАТТЕ СОСТОЈБА </text>
<text sub="clublinks" start="115.949" dur="1.671"> СОСТОЈБИ СО ВРАБОТНИ ТОМА </text>
<text sub="clublinks" start="117.621" dur="1.358"> И ГОРСУЧ, ТИЕ ГО ПОВЕЕ </text>
<text sub="clublinks" start="118.98" dur="0.76"> ОВОЕ НЕВЕДНИ АГЕНЦИИ </text>
<text sub="clublinks" start="119.774" dur="0.811"> НЕ МОЕ ДА БИДЕ САМО. </text>
<text sub="clublinks" start="120.619" dur="1.247"> НИКОГАШ ВО УПРАВУВАЕТО ТРЕБА </text>
<text sub="clublinks" start="121.901" dur="0.877"> БИДЕ ИНДЕДЕНДЕН. </text>
<text sub="clublinks" start="122.78" dur="2.217"> СИТЕ ВО ИЗВРШНО </text>
<text sub="clublinks" start="124.998" dur="1.84"> Бранката треба да биде предмет на </text>
<text sub="clublinks" start="126.872" dur="0.297"> ПРЕТСЕДАТЕЛ. </text>
<text sub="clublinks" start="127.17" dur="1.128"> ОВА Е ДИРЕКЦИЈА ТОА ОВА </text>
<text sub="clublinks" start="128.332" dur="1.332"> СУДОТ МОIGHЕ ДА СЕ ПРАВО ВО. </text>
<text sub="clublinks" start="129.666" dur="1.505"> СТУАРТ: ТОА ДА БИДЕ КВАТЕ А </text>
<text sub="clublinks" start="131.173" dur="1.019"> ПРОМЕНИТЕ, НЕ МОЕТЕ, КАКО ТОА </text>
<text sub="clublinks" start="132.193" dur="0.668"> АКТУАЛНО ПОДНЕСУВА ТОА ПЕДНО. </text>
<text sub="clublinks" start="132.896" dur="1.766"> ТОА BEЕ БИДЕ ДА СЕ ВИСТИНО НЕКОЈ. </text>
<text sub="clublinks" start="134.663" dur="1.044"> ТОА РЕВОЛУЦИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="135.708" dur="1.927"> >> Добро, тоа би требало. </text>
<text sub="clublinks" start="137.669" dur="2.723"> ЗАПОМНЕТЕ, ОВОЈ СИТЕ ПОЧЕТНА СО </text>
<text sub="clublinks" start="140.393" dur="1.934"> THEИВОТНА ЗАШТИТА </text>
<text sub="clublinks" start="142.361" dur="1.231"> АГЕНЦИЈА ИМОЗИРАЕ ДРАКОНИЈА </text>
<text sub="clublinks" start="143.626" dur="2.648"> РЕГУЛАЦИИ ЗАПОМНЕТЕ ВО ОБАМА </text>
<text sub="clublinks" start="146.308" dur="1.527"> ГОДИНИ И НАДВОРЕН СУД </text>
<text sub="clublinks" start="147.836" dur="1.134"> ПОВТОРНИ ИМА И НАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ </text>
<text sub="clublinks" start="149.004" dur="1.502"> НА ДРУГИТЕ страна на </text>
<text sub="clublinks" start="150.541" dur="0.886"> ПОЛИТИЧКО ПУДЕISЕ ПОВТОРНА И </text>
<text sub="clublinks" start="151.46" dur="1.494"> ИЗВЕДУВА И ЗЕМА И </text>
<text sub="clublinks" start="152.955" dur="1.718"> СКИПАТ, НЕ МОЕТ да веруваш </text>
<text sub="clublinks" start="154.675" dur="1.226"> ENИВОТНА СРЕДИНА НА ПОЛИТИЧКИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="155.902" dur="1.764"> ВЕРУВАМЕТЕ НА ВНАТРЕШНА ВЛАДА </text>
<text sub="clublinks" start="157.7" dur="0.763"> ДО ПОЛИТИЧКИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="158.497" dur="1.671"> УСТАВНИОТ ВЕБИ НА </text>
<text sub="clublinks" start="160.169" dur="1.313"> ВЛАДА НА ПОЛИТИЧКИТЕ. </text>
<text sub="clublinks" start="161.517" dur="1.497"> СТУАРТ: СЕКОГАШ СЕ ДОБИВИТЕ </text>
<text sub="clublinks" start="163.049" dur="1.573"> СО УСТАВОТ. </text>
<text sub="clublinks" start="164.623" dur="2.931"> СЕКОГАШ СЕ ДОБРО ДОБРО ДО ТОА. </text>
<text sub="clublinks" start="167.588" dur="0.381"> НАПОМЕНА СО ФАРМ, СУДИЈА. </text>